Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Nadšení opadlo jako klid v mé duši
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Klejzlik
Zaslal: 7.3.2011 , 21:14
Zobrazení: 624

Popis: Jsem opravdu ale fakt moc naštvaný,nespokojený a zlamaný..
Takhle vypadá druhovýroba a věřte mi,že jinak dopasovat to nejde..Mordoval jsem se s tím celé odpoledne a prostě to nejde :(..
Tímto nechci v žádném případě dělat špatnou reklamu Infinitimu ale co dál?
Reklamace?Hold nic?
Není to chyba Infiho,na první pohled jsou luxusní ale co teď,když jsou z USA..:(

Strana 1 z 1

DanTe

Zasláno: 7.3.2011 , 21:17    

Tak to fakt naštve Bueee
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

.:Generic:.

Zasláno: 7.3.2011 , 21:18    

Chlape ty máš fakt pech KO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

94EJ★1

Zasláno: 7.3.2011 , 21:19    

cože cože ?

sablos

Zasláno: 7.3.2011 , 21:21    

ajajajajaj to je škodaaaa

martas

pořádnej výtlem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Brnďa

no jo no jednodilny svetla se spatne dopasovavaji .) Ted co s tim, leda dotmelit tu diru mez iblinkrem a blatnikem

Dj RE5PECT

Zasláno: 7.3.2011 , 21:23    

přesně toho jsem se bál a proto radši koupil zvlášť světlo a zvlášť blinkr

Becky

Zasláno: 7.3.2011 , 21:24    

jezis, tak to potesi Bueee
hele stejny zklamani sem mel s catbackem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

MSX

Zasláno: 7.3.2011 , 21:26    

Dj RE5PECT: A na tos přišel kde?Já mám jednodílné a sedí na milimetr přesně.
Jsou opravdu na 3D?

drambejs

Zasláno: 7.3.2011 , 21:35    

to sou ty co máš na předchozí fotce?? tvl tak to musí nas..... já je chtěl taky!!!! ale radši si je teda nekoupim

R3S

Zasláno: 7.3.2011 , 21:37    

šikovne ruce to dopasují jestli to opravdu není na jinou karoserii... Kefa taky říkal , že to křídlo nesedí....a já ho napasoval

Kutlas

Zasláno: 7.3.2011 , 21:37    

Msx: Taky mě napadlo jestly nejsou na sedana .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

drambejs

Zasláno: 7.3.2011 , 21:39    

tjn taky mi to přijde divný že by to až tak nesedělo .....jestli nejsou ze sedana no....

Scotty33

Zasláno: 7.3.2011 , 21:43    

sedan má delší blinkry než coupé nebo 3D

MSX

Zasláno: 7.3.2011 , 21:45    

Osobně bych je vyskoušel na sedanu a mezitím se ujistil že nejde o sládačku eg6 a když neklapne to i to tak bych řešil reklamaci.

EDIT:http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=27536&highlight=

Krtek

Zasláno: 7.3.2011 , 21:48    

pokud budou na sedana,vemu si je...a pak si můžeš koupit za ty prachy světla,které Ti budou sedět...Úsměv Velmi šťastný

Klejzlik

Zasláno: 7.3.2011 , 22:19    

Momentálně jsem,ani nevím co..Jestli zklamaný nebo nasr. a nechce se mi ani koukat z okna,natož řešit jestli patří na jiný model,mají patřit na moje auto a prostě je tam dostanu i kdybych měl uřezat držáky a blinkr ať to tam narvu..
Ovšem aby toho nebylo málo,tak mi nejde jedna krabička k bixenonu blaster nebo jak se to jmenuje

Bazzi

Zasláno: 7.3.2011 , 22:24    

tak to je moc Tak to valím bulvy

infinity

Zasláno: 7.3.2011 , 22:29    

No ty svetla se delaji na lince v jednom tvaru a na 3d normalne pasuji, opravdu to rucne nelepi s tim ze tamsem nejakych 10cm ujede Mr. Green

Uspesne jich tu nekolik jezdi takze v tom bych vedu nehledal (viz Czentuv civic - ma uplne stejne :arrow: odkaz )

V prvnie rade nevim proc predcasne delas zavery, aniz bych se k tomu vyjadril nicmene moznosti jsou dve:

1) Jsou na 4D - pokud ano tak si je vemu zpet a objednam ti nove - to je samozrejmost.
2) Mas auto slepene z 4D/3D - pokud ano tak bohuzel s tim ti uz neporadim nebot na hybridy tezko neco sezenu co pasuje...

A muj nazor? Vzhledem k tomu, ze tyhle se v jednodilnem provedeni na 4D temer vubec neprodavaji (a kdyz uz, tak za vetsi penize), tak jsem si z 90% jisty, ze mas auto nejak slepene z ruznych dilu. Zatim se mi nestalo, ze by neco nesedelo, ono i to kefove kridlo co nepasovalo na c6g je uspesne na c6g, takze problem neni ani tak v produktech, ale ve stavu vasich aut. Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Kutlas

Zasláno: 7.3.2011 , 22:39    

ja bych rekl ze bude problem nekde jinde . pokud tam jsou sedanove blatniky tak by zase nesedela kapota a naraznik .

Rad bych pomohl kdybych vedel jak Smutný

sablos

Zasláno: 7.3.2011 , 22:43    

oni jdou dat na hatche blatniky ze sedana??

infinity

Zasláno: 7.3.2011 , 22:50    

jak jsem psal - bud jsou svetla na sedan a koupi se dalsi, nebo ma klejzik potunene aut...nekteri tu z toho delaji konec sveta Tak to valím bulvy

sablos

Zasláno: 7.3.2011 , 22:52    

mě by se ty světla celkem líbily

orka

Zasláno: 7.3.2011 , 22:55    

5ešil jsem ten samý problé takže jsem to nařízl za zadu přeplátoval zavařil a hotovo Úsměvjěště musím doladit i nárazník Úsměva měl jsem to přímo na svuj typ....

Lukas

Zasláno: 7.3.2011 , 23:04    

Nevím proč to tak hrotíš... Když oplácáváš auto noname díly tak musíš počítat s menšími či většími nepřesnostmi. Kdybys pořídil TYC nebo DEPO, bylo by to jiné kafe.
On tady každý nadává na Ebay, ale Ebay není na vině. OK možná že je zahlcena tímhle aušusem, ale vina je jednoznačně na kupujícím který se pro takové zboží rozhodne.
Jako někdo kdo zprostředkovává obchod mezi Ebay a finálním zákazníkem se nikdy nezavděčíš...jednou "spoon style" křídlo mám na jedné straně větší mezeru než na druhé, pak trojúhelníky "spoon style" zrcátek je třeba uřezat flexou aby tam vešly, ale s tím se prostě počítá, když je to za hubičku!

Prostě polkni nebo dlouze vydechni... Úsměv A mám pro tebe taky dvě řešení... a) kup si i ty rozbité a vyměň jen skla b) uřež z těch rozbitých držáky a nabastli je na svoje.

Ono to je sice super deal, ale za to je kolem toho hodně wc Welcome to real world (z tvého dreamu) Mrk

TRUcKER

Zasláno: 7.3.2011 , 23:54    

tak to teda nascccc, ale to se nejak poresi Mrk

infinity

Zasláno: 8.3.2011 , 0:06    

ja bych to nejak zatim nekuchal, pokud jsou na 4d tak se proste hodi do bazaru a treba si je na sedan nekdo veme, mezitim objednam treti svetla (na vl. naklady) ktere uz snad budou na 3d Velmi šťastný a nebude se muset nic bastit...

Tyhle jsem samozrejme bral na 2d/3d ale je mozne, ze prodejce poslal jine, znaceni byva pouze na krabicich, takze u tohoto levneho zvozi je problem se nekdy orientovat...vcelku plati co psal Lukas OK

Klejzlik

Zasláno: 8.3.2011 , 8:45    

Nemám chuť to ani komentovat..Pouze to,že Infinity hodně překvapil svou reakcí a schopnosti to řešit,což jsem nečekal!Za to velký dík!

Už jsem kápl na to kde je chyba!Držáky světel jsou moc tlusté a přes ně nejde světlo dál posunout,takže zkusím vybrousit díru a snad ho tam dám,tím pádem se vzdávám reklamace nebo kecům,že mi to nesedí!

Takže to Infinity neřeš,navíc za tu cenu kdyžtak objednáme nové Velmi šťastný,jsou fakt za hubičku Úsměv

Jinak s xenonama teda svítí luxusně!

Henges

Zasláno: 8.3.2011 , 12:33    

ajé je, ty tam budeš dávat xenony? Úsměv To zas bude naštvaných řidičů HaHaaa

DigX

Zasláno: 8.3.2011 , 20:27    

Jestli můžu přispět svou troškou do mlýna. Na své hondě mám už třetí sadu světel a když jsem pasoval tu první tak jsem měl stejné poroblémy. Přesně jak píšeš ty, vybrušoval jsem plechy za světly a různě pasoval. Chce to si s tím pohrát, tak hodně zdaru a pevné nervy Velmi šťastný

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Klejzlik
Zaslal: 7.3.2011 , 21:14
Zobrazení: 624

Board Security