Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 154, 155, 156 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 155 z 246
wartas je teď offline  wartas
PříspěvekZaslal: 16.12.2019 , 23:11   Citovat  

anunaki napsal:
Zeptám se majitelů CXG. Nedoráží na vás okolí? Nechce si zazávodit? Jakože vás třeba nesmyslně předjedou a čekají co vy na to? Já totiž když vidím ten nadupaný zadek se dvěma laufy jak z hothatche, tak mám pocit, jestli to nepůsobí na mnohé jak červená na býka. Velmi šťastný

Ano zavodi, neustale. Hlavne konkretne ta cervena fakt drazdi. A nemusim mit vzadu ani dva laufy. Ale s litrem musi clovek delat mrtveho brouka OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PetrAT je teď offline  PetrAT
PříspěvekZaslal: 16.12.2019 , 23:15   Citovat  

[quote="lukasko"]
bohužel lak není úplně extra odolný
Ale ve srovnání se Subaru a Suzuki se pořád jeví mnohem kvalitnější
Nicméně ve srovnání s VW je citelně choulostivější
   Návrat  
Lipák je teď offline  Lipák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.12.2019 , 23:37   Citovat  

anunaki napsal:
Zeptám se majitelů CXG. Nedoráží na vás okolí? Nechce si zazávodit? Jakože vás třeba nesmyslně předjedou a čekají co vy na to? Já totiž když vidím ten nadupaný zadek se dvěma laufy jak z hothatche, tak mám pocit, jestli to nepůsobí na mnohé jak červená na býka. Velmi šťastný

Spíš občas, když někoho dojedu má snahu se uhnout ke kraji a nepřekážet. Tak to koukám! To se mi dřív nestávalo. Asi vypadá Civic ve zpětném zrcátku dost drsně. Úsměv
   Návrat  
pitbuell je teď offline  pitbuell
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2019 , 23:56  Naposledy upravil pitbuell dne 17.12.2019 , 1:20, celkově upraveno 4 krát. Citovat  

Anunaki
Kdys sem utlumil kapotu tak vevnitr nepoznatelne spis vytlumit torpedo.ja tlumil kvuli horku od motoru.
Vymenit repro + tlumeni urcite to bude diametralni rozdil om reprak je nic moc .Ja budu kutit az po zime ted neni cas a nemam hotove topeni v garazi +uživit rodinu. Jinak Hertz a tlumeni do prednich dveri a jsi na necele petce coš si myslím jde asi kdy bych neměl Honda tak bych nato kaslal ale to je tak boží autičko OK

Stim zavodenim. Ani ne možná proto ze mam bíle... Ale ex auto bylo bicolor ato chtel furt někdo a uhybal.....ale ja jsem flegmos mamje v p... A ted střika binec a sutry netřeba za někým jezdit ,ale s nejakym cervenym C x jsme projeli porubu kilem dobry drag trip mezi semafory VTEC VTEC
spíš všeci brzdí v esičkách...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
lukasko je teď offline  lukasko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.12.2019 , 0:02   Citovat  

pitbuell .. tlmil si aj tie predné blatniky? pomohlo to hluku od kolies? mas nejake foto ako si to tlmil? dakujem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2019 , 0:07  Naposledy upravil pitbuell dne 17.12.2019 , 0:56, celkově upraveno 5 krát. Citovat  

Lukasko
Nefotil nejsem nato. ja lepil u nového tak rozdil nevím ale aji tak to huci oproti audi Velmi šťastný
Kupsi ty kostky (velke placate kolečka)co drží podbeh(zástěrku) u dveři nepodařilosemi je vyndat a pozor at neohnes blatnik a nahoře mi kruply dva plast.nytky Nalepil jsem bitumen po co nejvetší ploše a pěnovku jen nahore a v předu bo pak nemá kde tect binec ze skla dole je podbeh na kastli.
nejake fotky jsou na netu od firem. A vytlum si i tysvislé plasty v blatniku u dveri to me nejak nenapadlo jdou vyndat jsou tam tez nytky
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.12.2019 , 0:13   Citovat  

anunaki napsal:

Tak to môžem potvrdiť... (síce CTR XG), skúšajú to všetci. Od mladých frajerov v upravovaných golfoch až po BMW M5, Mercedes AMG, Audi RS atď.
Ako hovoríš, na všetkých to pôsobí ako červená na býka. Velmi šťastný Velmi šťastný
To auto ale vzbudzuje záujem u všetkých a všade. Na cestách, križovatkách, na parkoviskách...každý si auto fotí, alebo minimálne prst hore HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2019 , 0:36   Citovat  

Kapotaaaa ja tlumil primarně proti teplu proto tam mam stp acent misto gladenu
a kdyš jsem lepil přitlačel alubutyl tak mi povolil lepeny spoj bod kapoty nastesti sikaflex to spravil.... tak opatrne
Jinak ja si z papirove lep pasky udelal šablony
a jeste se chystam vytlumit ty plasty nad blatníky v mot prostoru. Zatím piši seznam a dělam sem tam přesčas Úsměv

IMG_20190907_105642.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20190907_105642.jpg, 2.16 MB

IMG_20190907_122708.jpg

IMG_20190907_122708.jpg, 2.3 MB
   Návrat  
romča je teď offline  romča
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.12.2019 , 8:36   Citovat  

ukázka odhlučnění celého vozu civic 10g

tudy odkaz
   Návrat  
PatryCzech je teď offline  PatryCzech
PříspěvekZaslal: 17.12.2019 , 9:58   Citovat  

Lipák napsal:
Spíš občas, když někoho dojedu má snahu se uhnout ke kraji a nepřekážet. Tak to koukám! To se mi dřív nestávalo. Asi vypadá Civic ve zpětném zrcátku dost drsně. Úsměv

Mám stejnou zkušenost Úsměv Většinou všichni uhýbají a zbytečně mi nepřekážejí v levém pruhu. Když jsem měl Hyundai i30, tak mi tam snad každý schválně držel, jen abych ho nepředjel, najednou mám respekt Mr. Green Jinak na křižovatce chtějí závodit, ale většinou zůstanou asi dost smutní HaHaaa
   Návrat  
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2019 , 10:06   Citovat  

romča: Práce jakože OK. Není teda vidět, že na ten STP Gold ve dveřích ještě lepí tlumící matroš nebo jsem to přehlédl. Každopádně je dobré, že na odhlučnění podběhů používají z obou stran STP Bomb aero, ten je silný a plech musí zpevnit, takže vibrace nemají šanci. Taky použití biplastu 20 na podběhy bude mít velký přínos. Takhle bych si to nějak představoval. Jen nevím, jestli to mám Tourerovi a sobě po těch letech dopřát. Velmi šťastný

PatryCzech: Ale jo, když máš pod kapotou motor, který je důstojný tomu sportovnímu looku auta, tak proč ne. Už proto bych nechtěl litra. To je trochu jako Civic 9G 1.4 iVTEC poface ve vyšší výbavě. Auto vypadalo opravdu sportovně a zrychlení z 0 na 100 za 14 vteřin (pokud si to teda správně vybavuju). Byť nemám závodní ambice, tohle by mi vadilo.
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2019 , 10:37   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Tahá Tě Civic za ruce na volantu, když máš zapnuté jízdní asistenty (udržení v pruhu)?

záleží co máš zapnutý Úsměv když nic, tak je úplný klid

ze zkušenosti, né manuálu
pokud zapneš hlídání na volantu a čáry vpravo nahoře se vybarví, tak Tě auto vede samo (natáčí volant), prostě drží v pruhu od určité rychlosti a do nějakého poloměru zatáčky
pípnutím signalizuje vypnutí/ztracení čar, pokud zjistí, že nedržíš volant varuje i na palubce
!je třeba aktivovat po každém nastartování

pokud zapneš hlídání čudlíkem u levého kolena, tak Tě bude jen upozorňovat a vibrovat do volantu při přejetí (přiblížení se) čáry bez blinkru dokud tu funkci manuálně nevypneš sám nebo ji nevyřadí zašpiněná kamera
volantem sám nezatáčí, spíš s Tebou se u čáry "přetahuje" dokud nedáš blinkr

jezdím většinou s obojím (v dlouhých zúženích, kde jedeš kolama po čáře nebo jednou stranou za se s tím nehodlám prát, takže tam vypínám, je to nepříjemný)

Poznámka 2019-12-17 083915.png

Poznámka 2019-12-17 083915.png, 470.39 kB
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2019 , 11:15   Citovat  

xenon04:
Vyčerpávající odpověď, ostatně jako vždy OK
Tempomat asi nespolupracuje s mapovými podklady, ale jen s dopravními značkami, co? U Tebe mi kombinace těchto systémů dává smysl. Přeci jen, CVT.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2019 , 12:04   Citovat  

Anunaki
V 2 din Použivají ve dverích na 1, bitumen spt bomb aero + 2,spt accent Jde to videt ma takovou jakovy vlaknitou vrascitou strukturu zacimco aero bitumen je dolikovany
a ahifi lepí k vuli zvuku piramidový gumomolitan jako druhou vrstvu
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.12.2019 , 13:17   Citovat  

anunaki napsal:
PatryCzech: Ale jo, když máš pod kapotou motor, který je důstojný tomu sportovnímu looku auta, tak proč ne. Už proto bych nechtěl litra. To je trochu jako Civic 9G 1.4 iVTEC poface ve vyšší výbavě. Auto vypadalo opravdu sportovně a zrychlení z 0 na 100 za 14 vteřin (pokud si to teda správně vybavuju). Byť nemám závodní ambice, tohle by mi vadilo.

Jako ten litr dokaze smaznout v pohode takovou tu beznou konfekci. Kdyz se nafoukne, tak ta trojka tahne fakt hodne slusne. Problem je, ze se nafukuje fakt dlouho. Dalsi vec jsou utahlejsi zatacky, ktere projedes pod plynem, diky podvozku a lehkemu predku, tam se da ujet i daleko silnejsim autum uplne s prehledem. Nicmene priznavam, ze trivalcovy litr pro to auto jak vypada dustojny neni.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.12.2019 , 13:33   Citovat  

Co bych chtel jeste dodat k tomu litru kdyz uz jsme u toho zavodeni, tak me prekvapilo jak to auto dokaze zvladat dalnici. Kdyz nepocitam spatne odhlucneni a vahu vozu, ktera se projevuje kdyz vic zafouka, tak dalnicni tempa zvlada uplne s prehledem. Nepamatuju si, kdy by mi na dalnici chybel vykon, nekdo me vyblikal nebo nekde zavrel za kamionem. Jednou jsem jel z Hradce do Prahy a potkal jsem modry Civic 1.5, treba to byl nekdo z vas, rychlost 150-170kmh temer celou cestu, nebyl zadny problem te 1.5 stihat.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2019 , 16:35   Citovat  

Litr do tech 170 jede pak odpor.
A dalnice uplne vklidu pružne zrychleni je dostačujici a lehce nad 5L OK
To natlakovani neni takova hruza když jedeš ostře tak to drží tlak v saní.A zatačky to rube jak stachanovec Velmi šťastný
Atrufnu si řict že 1,5 tsi je oproti tomu lenoch a bezcharakterni motor co jsem ted jel je ve Scale. Jako nebylo to špatné ale nic moc.
No avšem co se ptali tak pak nechapacka litr trival Tak to koukám! tak je to základní motor a ram je v poho ale kupit litra za 700tkc je asi už divné uvidime jak ho budou protezovat...
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2019 , 18:49   Citovat  

anunaki napsal:

Jopeeeno, Pitbuell: díky za info. Copak o to, tlumeni by pomohlo, možná i tovární repro vyměnit za Hertz, ale má to cenu, dávat do toho prachy???

No vidíš, mám červený hadr, tedy C10G, a nějak tohle neřeším. Lidi koukají, sem tam někdo zaprovokuje, ale na pohodu. Párkrát jsem to nějakému chytrákovi na semaforech nandal, ale na pohodu jen třeba do 50 km/h a jel si svoje, oni letí dál o dost rychleji, ale na rozjezd zaostali o délku auta. Jednou jsem se na 70 držel do cca 50 km/h s Panamerou, kdy chtěl on závodit, takže pohoda Úsměv No a jindy zase někdo chce závodit a já se rozjedu v klidu na pohodu a nevšímám si. Majitel C10G ví, co umí, co si může dovolit a nemusí si nic dokazovat, ani jiným, a o tom to je.

No a jednou mě v obci předjelo nějaké BMW 5 v nějaké úpravě, za obcí letěl dál, ale šlo o serpentiny, rychlé, pomalé zatáčky, cca 5 km, po cca 3,5 km jsem ho dojel až za jeho zadek, nooo, asi koukal Velmi šťastný
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2019 , 18:56   Citovat  

Je to ještě vlákno o CXG nebo to tu převzali nadějní amatérští závodníci a hi-fisti, co zaručeně poznají sebemenší šelest v repráku...? Tak to koukám! Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2019 , 19:14   Citovat  

piskot:
Čím porušujeme pravidla? Velmi šťastný
Honda club --> pokec o autech --> Civic 10G. Probírá se tu Civic, "kecá" se o něm, nebo ne? Úsměv Pocit z jízdy, zážitky z auta jako takového, upgrade hudby, tlumení (má, nemá smysl) a zkušenosti s tím... To vše se tohohle auta týká Ble Že Ti nevadí opravdové trolení, chlape.
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.12.2019 , 19:31   Citovat  

to piskot: Mnohem víc k tématu, než plané plky věčných kritiků, kteří po 101. musí oprášit svůj stále se opakující hejt na CXG Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2019 , 19:55   Citovat  

O pravidlech jsem nemluvil.

Jo, a "...už mlčím, už mlčím.." Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2019 , 20:37   Citovat  

Úplný OT to snad nebude.
O pár stránek zpět jsme řešili laky současných aut. No, majitelé Mazd asi z lakování svých CX-3 radost opravdu nemají. Jsou to jen tři stránky diskuse. Střechu jsem ještě na žádném svém autě "poďobanou" neměl to mi hlava nebere

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2019 , 6:47   Citovat  

Nemusíme chodit k Mazdě. Kdo uhodne, co je to za auto...? Kdysi tu zaznělo, že Honda červenou barvu neumí...

IMG_20190816_143251.jpg

IMG_20190816_143251.jpg, 1.28 MB

IMG_20190816_143259.jpg

IMG_20190816_143259.jpg, 1.83 MB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2019 , 13:48   Citovat  

Jejda
Jako na jiných 20let starých neudržovaných strojích ....
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2019 , 13:59   Citovat  

pitbuell napsal:
Jejda
Jako na jiných 20let starých neudržovaných strojích ....

Co má společného údržba a zmetkový lak?
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.12.2019 , 14:07   Citovat  

Ono Milano Red bylo někdo něco víc, než základní levná červená? to mi hlava nebere HaHaaa
p.s. Ufon, s největší pravděpodobností 10-13 let starej a solidně vypálenej lak Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2019 , 14:46   Citovat  

2bep napsal:

p.s. Ufon, s největší pravděpodobností 10-13 let starej a solidně vypálenej lak Velmi šťastný

Bingo. Jo, a má to na svědomí španělské sluníčko...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2019 , 15:16   Citovat  

Hopit
Pravidelná udržba laku mytí leštěnka vosk
,nemytí jarem ,atak jak jsou někteří schopni.Španělske slunce tomu da uv čočku ale takhle brzo jeto fakt..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2019 , 16:34   Citovat  

pitbuell napsal:

Španělske slunce tomu da uv čočku ale takhle brzo jeto fakt..

Zajímavé je, že auta kolem, a že jich tam denně bylo, bo parkoviště před fabrikou, známky vyšisování od sluníčka nevykazovaly.
Opět, takhle zničený jsem viděl jeden kus. Ono i v tom Španělsku stačí prsty obou rukou, abych se dopočítal počtu Hond v té oblasti, kde jsem byl.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 154, 155, 156 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina