|
|
|
Autor: cocks
Zaslal: 14.6.2011 , 12:38
Zobrazení: 1642
|
|
 |
Popis: LausitzRing Německo...mazec akce, okruh jak z jinýho světa, zázemí a vozidla...měl jsem tam asi největší werk ale chodili se ptát hoši, s čím jim tam nakládám :D nakonec došlo i na pár krizovek ale slušně jsem jim vyprášiul kožichy :D ..pokud by byl zájem, mám 3 opět zcela jedinečné onboardy :D ReNo ? :D |
 |
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 12:45 |
|
onboardy sem, sup sup  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 12:55 |
|
někde je nato topic šup tam stím ! |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 13:00 |
|
Tentokrát cocks nelítat do kačírek? My chcem onboardyyyyyy  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 13:03 |
|
cha, dokonce kvůl imě zastavili závod pže tam jezdili nýmandi s STíčkama a já je pojížděl 
tak mmnt dám to na YT ..ale upozorňuju že tam nadávám a jsem sprostej  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 13:06 |
|
To je přeci za volantem normální, si neumim představit že bych někde jel a aspoň jedno sprostý slovo na adresu někoho či něčeho nevyslovil  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 13:23 |
|
No, posoudíte sami... videa jsou 3 ..
1. - jel jsme opatrně abych si to najel a všechny pouštěl, což mě konci štvalo pže jsem dojel skoro poslední..
2. - rozhodle jsme se to zkusit a jet nekompromisně a podle toho to taky dopadlo a musel jsem opustit okruh kvůli skoro kolizi s STi a 2x výlet na trávu 
3. začlo pršet, většina lidí to vzdala a já se ujal vedení  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 13:24 |
|
ale chtelo by to link  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 13:31 |
|
Becky: to by chtělo teda |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 13:31 |
|
už to nahrávám na YT mmnt hoši nebojte zatím bude to první, to je jen takovej šolich, hledal jsem stopu, dá-li se to tak nazvat ..zbývá asi 8 minut, jezdilo se 15 min tak to trvá  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 14:03 |
|
Kdo je co-pilot? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 14:09 |
|
dobry to je  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 14:10 |
|
"tywe to je trava tywe "  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 14:45 |
|
co-pilot je kamarád 
Děkuji za pochvaly...počklejte na druhý, to je peklo 
další videa budou později, musím se věnovat práci.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 14:58 |
|
  to nejde to se pak pretoci dobry cocksi  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 15:11 |
|
ha, dám vám sem ještě ten jeden brutální, tam všechny poijíždím a hlásím to a řvu jak tygrrrrr tak moment  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 15:14 |
|
tady je to druhý za který pak zastavili celej "závod" "bitte fahren langsam und vorsichtig" ..i to bardzo prosze przepaszam 
:arrow: odkaz |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 15:18 |
|
6min 27 sec...za to jsem šel z kola ven jenže s tim WRXem to byl nějakej nýmand a nechtěl mi uhnout .."prostestuji, toto je nečestné a nesportovní"  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 15:35 |
|
ty vado to byla klika jak prase žes ho nevzal zboku. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 15:38 |
|
sablos - no to teda, už jsem se viděl v něm....to bylo neskutečný štěstí..... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 15:40 |
|
"co to je za nýmanda...co sis to koupil za auto ty burane"
Tyo ale prudil si je docela fest !!! jakej že máš teď poloměr váha/výkon ? |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 15:44 |
|
snad 1.onboard co sem dokoukal do konce..bylo videt co chybelo na vykonu si dohnal dravosti..pekne si je prohnal  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 16:57 |
|
Hergot hodně dobrý.. kezky sije protáhl..no škoda že takovejdle okruh nemáme u Jíčína.. jinak palec nahoru  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 17:10 |
|
No všechna čest, fakt dobrá jízda a hodně mě baví ten váš komentář a šílenej smích S tim subem to bylo fakt o kozy  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 18:21 |
|
Cece nevim, nasazeni sice dobry, ale potkat Te na trate bych nechtel precejenom jsou to "volne jizdy" a ne zavody. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 18:34 |
|
takže vlastně všichni jeli lážo plážo,víkendovka a mezi nima blázen z háčkem to neni závod,když ti všichni strachy uhybaj  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 18:45 |
|
taky sem je obě poprvé dokoukal a super první seznamovací a druhá ostrá s krvavejma očima jak svině to bylo jak když tě odněkud pustili zábava takhle koukat na to v klidu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 18:54 |
|
Na tenhle okruh se chodím skoro každé léto dívat, loni tam zrovna testovali nějaké DTMko, slušnej mazec 
Videjka pěkný a ty komentáře, nemá chybu  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 19:41 |
|
pajáda. Hele ty mas hlas jak nejakej daber, pripomina mi to nejakou animovanou pohadku
ten s tim bmw taky pekny  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 20:16 |
|
No tak druhá jízda bylo všechno jen ne čistá. Za mě hodně nepovedený  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 20:41 |
|
mne se taky lubily komentare "to je trava,to je trava.mal si si pomoct brzdou " |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 21:03 |
|
pekne, pekne ... pokud Ti ostatni na to taky slapali ...  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 21:20 |
|
Pekne nafrcenej. LOL |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 14.6.2011 , 23:12 |
|
taky bych chtěl mít tolik času a peněz abych se mohl učastnit takových akcí... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.6.2011 , 6:01 |
|
všichni jeli volný jízdy,jen cocks jel závod .nevím jak ses na ten okruh dostal ale pořádat to já , tak příště tvou přihlášku hážu do koše.
Jinak na okruh je tě škoda , doporučil bych ti rallyecros nebo demolition derby tam ten styl bude ok  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.6.2011 , 7:28 |
|
dobrý a zábavný video... občas cocks sice musel tu zatáčku za cílovkou hypnotizovat )))
taky bych chtěl mít čas na tyhle věci viz R3S |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.6.2011 , 7:59 |
|
trochu kaskadér přemotivovanej  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.6.2011 , 9:39 |
|
monty kazdej kdo tam prijel tak si tam jel zaradit, kazit radost dokaze kazdej , cocks nebyl jedinej kdo tam jezdil svuj zavod, napriklad bmw: drifting challange, subaru: nikdy ti neuhnu.. kde jinde si to zkusit na krev nez prave tady, nemuseli sme videt nic, takhle sme videli zajimavy video  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.6.2011 , 10:08 |
|
Hoši, děkuju...jsem rád, že jsem Vás pobavil...pro mě to byl taky zážitek.
Samozřejmě jsem čekal i komentáře za "přemotivovanost, nastřelenost, nebo jak píše crxmann-nečistou jízdu" ...mám se samozřejmě ještě hodně co učit nicméně pokrok oproti třeba Mostu je znatelnej, navíc jsem tam vybral i dva přetáčivý smysky což si myslím že u CRX víc než dobrý..ono celkově kdo s CRXem nejezdil, tak nemůže nic namítat, s ti mautem nejde jet pilu jen tak v klidu, jelikož se s ním pereš o každej centimetr...což jsem zjistil až pozdě, že pro svý plány jsem si vybral jednu z nejmíň vhodnejch Hond
K tomu Subaru a mé jízdě - když se podíváte na první onboard tak jsem všem uhýbal, všechny pouštěl a jel, tak, jak by si asi Infi, MOnty a Crxmann představovali..tedy v klidu, nuda, o ničem, prostě na seznámení.. Nedávám ale raketu za to, že tam budu jezdit šolich, oni ostatní taky nejezdili pomalu..a moc dobře si pamatuju, co někteří jedinci |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.6.2011 , 10:08 |
|
Proto jsem se na druhou jízdu rozhodl jet tvrdě a nekompromisně, protože jinak jsem byl neustále poslední, což se mi samozřejmě nelíbilo..myslím, že dravost neuškodí, navíc když i já sám vidím, že se na mě někdo lepí, tak mu dám blinkr že o něm bvím a pustím ho..to nikdo z nich neudělal kromě asi dvou aut. Tak mi nezbylo nic jinýho než je brát na prasáka.. To Subaru už prostě bylo napsaný, neustále se mi tam pletl tak jsem ho vzal vnějškem a málem si vykoledoval pěkný problémy, to beru, vím o sobě, že jsme občas horká hlava, v tom mají někteří zde pravdu že jsem občas nebezpečnej.
