Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  Cvička včera vs. dnes :-)
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: 2bep
Zaslal: 23.1.2023 , 20:51
Zobrazení: 675

Popis: https://www.japan-cars.cz/2023/01/23/honda-civic-ehev-vs-civic-vtec-turbo-konec-starych-casu/

Strana 1 z 1

Daver

Zasláno: 25.1.2023 , 10:48    

Trošku mě děsí, jak to 10G najednou vypadá nekultivovaně a oldschool Tak to koukám!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Mulder

Zasláno: 25.1.2023 , 18:20    

Mě to neděsí, říkal jsem si že možná ten design plnej lacinejch falešnejch plastovejch výdechů bude stárnout děsivě rychle Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

94EJ★1

Zasláno: 28.1.2023 , 10:24    

to né, jen je to zase hnusnej debilní trapnej slavnej hatchback :arrow: odkaz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

83427

Zasláno: 18.2.2023 , 12:33    

zajmavej článek. Podle srovnávací tabulky je vidět, jak se ze civicu v postatě stal Accord. Zhruba 1500 kilo vážil můj někdejší Accord CE8. Dneska je na té hmotnosti Civic. A to zvedá hmotnost baterka hybridu jen o 36kg (jestli si správně pamatuji z článku). Interiér jedenáctky působí takovým uhlazenějším dojmem, ale u desítky se mi víc líbí designové napojení palubky na tapecy dveří. To se u jedenáctky moc nepovedlo. Tak ať ti dělá jedenáctka radost Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger ICQ

2bep

Zasláno: 20.2.2023 , 10:59    

to 83427: Rozdíl v hmotnosti C10G 1,5T MT vs. C11G 2,0 e:hev je nějakých 130kg Mrk Že je malá baterka lehká je asi jasné, ale vedle toho jsou další součásti hybridního pohonu, které navyšují hmotnost Mrk
Srovnávat modely, které dělí čtvrt století nemá moc smysl. Dnešní Accord má zase rozměry 15 let starého Legenda. Holt jednotlivé segmenty rostou a nejen u Japonců a ne jen konverzí v SUV/CUV Úsměv
Lidská populace rozměrově také roste Mrk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Album
Hledat:     obsahující:      
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: 2bep
Zaslal: 23.1.2023 , 20:51
Zobrazení: 675