Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Honda dnes
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: DennySY
Zaslal: 30.3.2012 , 16:12
Zobrazení: 884

Popis: Dnešní přezouvání a barvení:) každých 10 minut jsem se modlil ať nezačne pršet..
Honda dnes

Strana 1 z 1

Aqwertzz

Zasláno: 30.3.2012 , 16:36    

Pockej na tu sprsku negativ Velmi šťastný
nastrikane vodici plisky, nastrikane prachovky, nastrikane desticky atd. atd. ..... Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Becky

Zasláno: 30.3.2012 , 16:39    

tohle neni muj styl prace, ale kdyz ses spokojenej, tak proc ne OK Velmi šťastný
navic ty zadni bubny stahnes rukou a predek je taky dole hned, jestli si to ani neobrousil a neocistil od prachu tak to rychle sleze. Nechci moralizovat, kazdej si tim projde sam Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

DennySY

Zasláno: 30.3.2012 , 16:47    

Z fotky to moc nevypadá, ale většina byla zalepena izolepou abych to nemusel vse rozebírat:) byl jsem rád že jsem sto stihl před deštěm....vše bylo odmaštěno a řádně očištěno, takovej kůlňák zase nejsem Velmi šťastný Velmi šťastný

Hlavator

Zasláno: 30.3.2012 , 16:54    

pokud si to radne a precizne neobrousil a nezbavil poradne rzi tak pocitej ze to rychle vybubla OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Jenda.4g

Zasláno: 30.3.2012 , 17:11    

Já to dělal někdy minulej rok v červnu, a zadní bubny jsou pořád jak nově stříklý.. Úsměv

Petr 78

Zasláno: 30.3.2012 , 18:19    

Tohle není zrovna můj styl práce. Takhle bych to nikdy nedělal. Nechci dělat chytrýho, ale po první zimě už ty brzdy nebudou takhle hezký (pokud budeš jezdit).
Některý věci se nedají uspěchat. Mrk

SaKaL

Zasláno: 30.3.2012 , 18:20    

Mel jsi to vzit i s kotoucema Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Repi

Zasláno: 30.3.2012 , 22:52    

zrovna tímhle bych se moc nechvástal Velmi šťastný ale proti gustu HaHaaa

Stepa

Zasláno: 31.3.2012 , 0:59    

Rozebrané to máš za 5 minut...je to kratší, než to takhle olepovat a hlavně to je pořádně. Příště to zkus jinak Mrk Ten předek je dost čuňárna HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Harry

Zasláno: 2.4.2012 , 15:52    

Jen me napada, jestli si to nechal alespon zaschnout, nez jsi tam posiladil ta kola. Jestli ne, tak to bude docela prdel odlepit Velmi šťastný Velmi šťastný
Takovehle vesi se nevyplaci delat narychlo. Mel jsem tenkrat civu od kořena, co to udelal podobne. Proklinal jsem ho, i v servise......

DennySY

Zasláno: 2.4.2012 , 21:12    

Vse bylo řádně očištěno s přelepeno, zasichalo do dostatečněÚsměv

Madvad

Zasláno: 3.4.2012 , 16:59    

pani pozrite nie ze by som nemal rad rypali Velmi šťastný Velmi šťastný .....ale ked sa to tak vezme tak ani jednoho co podpichol to auto nie je a majitel ak je s tym spokojny nech sa mu paci ....sam zisti o rok ci to drzi a ci nie ......a ak bude o rok spokojny ako to spravil v poriadku .....ale ked to bude musiet robit tak uz si da na tom viacej zalezat ......kazdopadne aj pracu treba pochvalit a co sa tyka prachoviek ak neviete ze na gume sa farba dlho neudrzi ked ta guma pracuje tak nie je o com prachovky budu za paru mesiacov cierne .....ja davam OK .....ed uvid o rok ako to bude vyzerat Úsměv

Album
Hledat:     obsahující:      
  Honda dnes
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: DennySY
Zaslal: 30.3.2012 , 16:12
Zobrazení: 884

Board Security