Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Album
Hledat:     obsahující:      
  PF 2010
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 31.12.2009 , 22:38
Zobrazení: 284

Popis: Život je jako schodiště, stoupáte po žebříčku hodnot ... vše nej do nového roku, žádný strest, pohodu, co nejméně střetů s blbci, tupci a hlupáky a arogantními debily kdekoliv na Světě ...
PF 2010

Strana 1 z 1

M@jk

Zasláno: 31.12.2009 , 22:39    

P.S.: schodistě z 2hého podzemního patr Centrálního Dispečinku Dopravního Podniku hl.m. Prahy ... dnes před 19hodinou ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Rom.

Zasláno: 31.12.2009 , 22:39    

jen skočit ... HaHaaa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

M@jk

Zasláno: 31.12.2009 , 22:43    

No nevím nevím je to 11 pater Romčo, jako jednou jsem si říkal, co by se stalo uklouznout ve stylu filmů "Nezvratný osud" ... ale hned jak jsem se při té myšlence podíval na "dno" udělalo se mi tak špatně Velmi šťastný, že jsem s respektem a pokorou vyšel do 7mého patra na cigaretu ... Úsměv
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ

Pick-Creek

Zasláno: 31.12.2009 , 23:17    

ty vo.... ani za pytel bych tohle nešlapal...to bych snad vyplivnul plíce Velmi šťastný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Album
Hledat:     obsahující:      
  PF 2010
  Galerie: HondaDnes
  Hodnocení: Nehodnoceno

Řadit komentáře: 

NásledujícíNásledující PředchozíPředchozí
Autor: M@jk
Zaslal: 31.12.2009 , 22:38
Zobrazení: 284

Board Security