No nic, sejdeme se v Mostě hoši...
PS: Na třetí rozjížďku začlo pršet a bylo mokro tak kdo by chtěl tak můžu taky hodit link.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.6.2011 , 10:12 |
|
Jinak coudu poměr je 169koní, 145,5 Nm a sériová váha je 1050kg tak něco kolem...není ot nic závratnýho ale překvapil mě Golf V GTI, Audi S3 a TT...na silnici už v dnešní době nemám moc šancí ale tam jsem docela koukal že s nima najednou nemám problém...
Jinak němci pak chodili a říkali "sehr laut, sehr laut" ...byli tam Porsche, neturbený nesmysly a stejně cock - nejvíc hlasitý auto na okruhu  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.6.2011 , 12:54 |
|
cocks: trochu tomu nerozumis. Psal jsem, ze bych te nechtel potkat z duvodu protoze jsi nepredvidatelny. Da se jezdit i ciste a bezpecne, ty jsi jel pravy opak.
Sice Te tady kazdej druhej jouda palcuje, ale kdyby jsi mu vjel z travy do boku jeho sti za mega na okruhu, kde obvykle neplati pojistka, tak by mluvil asi jinak...a ty by jsi taky nemel takove hrdinske reci, kdyby jsi mel platit skodu za x-nasobek ceny crx. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.6.2011 , 13:53 |
|
no jasný..prej "rovinkový" jezdci,já jim to natřu a tradá tráva a skoro crash..
kdyby místo těch komentů ses soustředil
a ty "meziplyny" to je hrůza..buď normálně podřazuj nebo se to uč s vypnutym mikrofonem...
za mě  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.6.2011 , 14:06 |
|
já sedět v tom wrxku tak tě po volné jízdě plesknu...tohle je toy  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.6.2011 , 16:30 |
|
ten meziplyn zni docela srandovne na tom videu ) |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 15.6.2011 , 18:41 |
|
je to o tom, co řiká infi. byl by si KO s penezma uplne nesmyslne. teda jestli bys to prezil, kdyby majitel suba nebyl tvoje vahova kategorie...
zkus si predstavit obracene, jedes si v moste a narve ti to tam ve favu frajer, promačkne a vorve celej bog... na zabiti, chtel dokazat, jakej je zavodnik, ale precenil |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.6.2011 , 19:26 |
|
spis misto tech kecu kolem a hlavne od co-pilota ses mel vice soustredit na trat nevim sice kolikrat si tam uz byl ale ja sem mel celkem strach i z brna kdyz sem tam byl poprve a kazdemu sem se radsi vyhybal nez abych po nem sel ale jinak dobry az na ty jeho hlasky  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 15.6.2011 , 19:32 |
|
Videa fakt srandovní a rovně ti to jede pěkně. Škoda jen toho mezikusu u takovýho auta  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 16.6.2011 , 7:54 |
|
viz co psal infi"protoze jsi nepredvidatelny. Da se jezdit i ciste a bezpecne, ty jsi jel pravy opak." co jinýho dodat.nikdo netvrdí abys jezdil pomalu a každýho pouštěl,ale trochu s rozumem.
jedna věc je jízda na limitu(taky jezdím na okruhu co to jde)druhá věc je jízda nebezpečná sobě i ostatním -nemusím ho přece předjet v první zatáčce hned po tom co ho dojedu,holt se mu pověsím za zadek a počkám si - buď vyrobí chybu a nebo mi někde zbyde místo nebo on vidí,že na mě nemá a uhne sám.každopádně musím vědět,že ho dám ,ne že mu to tam pošlu a děj se vule boží. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.6.2011 , 9:16 |
|
Yprvu bzch rad rekl, ze jiste zlepseni od Mostu nastalo
Ale jinak se mi zda, ze jedes opravdu moc ve stylu Hamilton, coz bych nevidel zrovna jako pozitivum
Jen si predstavuju, ze to subo je moje. Ze jsem plnej adrenalinu z jizdy (i kdyz tento ridic jel opravdu vyletne) a sestreli me nekdo v ceru. Vylezu ven a tam takovej, ted se neuraz, strizlik. Tak jak tu pisou, asi bych Te parkrat obtiskl o cero ... (popravde, ja bych Te nejspise obtiskl uz za toto ohrozeni )
Coz ale netvrdim, ze je spravne, ale pripadna smrt by Te alespon usetrila nasledneho nekonecneho splaceni
A ted vazne, jak pisou kluci a vyborne pojmenoval Monty, da se jet aagresivne, ale pritom s cistou stopou a ne montyho "poslu to tam a dej se vule bozi". |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.6.2011 , 12:45 |
|
No, já se na vás, super piloty rád podívám, když máte tolik řečí o čistý jízdě na limitu, zajímalo by mě, kolik z vás vůbec kdy CRX řídilo..jen kdo s ním najezdil hodně, tak ví, jak se to auto chová a jak s ním jet na limitu, aby byl konkurenceschopnej..to samý s "meziplynama" - opět kdo má úplně jiný auto tak tohle nepochopí, protože u většiny ostatních aut (hond) tohle není třeba..stačilo mi jezdit měsíc v ITR a jezdil jsem úplně jinym stylem pže člověk se s tim autem nemusí tolik prát a dělá to přesně to, co chceš aby dělalo a je předvídatelný..u accordu taky nic takovýho dělat nemusím, žádný meziplyny a styl rallye..většina z vás tady má úplně jiný auta takže bych se zdržel komentáře o meziplynech, rád si sednu na sedačku spolujezdce a chci vidět jak tam v tom kotli budete rvát kvalty i bez tohohle "polovičního" meziplynu.. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 16.6.2011 , 12:47 |
|
Jinak za Subo jsem se omluvil a na parkovišti čekal bitku jednoznačně moje chyba, ale mohl mě pustit..dát blinkr a pustit mě, tak, jako jsem to dělal v prvním onboardu..to uznáte jistě sami, že jsem jel slušně..ale to taky stálo za prd.
No nic, vidím ,že se tu nic moc nezměnilo a vidím, že spousta z vás (nemyslím infiho a montyho) asi moc na okruhu nejezdí, to totiž člověk vidí, že v tom pekle seš sotva schopnej se soustředit na stopu a tady se zase teoretizuje kolik chcete...pojeďtě příště taky a uvidíme  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 17.6.2011 , 13:53 |
|
nebudu se tu do nikoho navážet nikdy sem na okruhu nejel takže nevim co to obnáší ... mě se jízda líbila i když je pravda že to byl agresivní styl ale co já se moc bavil  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 17.6.2011 , 15:44 |
|
céro je velice hravé auto..a podle toho se s nim musí jezdit..kolikrát sem jel přes limit chce to být min. o krok napřed, čekat se rozhodně nevyplácí..
vzhledem k citlivosti plynu se meziplyny trefují parádně, takže se to nechce bát a šlapat na plyn pořádně..mysli na to,že při podřazení to potřebuješ dostat třeba do 6-7 tis.ot a od spojek utíkat..!!! |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.7.2011 , 12:33 |
|
Dobré dobré Jen mě dostalo jak jsi psal v tech 6:27 , prej "haha rovinkový jezdci" jak te pojela ta impreza a v první zátočině jsi ji málem sestřelil A ten kamarád je závodník nějakej? Komenty má jak profik krom vysmívání  |
|
|
 |
|
|
|
Autor: cocks
Zaslal: 14.6.2011 , 12:38
Zobrazení: 1642
|
|
|