| Honda v sobotu |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: cocks
Zaslal: 14.6.2011 , 12:36
Zobrazení: 737
|
|
 |
Popis: AmaterCup Vysoké Mýto ..28. z 53 celkově.. |
 |
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 19:56 |
|
Si začal beyt na bloncky yo  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 20:24 |
|
keby ju vylozil z auta tak by bol mozno aj 20ty z 53  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 21:17 |
|
a keby este zavrel okno..mozno aj 15  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.6.2011 , 9:06 |
|
Vsechno super, krasnej zavod, ale nemuzu se ubranit pocitu ze by si takhle zajel jeste par kol a bylo by po motoru.. brzdit na okruhu motorem ee.. pisu aby ti ten krasneeej zvuk vydrzel jeste hoodne dlouho  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.6.2011 , 10:28 |
|
Marty - nee to je kamarádova žena, má ráda auta, tak jsem ji vozil 
lubo87 - to byl trénink, pak jsem jezdil sám..
RASTA - trénink...pak jsem měl zavřeno samozřejmě..takže bohužel..tohle bylo vydřený.
Sejk09 - nevím ,co máš za auto ale jinak s CRXem jezdit nejde, nebo to alespoň já neumím, jednak když nemáš motor ve vysokejch točkách tak to blbě brzdí, navíc musím před zatáčkou podřadit (vracáky kolikrát jezdím i na jedničku) protože dvojku neroztočíš nad VTEC a seš jednak pomalej a jednak tě to vynáší ven, nemáš trakci a jdeš po tečně mimo trať...tohle není můj výmysl, kamarádi co se mnou jezdí se nejdřív taky divili, proč tomu pořád tak dávám..ale pak se sami svazli a uznali, že to jinak nejde, auto pak neposlouchá, nebrzdí, nezatáčí...a nejde...nezpomeň, že do 5500 RPM to skoro nejede ..a jde o desetinky vteřiny..to se prostě musí. Dal jsem do něj nesmysl tak prostě musí odvádět 100% výkony... |
|
|
|
| Honda v sobotu |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: cocks
Zaslal: 14.6.2011 , 12:36
Zobrazení: 737