Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  A7 minivan
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Matěj Krupař
Zaslal: 16.12.2022 , 16:21
Zobrazení: 339

Popis: Takhle jsem chuděru našel po návratu z dovolené. Dnes přibylo dalších 15 cm. Jak to nejšetrněji sundat?
A7 minivan

Strana 1 z 1

Mulder

Zasláno: 16.12.2022 , 19:19    

Velmi šťastný Jsem myslel z malé fotky, že je to Odyssey Velmi šťastný A sundat? No smetákem na to určeným. Mám takovej jeden, plochej, se škrabkou a stěrkou v sobě ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

2bep

Zasláno: 16.12.2022 , 20:25    

Sníženo HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Matěj Krupař

Zasláno: 18.12.2022 , 21:22    

Smetakem a skrabkou bych to delal jeste dnes Velmi šťastný Nakonec jsem objem opatrne obral lopatou a zbytek smetackem.
Stala chudak 10 dni. A nesla nastartovat... Baterka skoro vybita. Kabely a ok. Ale bud je uz baterka skoro KO (ma 4,5 roku), nebo nekde neco bere proud. Nicmene dosud jsem v zime nemel nikdy problem (nestracelo se). Letos se mi povedlo 2x baterku skoro umrtvit, ze jsem startoval na kabely... Coz ji asi mohlo vycerpat? Ale nikdy to nestalo vybite, hned po vybiti bylo nastartovano pres kabely a dobito. Test alternatoru na jare 22 a altik ok. Tak nevim.

Matěj Krupař

Zasláno: 18.12.2022 , 21:26    

2bep: Vzadu navic plna plynu... Zatim jsem neporesil, jak to s tim lpg vyrovnat. Predek je vys. Bud dopredu snizene pruziny, nebo dozadu podlozky.

2bep

Zasláno: 20.12.2022 , 12:35    

to Matěj Krupař: Jo zima aku vždy prověří. Taky jsem takhle před lety 2x za léto podojil 45Ah aku v Ufonovi čtecími lampičkami. Dobil jsem jí a tvářila se OK, až do prvních mrazíků Velmi šťastný

Bohužel řada Hond je hodně náchylná i na naložení blbého metráku čehokoliv do kufru :-/ Základní je si rozseknout, zda by Ti vyhovovalo celkově snížené auto nebo si to s ohledem na cesty kudy jezdíš nemůžeš dovolit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Album
Hledat:     obsahující:      
  A7 minivan
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: Matěj Krupař
Zaslal: 16.12.2022 , 16:21
Zobrazení: 339

Board Security