Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Rychle a zběsile 4
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 8 z 9
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 23:17   Citovat  

FastCivic napsal:
normál, kilodvacet zzzzzzz HaHaaa

jenom? no jo to jsou ty nonvtecy Mr. Green
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
nasaj je teď offline  nasaj
PříspěvekZaslal: 10.4.2009 , 23:32   Citovat  

toe udelany tak ze jsou prehazeny kvalty
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
polfondyk je teď offline  polfondyk
PříspěvekZaslal: 11.4.2009 , 10:57   Citovat  

JaRaN napsal:
No..ja viděl dnes a nepřirovnával bych to radši k žádnému z předchozích dílů, neb lepší, než jakýkoliv z nich není..Každopádně jsem se ale taky nenudil. Ale možná proto, že jsem nevalil bulvy, jak malý kluk, kde tam je jaký autičko a dělá brm brm a sledoval to, jako film..Prostě normální novodobý film, plný nesmyslností za již zmíněné bulvy tahající..Sory za názor..já se prostě ve scénách kdy dospělé děticky mají hubu dokořán a říkají si v duchu "tyy jo...realita" (nebudu NIKOHO jmenovat) směju a cítím pocit, jako trapnost. A propo : jakou rychlostí vy jezdíte na zpátečku..myslím teda v normálním provozu, ne v krizové situaci pořádnej výtlem

Jo bylo tam hodně blbostí tojo, ale to my bylo celkem jedno, hodně akcí tam bylo zcela nerealnejch, ale to zase neřeším, mě se to prostě líbilo, kdybych měl řešit nerealnost, tak řeším víceméně každej dnešni film s nějakejma akcema
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.4.2009 , 11:00   Citovat  

polfondyk napsal:
Jo bylo tam hodně blbostí tojo, ale to my bylo celkem jedno, hodně akcí tam bylo zcela nerealnejch, ale to zase neřeším, mě se to prostě líbilo, kdybych měl řešit nerealnost, tak řeším víceméně každej dnešni film s nějakejma akcema
To je jak když někdo napíše že Kameňák je moc pěknej film pořádnej výtlem To je jak srovnávat srandokaps s dobrou knížkou Velmi šťastný
   Návrat  
Filda je teď offline  Filda
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2009 , 12:42   Citovat  

Me tady ta 4ka docela sklamala.
Kdyz jsem videl nejaky ty videa z nataceni kde bylo hafo aut a v tom filmu bylo celkem prd sem byl teda sklamanej.
Strasne rychly zabery kde poradne clovek ani auta nevidel trosku jak v NFS kdyz se vam rozpatla obraz a je z toho trochu love story.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.4.2009 , 14:12   Citovat  

Hoši, prosím nemohli by jste se hodit odkaz na soundtrack, ja už jsem jich stáhnul asi 10 verzí a všechny jsou poškozeny....díky VTEC
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2009 , 19:42   Citovat  

Dutch napsal:
Hoši, prosím nemohli by jste se hodit odkaz na soundtrack, ja už jsem jich stáhnul asi 10 verzí a všechny jsou poškozeny....díky VTEC
piráte HaHaaa
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2009 , 20:13   Citovat  

Tak se na to jdu mrknout, jsem zvedav.
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.4.2009 , 20:34   Citovat  

Miki Civic napsal:
jenom? no jo to jsou ty nonvtecy Mr. Green
ti dam nonvteca, si zaspal dobu ne? naštvanej
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 13:45   Citovat  

Tak neříkam že je to klenot ale film se mi libil.
Videl jsem i jakousi tu hondu ikdyž moc jich nebylo.
Ovšem ve finishi se vytáhli. V prvním prostrihu zdalky ze zadu jsem poznal to kridlo spojene s kastli. Ano byla to ona NSX
   Návrat  
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 13:47   Citovat  

Omlouvám se nechce se mi to číst celé a nevím jestli o něm byla zmínka ale nejhečí kára tam stála na tom pohřbu Úsměv ten Spoon 5G hatch zmatenej
   Návrat  
Raven je teď offline  Raven
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 13:48   Citovat  

SpideX napsal:
Omlouvám se nechce se mi to číst celé a nevím jestli o něm byla zmínka ale nejhečí kára tam stála na tom pohřbu Úsměv ten Spoon 5G hatch zmatenej

Je to tam. přátele je to dobrý Honda VTEC
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 13:57   Citovat  

MalTake napsal:
piráte HaHaaa

stahovat není nelegální, jen to nesmíš nikam umisťovat a sdílet... ale stahovat pro svou potřebu můžeš OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 14:25   Citovat  

LucasFreeMatch napsal:
stahovat není nelegální, jen to nesmíš nikam umisťovat a sdílet... ale stahovat pro svou potřebu můžeš OK

ono taky záleží odkud to stáhneš a ať jde o torrent (musíš uploadovat-sdílet) nebo DC (musíš sdílet) navíc stahování "pro svou potřebu" je také nelegální,když víš že to nelegálně někdo nasdílel HaHaaa takže se šeredně mýlíš je to dobrý
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 14:29   Citovat  

MalTake napsal:
ono taky záleží odkud to stáhneš a ať jde o torrent (musíš uploadovat-sdílet) nebo DC (musíš sdílet) navíc stahování "pro svou potřebu" je také nelegální,když víš že to nelegálně někdo nasdílel HaHaaa takže se šeredně mýlíš je to dobrý

Máš v tom dosti díry. Sdílení u torrentu a DC je technologicky i právně dosti odlišné. U DC je to právně problematické u torrentu nikoli. Uveď prosím zdroj na právní rozbor, který uvádí že "stahování "pro svou potřebu" je také nelegální,když víš že to nelegálně někdo nasdílel".
   Návrat  
ka8ooi je teď offline  ka8ooi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 14:34   Citovat  

Ondras napsal:
Máš v tom dosti díry. Sdílení u torrentu a DC je technologicky i právně dosti odlišné. U DC je to právně problematické u torrentu nikoli. Uveď prosím zdroj na právní rozbor, který uvádí že "stahování "pro svou potřebu" je také nelegální,když víš že to nelegálně někdo nasdílel".

U torrentu taky sdílíš -> i když máš sdílení vypnuté, tak část dat jde i od tebe a to už je nelegální..

Doporučuji rapid,czshare nebo podobné upload servery. Zde už není o čem diskutovat a stahování není nelegální.. papa
   Návrat  
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 14:42   Citovat  

ja bych rek ze jsou vsechny faf docela dobry:) spis se chci zeptat kdyz uz jste u tech ruznych filmu neumel by nekdo sehnat nebo nekde stahnout film impak maksima? je to nejaky indicky bo co..ale auta tam maj vazne pekny:) spis samy japonce a zadokolky:) nasel jsem bohuzel jen toto:( tudy odkaz a tudy odkaz ale cely film ke stazeni neee:( bohuzel ani nevim jestli by to slo stahnout alespon z techto linku? Se stydím poradite nekdo? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 14:56   Citovat  

Ondras napsal:

já vim jak to je,kámoš s tim měl problémy, takže žádný díry Mrk ono stahování pro sebe je taky nelegální ale pro kriminálku to sou malý ryby co nestojej za řeč tak rači chytaj uploadery je to dobrý kapiš wokurka
   Návrat  
Dj RE5PECT je teď offline  Dj RE5PECT
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2009 , 23:13   Citovat  

Filda napsal:
Me tady ta 4ka docela sklamala.
Kdyz jsem videl nejaky ty videa z nataceni kde bylo hafo aut a v tom filmu bylo celkem prd sem byl teda sklamanej.
Strasne rychly zabery kde poradne clovek ani auta nevidel trosku jak v NFS kdyz se vam rozpatla obraz a je z toho trochu love story.
přesně viděl jsem videa z natáčení a bylo tam mraky aut,přišlo mi, že z nich do filmu použili čtvrtinu... jinak z filmu nejsem ani nadšenej, ani zklamanej, šlo to no je to dobrý
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2009 , 9:40   Citovat  

Tak jsem vcera navstivil kino a byl jsem trochu zklamanej. Zacatek nekomentuju, slabsi povahy by meli chodit az po scene s cisternama. Film celkove docela dobrej, pribeh byl docela dobre zvladnutej a melo to zvraty, ale pokud clovek sel do kina kvuli autum, tak byl dost zklaman, protoze o tom to moc uz nebylo. Zavod v ulicich prostrihanej, jak kdybych koukal na intro NFS. To Tokyo drift byla mnohem lepsi podivana, co se tyce aut.
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2009 , 14:45   Citovat  

tak sem slyšel od lidí v kině jak je to sueopr tak sem si ho nechal a dát na DVD. KOukal sem tedy na to v uterý ( v angličtině a bez titulek ) a nic mooc. tak trochu zklamaníí... 4ekal sem od toho více.. Pravda jke že moc aut tam fakt nebylo ale kdyš byly tak nařachaný stroje;) moc prostříhaný ty závody. ŠLO TOO Hihi nadšeneja hotovej sem byl jen stich aut a stich kousku co snima předváděly. Pokud nikdo máte zájem o film mužu poslat. Honda
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2009 , 15:00   Citovat  

Aliin napsal:
Pokud nikdo máte zájem o film mužu poslat. Honda
To je v poho už ho mám s titulama HaHaaa
Btv byl jsem na tom v neděli a mě se to líbylo nesmíte to holt každej srovnávat s F&F 1/2 nebo 3 je to dobrý
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2009 , 15:07   Citovat  

Meda napsal:
To je v poho už ho mám s titulama HaHaaa
Btv byl jsem na tom v neděli a mě se to líbylo nesmíte to holt každej srovnávat s F&F 1/2 nebo 3 je to dobrý

Ono to je těžké nesrovnávat když to má vycházet z jedničky a je to její volné pokračování Velmi šťastný
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2009 , 15:57   Citovat  

Robik napsal:
Ono to je těžké nesrovnávat když to má vycházet z jedničky a je to její volné pokračování Velmi šťastný
Však taky děj z jedničky vychází a povedlo se jim to pěkně je to dobrý ono 1.ka byla stylovka dvojka byla moc přehnaná na muj vkus a tokio zase o něčem jiném Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2009 , 17:32   Citovat  

Jestli bylo neco prehnany, tak dvojka.

Ja sem z zklamanej prave z malo aut a moc strihu, takze si clovek ani nevychutnal jak jim to jede. Ale jako film celkove nebyl spatnej, protoze ten krimi pribeh byl sice klasickej ale dobre zpravcovanej.
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2009 , 17:39   Citovat  

DrSlimm napsal:
Jestli bylo neco prehnany, tak dvojka.

Ja sem z zklamanej prave z malo aut a moc strihu, takze si clovek ani nevychutnal jak jim to jede. Ale jako film celkove nebyl spatnej, protoze ten krimi pribeh byl sice klasickej ale dobre zpravcovanej.

A 4 nebyla přehnaná? Jako ta fiunální honička v tunelu nebo šachtě....no comment HaHaaa
Ale je pravda že se snažili tvůrci alespon udělat normální film ale rukopis Roba Cohena tu prostě chybí.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2009 , 17:47   Citovat  

Vcera jsem stahl Tobruk a dneska rano jsem jukal.. vysledkem je pocit ze najit film co neni nizkorozpoctak je uz tezke Smutný I to FaF nic moc.. Smutný Doporucite nekdo neco noveho co zaujalo? Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2009 , 17:54   Citovat  

Robik napsal:
A 4 nebyla přehnaná? Jako ta fiunální honička v tunelu nebo šachtě....no comment HaHaaa
Ale je pravda že se snažili tvůrci alespon udělat normální film ale rukopis Roba Cohena tu prostě chybí.

No byla, ale jinak. 2ka byla prehnana v poctu aut, bling bling stylu a tak. Tohle bylo zase prehnany v efektech jako scena s cisternou a prujezd tunelem.

Jinak doporucuju Gran Torino, fakt dobrej film...
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.4.2009 , 21:22   Citovat  

Tak mi zabralo shlédnout celé FF4 asi 20 minut ........... to je tragédie. Ale to NSX R na konci v černý je OK
   Návrat  
witty.cz je teď offline  witty.cz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2009 , 22:25   Citovat  

Taxme na tom byli dneska. Jako pohádka na dobrou noc to šlo, ale jednička byla přeci jen oproti tomuhle zábavnější... odfláknuté scény - moc grafiky, místama až donebevolající zpracování :c/ (cisterna, tunel...) nějaká amerika, jak to tam furt zvedala na zadní, tomu jsem se zasmál Velmi šťastný Ale na druhou stranu se tam aspoň mihlo pár Hondiček, což potěšilo (NSX, Integra, Civic 5g). Jen škoda že je to tam všechno strašně zmatený, moc rychle se mění scény, že si toho nemůže člověk moc prohlédnout... Hodnotil bych 3-/4 zzzzzzz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Rychle a zběsile 4
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina