| Včera sem si konečně zapojil mlhovky :) |
| Galerie: HondaDnes |
Hodnocení: 5 |
| |
|
|
Autor: Repi
Zaslal: 2.6.2012 , 22:49
Zobrazení: 690
|
|
 |
Popis: akorát když zapnu světla tak to začne tak bzučet (mám zavřený dvěře) ale jak zapnu mlhy tak to přestane nevíte někdo co s tím ?? |
 |
|
|
| Zasláno: 2.6.2012 , 22:58 |
|
Jediný co mě napadá, že ty zapnutý světla lákaj nějaký komáry nebo něco takovýho...
Né, teď vážně - bzučí jako co? Světla, motůrek naklápění (tedy jestli tam je?), nějakej spínanej zdroj (jestli tam někde je?), nebo Ti bzučí zvuk z repráků v autě...? Je ten zvuk závislý na otáčkách motoru? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.6.2012 , 23:12 |
|
motor ani nemusí být nastartovany, jde to jakoby z pod palubky.. sednu do auta, zavřu dveře, zapnu světla a začne to jakoby bručet, zmáčknu tlačítko mlhovek abych je zozsvítil a přestane to, vypnu je a už to nedělá |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 2.6.2012 , 23:29 |
|
Napadá mě nějaký relátko, který má nějakou snahu o "něco", ale nevim jakou by to mělo mít souvislost s mlhovkama. Předpokládám, že před zapojením mlhovek se nic takového nevyskytovalo...
Máš to dobře ukostřený? |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 2.6.2012 , 23:38 |
|
nee předtím nic.. když sem to zapojoval a měl jednu hotovou tak sem to zkoušel a všechno v pohodě a jak sem zapojoval druhou tak sem spálil pojistku tak sem ji vyměnil a od tý doby to dělá |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.6.2012 , 0:11 |
|
Hmm, hmm, nechci dělat ukvapené závěry, ale asi bude ještě něco lehce "nakopnutýho"... (ale o tom je vlastně tahle diskuse )
Každopádně na dálku od kompu těžko radit... |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.6.2012 , 9:36 |
|
Vypadá to fakt parádně.  |
|
|
|
|
|
| Zasláno: 3.6.2012 , 10:36 |
|
Jestli si spalil pojistku mlhovek tak by to mohly byt opalene kontakty relatka na ty mlhovky. Je to jen nejpravdepodobnejsi scenar podle toho co popisujes, zkus relatko vyndat a zapojit mlhy na tvrdo dratem, uslysis, jestli to prestalo.. |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.6.2012 , 11:30 |
|
taky bych vsadil na kabeláž u toho relé... |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.6.2012 , 11:48 |
|
Bombice Tome ...
P.S.: dej mi platné číslo telefonu, marně se Ti snažím už 14dní dovolat ohledně těsnění, které jsi chtěl zjistit ... u ALDY díky  |
|
|
 |
|
|
| Zasláno: 3.6.2012 , 15:39 |
|
tak je to relátkem, asi je nějaký špatný  |
|
|
 |
| Včera sem si konečně zapojil mlhovky :) |