Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
   Garáž -> 1994 Honda CR-X DelSol -> Guestbook
Přehled autNej autaSeznam autHledat autoPřehled servisůPřehled obchodůPřehled sprintůMěření výkonů

rooney - 1994 Honda CR-X DelSol Guestbook
Hellborn

2016 Civic i-VTEC
Zaslal: 29.9.2008 , 10:43  
Pěkný kola! je to dobrý Nezapomeň - větší jak 16´´ nemá cenu... Mrk A taky nezapomeń,co jsem ti psal při poslání nějakého toho drobáku! Úsměv A doufám,že se uvidíme na HONDAyi 2009!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky

Zaslal: 29.9.2008 , 13:56  
Dík,neboj taky bych tam větší nedával ono ty 15" vypadaj pěkně max 16",ale víc ne! Neboj budu dávat pozor, už teďka ji pěkne rozmazluju, kdybych ji něco udělal mou vinou tak se asi .. . Na HONDAy 09 dojet musím, přijet se konečně ukázat. Takže pokaď budu živ a zdráv,a "princezna" samozřejmě taky tak dojedem! ´=)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jauda

1993 Accord
Zaslal: 8.10.2008 , 10:49  
Super veverák.. taky jsem na ně ulítlej trochu.. Úsměv) Jo a targa vypadá moc pěkně a jsem zvědavej, jak bude vypadat naživo..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Zaslal: 8.10.2008 , 18:34  
Jauda: Dík,toho jsem si koupil dávno, vždycky jsem jednodo chtěl mít v Tarze,říkám mu Starsky ´=D. Targa je krásná,ale má nějaké kosmetické vady,však uvidíš sám ve Vyškově. Něco zkusím opravit,ale všechno určitě nestihnu.´=)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Přidat komentář

Board Security

(104575 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: poslední témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.0388s ][ Dotazy: 22 (0.0035s) ][ GZIP on - Debug on ]