| Hondy dneska- Chomutov- Most |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: mattheo
Zaslal: 4.6.2011 , 23:33
Zobrazení: 616
|
|
 |
Popis: M@jk, Wotan,Kojak,Mattheo |
 |
|
|
| Zasláno: 5.6.2011 , 3:17 |
|
ÁÁÁÁ paráda. No já rád jsem Vás viděl a poznal. Dorazil jsem až ve 3h do Prahy. Jakmile jsem totiž najel na D8čku, vůbec jsem nepřekročil 100km tacho a usínal jsem, To vedro mne dnes dalo zabrat, ne že by v autě bylo nesnesitelně, ale prostě mne unavilo, přeci jen okruh ca 560km Praha-Příbram-Blatná-Plzeň-Karlovy Vary-Chemnitz-Chomutov-Most s jednou hodinovou pauzou v Karlových Varech dal zabrat.
 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 5.6.2011 , 6:21 |
|
Ta pauza ve Varech ale byla fajn rád jsem Tě zas viděl (PS: nějákej dobrodinec si nechal odemčenou wi-fi tak jsem tu, dokud si toho nevšimne ) |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 5.6.2011 , 7:43 |
|
a neřekne že jede přes Blatnou ... to si budu pamatovat  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.6.2011 , 8:38 |
|
Taky jsem vás rád viděl sice, když mně M@jk oznámil že mám být z Varnsdorfu za hodinu a půl v Mostě tak jsem nevěděl co mám dělat ale na konec jsem to s 15 min zpožděním stihl  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 5.6.2011 , 9:38 |
|
Petura: Nevím, že bydlíš v Blatné a ani si mi na sebe nedal číslo Sice SZ funguji, ale měl jsem naplánovanou cestu - vyzvednutí zboží v Bělčících a odvoz do Německa.
Kojak: Míšo, neřekl, že máš být!!! Ale že zhruba to tak odhaduji na 1.5hodiny.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 5.6.2011 , 17:36 |
|
M@jk: to si cestoval docela dlouho do Prahy,ale moc dobre znam to cestovani kdyz cloveku pada hlava
vedro je sileny,ale aspon neprsi a da se krasne projizdet
taky sem rad poznal novy kolegi, sice nemam zatim tolik zazitku ze srazu a jinejch akci a tolik zkusenosti s Hondama, ale aspon sem si zazitky vyslechl a ted uz se jenom muzu na nakej ten sraz tesit takze za 14 dni DSD a potom HONDAy  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.6.2011 , 11:00 |
|
ze seš stavil aspon na kafe vid pinďo |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 6.6.2011 , 22:32 |
|
Nebyl čas. Nejel jsem kolem vůbec. Chomutov-Most-Lovosice-Praha D8 - bohužel.  |
|
|
 |
| Hondy dneska- Chomutov- Most |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: mattheo
Zaslal: 4.6.2011 , 23:33
Zobrazení: 616