Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Trochu exot...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: SaKaL
Zaslal: 20.2.2013 , 22:27
Zobrazení: 534

Popis: ... v našich končinách.
Trochu exot...

Strana 1 z 1

Hellborn

Zasláno: 20.2.2013 , 22:32    

Ale pěknej!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Zdendad

Zasláno: 20.2.2013 , 22:32    

KO KO KO KO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

shaman

Zasláno: 20.2.2013 , 22:37    

potkávám každý den stejnýho, za tu dobu už se mi začal líbit Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

SaKaL

Zasláno: 20.2.2013 , 22:38    

Foceno dnes v Jenči před IATCC...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

osiris

Zasláno: 20.2.2013 , 22:54    

Parkrat jsem s tim jel v praci a je to naprosto otresny Velmi šťastný jizdni vlastnosti, pohodli, vykon nic z toho to nema ani na mile daleko Úsměv A prumerna spotreba asi 10l me taky nepresvedcila Úsměv

zend3r

Zasláno: 20.2.2013 , 23:00    

to je strašný hnus HaHaaa

sumy

Zasláno: 21.2.2013 , 9:16    

Tak mě sežerte, ale mě se libí. Pravda, né v "hovínkové hnědi". Osiris, Osirisi. Jestli jsi s tím jel za 10, tak tam byla vážná závada. Mezi volantem a sedačkou HaHaaa Koukni na spritmonitor.de viz. :arrow: odkaz

Bubaak

Zasláno: 21.2.2013 , 9:44    

Není špatný, Priuse mám celkem rád, jen nevím co dělá na Honda Clubu Velmi šťastný Velmi šťastný

Hellborn

Zasláno: 21.2.2013 , 10:15    

Sumy: No těch 10 to dát může - já s ním jel asi za 7-8l... Se stydím

sumy

Zasláno: 21.2.2013 , 12:01    

Hellborn: Taky umim jet s 1,4 i-DSI za 10 Hihi ale nejezdim tak. Možná ještě líp, dokud měla civica tchýně, jezdila s ním za 7,5 Tak to valím bulvy teď má CR-Z a líp se jezdit nenaučila a přesto jezdí do 6

Hellborn

Zasláno: 21.2.2013 , 13:00    

Já nejel nějak na doraz... Ten motor je na to auto slabý. Předjíždění jsem zkusil jen jednou, pak už jsem se předjíždět bál...

osiris

Zasláno: 21.2.2013 , 14:36    

problem mezi sedackou a volantem nebyl, spotreba 10l byla dlouhodoba a byla tam uz kdyz sem si to pujcil, jezdeny to bylo jen po praze a jezdila s Tim hlavne zenska co opravdu nebyla zavodnik. Tomu co je na spritmonitoru jsem se vetsinou nikdy moc nepriblizil, hrozne To tam skreslujou ty lidi co jezdej jen dalnici a treba ja osobne jezdimtak 90% mesto takze sem vetsinou tak 1-2l nad tim prumerem co tam vsichno maj... Nic to ale nemeni na tom ze tohle auto me zklamalo A cekal Jsem od toho ultraeko auto do mesta ale ona je to priom prozrana 1,3ka co nijak Nejede ani neni pohodlna atd...

Hellborn

Zasláno: 21.2.2013 , 14:49    

Do Insightu by to chtělo 1.5 s převodovkou z CR-Z. To bych o něm (ojetém) hodně přemýšlel. Ale co Swift jezdí od 5 do 6l a je s ním sranda. Úsměv

sumy

Zasláno: 21.2.2013 , 14:58    

Moment, tak jsem vůl, tam je fakt jen 1,3? žil jsem v tom, že je to shodný s CR-Z Se stydím Osobně mám zkušenost jen s CR-Z a civic hybrid a obojí dobrý a to i když je cíva taky jen 1,3.

Album
Hledat:     obsahující:      
  Trochu exot...
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: SaKaL
Zaslal: 20.2.2013 , 22:27
Zobrazení: 534

Board Security