Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Strana 77 z 137
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.11.2017 , 22:05   Citovat  

Na letní jsem přezouval na zahradě. Zimní mi nasadili v servisu, abych mohl odjet ze salonu... Úsměv Samozřejmě se ozvala signalizace poklesu tlaku, ale během 5min. jsem v manuálu našel nastavení, inicioval a pohoda...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Chrobak je teď offline  Chrobak
PříspěvekZaslal: 6.11.2017 , 23:55   Citovat  

JurajP:
Taky jsem pořídil kompletní sadu zimních kol (neorigo disky 16" + pneu Continental TS860) v pátek jsem je doma přehodil, přesně všechny nastejno dohustil, nic v autě nenastavoval. Dneska do práce a zpět (56 km) a OK, auto neprotestuje. Problémy jsem ani nečekal, Civic v pneumatikách nemá přímé senzory tlaku které jsou potřeba párovat s autem, informace o poklesu získává z rozdílu otáčení kol. Velká výhoda že tenhle drahý nesmysl nemusíme řešit Velmi šťastný .

Brzdy zatím nepískají, ale první zima je teprve přede mnou... Tak to koukám! Ono každý systém chce rozumně používat ve všech provozních režimech aby spolehlivě fungoval, takže i brzdy se musí občas provětrat naplno.

Cena za opravu je fakt masakr, obzvlášť ten světlomet, to bych teda nečekal... Hlavně že máš opraveno.

PIK:
Věřím že ty vibrace spojky dost vadí, je to jednoznačný důvod k reklamaci. Mě zase ještě připadá, že ten brzdový pedál se mi po uvolnění vrací nějak pomaleji než dřív Ble, možná pokles teplot...? budu sledovat.

V centrálním panelu mi nad 4000 otáček něco drnčí taky, ale jenom na jedničku a dvojku. A pokud zatlačím do strany na šaltpáku tak to přestane. Vím že se tu na to někdo nedávno ptal, podezření na nějaký kabelový svazek, zůstalo to bez odpovědi. Slabé drnčení, spíš jen ševelení v obou B sloupcích taky potvrzuju. Občasné lupnutí v sedačce řidiče - naštěstí jsou potahy na zip takže se k tomu prý dá dostat Úsměv.

Jinak si na auto nechci stěžovat, jsem z něho nadšený a opravdu to jsou jenom pihy na kráse. Nicméně jich je škoda. Co takhle sleduji, jiné automobilky na tom nebývají líp. Je ale fakt, že jsem měl co se týče Honda Quality přeci jen trošku větší očekávání.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2017 , 1:16   Citovat  

JurajP: Kola si přehazuji sám, je to zábava a mám to pod kontrolou. Velmi šťastný Pokud se po přehození kol systém kontroly tlaku ozve, stačí provést kalibraci z palubního počítače.
Mimochodem nepřímé měření tlaku byl další důvod proč vzít tenkrát Hondu, nechtěl jsem mít starosti s TMPS, navíc to leze docela do peněz:
tudy odkaz

Chrobak, PIK:
Občasné slabé zadrnčení v B-sloupcích taky potvrzuju, vypozoroval jsem, že to je od nastavovacího mechanismu výšky pásů, budu řešit asi teflonovým sprejem. Středový panel zatím klid, to samé sedačky (*). Ale je mi jasné, že od auta za 4kila nemůžu požadovat akustický komfort Mercedesu řady E. Každopádně prostor pro zlepšení kvality u Hondy určitě je. Jsou to drobnosti, ale zamrzí to. papa

Zajímalo by mě, jak je na tom co se týče kvality třeba současný Jazz, který by se měl montovat v Japonsku.

(*) Jen pro zajímavost když jsme u té Honďácké kvality, u dealera na salóně jsem si prohlížel HR-V Elegance 2017 a boční vedení sedadla spolujezdce nepříjemně vrzalo.
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2017 , 6:48   Citovat  

anunaki:
(*) Jen pro zajímavost když jsme u té Honďácké kvality, u dealera na salóně jsem si prohlížel HR-V Elegance 2017 a boční vedení sedadla spolujezdce nepříjemně vrzalo.

Taky jsem nedávno zjistil, že mi něco na řidičově sedačce povrzává. Nervy zapracovaly Úsměv Laboroval jsem a laboroval, nakonec to identifikoval. Nejde přímo o sedačku, ale o pružný element, do kterého zacvakáváš klip bezpečnostního pásu. Je to uchycené k sedačce a uvnitř je nějaký "bazmek" s pružinkou a to vydává ty vrzací pazvuky. Zkusil jsem tam stříknout teflonový spray a klid. Jestli to má Civic řešené podobně, zkusil bych se na to zaměřit, protože se toho mechanismu člověk při sezení dotýká zadkem a jak se pohybuje, vyvolává to dojem, že to dělá samotná sedačka.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2017 , 8:34   Citovat  

Jopeeeno:
Možná to bude ono. V autě jsem neseděl, jen jsem se nahnul do kabiny a zkoumal potah, tvrdost a nakonec tuhost bočního vedení sedaček. Když jsem lehce pokýval s levým bočním vedením sedadla spolujezdce, tak se z něj linulo nepříjemné skřípání. Pravé boční vedení (u okna) bylo OK. Sedadlo řidiče jsem nezkoušel. Dealer u toho nebyl ani jsem se ho na to nakonec neptal. Co na mě neudělalo dobrý dojem byl tak nějak celkový pocit z omaku sedaček na CXG 5D. Materiál mi připadal takový nějaký laciný, umělý.

U Civica jsem to zkusil a vrzání ze sedadel žádné. Vzpomněl jsem si ještě na jednu věc. Když sedím v kabině a vezmu za madlo dveří, tak lehce povrzává. Evidentně tam dochází ke tření plastů o sebe. Prostříknu to olejem, ale jsou to prostě takové detaily, které by tam být neměly. Ble Zajímalo by mě, jestli takové věci řeší lidi třeba u Toyoty Auris nebo Mazdy 3.
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2017 , 8:45   Citovat  

anunaki:

co vím, tak interiéry Mazdy, tady píšu třeba o M3, nejsou úplná hitparáda. Kamarádova "trojka" je vyrobená z křehkých plastů, což uznává i on sám. Potáhneš za dveřní obložení a křup, křup. Sedačky v CX-3 mají na můj vkus málo pěny, hlavně pod zadkem. Skyactive technology není jen o motorech, ale také o úspoře váhy, hm. Zase je pravda, že jsem u těchto aut nezaznamenal žádné významné vrzání, spíše jen hluk, ale to bude úsporou tlumících hmot, což trápí mnoho současných automobilů.

Nevím, asi jsem masochista, ale nějaké povrzávání se dá vyřešit, horší bude nějaká fatální závada na pohonu, což se našim Hondám zatím obloukem vyhýbá. Tož jsem v klidu Velmi šťastný
   Návrat  
JurajP je teď offline  JurajP
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2017 , 10:02   Citovat  

ked si sami prezuvate, ako potom vyvazujete kolesa? chodite ich davat vyvazovat, a potom si ich menite?
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.11.2017 , 11:09   Citovat  

Ano, snažím se to tak dělat. Kola si přehazuju sám a jejich převážení nechávám dělat mimo sezónu, kdy se známej v pneuservisu "nudí" Velmi šťastný
   Návrat  
PIK je teď offline  PIK
PříspěvekZaslal: 7.11.2017 , 12:00   Citovat  

Tak vrzání sedačky se mi zatím vyhýbá Úsměv To mi teda trochu dělal 8G, ale tak po 9 letech provozu. K těm volně drnčícím věcem jsem zapomněl přidat páku ruční brzdy, kinklá se pěkně ze strany na stranu, taky něco drnčí z přihrádky před spolujezdcem, řekl bych, že obsah to nebude - jakmile ji vyklopím, tak to ustane. Po pravdě čekal jsem míň pazvuků než z 8G, což se v praxi nějak nepotvrzuje. Teda jako nové to bylo super, to zas jo, ale vydrželo to tak 3 měsíce. Když pominu tu spojku, jsou to spíš kraviny a doufám, že 9G bude držet přinejmenším jako ty předchozí. Pořád se to celkem řídí jako Honda (no jasně, motor není žádné po otáčkách extra hladové žihadlo a zpřevodování není na rallye. ale to od kombíku fakt už nechci), a proto s tím rád jezdím. Vlastně jediná věc, u které mi přijde, že soudruzi udělali v 9G pekelnou chybu, je ovládání klimatizace. Ze všech Hond za posledních 20 let je tohle největší prů...švih - prťavý tlačítka kdesi dole zastíněné šaltpákou tak, že přepnout na vnitřní cirkulaci při zařazeném lichém stupni v podstatě nejde a když koukám, kde ty tlačidla jsou, tak periferně vidím tak akorát zbytek auta a ne ven. Kde je logika a umístění 8G? No, pravda je, že dotykové řešení čehokoli v 10G mi taky přijde pěkně pitomé, tahle móda hlazení přístrojovek je úplně šílená. Ale zas mi dává naději, že třeba nový Acco se vrací ke knoflíku hlasitosti a ta televize uprostřed přístrojovky aspoň má normální čudlíky po stranách, tak třeba aspoň Hondě došlo, že zavrhnout ergonomii není úplně dobré..., když už všechny ty Tesly a dokonce i Volva se úplně zbláznili.

Jinak jsem zvědavý, co s Tourerem a jeho jízdními vlastnostmi udělají zimní 16", měl bych konečně přezouvat v pátek.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2017 , 10:34   Citovat  

PIK napsal:
udělali v 9G pekelnou chybu, je ovládání klimatizace. Ze všech Hond za posledních 20 let je tohle největší prů...švih - prťavý tlačítka kdesi dole zastíněné šaltpákou tak, že přepnout na vnitřní cirkulaci při zařazeném lichém stupni v podstatě nejde a když koukám, kde ty tlačidla jsou, tak periferně vidím tak akorát zbytek auta a ne ven.
Jinak jsem zvědavý, co s Tourerem a jeho jízdními vlastnostmi udělají zimní 16", měl bych konečně přezouvat v pátek.

Tak nějak jsem si zvykl na Auto režim klimatizace, začne to topit až když je ohřátá voda, po nastartování to samo přepne na ofuk čelního skla, pak to přepíná cirkulaci tak nějak, že ani nevnímám, odkud vzduch jde. Takže pokud se člověk na to spolehne, tak ta tlačítka tak blbě na pytel debilně umístěná před řadičkou ani nepotřebuje.

Na 16" kolech je auto jaksi komfortnější, líp filtruje "kvalitní" povrch našich silnic...
   Návrat  
PuLo je teď offline  PuLo
PříspěvekZaslal: 8.11.2017 , 11:01   Citovat  

Mal niekto možnosť porovnať modely pred a po facelifte? Dizajn neriešim, skôr ma zaujíma technická stránka "vylepšení", napr. odhlúčnenie motora, naladenie podvozka, atď. Zaujíma ma rovnako, či sa nejako zmenila výbava vozidiel po FL, nakoľko vidím v inzerátoch tourery, ktoré majú xenóny, no neviem sa dopátrať k popisom výbav, momentálne už je oficialne k dispozícii náhľad výbav z aktuálnej verzie po FL a tam sú vo vyšších výbavach LED svetlá. Natrafil som na jeden inzerát, kde je výbava lifestyle, tá by mala mať rádio s LCD displayom, ale na fotkách to nevidieť, ale beriem, že sa mohol zmýliť predajca.
Ďakujem za odpovede.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2017 , 13:32   Citovat  

Konkrétně xenony mělo C9G jen do faceliftu. U poface byly u vyšších výbav nahrazený Full Led.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2017 , 14:51   Citovat  

Ve výbavě Elegance rozdíl nebyl, měli jsme jak před tak pofacelift.
Jinak poface má LED denní svícení integrováno do hlavního světlometu, dekorační lištu před spolujezdcem, černé tlačítko nouzového blikání, krapet jinou černou na středovém panelu, dotaženější grafiku i-Midu, možná i přidané jazyky v i-Midu.
Technicky mi připadá, že poface líp sedí, ostatně technické rozdíly před a po faceliftu tuším proběhly internetem...
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2017 , 15:02   Citovat  

ještě jiné čalounění sedaček a výplní dveří
CONNECT dotykové rádio s androidem až pofl
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2017 , 21:07   Citovat  

Caute Civikaci, mam otazku ohladom vymeny ziarovky v stretavacich svetlach, menil uz niekto ? Da sa to bez toho, aby sa nieco demontovalo ? Je mi jasne ze nalevka na vodu do ostrekovaca musi ist von, ale druha strana je horsia, da sa to bez toho aby baterka isla von ? A ak baterka pojde von, tak nieje potom problem s nejakou elektronikov v aute ? Lebo viem ze v niektorych novsich autach sa dokonca pri vymene baterky musi napojit diagnostika, preto sa pytam, pre istotu. Jedna sa o Civic 2015. Mozno taky isty pristup je aj v Civicu 2012 az 2014. Dakujem za kazdy postreh. Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2017 , 8:34   Citovat  

Hondak: Na youtube toho je spousta, třeba tady
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2017 , 12:58   Citovat  

Diky za odpoved, akurat na videu je Civic USA a nie EURO, ten to ma uplne inak, patica uplne ina, nevytiahnes celu ziarovku aj paticou ako na video, tak by to bolo fajn riesenie. EURO ma klasicku paticu a ziarovku zaistenu pruznou zapadkou. Smutný Na youtube som hladal, ale ani jedna EURO, vsetko USA.
   Návrat  
out73lander je teď offline  out73lander
PříspěvekZaslal: 15.11.2017 , 12:03   Citovat  

Zdravím všechny majitele Hondy Civic, obzvláště pak verze Tourer 1.8 i-vtec. V tomto tématu je hodně napsáno přesto se tu dovolím zeptat. Všichni víme, že Civic v kombíku už se zase nevyrábí. A nejspíš hned tak nebude. Patřím mezi řidiče, které design Toureru ohromil. V tom dobrém slova smyslu. Nikdy jsem Hondu nevlastnil. Důvodem byla především vyšší pořizovací cena i servis. S tím servisem to samozřejmě platilo před mnoha lety. Jsem starší kousek.
Tak teď tedy k dotazu. Jaký prosím máte názor na koupi defakto vyběhlého modelu i když nového tudíž se zárukou?
Stojí tato Honda za investici kolem 460 tis ve výbavě Elegance a metal? Auta už nějak nehodlám střídat. Chci v něm s rodinou v klidu bez větších investic jezdit aspoň 10 let. Předem děkuji za odpovědi
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2017 , 12:19   Citovat  

out73lander napsal:
Zdravím všechny majitele Hondy Civic, obzvláště pak verze Tourer 1.8 i-vtec. V tomto tématu je hodně napsáno přesto se tu dovolím zeptat. Všichni víme, že Civic v kombíku už se zase nevyrábí. A nejspíš hned tak nebude. Patřím mezi řidiče, které design Toureru ohromil. V tom dobrém slova smyslu. Nikdy jsem Hondu nevlastnil. Důvodem byla především vyšší pořizovací cena i servis. S tím servisem to samozřejmě platilo před mnoha lety. Jsem starší kousek.
Tak teď tedy k dotazu. Jaký prosím máte názor na koupi defakto vyběhlého modelu i když nového tudíž se zárukou?
Stojí tato Honda za investici kolem 460 tis ve výbavě Elegance a metal? Auta už nějak nehodlám střídat. Chci v něm s rodinou v klidu bez větších investic jezdit aspoň 10 let. Předem děkuji za odpovědi

Stručně, jasně, stojí to za to. OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.11.2017 , 12:43   Citovat  

Zkus hádat, proč jsem v únoru kupoval... Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.11.2017 , 14:02   Citovat  

Hellborn napsal:
Zkus hádat, proč jsem v únoru kupoval... Velmi šťastný

Díky. Tak, že jsi spokojený? Nevadí ten menší prostor na zadních sedadlech?
Ještě se malinko rozhoduji mezi C-RV kvůli velikosti ale to by muselo být za tu cenu tak 4 roky staré. A mě už se moc do starého nechce.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2017 , 14:03   Citovat  

to out73lander: Určitě stojí Úsměv Většinou mají výběhové modely vychytané dětské nemoci a dají se pořídit levněji.
Sám jsem na jaře 2011 pořizoval výběhového Ufona a kromě pravidelného servisu, jsem platil jen za nějaké úpravy, které jsem si vymyslel a jen opravy po nehodách.
Motor 1,8 i-VTEC je roky osvědčený držák, který i Tourerovi bude stačit na jízdu dle vyhlášky Úsměv

Prostor na zadních sedadlech, záleží koho na nich budeš vozit. Osoby do 180cm by vzadu neměly mít problém ani když budou přední sedačky úplně vzadu.
   Návrat  
michal.t je teď offline  michal.t
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.11.2017 , 14:37   Citovat  

out73lander napsal:

Mě to k Hondě nikdy vyloženě netáhlo, ale 1.8 Tourer mě dost oslovil a dnes po dvou letech od koupě bych nevolil jinak.
S tím aby auto dlouho vydrželo – o spolehlivost pohonné soustavy strach nemám, strašákem je pro mne spíš koroze… kastle zatím sice nic, ale některé silnostěnné kované díly na podvozku už mají povrch jak stoletá lešeňová trubka. Ne že by tady přímo hrozilo prorezavění, ale čekal jsem, že to vydrží víc, zvlášť když auto ještě ani nepoznalo pořádnou slanou břečku.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.11.2017 , 14:38   Citovat  

out73lander napsal:
Díky. Tak, že jsi spokojený? Nevadí ten menší prostor na zadních sedadlech?
Ještě se malinko rozhoduji mezi C-RV kvůli velikosti ale to by muselo být za tu cenu tak 4 roky staré. A mě už se moc do starého nechce.

Předtím jsem měl Accord 7g tourer, r.2003 a tam bylo místa na kolena nějak méně... Nevím, jak to udělali (asi vybrání zad sedaček), ale do C9g si za sebe (182cm) sednu naprosto bez problémů. Vzadu vozím 2 sedačky s osmiletým a pětiletým a bez problémů se vejdou.

A pokud jde o rychlost, tak ani plně naložený neměl (samozřejmě v Německu svatoušek ) problém držet 180km/h dle tachometru. Při předjíždění to chce ale točit do 7000ot., což na Hondách milujeme (7000ot. je málo... Mrk) ,takže to není problém...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2017 , 14:40   Citovat  

2bep napsal:
to out73lander:

Prostor na zadních sedadlech, záleží koho na nich budeš vozit. Osoby do 180cm by vzadu neměly mít problém ani když budou přední sedačky úplně vzadu.

Trocha optimismu nezaškodí, že...?

Je tedy pravda, že se dozadu vejde tchán i se svými 185 cm a přes metrák živé váhy, a to i v okamžiku, kdy se dopředu vsouká tchýně, které po výměně kolenního kloubu nejde noha moc pokrčit, je to ale max. na cesty k doktorovi a zpátky.
Jiná zkušenost je z dovolené, kdy i přes přední sedačku (neobsazenou) postrčenou dopředu se manželka vzadu moc dobře na pár hodinové cestě po dálnici necítila.
Prostě dospělí se vzadu svezou, není to ale žádné terno. Z praktického hlediska však zadní sedačky chybu nemají, zrovna včera jsme vezli vánoční stromek v květináči, takže sedák šup nahoru a je to. Taky pro psa je tam pěkné místo, aby nemusel lítat v kufru... A že jdou opěráky sklopit do roviny bez schodu? To už je malá třešnička na dortu navrch...
   Návrat  
Aviaczek je teď offline  Aviaczek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.11.2017 , 14:45   Citovat  

2bep napsal:
to out73lander: Určitě stojí Úsměv Většinou mají výběhové modely vychytané dětské nemoci a dají se pořídit levněji.
Sám jsem na jaře 2011 pořizoval výběhového Ufona a kromě pravidelného servisu, jsem platil jen za nějaké úpravy, které jsem si vymyslel a jen opravy po nehodách.
Motor 1,8 i-VTEC je roky osvědčený držák, který i Tourerovi bude stačit na jízdu dle vyhlášky Úsměv

Asi bych si s tebou dovolil nesouhlasit, tedy alespon v pripade, za ma tourer vzadu stejne mista jako hatch. Kdyz vzadu vezu nekoho, kdo se vyskou blizi 180cm, tak uz musim soupat sedacku dopredu a hledat kompromis, aby jsme se v ramci mezi pohodlne vlezli. Úsměv

Kazdopadne tim nechci od koupe 9g odrazovat nebo tvrdit, ze je to spatne auto.
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2017 , 15:04   Citovat  

ono tam není moc místa pokud sedí řidič úplně dole Smutný když se kousek "vypumpuje", aby si měl ten vzadu kam zasunout nohy, je to podstatně lepší OK
jel jsem takhle ze Slovenska, plně naložený + 4 dospělí... ve finále jsem nejvíc trpěl já, musel jsem sedět v pro mě nezvyklé pozici Velmi šťastný
s místem vzadu jako takovým jsem neměl nikdy problém
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.11.2017 , 15:17   Citovat  

Mám podobnou zkušenost z testovací jízdy. Dealer mi půjčil na hodinu auto tak jsme se ženou pořádně vyzkoušely. Mám 184 cm tak že se můžu kousek zvednout.
Moc se nám líbí v bílé perleťi. V záloze ještě červená metalíza.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2017 , 15:27   Citovat  

to piskot/Aviaczek: Nechci se přít s majiteli, já jen popsal své zkušenosti, když jsem auto zkoušel Mrk
Ale rozhodně jsem nepozoroval, že by byl v prostoru na nohy u C9G rozdíl mezi 5D a Tourerem, ale oba mají o něco méně místa než mé C8G (jelikož mají o 2,5cm kratší rozvor) Mrk
Srovnání dle dat auto.cz (Tourer vs. 5D):
rozvor / podelně předek / pod. zadek / výška předek / výška zadek / šířka předek / šířka zadek
2595 / 860-1080 / 630-860 / 950 / 940 / 1450 / 1450
2595 / 860-1080 / 630-860 / 950 / 860 / 1450 / 1450
Takže jestli je někde rozdíl, tak má Tourer vzadu víc místa nad hlavou Mrk

p.s. Když jsem C9G zkoušel a následně zde hodnotil jeho praktičnost, bylo to v relaci na stav v nižší střední, samožřejmě S-klása na tom bude líp Úsměv
A hodnotil jsem to na faktu, jak se mi tam podaří nasoukat 4x sebe (187cm/110kg) Ale je fakt, že za volantem sedím dole a na kolmo Cool
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2017 , 16:10   Citovat  

To 2bep: Suchá čísla jsou pro základní představu fajn (navíc zde probíráme Tourera)... Ale už v nich není vidět tvar sedáků, možnost schovat nohy pod sebe, že i v nejnižší poloze přední sedačky lze strčit pod ni nárty, že se dobře nastupuje díky absenci nádrže, atp. O 2,5 cm kratší rozvor mohli zamaskovat zkrácením sedáku, ještěže to neudělali...
To out73lander: "Vyheverovat" sedačku řidiče lze až tak, že při svých 178 cm podpírám strop a sklopená sluneční clona docela účinně blokuje pohled dopředu... Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina