Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Ono se něco stalo?
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: njn
Zaslal: 20.2.2013 , 19:53
Zobrazení: 561

Popis: Eště nedopasováno, ale je na svém místě :) Ale ta palba za okno, příště radši vlastnoručně...
Ono se něco stalo?

Strana 1 z 1

Becky

Zasláno: 20.2.2013 , 19:59    

sakra to byla rychlost Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Petura

Zasláno: 20.2.2013 , 20:20    

co stálo okno? bauset původní nebo taky nový?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

njn

Zasláno: 20.2.2013 , 20:24    

Bylo mi řečeno před výměnou že bude komplet nový, když jsem si auto vyzvedl byl tam původní a dokonce oškubané kusy těsnění, s 10% spoluůčastí jsem doplácel 804kč.!!!!!!!!! se servisem se bude vše ještě řešit! Měl jsem vzít radši okno ze sklepa a zaprcat ho silikonem Velmi šťastný

Petura

Zasláno: 20.2.2013 , 20:28    

takže se opravdu vyplatí dělat si to sám nebo s za asistence odborného ošetřovatele a připlatit si ... Tak to valím bulvy

TRUcKER

Zasláno: 20.2.2013 , 20:37    

kua to je vonafka Cool Velmi šťastný

osiris

Zasláno: 20.2.2013 , 20:47    

bud rad ze to bylo jen okno, vetsinou ta kapota pomuchla i strechu nebo sloupky...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

njn

Zasláno: 20.2.2013 , 21:01    

Jojo, na fotce je každá voňavka Velmi šťastný Na střeše je jen dolíček po pohlazení Tak to valím bulvy

Prelude

Zasláno: 20.2.2013 , 21:55    

Tak to je mazec.Tipoval jsem že to tak něják bude stát ale s novým bausetem.Co ti na to řekli?Mrkni se do faktůry co tam je napsané jestli tam je nový bauset tak trvej na tom ať je taky na autě!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

njn

Zasláno: 20.2.2013 , 23:03    

majitel mě má zítra kontaktovat tak se uvidí. každopádně díky za ventily, jde to poznat

M@jk

Zasláno: 20.2.2013 , 23:08    

Zdarec,
já Ti gratuluji.

Já mám pojistku na čelní okno na roční limit Kč 10.000,-, v ceně nového okna na C5G nejsou bausety ani omylem, jsou tak drahé (ALDA Servis po slevě Kč 5.200,- za sadu 2ks), že Ti to pojišťovna neproplatí, jen horní gumu, u C6G to je v ceně, bo je guma dokola celá.

Loni jsme měnil okno, přes autosklomaxi - partner klubu a nedoplácel jsem vůbec nic. Materiál, okno, těsnění práce vyšla i s bonusem (dálniční známkou) na cca 7.000,-.

OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

sumy

Zasláno: 21.2.2013 , 9:21    

Loni jsem měnil okno s barevnym pruhem na 626 na poviný ručení- toho padoucha co po mě vystřelil šutr velikosti pěsti jsem dohnal a vyšlo to na 16.400,-kč Pojišťovna zaplatila cca 9tkč, tak jsem si s nima týden dopisoval a doplatili, až na bauset, protože podle nich byl za 2500 předraženej a přímo v mazdě ho maj v katalogu za 1200. Škoda jen, že to je chyba u Mazdy a nejde objednat Velmi šťastný Okno jsem na auto dostal až 2 dny před prodejem auta HaHaaa

jazzik

Zasláno: 21.2.2013 , 9:50    

ja nechaval menit v plzni na sedana,zachoval puvodni bauset,ale koupil ty novy cvocky na bocni bauset a s vymenou to vyslo na 3200kc a jeste mi to privez pres cely mesto do prace Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Album
Hledat:     obsahující:      
  Ono se něco stalo?
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: njn
Zaslal: 20.2.2013 , 19:53
Zobrazení: 561

Board Security