Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Honda včera
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 1      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: cocks
Zaslal: 14.6.2011 , 12:38
Zobrazení: 1642

Popis: LausitzRing Německo...mazec akce, okruh jak z jinýho světa, zázemí a vozidla...měl jsem tam asi největší werk ale chodili se ptát hoši, s čím jim tam nakládám :D nakonec došlo i na pár krizovek ale slušně jsem jim vyprášiul kožichy :D ..pokud by byl zájem, mám 3 opět zcela jedinečné onboardy :D ReNo ? :D
Honda včera

Strana 1 z 1

Becky

Zasláno: 14.6.2011 , 12:45    

onboardy sem, sup sup HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

coudu

Zasláno: 14.6.2011 , 12:55    

někde je nato topic Mrk šup tam stím !
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

DanTe

Zasláno: 14.6.2011 , 13:00    

Tentokrát cocks nelítat do kačírek? HaHaaa My chcem onboardyyyyyy Je to tam.

cocks

Zasláno: 14.6.2011 , 13:03    

cha, dokonce kvůl imě zastavili závod pže tam jezdili nýmandi s STíčkama a já je pojížděl Velmi šťastný

tak mmnt dám to na YT Úsměv ..ale upozorňuju že tam nadávám a jsem sprostej Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

DanTe

Zasláno: 14.6.2011 , 13:06    

To je přeci za volantem normální, si neumim představit že bych někde jel a aspoň jedno sprostý slovo na adresu někoho či něčeho nevyslovil Velmi šťastný

cocks

Zasláno: 14.6.2011 , 13:23    

No, posoudíte sami... videa jsou 3 ..
1. - jel jsme opatrně abych si to najel a všechny pouštěl, což mě konci štvalo pže jsem dojel skoro poslední..
2. - rozhodle jsme se to zkusit a jet nekompromisně a podle toho to taky dopadlo a musel jsem opustit okruh kvůli skoro kolizi s STi a 2x výlet na trávu Úsměv
3. začlo pršet, většina lidí to vzdala a já se ujal vedení Úsměv

Becky

Zasláno: 14.6.2011 , 13:24    

ale chtelo by to link Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

DanTe

Zasláno: 14.6.2011 , 13:31    

Becky: HaHaaa OK to by chtělo teda

cocks

Zasláno: 14.6.2011 , 13:31    

už to nahrávám na YT mmnt hoši nebojte Úsměv zatím bude to první, to je jen takovej šolich, hledal jsem stopu, dá-li se to tak nazvat Úsměv ..zbývá asi 8 minut, jezdilo se 15 min tak to trvá Úsměv

cocks

Zasláno: 14.6.2011 , 13:44    

1. jízda Velmi šťastný

:arrow: odkaz

master88

Zasláno: 14.6.2011 , 14:03    

OK OK OK

Kdo je co-pilot?

Becky

Zasláno: 14.6.2011 , 14:09    

dobry to je OK

kandik

Zasláno: 14.6.2011 , 14:10    

"tywe to je trava tywe " Velmi šťastný

cocks

Zasláno: 14.6.2011 , 14:45    

co-pilot je kamarád Úsměv
Děkuji za pochvaly...počklejte na druhý, to je peklo Velmi šťastný
další videa budou později, musím se věnovat práci..

Sabrio

Zasláno: 14.6.2011 , 14:58    

Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný to nejde to se pak pretoci Velmi šťastný dobry cocksi Úsměv

cocks

Zasláno: 14.6.2011 , 15:11    

Velmi šťastný ha, dám vám sem ještě ten jeden brutální, tam všechny poijíždím a hlásím to a řvu jak tygrrrrr Velmi šťastný tak moment Velmi šťastný

cocks

Zasláno: 14.6.2011 , 15:14    

tady je to druhý za který pak zastavili celej "závod" Velmi šťastný "bitte fahren langsam und vorsichtig" Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný ..i to bardzo prosze przepaszam Velmi šťastný

:arrow: odkaz

cocks

Zasláno: 14.6.2011 , 15:18    

6min 27 sec...za to jsem šel z kola ven Velmi šťastný jenže s tim WRXem to byl nějakej nýmand a nechtěl mi uhnout Velmi šťastný .."prostestuji, toto je nečestné a nesportovní" Velmi šťastný

sablos

Zasláno: 14.6.2011 , 15:35    

ty vado to byla klika jak prase žes ho nevzal zboku.

cocks

Zasláno: 14.6.2011 , 15:38    

sablos - no to teda, už jsem se viděl v něm....to bylo neskutečný štěstí.....

coudu

Zasláno: 14.6.2011 , 15:40    

"co to je za nýmanda...co sis to koupil za auto ty burane" pořádnej výtlem
Tyo ale prudil si je docela fest je to dobrý !!! jakej že máš teď poloměr váha/výkon ?

Hlavator

Zasláno: 14.6.2011 , 15:44    

OK snad 1.onboard co sem dokoukal do konce..bylo videt co chybelo na vykonu si dohnal dravosti..pekne si je prohnal OK OK

Apoloo

Zasláno: 14.6.2011 , 16:57    

Hergot hodně dobrý.. OK kezky sije protáhl..no škoda že takovejdle okruh nemáme u Jíčína.. HaHaaa HaHaaa jinak palec nahoru OK

DanTe

Zasláno: 14.6.2011 , 17:10    

No všechna čest, fakt dobrá jízda a hodně mě baví ten váš komentář a šílenej smích Velmi šťastný S tim subem to bylo fakt o kozy Mr. Green OK

infinity

Zasláno: 14.6.2011 , 18:21    

Cece nevim, nasazeni sice dobry, ale potkat Te na trate bych nechtel Úsměv precejenom jsou to "volne jizdy" a ne zavody.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

RASTA

Zasláno: 14.6.2011 , 18:34    

Velmi šťastný takže vlastně všichni jeli lážo plážo,víkendovka a mezi nima blázen z háčkem pořádnej výtlem to neni závod,když ti všichni strachy uhybaj HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

pojk

Zasláno: 14.6.2011 , 18:45    

taky sem je obě poprvé dokoukal a super OK první seznamovací a druhá ostrá s krvavejma očima jak svině Velmi šťastný to bylo jak když tě odněkud pustili HaHaaa zábava takhle koukat na to v klidu Úsměv

Patys

Zasláno: 14.6.2011 , 18:54    

Na tenhle okruh se chodím skoro každé léto dívat, loni tam zrovna testovali nějaké DTMko, slušnej mazec Velmi šťastný

Videjka pěkný a ty komentáře, nemá chybu Velmi šťastný

Clark

Zasláno: 14.6.2011 , 19:41    

Velmi šťastný pajáda. Hele ty mas hlas jak nejakej daber, pripomina mi to nejakou animovanou pohadku Velmi šťastný
ten s tim bmw taky pekny OK

crxmann

Zasláno: 14.6.2011 , 20:16    

No tak druhá jízda bylo všechno jen ne čistá. Za mě hodně nepovedený KO

lubo87

Zasláno: 14.6.2011 , 20:41    

mne se taky lubily komentare Velmi šťastný "to je trava,to je trava.mal si si pomoct brzdou Velmi šťastný"

happy

Zasláno: 14.6.2011 , 21:03    

pekne, pekne ... pokud Ti ostatni na to taky slapali ... OK

Zemi

Zasláno: 14.6.2011 , 21:20    

Pekne nafrcenej. LOL

R3S

Zasláno: 14.6.2011 , 23:12    

taky bych chtěl mít tolik času a peněz abych se mohl učastnit takových akcí...Smutný

monty

Zasláno: 15.6.2011 , 6:01    

všichni jeli volný jízdy,jen cocks jel závod .nevím jak ses na ten okruh dostal ale pořádat to já , tak příště tvou přihlášku hážu do koše.
Jinak na okruh je tě škoda , doporučil bych ti rallyecros nebo demolition derby OK tam ten styl bude ok Velmi šťastný

master88

Zasláno: 15.6.2011 , 7:28    

dobrý a zábavný video... Úsměv občas cocks sice musel tu zatáčku za cílovkou hypnotizovat Úsměv)))

taky bych chtěl mít čas na tyhle věci viz R3S

665+1

Zasláno: 15.6.2011 , 7:59    

trochu kaskadér přemotivovanej Úsměv

Sejk09

Zasláno: 15.6.2011 , 9:39    

monty kazdej kdo tam prijel tak si tam jel zaradit, kazit radost dokaze kazdej , cocks nebyl jedinej kdo tam jezdil svuj zavod, napriklad bmw: drifting challange, subaru: nikdy ti neuhnu.. kde jinde si to zkusit na krev nez prave tady, nemuseli sme videt nic, takhle sme videli zajimavy video Úsměv

cocks

Zasláno: 15.6.2011 , 10:08    

Hoši, děkuju...jsem rád, že jsem Vás pobavil...pro mě to byl taky zážitek.
Samozřejmě jsem čekal i komentáře za "přemotivovanost, nastřelenost, nebo jak píše crxmann-nečistou jízdu" ...mám se samozřejmě ještě hodně co učit nicméně pokrok oproti třeba Mostu je znatelnej, navíc jsem tam vybral i dva přetáčivý smysky což si myslím že u CRX víc než dobrý..ono celkově kdo s CRXem nejezdil, tak nemůže nic namítat, s ti mautem nejde jet pilu jen tak v klidu, jelikož se s ním pereš o každej centimetr...což jsem zjistil až pozdě, že pro svý plány jsem si vybral jednu z nejmíň vhodnejch Hond Velmi šťastný
K tomu Subaru a mé jízdě - když se podíváte na první onboard tak jsem všem uhýbal, všechny pouštěl a jel, tak, jak by si asi Infi, MOnty a Crxmann představovali..tedy v klidu, nuda, o ničem, prostě na seznámení.. Nedávám ale raketu za to, že tam budu jezdit šolich, oni ostatní taky nejezdili pomalu..a moc dobře si pamatuju, co někteří jedinci

cocks

Zasláno: 15.6.2011 , 10:08    

Proto jsem se na druhou jízdu rozhodl jet tvrdě a nekompromisně, protože jinak jsem byl neustále poslední, což se mi samozřejmě nelíbilo..myslím, že dravost neuškodí, navíc když i já sám vidím, že se na mě někdo lepí, tak mu dám blinkr že o něm bvím a pustím ho..to nikdo z nich neudělal kromě asi dvou aut. Tak mi nezbylo nic jinýho než je brát na prasáka.. To Subaru už prostě bylo napsaný, neustále se mi tam pletl tak jsem ho vzal vnějškem a málem si vykoledoval pěkný problémy, to beru, vím o sobě, že jsme občas horká hlava, v tom mají někteří zde pravdu že jsem občas nebezpečnej.
No nic, sejdeme se v Mostě hoši...
PS: Na třetí rozjížďku začlo pršet a bylo mokro tak kdo by chtěl tak můžu taky hodit link..

cocks

Zasláno: 15.6.2011 , 10:12    

Jinak coudu poměr je 169koní, 145,5 Nm a sériová váha je 1050kg tak něco kolem...není ot nic závratnýho ale překvapil mě Golf V GTI, Audi S3 a TT...na silnici už v dnešní době nemám moc šancí ale tam jsem docela koukal že s nima najednou nemám problém...
Jinak němci pak chodili a říkali "sehr laut, sehr laut" Velmi šťastný ...byli tam Porsche, neturbený nesmysly a stejně cock - nejvíc hlasitý auto na okruhu Velmi šťastný

infinity

Zasláno: 15.6.2011 , 12:54    

cocks: trochu tomu nerozumis. Psal jsem, ze bych te nechtel potkat z duvodu protoze jsi nepredvidatelny. Da se jezdit i ciste a bezpecne, ty jsi jel pravy opak.

Sice Te tady kazdej druhej jouda palcuje, ale kdyby jsi mu vjel z travy do boku jeho sti za mega na okruhu, kde obvykle neplati pojistka, tak by mluvil asi jinak...a ty by jsi taky nemel takove hrdinske reci, kdyby jsi mel platit skodu za x-nasobek ceny crx.

RASTA

Zasláno: 15.6.2011 , 13:53    

no jasný..prej "rovinkový" jezdci,já jim to natřu a tradá tráva a skoro crash..
kdyby místo těch komentů ses soustředil Tak to valím bulvy
a ty "meziplyny" to je hrůza..buď normálně podřazuj nebo se to uč s vypnutym mikrofonem...
za mě KO

Keak

Zasláno: 15.6.2011 , 14:06    

já sedět v tom wrxku tak tě po volné jízdě plesknu...tohle je toy KO

Brnďa

Zasláno: 15.6.2011 , 16:30    

ten meziplyn zni docela srandovne na tom videu Úsměv)

665+1

Zasláno: 15.6.2011 , 18:41    

je to o tom, co řiká infi. byl by si KO s penezma uplne nesmyslne. teda jestli bys to prezil, kdyby majitel suba nebyl tvoje vahova kategorie...

zkus si predstavit obracene, jedes si v moste a narve ti to tam ve favu frajer, promačkne a vorve celej bog... na zabiti, chtel dokazat, jakej je zavodnik, ale precenil

Hondik

Zasláno: 15.6.2011 , 19:26    

spis misto tech kecu kolem a hlavne od co-pilota ses mel vice soustredit na trat nevim sice kolikrat si tam uz byl ale ja sem mel celkem strach i z brna kdyz sem tam byl poprve a kazdemu sem se radsi vyhybal nez abych po nem sel ale jinak dobry az na ty jeho hlasky Velmi šťastný Velmi šťastný

cr4sh3r

Zasláno: 15.6.2011 , 19:32    

Videa fakt srandovní a rovně ti to jede pěkně. Škoda jen toho mezikusu u takovýho auta Velmi šťastný

monty

Zasláno: 16.6.2011 , 7:54    

viz co psal infi"protoze jsi nepredvidatelny. Da se jezdit i ciste a bezpecne, ty jsi jel pravy opak." co jinýho dodat.nikdo netvrdí abys jezdil pomalu a každýho pouštěl,ale trochu s rozumem.
jedna věc je jízda na limitu(taky jezdím na okruhu co to jde)druhá věc je jízda nebezpečná sobě i ostatním -nemusím ho přece předjet v první zatáčce hned po tom co ho dojedu,holt se mu pověsím za zadek a počkám si - buď vyrobí chybu a nebo mi někde zbyde místo nebo on vidí,že na mě nemá a uhne sám.každopádně musím vědět,že ho dám ,ne že mu to tam pošlu a děj se vule boží.

ReNo

Zasláno: 16.6.2011 , 9:16    

Yprvu bzch rad rekl, ze jiste zlepseni od Mostu nastalo OK
Ale jinak se mi zda, ze jedes opravdu moc ve stylu Hamilton, coz bych nevidel zrovna jako pozitivum HaHaaa
Jen si predstavuju, ze to subo je moje. Ze jsem plnej adrenalinu z jizdy (i kdyz tento ridic jel opravdu vyletne) a sestreli me nekdo v ceru. Vylezu ven a tam takovej, ted se neuraz, strizlik. Tak jak tu pisou, asi bych Te parkrat obtiskl o cero ... (popravde, ja bych Te nejspise obtiskl uz za toto ohrozeni HaHaaa )
Coz ale netvrdim, ze je spravne, ale pripadna smrt by Te alespon usetrila nasledneho nekonecneho splaceni Cool

A ted vazne, jak pisou kluci a vyborne pojmenoval Monty, da se jet aagresivne, ale pritom s cistou stopou a ne montyho "poslu to tam a dej se vule bozi".

cocks

Zasláno: 16.6.2011 , 12:45    

No, já se na vás, super piloty rád podívám, když máte tolik řečí o čistý jízdě na limitu, zajímalo by mě, kolik z vás vůbec kdy CRX řídilo..jen kdo s ním najezdil hodně, tak ví, jak se to auto chová a jak s ním jet na limitu, aby byl konkurenceschopnej..to samý s "meziplynama" - opět kdo má úplně jiný auto tak tohle nepochopí, protože u většiny ostatních aut (hond) tohle není třeba..stačilo mi jezdit měsíc v ITR a jezdil jsem úplně jinym stylem pže člověk se s tim autem nemusí tolik prát a dělá to přesně to, co chceš aby dělalo a je předvídatelný..u accordu taky nic takovýho dělat nemusím, žádný meziplyny a styl rallye..většina z vás tady má úplně jiný auta takže bych se zdržel komentáře o meziplynech, rád si sednu na sedačku spolujezdce a chci vidět jak tam v tom kotli budete rvát kvalty i bez tohohle "polovičního" meziplynu..

cocks

Zasláno: 16.6.2011 , 12:47    

Jinak za Subo jsem se omluvil a na parkovišti čekal bitku Velmi šťastný jednoznačně moje chyba, ale mohl mě pustit..dát blinkr a pustit mě, tak, jako jsem to dělal v prvním onboardu..to uznáte jistě sami, že jsem jel slušně..ale to taky stálo za prd.
No nic, vidím ,že se tu nic moc nezměnilo a vidím, že spousta z vás (nemyslím infiho a montyho) asi moc na okruhu nejezdí, to totiž člověk vidí, že v tom pekle seš sotva schopnej se soustředit na stopu a tady se zase teoretizuje kolik chcete...pojeďtě příště taky a uvidíme Úsměv

drambejs

Zasláno: 17.6.2011 , 13:53    

nebudu se tu do nikoho navážet nikdy sem na okruhu nejel takže nevim co to obnáší ... mě se jízda líbila i když je pravda že to byl agresivní styl ale co já se moc bavil OK OK

RASTA

Zasláno: 17.6.2011 , 15:44    

céro je velice hravé auto..a podle toho se s nim musí jezdit..kolikrát sem jel přes limit HaHaaa chce to být min. o krok napřed, čekat se rozhodně nevyplácí..
vzhledem k citlivosti plynu se meziplyny trefují parádně, takže se to nechce bát a šlapat na plyn pořádně..mysli na to,že při podřazení to potřebuješ dostat třeba do 6-7 tis.ot OK a od spojek utíkat..!!!

Henges

Zasláno: 3.7.2011 , 12:33    

Dobré dobré Úsměv Jen mě dostalo jak jsi psal v tech 6:27 , prej "haha rovinkový jezdci" jak te pojela ta impreza a v první zátočině jsi ji málem sestřelil Velmi šťastný A ten kamarád je závodník nějakej? Komenty má jak profik krom vysmívání Úsměv

Album
Hledat:     obsahující:      
  Honda včera
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: 1      

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: cocks
Zaslal: 14.6.2011 , 12:38
Zobrazení: 1642

Board Security

(104575 útoků)