Starý už měl prasklý středový tlumič a potrubí celé orezlé a díry se dělaly všude. Chtěl jsem sehnat nový díl, ale problém. V katalozích firem už prý mají crx za exota, natož verzi Vtec. Nic není a nabídku jednoho pána, že mi ho udělá jeho známý podle předlohy za 30 000 jsem odřekl. (Pouze středový díl). Tak jedině ebay a původní díl z ciziny, ale taky starý a nebo pak tuning nerez SRS.
Komentáře k instalaci
Instalace celkem pakárna. Příruba Srs i výfukové potrubí podstatně masivnější, ale velké tolerance, takže se dal sešroubovat s původním funkčním katalisatorem. Úchyty na spodek auta pomocí gum, malinko jinde, takže gumy trochu natáhuté. Pakárna to tam dostat a navléct. Navíc bylo nutné vyrobit těsnění mezi středový díl a katalisator. Vyfuk tam podfukoval a těsnění se nedalo nikde sehnat. Zachránil mě až obchod, ,,mototechna,, v Trutnově, kde mi pan prodal grafitový list se zalisováným plechem. Z toho jsem to pak vysekal doma. Použil jsem dvě vseknuté těsnění a v jednom místě ještě třetí vrstvu. Tam byla příruba katu odsedlá. Poté výfuk konečně těsnil. Zbývá už jen dořešit mlátící úchyty koncového tlumiče o sebe,pod autem v zatáčkách.
(104575 útoků)
[ Čas: 0.1437s ][ Dotazy: 24 (0.1125s) ][ GZIP on - Debug on ]