Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Hondy dneska- Chomutov- Most
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: mattheo
Zaslal: 4.6.2011 , 23:33
Zobrazení: 616

Popis: M@jk, Wotan,Kojak,Mattheo

Strana 1 z 1

M@jk

Zasláno: 5.6.2011 , 3:17    

ÁÁÁÁ paráda. No já rád jsem Vás viděl a poznal. Dorazil jsem až ve 3h do Prahy. Jakmile jsem totiž najel na D8čku, vůbec jsem nepřekročil 100km tacho a usínal jsem, To vedro mne dnes dalo zabrat, ne že by v autě bylo nesnesitelně, ale prostě mne unavilo, přeci jen okruh ca 560km Praha-Příbram-Blatná-Plzeň-Karlovy Vary-Chemnitz-Chomutov-Most s jednou hodinovou pauzou v Karlových Varech dal zabrat.
OK Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Urso

Zasláno: 5.6.2011 , 6:21    

Ta pauza ve Varech ale byla fajn Hihi rád jsem Tě zas vidělÚsměv (PS: nějákej dobrodinec si nechal odemčenou wi-fi tak jsem tu, dokud si toho nevšimne Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Petura

Zasláno: 5.6.2011 , 7:43    

a neřekne že jede přes Blatnou ... to si budu pamatovat Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

kojak

Zasláno: 5.6.2011 , 8:38    

Taky jsem vás rád viděl sice, když mně M@jk oznámil že mám být z Varnsdorfu za hodinu a půl v Mostě tak jsem nevěděl co mám dělat Velmi šťastný ale na konec jsem to s 15 min zpožděním stihl Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

M@jk

Zasláno: 5.6.2011 , 9:38    

Petura: Nevím, že bydlíš v Blatné a ani si mi na sebe nedal číslo Velmi šťastný Sice SZ funguji, ale měl jsem naplánovanou cestu - vyzvednutí zboží v Bělčících a odvoz do Německa.
Kojak: Míšo, neřekl, že máš být!!! Ale že zhruba to tak odhaduji na 1.5hodiny. Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

mattheo

Zasláno: 5.6.2011 , 17:36    

M@jk: to si cestoval docela dlouho do Prahy,ale moc dobre znam to cestovani kdyz cloveku pada hlava Velmi šťastný
vedro je sileny,ale aspon neprsi a da se krasne projizdet Úsměv
taky sem rad poznal novy kolegi, sice nemam zatim tolik zazitku ze srazu a jinejch akci a tolik zkusenosti s Hondama, ale aspon sem si zazitky vyslechl a ted uz se jenom muzu na nakej ten sraz tesit Úsměv takze za 14 dni DSD a potom HONDAy OK

sablos

Zasláno: 6.6.2011 , 11:00    

ze seš stavil aspon na kafe vid pinďo

M@jk

Zasláno: 6.6.2011 , 22:32    

Nebyl čas. Nejel jsem kolem vůbec. Chomutov-Most-Lovosice-Praha D8 - bohužel. Úsměv

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: mattheo
Zaslal: 4.6.2011 , 23:33
Zobrazení: 616

Board Security

(104575 útoků)