Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Anglánech
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 90, 91, 92  Další 
Zaslat odpověď

Strana 65 z 92
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.6.2016 , 10:22   Citovat  

hanz1980 napsal:
No na testu jsem nebyl.Maj 100tis a jsou puvodni,fizicky ale auto kdyz ho vzadu zatizim a pustim tak krasne pomali vyjede hore.Je to jedna z variant ktera me napadla taky ze by je a te tlumice kazdopadne pri mensich nerovnostech pri prujezdu zatackou auto neodskakuji proste drzi a pri spatnych tlumicich tohle vetsinou takhle nebylo.

Ve 140 škubnout volantem s kombíkem? Vada je podle mě styl řízení.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
hanz1980 je teď offline  hanz1980
PříspěvekZaslal: 22.6.2016 , 15:43   Citovat  

crxmann napsal:
Ve 140 škubnout volantem s kombíkem? Vada je podle mě styl řízení.

Ne ne ja nemam kombika klasika 5d.a myslim ze ani kombajn by tohle nemel dovolit sec nevim novim civicem z 98 jsem nemel moznost se svest Úsměv a kombajny jsem mel dva ne sice hondu ale tohle nedelali tak proto jsem se ptal.
Vypada to zrejme na tlumice s perama bude to vse unavene sice takhle chodi a na normalni jezdeni dobry ,ale jak se to bere do extremu tak to holt uz nebude to prave orechove :)vsak po 18 letech co by jsme chteli ze.
Poradi nekdo co koupit pera a tlumice ne nic sportovniho spis neco podobnyho jak origo.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Zdenda9 je teď offline  Zdenda9
PříspěvekZaslal: 28.6.2016 , 19:20   Citovat  

Zdravím Úsměv
Rád bych se poradil s klimatizací. Mám mastnou trubku a také čidlo tlaku (které je hned vedle) u kondenzátoru. Je to trubka, co vede z dehydrátoru. Uvažuji správně, že by chtěl vyměnit o-kroužek u té trubky? Nebo, stává se, že by to unikalo kolem toho čidla?

V manuálu je, že bych ten o-kroužek měl potřít olejem do klimatizace, je ten typ oleje tak zásadní?
Děkuji za vaše názory.
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2016 , 22:34   Citovat  

hanz1980 napsal:
Ne ne ja nemam kombika klasika 5d.a myslim ze ani kombajn by tohle nemel dovolit sec nevim novim civicem z 98 jsem nemel moznost se svest Úsměv a kombajny jsem mel dva ne sice hondu ale tohle nedelali tak proto jsem se ptal.
Vypada to zrejme na tlumice s perama bude to vse unavene sice takhle chodi a na normalni jezdeni dobry ,ale jak se to bere do extremu tak to holt uz nebude to prave orechove :)vsak po 18 letech co by jsme chteli ze.
Poradi nekdo co koupit pera a tlumice ne nic sportovniho spis neco podobnyho jak origo.

Před lety jsem bral na Anglána tlumiče Kayaba (KYB) Excel-G
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.6.2016 , 22:26   Citovat  

[quote="Zdenda9"]Zdravím Úsměv
Rád bych se poradil s klimatizací...

Tak mám vyřešeno Úsměv
Obsah klimy jsem si nechal odsát, o-kroužek jsem pak vyměnil, vše bez problému.
Při zkoušce to do interiéru foukalo o teplotě 6.9°C, což by šlo Cool
   Návrat  
kosak je teď offline  kosak
PříspěvekZaslal: 3.7.2016 , 16:20   Citovat  

dám do mb3 volant z type era?
   Návrat  
svob1337 je teď offline  svob1337
PříspěvekZaslal: 5.7.2016 , 19:35   Citovat  

Zdravím, mám dva dotazy. Co dělat, když mám na kotoučích obržděné pouze takové "proužky". Šoupátka na třmenech jsem rozchodil a stejně tam jsou ty proužky. Co s tím?
Druhý dotaz mám, jestli je problém, když mám hladinu oleje nad druhou tečkou na měrce. Díky Úsměv
   Návrat  
M1R0 je teď offline  M1R0
PříspěvekZaslal: 7.7.2016 , 12:25   Citovat  

mam anglána co chvilku stal a orezavěly mu koutouče,někdo mi radí, že je stací obrousit a hotovo, muj mechanik mi říká , at sezenu nové . Poradili by jste mi, prosím, jaký kotouče (+ rozměry) jsou pro d14z4 vhodné. Předem diky. Honda
   Návrat  
Matjbc je teď offline  Matjbc
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2016 , 23:02   Citovat  

zdar chlapy, rychlej dotaz. Vlivem včerejšího deště se mi dostala voda do VSS konektoru. Dneska se to projevilo tím, že přestal ukazovat rychloměr a rozsvítil se check engine. Konektor vysušen, rychloměr ok, ale check svítí dál.
Dotaz: zhasne po čase sám? popř můžu mu njk pomoct ve zhasnutí nebo to musí někdo napíchnout a chybu vymazat?
Díky Martin Úsměv
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2016 , 23:33   Citovat  

Matjbc napsal:
zdar chlapy, rychlej dotaz. Vlivem včerejšího deště se mi dostala voda do VSS konektoru. Dneska se to projevilo tím, že přestal ukazovat rychloměr a rozsvítil se check engine. Konektor vysušen, rychloměr ok, ale check svítí dál.
Dotaz: zhasne po čase sám? popř můžu mu njk pomoct ve zhasnutí nebo to musí někdo napíchnout a chybu vymazat?
Díky Martin Úsměv

pro zacatek zkus reset ecu, t.j. ohraty motor, na 10 minut odpojit baterku, pak vypnout vsechny el. priistroje nastartovat nechat 10 min bezet, mozna se to smaze, jinak asi diagnostika, nebo vyblikat co je to za chybu
   Návrat  
Matjbc je teď offline  Matjbc
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.7.2016 , 12:03   Citovat  

tak to dneska samo zhaslo Úsměv
   Návrat  
67gtman je teď offline  67gtman
PříspěvekZaslal: 18.7.2016 , 8:31   Citovat  

pokial su tie kotuce rovne prebrus excentrom zlahka jemnejsim zrnom cca 200 potom rucne pod vodou 300 + odrezovac, prip. presustruzit, menit az nakoniec
   Návrat  
Mates92 je teď offline  Mates92
PříspěvekZaslal: 20.7.2016 , 7:59   Citovat  

svob1337 napsal:
Zdravím, mám dva dotazy. Co dělat, když mám na kotoučích obržděné pouze takové "proužky". Šoupátka na třmenech jsem rozchodil a stejně tam jsou ty proužky. Co s tím?
Druhý dotaz mám, jestli je problém, když mám hladinu oleje nad druhou tečkou na měrce. Díky Úsměv

Ahoj, s těmi kotouči takhle těžko soudit, příčin může být vícero. Nejlepší by bylo hodit sem foto kotouče pokud to ještě nemáš vyřešené Úsměv

K druhé otázce: pokud nemáš olej centimetr nad horní tečkou, nemělo by se nic stát, ale samozřejmě to není úplně ideální, ale pokud Hondici občas protáhneš hezky od podlahy, tak se o přebytek oleje brzy postará sama Velmi šťastný Honda
   Návrat  
Mates92 je teď offline  Mates92
PříspěvekZaslal: 20.7.2016 , 8:29   Citovat  

kosak napsal:
dám do mb3 volant z type era?

Ahoj, s tímhle ti určitě pomůže Minorova volanterie a radickarna v sekci bazar,
případně se asi můžeš zeptat přímo Minora, určitě bude vědět co a jak Úsměv
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2016 , 10:36   Citovat  

accord R ano, civic R ne
   Návrat  
Shimmi je teď offline  Shimmi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.7.2016 , 15:08   Citovat  

Ahoj,můžete mi poradit jaké vůle ventilů má motor D16B2. Našel jsem tu sice článek jak na ventily,kde je odkaz na vůle ventilů,ale tenhle motor tam chybí.Díky
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2016 , 15:36   Citovat  

Shimmi napsal:
Ahoj,můžete mi poradit jaké vůle ventilů má motor D16B2. Našel jsem tu sice článek jak na ventily,kde je odkaz na vůle ventilů,ale tenhle motor tam chybí.Díky

20/25 je to dobrý
   Návrat  
Shimmi je teď offline  Shimmi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.7.2016 , 21:10   Citovat  

Becky napsal:
20/25 je to dobrý

Díky

Takže to spadá to této skupiny

D12B1, D13B2, D13B3, D14A1, D14A2, D15B2, D15B3, D15B4, D15B7, D15B8, D15Z1, D15Z3, D16A6, D16A7, D16Y, D16Z2, D16Z6, D16Z7, D17A2
Sání 0,17 - 0,22 mm
Výfuk 0,22 - 0,27 mm
   Návrat  
keis09 je teď offline  keis09
PříspěvekZaslal: 15.9.2016 , 15:17   Citovat  

Poprosil by som o radu, či by ste mi nevedeli pomôcť... Dal som jednému pánovi zapojiť DO do môjho anglána.. Ono ďiaľkové fungovalo keď to skúšal - len svietil stále kľúč imobilizéra a nedalo sa naštartovať.. bolo potrebné odomknúť kľúčom a potom naštartovať išlo. Je možné, že je centrál nejak prepojený s imobilizérom?
Pripájal to na riadiacu jednotku do dverí - ona je v celku s riadiacou jednotkou na sťahovanie okien
Premýšľal som aj o odstránení imobilizéra, len myslím, že je to škoda, ak sa to dá nejak obísť.
Je to angličan 1998 1.5 84kw
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.9.2016 , 20:31   Citovat  

Mám úsměvnej dotaz, ale zkusím to...
Mám u C6g u obou zadních dveří mezeru mezi sklem a vnější těsnící lištou mezeru, tak 1-2 mm. Takže když prší, voda co teče po skle volně pak protéká dveřmi...
Máte to také tak, nebo by to mělo fungovat i líp..? Úsměv

U předních, kde je elektrické stahování to těsní... Měl jsem ty zadní dveře i rozdělané, ale vše utáhlé...
Díky za názor...
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2016 , 20:52   Citovat  

keis09 napsal:
Poprosil by som o radu, či by ste mi nevedeli pomôcť... Dal som jednému pánovi zapojiť DO do môjho anglána.. Ono ďiaľkové fungovalo keď to skúšal - len svietil stále kľúč imobilizéra a nedalo sa naštartovať.. bolo potrebné odomknúť kľúčom a potom naštartovať išlo. Je možné, že je centrál nejak prepojený s imobilizérom?
Pripájal to na riadiacu jednotku do dverí - ona je v celku s riadiacou jednotkou na sťahovanie okien
Premýšľal som aj o odstránení imobilizéra, len myslím, že je to škoda, ak sa to dá nejak obísť.

Zakezi, jestli si mel v aute pred tim IR central od Hondy (resp. od Valea), nebo auto bez centralu (pouze ridicuv zamek zamyka vse ostatni). Elektrika se pak lisi, montoval jsem DO uz do obojiho a nemel jsem s imobilizerem problem.
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.9.2016 , 22:04   Citovat  

Zdenda9 napsal:
Mám úsměvnej dotaz, ale zkusím to...
Mám u C6g u obou zadních dveří mezeru mezi sklem a vnější těsnící lištou mezeru, tak 1-2 mm. Takže když prší, voda co teče po skle volně pak protéká dveřmi...
Máte to také tak, nebo by to mělo fungovat i líp..? Úsměv

U předních, kde je elektrické stahování to těsní... Měl jsem ty zadní dveře i rozdělané, ale vše utáhlé...
Díky za názor...

Mám tu mezeru vzadu určitě větší než 2mm Úsměv Řešení : poctivě vyvoskovat vnitřek dveří pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.9.2016 , 8:37   Citovat  

DrSlimm napsal:
Zakezi, jestli si mel v aute pred tim IR central od Hondy (resp. od Valea), nebo auto bez centralu (pouze ridicuv zamek zamyka vse ostatni). Elektrika se pak lisi, montoval jsem DO uz do obojiho a nemel jsem s imobilizerem problem.

No len vodičov zámok zamyká všetky dvere.. Riadiaca jednotka je spolu z riadiacou na spúšťanie okien vo dverách..
Pán to pripájal na tú RJ.. dá sa to napojiť napriamo na servo či ako?
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2016 , 9:27   Citovat  

keis09 napsal:
No len vodičov zámok zamyká všetky dvere.. Riadiaca jednotka je spolu z riadiacou na spúšťanie okien vo dverách..
Pán to pripájal na tú RJ.. dá sa to napojiť napriamo na servo či ako?

Musi se dodelat servo do ridicovych dveri, protoze tam zadne z vyroby neni (zamek se zamkne klicem, jen ostatni dvere maji serva a nasleduji). Myslim, ze jsem dotahl kabelaz od nove jednotky jen do noveho serva k ridicovi, a zbyle zamky jsem nechal zamykat starou jednotkou, tak jak to fungovalo i predtim. Je to uz hodne dlouho co jsem to delal.
   Návrat  
MatusHonda je teď offline  MatusHonda
PříspěvekZaslal: 20.9.2016 , 13:38   Citovat  

keis09 napsal:

Zdar,
tak ja mam rovnakého anglana a tiez sa mi dali odomknut vsetky dvere naraz iba z ridicovej strany. Ale central jednotku som mal u spolujazdcovych dverách. Tu som nahradil univerzálnou na DO a v ridicovych dverách bolo potrebne dorobit motorcek. Kable natahovat nebolo treba lebo dva draty uz viedly z ridicovych dvery do central jednotky. tie stacilo prestrihnut a napojit na motorcek. Sice klucom sa uz neda otvorit cele auto naraz ale v pripade ze nebude fungovat DO tak s klucom otvoris ridicove a spolujazdcove dvere samostatne.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.9.2016 , 22:18   Citovat  

Díky chlapi, tak už to pomaly riešim... ,,Ešte ma štve, že mi občas vypadne otáčkomer. môžem hýbať s káblami, búchať po budíkoch a nič. ,,Môže byť chyba v budíkoch? mám zháňať iné?
   Návrat  
M1R0 je teď offline  M1R0
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 18:18   Citovat  

menil tady nekdo sedacky z mb6 do mb2?? nejdou mi zacvaknout zadni sedacky, jak leva tak i prava. vedele by nekdo co s tim ?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 19:38   Citovat  

Tak se musím poradit...
Chtěl jsem vyměnit žárovku v zadních světlech C6G. Zezadu v kufru je tapecírunk a tak jsem to chtěl zkusit zvenku. Odšrouboval šroubky světla u kufru, ale na boku to stále drželo... Nechtěl jsem něco urvat, tak jsem toho nechal...
Jak se taková banalita prosím vás dělá..? Děkuju Se stydím
   Návrat  
Jarki je teď offline  Jarki
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 19:47   Citovat  

Je tam takovej malej kulovej čep a trochu bouchnout zápěstím do toho černýho plastu aby to vyběhlo do strany

zadní světlo.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
zadní světlo.jpg, 85.71 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.9.2016 , 20:03   Citovat  

Jarki napsal:
Je tam takovej malej kulovej čep a trochu bouchnout zápěstím do toho černýho plastu aby to vyběhlo do strany

Tak to mockrát děkuju, to je přesně ono! Máš lepší manuál, takový obrázek jsem nikde neviděl...
Posílám poděkování Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Anglánech
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 90, 91, 92  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina