Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o CR-V 3G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 34, 35, 36  Další 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 36
Conty je teď offline  Conty
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 8:09   Citovat  

Když Ti nebude vadit ENG, tak si stáhni dle libosti tady. Jinak pro český bych třeba zkusil partnera H-C AutoNagano, jestli tam v nějaké bouračce český nezbyl...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
michalb je teď offline  michalb
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 17:54   Citovat  

Když už se pustím do výměny oleje v převodovce, řekl jsem si, že bych vyměnil i olej do hydraulické spojky, brzdového systému, serva a i chladící kapalinu. Co vím, tak do převodovky se vejde 2,5l, chladící kapaliny 7,1. Nikde jsem se ale nedočetl, kolik se vejde do hydraulické spojky, brzdového systému a do serva. Pokud jsem to pochopil, tak do brzdového systému a hydraulické spojky se dává stejná kapalina DOT 4. Může mi prosím někdo poradit? Dík
   Návrat  
rocky33 je teď offline  rocky33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 18:25   Citovat  

Když ses dal do výměny náplní určitě by nezapomněl na zadní rozvodovku , tam je myslím 1,2 L origo oleje DPS-F.
Chladící kapalina origo Honda , převodovka a servo taky . Vše nabízí zde Rom , nic jiného by do toho auta nelil. Na tu brzdovku by se ještě zeptal jestli tam musí být origo nebo stačí specifikace DOT4 , dále jestli není nějaký spešl návod výměny kvůli ABS a není třeba k tomu diagnostika odsávačka atd.Já by to svěřil raději servisu , dneska ty auta nejsou škoda 120 .
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 21:55   Citovat  

Brzdovka stačí obyč. ATE... (je to info od Danyho, takže bych se toho nebál) 
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.12.2015 , 8:51   Citovat  

Měl bych ještě dotaz u výměny olejů u hydraulické spojky a serva. Jsou tam někde nějaké vypouštěcí šrouby, nebo se to odsává z nádob? Dík
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2015 , 21:03   Citovat  

michalb napsal:
Měl bych ještě dotaz u výměny olejů u hydraulické spojky a serva. Jsou tam někde nějaké vypouštěcí šrouby, nebo se to odsává z nádob? Dík
Servo musíš odpojit hadici a nechat vytéct,pokud nemáš mašinu, která propláchne celý systém. Na brzdovku, jak ve spojce, tak v brzdičích musíš přes ovzdušnovací šrouby,bacha na to at si nezavzdušníš váleček na spojce.
   Návrat  
Karel 21 je teď offline  Karel 21
PříspěvekZaslal: 23.12.2015 , 20:50  Naposledy upravil Karel 21 dne 4.1.2016 , 6:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Chtěl bych se zeptat,kdo se v tom vyznáte. Mám CRV v dieslu a mám tam filtr pevných částic.Je rozumné do nafty přidávat nějaká aditiva?? nebude se mi stím ten filtr zanášet až se úplně pokazí??
trochu z toho mám strach.
Koupil jsem si tohle aditivum
tudy odkaz

díky kluci za zkušenosti, na netu jsem nic nenašel

DOPLNĚNÍ INFORMACE OD VÝROBCE:
Dobrý den,
aditivum SUPER DIESEL ADITIV / SDA / v letní i zimní modifikaci je bezpopelné. Není se třeba proto obávat usazování pevných zplodin hoření na filtru pevných částic. Vhodnější průběh hoření při použití SDA snižuje množství nespálených uhlovodíků ve výfukových plynech, což má za následek snížení tvorby sazí a úsad na filtru. Nemusíte proto mít obavy z použití SDA, jehož ostatní schopnosti se příznivě projeví na stavu a funkci motoru
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.12.2015 , 8:31   Citovat  

Můžeš napsat výrobci dotaz , tak ho napiš. Já toto aditivum používám několik let , je to jedno z nejlepších co můžeš koupit a v testech dopadlo vždy na 1 pozici. Furt požívám to zimní i v létě , dával jsem ho jak do TDI tak ted do CR-V . Někde jsem se dočetl že pokud natankuješ Vervu , máš už ho tam. Já ji teď nedávno natankoval a ten motor je fakt tišší a má kultivovanější chod jak na obyč. naftu. Jinak někteří používají preventivně nebo 1x za 10tkm i toto ale nemám s tím žádnou zkušenost:
tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.1.2016 , 11:52   Citovat  

Hoši jenom takový dotaz , při sepnutí pohonu zadní nápravy má zablikat žlutý vykřičník ? myslím že to se zrovna odpojí stabilizační systém VSA.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.1.2016 , 12:57   Citovat  

rocky33 napsal:
Hoši jenom takový dotaz , při sepnutí pohonu zadní nápravy má zablikat žlutý vykřičník ? myslím že to se zrovna odpojí stabilizační systém VSA.

Myslim, že při sepnutí zadní nápravy nic blikat nemá... To spíš VSA signalizuje aktivaci... VSA se při záběru zadních kol neodpojuje... (musel bys to udělat nejdříve ručně Ty)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2016 , 13:04   Citovat  

rocky33 napsal:

nikde nic nesvítí když se sepne zadní náhon,žlutý vykřičník bliká když je v aktivaci VSA.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.1.2016 , 13:04   Citovat  

Jde mi spíš o to že když se prudce rozjedu na sněhu nebo štěrku tak se to na chvíli rozbliká , přisuzoval jsem to tomu že se kola protočí a sepne zadní náhon.Ale podle všeho začal fungovat na chvíli stab. systém VSA.
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2016 , 15:15   Citovat  

rocky33 napsal:
Jde mi spíš o to že když se prudce rozjedu na sněhu nebo štěrku tak se to na chvíli rozbliká ---- podle všeho začal fungovat na chvíli stab. systém VSA.

presne tak je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.1.2016 , 21:09   Citovat  

Může mi někdo poradit. Už jsem se již o tom zmiňoval, ale nikde jsem nenašel řešení, ale pouze dedukce. Předem chci říct, že jsem vyměnil převodový olej MTF-3, vyměnil kapalinu do hydr. spojky DOT4. Problém se týká řazení z 1. rychl. stupně na 2. a ze 3. na 2. Za chladného počasí při řazení z 1. na 2. a nad 20km/h nelze řadit bez použití násilí. Do 20km/h lze zařadit lehce. Dnes jsem i zjistil, že pokud mám neutrál, otáčky volnoběžné a jedu kolem 30km/h a více, ani tak nelze bez trochy násilí zařadit 2. Musel bych ji tam narvat opravdu silou, a když zařadím, slyším takové škrtnutí. Jakmile se ale auto zahřeje, ujetí cca 25km, tak můžu 1. vytočit i do hodně vysokých otáček a 2. zařadím úplně lehce, to samé u podřazení z 3. na 2. Mám najeto necelých 150.000 km a spojka mi zabírá normálně nahoře. Díky za radu.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.1.2016 , 22:54   Citovat  

michalb napsal:
Může mi někdo poradit. Už jsem se již o tom zmiňoval, ale nikde jsem nenašel řešení, ale pouze dedukce. Předem chci říct, že jsem vyměnil převodový olej MTF-3, vyměnil kapalinu do hydr. spojky DOT4. Problém se týká řazení z 1. rychl. stupně na 2. a ze 3. na 2. Za chladného počasí při řazení z 1. na 2. a nad 20km/h nelze řadit bez použití násilí. Do 20km/h lze zařadit lehce. Dnes jsem i zjistil, že pokud mám neutrál, otáčky volnoběžné a jedu kolem 30km/h a více, ani tak nelze bez trochy násilí zařadit 2. Musel bych ji tam narvat opravdu silou, a když zařadím, slyším takové škrtnutí. Jakmile se ale auto zahřeje, ujetí cca 25km, tak můžu 1. vytočit i do hodně vysokých otáček a 2. zařadím úplně lehce, to samé u podřazení z 3. na 2. Mám najeto necelých 150.000 km a spojka mi zabírá normálně nahoře. Díky za radu.
Zavzdušněná spojka,sptně vystavuje spojka,špatná spojka,špatný synchron,jak jsou na tom táhla v bobdenech?Nevadí někde něco?Kdy to začelo dělat po výměně oleje nebo už před?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2016 , 6:12   Citovat  

Zeptej se tady kluka co ty převodovky opravuje:
tudy odkaz
Ale co jsem tam četl to vypadá na synchron i to tam zmiňuje, že u převodovek nejčastěji škrtají 2.
   Návrat  
Karny je teď offline  Karny
PříspěvekZaslal: 30.1.2016 , 20:31   Citovat  

Dobrý večer
tak jsem se stal konečně majitelem Honda CR-V zatím super auto.
potřeboval bych poradit od zkušenějších nesvítí mi parkovačka tak jsem se rozhodl že ji vyměním za ledky můžu je vyměnit za ledky bez odporu nebo ne? musí mít ledka stejný odpor jako žárovka?
vybral sem toto
tudy odkaz
Děkuji za odpovědi
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.1.2016 , 20:35   Citovat  

LED jsou bez problémů OK ... teda max s Policií HaHaaa
   Návrat  
Karny je teď offline  Karny
PříspěvekZaslal: 30.1.2016 , 20:56   Citovat  

Děkuji
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.2.2016 , 10:34   Citovat  

Nedávno jsem tu psal, že za studena, když řadím z jedničky na dvojku u CR-v 2,2, cítím, že to jde lehce přes synchrony, ale u zahřátého o motoru, je vše OK. Vyměnil jsem olej v převodovce i kapalinu do hydr. spojky, ale nepomohlo to. Teď se k tomu přidalo vrzání spojky z motorové části při každém sešlápnutí pedálu. WDéčkem se hodně vystříkal spojkový válec (pokud je to spojkový válec, nejsem tak znalý Úsměv ) v motorové části a několik minut jsem rychle za sebou prošlapával spojkový pedál. Vrzání zmizelo, spojka jde neskutečně lehce a zjistil jsem, že se až neskutečně zlepšilo i řazení z jedničky na dvojku. Chce to ale dva lidi. Jeden promazává, druhý šlape na pedál. Kdo chce, může vyzkoušet a rád bych věděl i vaše postřehy.
   Návrat  
tupon je teď offline  tupon
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 16:48   Citovat  

Nevíte někdo kde je palivový filtr na crv 2013 2.2 d.
děkuji
   Návrat  
Kub92 je teď offline  Kub92
PříspěvekZaslal: 31.3.2016 , 17:13   Citovat  

Chtěl bych se zeptat, kolik musím koupit oleje DPF na výměnu v crv 2,0vtec ? A jsou nějaké levnější alternativy nebo je to blbost a je lepší vzít origo? To samé mě zajímá u manuální převodovky. Díky
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.3.2016 , 17:23   Citovat  

Kub92 napsal:
Chtěl bych se zeptat, kolik musím koupit oleje DPF na výměnu v crv 2,0vtec ? A jsou nějaké levnější alternativy nebo je to blbost a je lepší vzít origo? To samé mě zajímá u manuální převodovky. Díky

Hlavně nevymýšlěj! Jedině originál Honda Ono tam toho rozhodně není tolik, takže kvůli pár stovkám si zadělat na xx tisícový problém se vážně nevyplatí...
CR-V 3G 2.0 i-VTEC - do diferenciálu 1,2 litru (DPF-S), do převodovky 2,2 litru (MTF3)...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2016 , 20:07   Citovat  

tupon napsal:
Nevíte někdo kde je palivový filtr na crv 2013 2.2 d.
děkuji

Nachází pod vzduchovím filtrem potrebujes ale pripravek na povoleni,jestli máš tedy 2,2 i-dtec palivový filtr je jen vložka.
2,2 cdti ma filtr vedle posilovače brzd plechový filtr.

SaKaL napsal:
Hlavně nevymýšlěj! Jedině originál Honda Ono tam toho rozhodně není tolik, takže kvůli pár stovkám si zadělat na xx tisícový problém se vážně nevyplatí...
CR-V 3G 2.0 i-VTEC - do diferenciálu 1,2 litru (DPF-S), do převodovky 2,2 litru (MTF3)...

Ještě potřebuješ podložky pod výpustný a napouštěcí šroub
3x94109-20000 Honda
1x94109-14000 Honda
   Návrat  
Kub92 je teď offline  Kub92
PříspěvekZaslal: 31.3.2016 , 20:18   Citovat  

SaKaL napsal:

Jo jen me štve ze musím kvůli 200ml objednávat dvě láhve DPF Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2016 , 19:12   Citovat  

zas ti zůstane na příště, mění každých 40tis. a když to necháš pořádně vytéct dostaneš tam více jak 1,2l popřípadě můžeš vzít 3x a máš na další výměnu vystaráno.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.4.2016 , 20:47   Citovat  

Měl bych dotaz ohledně koupi koberce do CR-V r.v. 2007. Máte přehled kolik stojí originál koberce? Případně bych koupil někde z eshopu, ale nevím, zda opravdu všechny nabízené opravdu přesně pasují. Kupovali jste někdo z eshopu a z jakého? Dík
   Návrat  
Karel 21 je teď offline  Karel 21
PříspěvekZaslal: 1.4.2016 , 21:15   Citovat  

Tak ja kupoval koberečky přes internet v Auto Medik. Maji i ojete věci . koberečky bylyi zcela nove do celého auta s visivkou CRV jsou hezke .presne pasujou a stali neco malo ores 1000 .Dokonce vchází i takove ty kotevní otvory. Nevihoda jsou cele černé a vše je na nich vidět. driv jsem mel sedocerne a to bylo lepší. každopádně za ne mohu doporučit
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.4.2016 , 5:55   Citovat  

Zdravim lidi je tu nejaka moznost pobliz severnich cech (Most). Kdo by nas v CR-V svezl nejlepe v benzinu. Uvazujem jak o automatu tak manualu, ale je mi jasne ze to uz chci moc Úsměv.
   Návrat  
stikan je teď offline  stikan
PříspěvekZaslal: 22.4.2016 , 18:27   Citovat  

Ahojte čítal som v manuáli keď by mala nastať regeneracia DPF filtra mala by sa objaviť ikonka na pal. počítači, zatiaľ som ani raz nezbadal kedy auto regeneruje ani podľa počitača, zvýšených otáčok alebo zvuku motora /predtým na predchádzajúcom aute som to vždy zbadal/. Píšem lebo už mi auto padlo do núdzového režimu s tou ikonkou ale s výkričníkom. Aké máte skúsennosti s regeneráciou DPF, ako zistím kedy prebieha aby som ju neprerušil vypnutím auta?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o CR-V 3G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 34, 35, 36  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina