| Nenásilná forma Fuck off TDI |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 3 |
| |
|
|
Autor: koki...
Zaslal: 18.6.2011 , 19:38
Zobrazení: 2251
|
|
 |
Popis: Jedná se o recesi, jinak nálepku vyráběl muj mladší bratr. Bílá tapeta, lámací nožík a vyřezával :-) |
 |
|
|
| Zasláno: 18.6.2011 , 19:40 |
|
tak ta je dobrá  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.6.2011 , 19:42 |
|
Bratr je sikovnej a super idea  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.6.2011 , 19:49 |
|
no jo no, když důchodci mají malý důchody, tak se nediv, musí šetřit  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.6.2011 , 19:58 |
|
 |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.6.2011 , 20:04 |
|
maly duchody ? a jak mi vysvetlis tohle ? :arrow: odkaz  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.6.2011 , 20:07 |
|
lol nutno VYDET, sileny.. takovy idioti co neumej psat cesky ridej 7mickovy bava.. ceska scena je otresna  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.6.2011 , 20:08 |
|
Sakul: beru vše zpět  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.6.2011 , 20:09 |
|
Důvod : jsem důchodce a je to pro mně velké.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.6.2011 , 20:13 |
|
to bude nakej chytak ,pozadej o vice aktualnich foto jinak to pseudo
fuck of tdi ,tak nad tim jsem taky premejslel ale nejak se my do toho vyrezavani nechce  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.6.2011 , 20:27 |
|
hah.. taky na VTi vozím takovou samolepku , ovšem pánové přiznejme si , že trošku udělaný a čipnutý TDi pojede 70% aut z klubu.. sám ted v jednom takovým jezdim.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.6.2011 , 20:31 |
|
R3S: to bych tu nerozebíral, nebo se tady rozjede mega dlouhá diskuze.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.6.2011 , 20:49 |
|
nebo hádanice  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.6.2011 , 20:49 |
|
spíš totálně jeden velkej flame  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.6.2011 , 21:36 |
|
souhlas s R3Sem ...jen to prostě nechytne za srdce(nuda)
Nálepka good  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.6.2011 , 22:16 |
|
ono nejde vubec kdo koho pojede , ale o radost a pozitek z jizdy ,a naftaci si to pletou z pozitkem z rychlosti ,ale to aspon par znas vi moc dobre  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.6.2011 , 23:05 |
|
neni nadto pořádně si zakvrdlat šaltrpákou a počítat otáčky 3 4 5 vtééék a 6 7 8 a shift up a né jak u nafty necham zařazenou pětku dam plnej kotel a rozjede se to od spoda |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.6.2011 , 23:16 |
|
to jo odspoda ..jsem ted zazil ..,z ochtavkou v nafte 66kw cestou do Erfurtu ,
4 lidi v aute a nejelo to vubec ani odspodu ani jinde ,
jinak neudela mi nekdo podobnou nalepku na cely zadni okno  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.6.2011 , 0:28 |
|
DOHCVTEC: dalsi z rady hodnotnych uprav tveho vozu?  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.6.2011 , 0:30 |
|
Jinak jeste jsem nevidel aby si dal nekdo na turbodiesel nalepku v podobnem stylu, ale na benzin. Mozna to o necem vypovida  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.6.2011 , 0:43 |
|
Bully: moc to řešíš, vždyt jsem psal, že se jedná jenom o recesi.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.6.2011 , 0:47 |
|
Neresim, neberu to zas tak vazne Mam diesela i benzinovou atmosferu, proste je kazde auto na neco jineho a radsi si tam dam klubovou nalepku nez podobnou pitomost. I kdyz kvalitne vyrezanou, klobouk dolu Ten chlapec by mel vyrabet uzitecnejsi veci :twisted: |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.6.2011 , 0:56 |
|
V pohodě, tvuj názor.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.6.2011 , 10:00 |
|
Bully: jednou si dam na Subarko:
Honda: auto pro deti
Ford: auto pro mechaniky
VW: auto pro duchodce
JUST SUBARU
jinak se vsim plne souhlas Jediny Hondari jsou v tomhle rasiste  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.6.2011 , 10:39 |
|
gizmi (ale v USA je honda pro důchodce ) |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.6.2011 , 11:24 |
|
LK8g: pravda Taky ze jedno z mala vlaken kde je mi dobre je Honda-classic, kde je klid a teplo rodinneho krbu.. ostatnimu vladnou mladi radikalove ala Miky (PS: nevite nekdo o nem neco? ) |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.6.2011 , 12:13 |
|
Souhlasím s Bully... Nechápu co všichni maji proti naftě A jako recese mi to nepřijde. Jestě pochopím, když jedu za neseřizenou Octavií, která nesnesitelně kouří a jdou z ní saze. Ale dnešni Common Rail motory jsou prijemný i při točení... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.6.2011 , 12:18 |
|
 |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.6.2011 , 13:49 |
|
petrp: ani podle me tak nejde o chod motoru, atd.. zkratka vetsina majitelu VTi berou sva auta jako neco nadprirozeneho a nehledaji v aute hlavni smysl - prepravit se ...ale neco podobneho jsem vypozoroval tento vikend i na srazu Citroenu, tam je to pro zmenu fenomen "hydraulika".. "ty nemas hydrauliku, nemas koule, nemas spravnej podvozek" a podobne hlasky ...ale neni to tak rasisticke, pravda To co predvadi casto VTickari uz neni o zdrave lasce, ale nezdravem fanatismu a rasismu..  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.6.2011 , 14:28 |
|
mě osobně se tahle nálepka hodně líbí tu "Fuck of TDi" bych si na auto nedal, ale tohle není urážlivý ani hanlivý, tohle je prostě vtipné vyjádření názoru. samozřejmě že zatvrzelej "tdíčkař" to bude brát jako urážku, ale dobře mu tak, když nedokáže ocenit vtip jinak jenom aby bylo jasno, tak proti naftě nic nemám, vim že k určitým potřebám je daleko lepší než benzín a taky vim, že kdejaký poladěný TDi dá mojí preludce na zadek, ale jak už tu bylo psáno, mnozí si pletou požitek z jízdy a požitek z rychlosti... není nad to letět do zatáčky pod plným plynem, ručičku otáčkoměru vidět kolem 7tis otáček a být doprovázen krásným řevem motoru  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.6.2011 , 14:41 |
|
OK, chápu. Když jsem měl benzínový Hondy, tak jsem měl neskrytou nenávist k naftě, ale už jsem z toho vyrostl... Jako vtip dobrý, ale nehodí se... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 19.6.2011 , 14:56 |
|
plisa: přesně jak píšeš, cejtim to naprosto stejně, nálepku nemám ve smyslu někoho urážet a fuck off tdi bych si na auto taky nedal, tohle mi přijde originální a neurážlivý.
gizmi: moje nálepka vyjadřuje fanatismus a rasismus??! Jdi se léčit.  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.6.2011 , 16:28 |
|
koki...: tim ze si tam das tu nalepku ukazujes jak mas nadauto a jak jsi to TDickarum nandal..a to neni fanaticke a rasisticke? Proc se mam jit lecit? Proto, ze rad sednu do jakehokoliv vozu jakekoliv znacky a nehanim jinym? To je v poradku narozdil od tve nalepky.. Jeden cas bylo moderni davat curajiciho panacka a tam napis od policie po ruzne znacky - a kdyz pak temto lidem davali poldove sodu, nebo jim nekdo labilni obtahl auto klicem, to bylo breku.. Nechapu proc se navazet nekomu do jeho milacka - to me vysvetli A jako sranda? OK, videt to na aute, tak se taky pousmeju, to ti neberu..ale taky si pomyslim nad IQ toho co to tam nalepil..
pro nekoho je milackem trabant, pro jineho je to koncern.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.6.2011 , 20:49 |
|
jéééžiš.... je to na show no... stejně jako nálepky typu JDM as fuck atp.
bych to tak neřešil lidi |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 19.6.2011 , 20:50 |
|
To že si dám na auto nálepku, ukazuju, že mám nadauto? To se na mě nezlob, ale to není rasistické. Neřeknu, kdybych tam měl hákovej kříž, nebo třeba fuck off romové, ale tohle, kde je napsáno "nafta je pro duchodce".
Sám jsem naftu měl, naftou každej den jezdím do práce a nic osobního proti ní
nemám.
Jen nesnáším, když si nějakej mladej cápek koupí Golf IV TDI a nacpe tam ten
"nejostřejší chip", zaslepí EGR, dá tam holou trubku, auto má zvuk jak traktor, hulí to jak blázen. Samozřejmě nesmí chybět nálepka "no smoke, no fun".
Ta nálepka je jen recese, provokace nebo jak to nazvat.
Já bych třeba bral Seat Leon 4x4 Top sport, to je moc hezký auto, proti naftě nic osobního nemám, rozhodně bych ale nijak neupravoval!
Nechci se tu s tebou hádat, je to věc názoru a vážne to moc řešíš... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.6.2011 , 0:09 |
|
Já osobne bych se ale nezlobil jezdit v audi Q7 V12 tdi biturbo ) taky je to tdi duchodce nejsem  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 20.6.2011 , 7:24 |
|
to Brnďa: Si to zabil:-D  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.6.2011 , 9:01 |
|
Jediní Hondaři jsou v tomhle rasisté,Gizmi? To se šeredně pleteš.
Ale jinak ano, auto má člověka přepravit. A některá auta se taky na nic jiného použít nedají, což naštěstí není případ VTíček.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.6.2011 , 10:02 |
|
Myslím, že je to vtipné a originálne. 100 ľudí 100 chutí, dalo by sa tu hádať aj týždňe o tom čo lepšie je a čo nie, a čo by sa dalo upravovať a čo nie, a či je dôchodca niekto kto jazdí naftou alebo nie...sú to ale blbosti. proste niekto jazdí benzínom, iný naftou, je to v poriadku a oba "tábory" si vždy budú dávať kadejaké vyrívačné nálepky, aj to je v poriadku klobúk dole nad vyrezaním nálepky, fakt dobrá práca  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 20.6.2011 , 15:05 |
|
Děkuji všem chápajícím lidem, kteří to berou s nadhledem.  |
|
|
 |
|