Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Hondar Jiri Miculka - Ostrava
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Johnny C je teď offline  Johnny C
PříspěvekZaslal: 23.10.2007 , 7:53   Citovat  

Chtel bych verejne, ac nerad (prijde mi to dost blby) poprosit pana Jiriho Miculku civicus@seznam.cz, bytem v paskov fucikova 595 739 21 o zaslani slibene castky 350,- na muj ucet.

Kvuli nemu jsem si musel vzit dve hodiny volna z prace abych mohl letet na postu a poslat mu objednane kridylko na civica, na ktere tak urgentne spechal, k cene sem si nepripocital zadne balne, a z duvodu toho, ze se nemuzu utrhnout z prace abych si dosel pro vybrane penize z dobirky, jsem mu to poslal bez dobirky s tim ze mi posle penize na ucet.
Doufal jsem ze mezi hondari jsou vesmes slusni lide a proto s tim nebude problem.

Bohuzel vsak pan mi po obdrzeni zasilky napsal po me urgenci, ze mi jeste neprisli od neho penize, ze musel delat lak a ze ho to "vycinkalo" takze penize posle po vyplate...

Avsak po dalsich nejmene 5ti urgencich emailem slibene penize neposlal:( a pote prestal reagovat i na me emaily :/

Vim ze to neni nijak velka castka, ale cloveka to zamrzi, kdyz se snazi a pak to dopadne takto.... Slibene penize asi uz neuvidim, ale pisu to spise proto, abyste si na tohoto cloveka dali pozor.

Pokud nekdo mate na tohoto cloveka jiny kontakt nez email, prosim jestli byste mi ho mohli dat.
Diky
Johnny C
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 23.10.2007 , 7:57   Citovat  

Po precteni minorova prispevku me napadlo taky se podivat do moje honda Úsměv a pravdepodobne se jedna o tohoto cloveka (pokud ne, tak se omlouvam Úsměv
text symbolizující odkaz

Je tam uvedene i tel cislo, tak se muze dotycny tesit na muj telefonat...
   Návrat  
Biturb je teď offline  Biturb
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.10.2007 , 8:04   Citovat  

Takovyh lidi mam plne zuby!! KO
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.10.2007 , 8:45   Citovat  

To abychom za chvíli založili speciální výběrčí komando pro Ostravu:)
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2007 , 9:36   Citovat  

Tak to valím bulvy se nedelá...
   Návrat  
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2007 , 9:36   Citovat  

Měl sis nechat poslat dobírku na účet zdrželo by tě to maximálně 3 minuty vyplněním složenky a měl bys klid.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.10.2007 , 9:41   Citovat  

tak to ani nevim ze jde ? Úsměv
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2007 , 9:45   Citovat  

Mě se stalo něco podobného,ale s notebookem. Student mi pořád psal, že ho nutně potřebuje do školy, ale že nemá tolik peněz tento měsíc. Tak jsem se nakonec slitoval a nechal mu ho na dvě spátky s podmínkou, že po příchodu první zboží teprve odešlu, abych se ujistil, že to myslí opravdu vážně. No a o druhou splátku už se tahám přes 2 měsíce. Až po výhružkách s policií jsem dostal nějaké peníze,ale rozhodně né všechno Smutný. Pro dobrotu........ jsme v Čechách šuk
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.10.2007 , 16:20   Citovat  

Hm, sama lepsi reputace pro ov, jak si budu chtit neco koupit, tak mi nikdo nic neposle wc
   Návrat  
Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 0:16   Citovat  

infinity napsal:
Hm, sama lepsi reputace pro ov, jak si budu chtit neco koupit, tak mi nikdo nic neposle wc
treba posle ... ale nikdo ti neruci za to ze ti posle hov*o .... ted vazne ... takovi jedinci jsou vsude ... ne jen v ostrave a myslim ze stali a "dlouholeti" clenove jsou v duveryhodne skupine ....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 8:57   Citovat  

Doomm napsal:
treba posle ... ale nikdo ti neruci za to ze ti posle hov*o .... ted vazne ... takovi jedinci jsou vsude ... ne jen v ostrave a myslim ze stali a "dlouholeti" clenove jsou v duveryhodne skupine ....

jj presne tak, jak sem z tohodle nevyvodil zadny zavery posilal sem to stejne dalsim 3 lidem a naprosto bez problemu a nekteri nebyli ani CoreMembers..
   Návrat  
Cruiser je teď offline  Cruiser
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2007 , 10:21   Citovat  

Stala se mi podobná věc. Objednával jsem od člověka přední a zadní rozpěru a ten haj... mi poslal jen zadní. Po zkontaktování mi tvrdil, že poslal obě a dělal blbýho, přitom váha na balíku seděla s jednou rozpěrou. Pak už moje vyzvy ignoroval a druhé rozpěry nebo peněz jsem se nedočkal. Jakmile najdu kontakt, tak ho sem hodím. Měl červenou Targu a je to někde ze severní moravy.
Byl jsem holt důvěřivej... vůl...
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.10.2007 , 11:05   Citovat  

Minor napsal:
To abychom za chvíli založili speciální výběrčí komando pro Ostravu:)

Koukám,že to tam je oblíbený šuk Ale třeba je to jen kvůli tý vzdálenosti,protože v Čechách si to většinou předáme z ručky do ručky nebo přes prostředníka,tudíž se nic takovýho stát nemůže,ale z Phy do Ostravy asi moc lidí,co by to předali,nejezdí.. to mi hlava nebere
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2007 , 13:52   Citovat  

tohle me fakt :mravenec: hodnekrat sem tady na honda klubu se z nekym domlouval a posilali sme si veci bez dobirky a pak kazdej hned zaplatil - tohle poskozuje jmeno tech co poctive drzi domluvu ,myslim si ze takovej clovek co krade takovimhle podlym zpusobem by mel dostat jenom obycejne pres drzku - su z brna tak pokud bude potreba rad nekomu takovymu par nalozim.... naštvanej
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.10.2007 , 14:06   Citovat  

Doomm napsal:
jj na parchanty narazíme všude ale tady v našem Honda kolektivu se snad nic takového nestane Mrk ...ale třeba od takovýho Doomma bych nic nekupoval ani kdyby to bylo za super cenu pořádnej výtlem
   Návrat  
P@wlos je teď offline  P@wlos
PříspěvekZaslal: 29.2.2008 , 17:50   Citovat  

Rysa napsal:
tohle me fakt xxxx hodnekrat sem tady na honda klubu se z nekym domlouval a posilali sme si veci bez dobirky a pak kazdej hned zaplatil - tohle poskozuje jmeno tech co poctive drzi domluvu ,myslim si ze takovej clovek co krade takovimhle podlym zpusobem by mel dostat jenom obycejne pres drzku - su z brna tak pokud bude potreba rad nekomu takovymu par nalozim.... naštvanej

Yo chlape, ja bydlel chvili v Brne-lišni, jsem kousek od Ostravy, seznamil jsem se tam s clovickem co ma cerneho civica 5g, jmenuje se Lubosch, stezoval si ze mu neco lupe na naprave a triska, vytahnul jsem z auta naradi a sli jsme se na to podivat, nejake pr..e co mu menilo manzety zku...lo zavit na poloose, tudiz nebylo stazene lozisko a hucelo a triskalo... Matku jsem chtel dotahnout, ale jakmile jsem se klicem dotkl matky, tak spadla na zem a bylo vymalovane... Tudiz jsme sedli do moji hondice a leteli kousek za Brno na vrakoviste Hond pro kynetak - samotnej nam neprodali, takze celou poloosu za 1500... Celou poloosu jsem mu vymenil, :mravenec: jsem se s tim vic jak 3 hodiny, projel jsem benal tak za 300, tak jsem mu rekl ze at mi da 2000 a jsme si kvit, rekl ze ano, po trech tydnech jsem se ho snazil zkontaktovat, protoze jsem musel odjet zpet za Ostravu a najednou telefony nezveda, na ICQ nereaguje, proste ani obraz ani zvuk, uz 3 mesice mu pisujestli by byl tak hodny atd atd...

JINAK MA SPZ 4B3 9462

;-(
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2008 , 21:32   Citovat  

infinity napsal:

já infimu poslal peníze snad mi pošle ten dáreček Mr. Green
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2008 , 0:24   Citovat  

No pekny.. Jinak abych to tu trosku rozveselil, tak jen za posledni 2 mesice jsem odesilal kazdy den 3 zasilky s tim ze vzdy penize na ucet po obdrzeni zbozi.. A musim rict ze krome jedineho cloveka vzdy vse klaplo!!!! Velmi šťastný A toho jednoho akorat upozornim emailem, ale stale verim ze jen zapomnel.. :o)

OnlyOne: vis, pokud se jedna o castku pod 500,- tak se ti dobirka uz moc nevyplaci.. Navic ja trebas spoleham na to ze na HC si nikdo kiks nedovoli, protoze kazdej zna kazdeho.. OK
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.3.2008 , 13:08   Citovat  

Marfi napsal:
já infimu poslal peníze snad mi pošle ten dáreček Mr. Green

to vis ze nic nedostanes, jsem ostravak pořádnej výtlem Mr. Green
Jeste v patek jsem ti to poslal wokurka
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2008 , 14:11   Citovat  

ajaj, jak to tady ctu, tak mam ted docela strach, sice je to trochu neco jinyho a melo by to byt bezpecna koupe... pres e-bay, jsem si objednal bundu, tak doufam, ze prijde ta co prijit ma a nebude tam nakej kus hadru to mi hlava nebere
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 1.3.2008 , 15:02   Citovat  

ta já přidám jednu malou pro změnu kladnou příhodu, přes tudy odkaz jsem objednal prodloužení závitu k čidlu (cca 500,-), špatně jsme se asi pochopili, přišlo něco jiného (jiný rozměr), bez problému mi přišlo 500,- zpět na účet a já tentýž den samozřejmě poslal redukci zpět. Tak by to mělo být, to je na tom něco tak těžkého, že to někteří nechápou? ...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Hondar Jiri Miculka - Ostrava
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina