Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
   Garáž -> 1999 Honda Integra Type-R
Přehled autNej autaSeznam autHledat autoPřehled servisůPřehled obchodůPřehled sprintůMěření výkonů

Detail modifikace
 Majitel: Twilite
 Rok: 1999
 Značka: Honda
 Model: Integra Type-R
Modifikace semi-slicky Toyo Proxes R888 205/50/15
Kategorie Pneu
Auto 1999 Honda Integra Type-R
Aktualizováno 24.11.2007 , 23:48
Zakoupený od Patrik Fencl
Pořizovací cena 14720 Kč
Hodnocení výrobku 0
Instalováno
Cena instalace 0 Kč
Hodnocení instalace 0
Komentáře taky plný počet bodů - člověk občas nechápe, co všechno udrží. auto je díky nim krásně cítit, reagují okamžitě. navíc jsem nechápal, kolik vydrží. když to sečtu, tak jsem byl cca plné 3 dny na okruhu. z toho jsem nějaký čas jezdil na plno celou trať a nějaký čas jen jednotlivé pasáže (v rámci školy sportovní jízdy). přesto to všechno vydržely a i teď by se na nich ještě dalo chvíli jezdit. ale vzorek už bude na hranici asi 1,5mm... na jednu věc chci na tomhle místě upozornit - na zkoušku jsem si před časem taky koupil přes markgum.cz jejich slicky n-rally homologované pro silniční provoz. za prvé byly STRAŠNĚ hlasité, nedalo se s tím po hladkém asfaltu skoro jet, a především mi po 30 minutách na okruhu jedna v zatáčce ve 120kmh praskla... prostě šmejdy.
Komentáře k instalaci

Board Security

(104575 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: poslední témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.0509s ][ Dotazy: 24 (0.0078s) ][ GZIP on - Debug on ]