Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kde nechat obšít volant a řadičku?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2015 , 15:20   Citovat  

varuj napsal:
Mam doma volny volant z A7G poface... Mrk

Z kama si kdybych chtel pucit za flasku Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2015 , 15:33   Citovat  

Z daleka... Nitra, Sk, ale dalo by sa to poriesit... Mrk

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2015 , 16:03   Citovat  

varuj napsal:
Z daleka... Nitra, Sk, ale dalo by sa to poriesit... Mrk

Určitě Juro,
rád to pre Pavla alias doktora urobím. Znám vás obychdvoch ... Velmi šťastný Je to tam.

Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2015 , 16:11   Citovat  

M@jk napsal:
Určitě Juro,
rád to pre Pavla alias doktora urobím. Znám vás obychdvoch ... Velmi šťastný Je to tam.

přátele jestli chceš mít autobusáckej volant můžeš si ho taky pučit Velmi šťastný

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2015 , 16:39   Citovat  

Doktor napsal:
přátele jestli chceš mít autobusáckej volant můžeš si ho taky pučit Velmi šťastný

Kemo,
tak určitěěě Velmi šťastný

Není problém, poslat od Jura volant mému kamarádovi do Skalice SK, ten pak jej pošle už Tobě rovnou v ČR, vždy existují řešení.
Velmi šťastný přátele

Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2015 , 16:45   Citovat  

Doktor napsal:
Z kama si kdybych chtel pucit za flasku Úsměv

Za flasku ti ho pujcim i ja a jsem z Prahy. Úsměv Je to teda pred facelifit. Úsměv

Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2015 , 16:46   Citovat  

Takze po telefonické domluvě ve volantechu to jde aj bez daně.
Tak to jsem už klidnější. Marab: A kde ty svy jdou citit? Vypada to dobře. A ta tlouštka ze je vetsi je nějak markantní nebo pohoda?

marab je teď offline  marab
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2015 , 17:15   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Takze po telefonické domluvě ve volantechu to jde aj bez daně.
Tak to jsem už klidnější. Marab: A kde ty svy jdou citit? Vypada to dobře. A ta tlouštka ze je vetsi je nějak markantní nebo pohoda?

Jj, vypadá to dobře, tloušťka věnce určitě není na škodu, je to příjemnější do ruky.

Na omak je cítit ten prolis/spoj mezi původní kůží v celé drážce jak z přední, tak ze zadní strany. Je to vidět i trochu na té fotce obšitého volantu, že ta drážka se částečně prokreslila přes novou kůži. Jako asi to není nic zásadního. Pokud bych ti to neřekl, možná si toho ani nevšimneš. Nicméně na to upozorňuju, že je to lekhé omezení při obšití tohohle MOMO volantu.

Volant ATR.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Volant ATR.jpg, 93.37 kB

Volant ATR obšitý.jpg

Volant ATR obšitý.jpg, 472.79 kB

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2015 , 18:07   Citovat  

Uz to vidim, ale ty sis to nechal udělat jinak. Ja to chci originalně. Nebo tos chtěl původně taky???

Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2015 , 18:53   Citovat  

Když to necháš udělat jako Marab, tak Ti ty švy "vylezou"...stalo se mi to samý na C7G, když jsem nechal obšít volant. Nevypadá to potom už tak dobře(v místech kde to držíš, tak to "vyleze"), jako když Ti to vyrobí.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2015 , 20:03   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Uz to vidim, ale ty sis to nechal udělat jinak. Ja to chci originalně. Nebo tos chtěl původně taky???

Samozřejmě že jsem to chtěl tak, jak je to v originálu. Ale proto ti to říkám...s největší pravděpodobností tě odmítnou, protože prý ta stávající kůže je nalisovaná na věnci v jednom kuse a nejde sundat bez poškození toho podkladu. Ve Volantechu mi řekli, že to zkoušeli a vždy to bylo se ztrátou kytičky, takže tenhle MOMO volant už dělat nechtějí. Jediná varianta co mi nabídli je tahle, že to pošijí navrch.
Jako mám to 3/4 roku a zatím nic moc nevylezlo víc, než je to vidět na té fotce.

Já tak nějak neměl moc na výběr. Byl jsem týden bez volantu a řekli mi, že ho posílají zpátky, že to dělat nebudou. Vzhledem k tomu, že mi stará kůže lepila na ruce, tak jsem mohl volant buď vyhodit a shánět jiný s bagem, nebo jít do téhle varianty.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2015 , 21:04   Citovat  

marab napsal:
Jako mám to 3/4 roku a zatím nic moc nevylezlo víc, než je to vidět na té fotce.

Ono to není o čase ale o používání...začalo to lézt po cca 15tkm. Jak to držíš, potí se Ti ruce, svítí na to sluníčko, tak ty nerovnosti pod kůží vylezou ven. Nijak to nehaním, jenom to píšu, aby nebyl zklamaný, až se to třeba stane Úsměv

sopta je teď offline  sopta
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2015 , 21:05   Citovat  

Jestli víte, že ten problém u Moma skutečně je, tak bych ještě před odesláním volantu do Volantechu zalil ty spáry lepidlem na okna (ten je totiž elastickej podobně jako kůže kolem a navíc drží jak hebrejská víra), po zaschnutí zařízl a zabrousil do hladka tak, aby prostě spára zmizela a teprve pak to poslal na počalounění Mrk

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2015 , 21:07   Citovat  

Něco takového bych udělal, pokud bych ho tam posílal znovu je to dobrý

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2015 , 21:16   Citovat  

s jakou kuzi mate zkusenost, aby prestal volant klouzat?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2015 , 21:24   Citovat  

Dával jsem od nich tu perforovanou č.4 a drželo se to pěkně a nesmekalo.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2015 , 22:59   Citovat  

sopta napsal:
Jestli víte, že ten problém u Moma skutečně je, tak bych ještě před odesláním volantu do Volantechu zalil ty spáry lepidlem na okna (ten je totiž elastickej podobně jako kůže kolem a navíc drží jak hebrejská víra), po zaschnutí zařízl a zabrousil do hladka tak, aby prostě spára zmizela a teprve pak to poslal na počalounění Mrk

OK to zní dobře. Já tu možnost moc neměl....zatím mě to teda netankuje, ale uvidíme časem. Přeci jen to mám ve Streamu a tam je i tenhle volant o 100% lepší než origo Stream

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2015 , 19:12   Citovat  

marab napsal:
OK to zní dobře. Já tu možnost moc neměl....zatím mě to teda netankuje, ale uvidíme časem. Přeci jen to mám ve Streamu a tam je i tenhle volant o 100% lepší než origo Stream

Až tě to přestane bavit, tak mi ho doneseš a já ti ho udělám dle tvých představ Mrk
Ono ho jde udělat i přesně tak, jak byl origo Momo, jen to je prachy a tam je pak rovnítko s cenou, prakticky tomu ale nic nevadí. Jediný problem je, zda to někdo bude chtít zaplatit... což když zde vidím reakce lidí, tak je asi největší kámen úrazu.
I tak se ale divím Volantechu, že to rovnou vzdají s tím, že to nejde a ani se nesnaží říct, že to jde, ALE vše má svou cenu... Možná se o tom s Bečanem, majitelem Volantechu pobavím, až tam zase někdy pojezdu pro kůže Cool
Já neříkám že něco nejde, všechno jde, když se chce, jen lidí musí pochopit, že taková práce není jak nákup v hypermarketu a že na tudíž svou cenu. Někdo to akceptovat nebude a pak si bude muset vybrat jiné řešení, jiný to akceptovat bude a půjde do toho i za cenu vyšší ceny. Důležité ale je vědět, že to jde a za kolik to jde, pak se může každý volně rozhodnout, možnost volby je určitý typ luxusu, no ne? Mrk

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2015 , 20:58   Citovat  

Tak jednomu členu to tu udělal jeden pán za 1600kc a je jak originál. Velmi šťastný
Ja jsem to dneska odeslal do Volantechu tak jsem zvedavy na to co vymyslí.

volantATR_novy.jpg

volantATR_novy.jpg, 957.2 kB

Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2015 , 21:08   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Tak jednomu členu to tu udělal jeden pán za 1600kc a je jak originál. Velmi šťastný

Fakt paráda, skoro o něčem podobném začínám uvažovat Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2015 , 21:17   Citovat  

sopta napsal:
... Možná se o tom s Bečanem, majitelem Volantechu pobavím, až tam zase někdy pojezdu pro kůže Cool
Já neříkám že něco nejde, všechno jde, když se chce, jen lidí musí pochopit, že taková práce není jak nákup v hypermarketu... Mrk

No...jenže oni už si tohle ve Volantechu můžou dovolit. Sekají to tam jako Baťa cvičky, vždyť víš...živí je autobazary CZ, PL, SK a možná i NDR. Takže mi původně ten volant odmítl, protože mu bylo jasný, že místo něj udělá 3 na Vochcáfku Velmi šťastný
A s tím, kolik jsou lidi ochotní za co zaplatit se sám brzy setkáš Úsměv Upřímně...5tis bych za pošití volantu asi taky nedal...radši jsem přijal kompromis Úsměv

Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2015 , 21:21   Citovat  

tak mě to čeká taky.už je uplně rozdrolenej.nemá někdo zkušenost s volanty.net?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2015 , 21:21   Citovat  

Aqwertzz napsal:

Tak cena je to určitě dobrá. Já byl tlačený časem, protože jsem byl týden bez volantu u rodinného auto, takže trochu tlak ze strany "mého krku" Úsměv)

Mě se moc nelíbí teda ta kůže na věnci, co si posílal...ale asi věcí vkusu. U toho volantu hodně záleží na kvalitě použité kůže a Volantech se prsí, že používají kvalitu prvovýroby...
Já je tady rozhodně nechci nějak obhajovat, doufám, že to tak nevypadá...určitě mají své mouchy. Na druhou stranu, ceny a čas mají takřka bezkonkureční...

Jinak jsem si u nich nechal dělat ještě volant do C2G a s rychlostí, cenou a provedením jsem byl taky moc spokojený OK

image.jpg

image.jpg, 221.42 kB

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2015 , 21:46   Citovat  

Jo pravda je ze to je takove krapate, ale jde o ten styl. Ze je to kopie originalu. Takže to musí jít. to mi hlava nebere

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2015 , 11:41   Citovat  

marab napsal:
No...jenže oni už si tohle ve Volantechu můžou dovolit. Sekají to tam jako Baťa cvičky, vždyť víš...živí je autobazary CZ, PL, SK a možná i NDR. Takže mi původně ten volant odmítl, protože mu bylo jasný, že místo něj udělá 3 na Vochcáfku Velmi šťastný
A s tím, kolik jsou lidi ochotní za co zaplatit se sám brzy setkáš Úsměv Upřímně...5tis bych za pošití volantu asi taky nedal...radši jsem přijal kompromis Úsměv

Tak můžou dovolit...o to přeci nejde, jde o obchodnický přístup, přijde mi lepší říct "ano, umíme to, ale protože je původní kůže nalisovaná, jediný způsob jak se jí zbavit, abysme volant mohli znovu stejně očalounit, je tu kůži obrousit, což je časově náročné a tudíž by cena byla tolik a tolik" než říct "nejde to" Cool Obecně mi trochu přijde, že díky tomu jejich obratu se jim trochu vytrácí invence a osobní přístup při řešení nestandardních situací...
Jinak ano, Volantech nešije jen v Trutnově, ale mají dílnu také v Polsku a Německu a točí toho fakt mraky.
Zrovnatak nelžou, když inzerují vysokou kvalitu použitých kůží, protože je skutečně mají. Pasubio kůžou jsou fakt paráda OK

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2015 , 11:45   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Jo pravda je ze to je takove krapate, ale jde o ten styl. Ze je to kopie originalu. Takže to musí jít. to mi hlava nebere

Ano, ono to jde a cena za kterou to onen pán udělal je až neskutečná, když si představím kolik času musel na odbrušování původní kůže na tom musel nechat... Nicméně kvalita provedení už taková sláva není, kůže je očividně nerovnoměrně vypnutá a "na druhé hodině" vidím i drobnou křivost linky přechodu materiálů, holt je vidět, že už na přípravách ztratil tolik času, že už při samotném čalounění spěchal a nebyl důsledný a precizní. Ruční práce sice vždy bude jevit známky nedokonalosti, nicméně mohlo by to být lepší a mě osobně by ten pocit, že je to "jako Momo" kazila právě ta kvalita provedení, kterou bych měl na očích dnes a denně Tak to valím bulvy

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2015 , 11:49   Citovat  

sopta napsal:
Tak můžou dovolit...o to přeci nejde, jde o obchodnický přístup, přijde mi lepší říct "ano, umíme to, ale protože je původní kůže nalisovaná, jediný způsob jak se jí zbavit, abysme volant mohli znovu stejně očalounit, je tu kůži obrousit, což je časově náročné a tudíž by cena byla tolik a tolik" než říct "nejde to" Cool Obecně mi trochu přijde, že díky tomu jejich obratu se jim trochu vytrácí invence a osobní přístup při řešení nestandardních situací...
Jinak ano, Volantech nešije jen v Trutnově, ale mají dílnu také v Polsku a Německu a točí toho fakt mraky.
Zrovnatak nelžou, když inzerují vysokou kvalitu použitých kůží, protože je skutečně mají. Pasubio kůžou jsou fakt paráda OK

Ruku na srdce...tenhle osobní přístup nikdy neměli nesouhlas Já je vnímám tak, že se z lumpů stali fabrikou na profi obšívání volantů pro "omlazování" vozového parku ve středoevropských bazarech...Byť to dělají dobře.
Svůj první volant jsem k nim dával před 2 lety a musel jsem hodně zatnout zuby, abych si to u nich nechal udělat. Inzerovali, že dělají i obšití ručky, řadičky, pytle...ale nakonec mě vychladili takovým způsobem....

futureboy je teď offline  futureboy
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2015 , 11:52   Citovat  

[quote="sopta"]Ano, ono to jde a cena za kterou to onen pán udělal je až neskutečná, když si představím kolik času musel na odbrušování původní kůže na tom musel nechat... Nicméně kvalita provedení už taková sláva není, kůže je očividně nerovnoměrně vypnutá a "na druhé hodině" vidím i drobnou křivost linky přechodu materiálů, holt je vidět, že už na přípravách ztratil tolik času, že už při samotném čalounění spěchal a nebyl důsledný a precizní. Ruční práce sice vždy bude jevit známky nedokonalosti, nicméně mohlo by to být lepší a mě osobně by ten pocit, že je to "jako Momo" kazila právě ta kvalita provedení, kterou bych měl na očích dnes a denně Tak to valím bulvy[/quote]

Jen info v Trutnově už nešijí vůbec.A k tomu že řekli že to nejde tak třeba právě že věděli že neodvedou perfektní práci.Že to nejde prefektně udělat.Třeba. Hihi

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2015 , 11:56   Citovat  

futureboy napsal:
Jen info v Trutnově už nešijí vůbec.A k tomu že řekli že to nejde tak třeba právě že věděli že neodvedou perfektní práci.Že to nejde prefektně udělat.Třeba. Hihi

To "vůbec" bych netvrdil, byl jsem tam osobně někdy na podzim a osobně jsem tam práci na volantech viděl...ale asi si tam nechávají jen kusovky, zbytek vyrábějí jinde (a kde, jsem nikdy moc neřešil, zas tolik mě to nezajímá) Úsměv
Všechno jde udělat perfektně...jen je to občas prostě náročnější na čas, preciznost i materiály Mrk

futureboy je teď offline  futureboy
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2015 , 13:52   Citovat  

To "vůbec" bych netvrdil, byl jsem tam osobně někdy na podzim a osobně jsem tam práci na volantech viděl...ale asi si tam nechávají jen kusovky, zbytek vyrábějí jinde (a kde, jsem nikdy moc neřešil, zas tolik mě to nezajímá) Úsměv
Všechno jde udělat perfektně...jen je to občas prostě náročnější na čas, preciznost i materiály Mrk

Tím "vůbec" si buď jist Cool Jo na podzim ještě šily,ale od novýho roku už ne.Mám tam známýho přes kterýho jsem to chtěl řešit a výroba je minimálně přerušena,ale neví kdy a jestli ještě bude obnovena.A přestože pracuji v Trutnově tak jsem to musel posílat do Rumburku kde to teď šijí. Smutný Ikdyž zpět mi to přišlo zpět z Kamenického Šenova podle faktury HaHaaa

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kde nechat obšít volant a řadičku?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina