| Abracadabra... kouzla :D |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: njn
Zaslal: 18.4.2013 , 19:00
Zobrazení: 319
|
|
 |
Popis: Neee kouzla, ale clay. A HODNĚ spálené záda :D |
 |
|
|
| Zasláno: 18.4.2013 , 19:33 |
|
tez sem vcera klejoval  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.4.2013 , 19:47 |
|
Za prvé použití claye není vidět,kor na fotce,ale spíš cítit na dotek. Za druhé je to jen jedna část péče o lak,takže pokud neproběhli ty další,dělal si to docela zbytečně. Mě se líbí jak tu najednou lidi dělají z clayování něco jako leštění... Jinak z fotky autíčko vypadá zachovale,bohužel před clayováním by to na fotce vypadalo stejně... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.4.2013 , 19:52 |
|
vím že se po clayi leští a pak voskuje, ale na to byl den bohužel moc krátký... a věř, že to viděj jde ti co to auto znají tak ti to potvrdí  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.4.2013 , 19:58 |
|
Použití claye vyčistí lak od polétavé rzi a dalších nečistot které nejsou vidět,ale cítit po přejetí rukou po laku. Naopak právě tím že lak vyčistíš a zbavíš maskovacích leštěnek,ukážou se v plné "kráse" škrábance a nedostatky... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.4.2013 , 19:58 |
|
Jinak je to škoda,protože než budeš mít čas na voskování,tak můžeš clayovat znovu  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 18.4.2013 , 19:59 |
|
jako klej jde na stribrne hodne videt kdyz ti odstrani gumoasfalt a kusy pneumatky a poletavou rez treba ze spodku dveri a prahu.
a samozdrejme ze se pak jeste pouziva lestenka jinak mas druhy den orezlinky zpatky. |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.4.2013 , 20:06 |
|
účel to splnilo, chtěl jsem si to vyzkoušet a stejně to budu dělat znovu před ostkecem ale už komplet... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 18.4.2013 , 20:08 |
|
No já jsem zvyklý na černou a tam tohle vidět není,dobře,dejme tomu že na stříbrné je vidět že se nějaký asfalt atd. ztratili,ale určitě to není vidět z fotky  |
|
|
 |
| Abracadabra... kouzla :D |
| Galerie: HondaDnes |
| Hodnocení: Nehodnoceno |
| |
|
|
Autor: njn
Zaslal: 18.4.2013 , 19:00
Zobrazení: 319