Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 29 z 31

Co vám vadí víc?
Pokud dovozce doveze auto s 50.050km, když bylo požadováno do 50.000km
3%
 3%  [ 5 ]
Pokud dovozce doveze auto s nefunkčním rádiem (předem požadováno funkční) a s chybějícím druhým (požadovaným a slíbeným) klíčem
96%
 96%  [ 157 ]
Hlasovalo : 162
Celkem hlasů : 162

OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 11:25   Citovat  

z toho plyne na všechno si vyžádat papír, kamarád nekamarád, kort když jde o vyšší částky je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Vokys je teď offline  Vokys
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 12:04   Citovat  

kdyz si udelal tu blbost a mas s nim dluh bez dokladu tak nevim proc ses nastvanej na jiny. v prvni rade bych videl chybu u sebe ze jsi todle udelal. proste todle bych resil mimo forum a nebo kdyz uz pres forum tak pres sz. diky tomudle tyjatru co tu je uz neni tvoje pozice v dobrem svetle.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 12:05   Citovat  

Nesnižujte se k navádění vyhrožování násilím , či ukrajinci apod.
Pokud je to to jediné co Vás pro tento topic nutí odpovědět radši nepište, nestojí to za to.
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 12:44  Naposledy upravil Lukas dne 18.4.2011 , 12:47, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Doomm napsal:
kdybys mel monokl, nebo vyrazeny zuby je to jinej level

Takze abych na tebe udelal dojem tak si mam nechat vyrazit zuby nebo zranit oblicej? To je fajn...ale sorry, za to mi to nestoji. Myslim, ze kdybych tak pet minut zustal...mohlo byt i toto...ale radeji jsem odesel. Aby me mlatil nekdo kdo mi dluzi a ke komu jsem se choval vic nez rok nadstandartne je uz fakt sila!

Dany napsal:
(dokonce ani ty ses neobtěžoval mi napsat jak to dopadlo respektive proč to nedopadlo, to po těch několika SZ se žádostí o kontakt s Esem byl najednou problém napsat jednu ubohou SZ nedopadlo to protože ... ?)
A po tom všem za mnou přijedeš bez ohlášení (zase ani bez jediné SZ) těsně před večeří, arogantním a direktivním tónem mi oznámíš, že jsi tam abych došel pro Esa a šel to řešit ve třech??? Kde to proboha jsme??? Mě je prostě o něco víc, aby cucák jako ty se mnou takhle jednal...
Opravdu v tu chvíli jsem si vzpomněl, cos všechno o mě napsal, dalo se mi to dohromady s tvým arogantním jednaním a opravdu jsem radši odešel, protože jinak se opravdu mohlo stát, že bych tě za to jednání inzultoval sám, což bych nerad...
Nezlob se na mě, ale takhle se pro pomoc nechodí...

Prislo mi, ze bude vhodnejsi prijdet osobne, nez se zase dohadovat po sz.
Arogantni jsem k tobe nebyl... Slusne jsem se ti predstavil a pozadal jsem te. U vecere jsem nechtel rusit, proto jsem cekal venku. Majitele penzionu jsem se dovolil jestli mohu na vas pockat.

Puvodne jsem se chtel na ringu domluvit jen s Esem a tebe do toho nijak nezatahovat, za tel. cislo ktere jsi mi onehdy na nej poskytl jsem ti podekoval a tim jsem vec pokladal za vyrizenou.
Ale jelikoz se mnou Eso na Ringu odmitl mluvit, zbyl jsi mi opet jen ty jako posledni moznost, proto jsem prisel bez ohlaseni...a doufal jsem, ze stejne jako jsi mi zprostredkoval cislo na Esa, tak mi zprostredkujes i zivy rozhovor.
Slusne jsem te pozadal...odmitl jsi...OK, respektoval jsem tve rozhodnuti a odjel. Arogantni by bylo, kdybych vtrhl do penzionu a zacal tam pokrikovat. Majitel mi nabizel at jdu dovnitr... Nic z toho jsem vsak neudelal, zachoval jsem dekorum a snazil se vse diskretne vyridit.

Uz toho nechame...nikam to nevede. Jak se videt, typer banda drzi pri sobe...at uz mezi sebou ma zlodeje, ci slusne lidi.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 12:47   Citovat  

Dany napsal:
...

sice trosku OT
ale ty bys mel delat obhajce v americe Úsměv) ...
s anglosaskym pravem bys mel uspech a byl bys tezkej prachac ... Lucy
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 12:57   Citovat  

Myslím si, že není fér házet něco na Danyho, který s tím nemá nic společného. Copak má někomu dělat soudce?? Vsadím se, že plno z nás má některé kamarády, kteří dělají věci, které se nám nemusí líbit, ale nejsme zodpovědní za jejich chování a činy.
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 13:07   Citovat  

Lukas napsal:
Slusne jsem te pozadal...odmitl jsi...OK, respektoval jsem tve rozhodnuti a odjel.

Arogantně ses choval...

Navíc si zase protiřečíš, jestliže si chtěl pouze zprostředkovat rozhovor s Esem, tak ten jsem Ti zprostředkoval, Esa jsem Ti ven poslal a ten s tebou mluvil, tak v tom případě už nevím, na co si tedy stěžuješ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 13:16   Citovat  

Dany napsal:
Arogantně ses choval...

Navíc si zase protiřečíš, jestliže si chtěl pouze zprostředkovat rozhovor s Esem, tak ten jsem Ti zprostředkoval, Esa jsem Ti ven poslal a ten s tebou mluvil, tak v tom případě už nevím, na co si tedy stěžuješ...

Vzdyt je to porad dokola... Ano, zprostredkovat rozhovor a taky jsem te zadal jestli by jsi u toho mohl byt, protoze se sam s Esem nejsem schopny dohodnout...
Zprostredkoval jsi mi tak maximalne fyzicke napadeni. Super, diky! OK

Touha mit posledni slovo je silna vid...muzeme se du dohadovat do nekonecna...respektive do 1.5. Velmi šťastný
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 13:26   Citovat  

Lukas napsal:
Vzdyt je to porad dokola... Ano, zprostredkovat rozhovor a taky jsem te zadal jestli by jsi u toho mohl byt, protoze se sam s Esem nejsem schopny dohodnout...

Touha mit posledni slovo je silna vid...muzeme se du dohadovat do nekonecna...respektive do 1.5. Velmi šťastný

to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 13:28   Citovat  

MOMO napsal:
to mi hlava nebere

nejsem clenem h-c...
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 13:29   Citovat  

Za stovku můžeš mít webové členství, ne?
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 13:30   Citovat  

Lukas napsal:
nejsem clenem h-c...

To jako pak nemůžu psát nic jo ? Velmi šťastný
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 13:36  Naposledy upravil Riccardo dne 18.4.2011 , 13:45, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Lukas napsal:
nejsem clenem h-c...

Já též ne, z toho si nic nedělej Úsměv Třeba budem ti čestní členové, navždy zadarmo Velmi šťastný ... to by se ti pak vrátilo asi za 120 let, to jde ne ?

No, tak už se na to vykašli, nech to uležet 1/2 roku a pak to třeba nějak půjde ...
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 13:40   Citovat  

dnes mame poradu, co se tyce bazaru

části - obchod, koupím se to nikdy netykalo

co se tyče možného omezení, tak to spočívá pouze v ZAKLÁDÁNÍ témat, nikoli v diskutování.

Tak to valím bulvy píšem to tu všichni a od začátku, furt to samé dokola Tak to valím bulvy

takžžeee zachovejte paniku ! pifko
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 13:44   Citovat  

Lukas napsal:

Jsi ubohej, je mi fakt líto, že jsem TOBĚ někdy něco zprostředkoval a vyřizoval... Ano můžu si za to sám, jediná chyba byla, že jsem se snažil pomoc a angažoval se... Naštěstí většina lidí tady není jako ty... Jinak už bych se na to vykašlal dávno...

Sbohem...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 14:13   Citovat  

Dany napsal:
Jsi ubohej, je mi fakt líto, že jsem TOBĚ někdy něco zprostředkoval a vyřizoval... Ano můžu si za to sám, jediná chyba byla, že jsem se snažil pomoc a angažoval se... Naštěstí většina lidí tady není jako ty... Jinak už bych se na to vykašlal dávno...

Sbohem...

Za uboheho bych povazoval cloveka ktery se zastava a haji zlodeje a podvodnika...
A ne cloveka ktery se snazi slusne vsemi moznostmi dostat sve penize zpet.

Svym kamaradickum pomuzes...na cizi se wc . Neni to vubec o me udajne aroganci a tom ze jsem kdysi pronesl neco, za co ale jsem se jiz mel snahu omluvit.
Radeji bych stal o jasne NE z tvych ust nez utek na veceri. Ale face to face je to neco jineho nez za klavesnici... To moralne citis ze jsem v pravu, ze Eso dela neco co neni sparvne...a ze se za nej nemuzes postavit, protoze je to amoralni...tak radeji strcis hlavu do pisku. KO
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 14:20   Citovat  

Lukas napsal:

Radeji bych stal o jasne NE z tvych ust nez utek na veceri. Ale face to face je to neco jineho nez za klavesnici... To moralne citis ze jsem v pravu, ze Eso dela neco co neni sparvne...a ze se za nej nemuzes postavit, protoze je to amoralni...tak radeji strcis hlavu do pisku. KO

Takže je to tu zase, nepomohl jsem Ti dle tvých představ, tak jsem ubohej... HaHaHa...

Říkám Ti naposled, že jsem musel odejít, protože mě Tvé arogantní chování docela rozvášnilo a kdybych neodešel, dostal si ode mě, za to jak ses choval, po papuli hned...

Fakt tě mám plný zuby, ještě mě chvíli dráždi a začnu litovat, že jsem to neudělal, alespoň by sis tu brečel oprávněně...
   Návrat  
bahamontes je teď offline  bahamontes
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 14:28   Citovat  

Teda, fakt nevim, kde je pravda, kazda strana ma svuj pohled a ja nikoho osobneeznam ani jsem niceho nebyl. Nicmene z toho co jsem tu precetl, se mi jevi, ze Eso asi opravdu dluzi a nejak nehodla vracet. Moc zkusenosti s vymahanim dluhu nemam, ale z toho mala co mam jsem si odnesl toto: Kazdej dluznik bude donekonecna slibovat, mlzit kecat atd...Jediny co je meritkem jsou skutky, ne sliby. Myslim ze toho Eso moc nevratil, jestli vubec neco (podle toho co jsem tu cetl, uz si to nepamatuju). Proto zrejme Eso nic vracet ani nehodla. Pokud dluznik ma dluh 2 - 3 mesice a vic, civic a veritel si to necha libit, tak si jej zrejme zafixuje jako slabocha, vuci kteremu si to muze dovolit.Vzhledem k tomu ze nektery dluhy tu jsou snad starsi nez rok a vic, tak z Vas ma asi Eso ledatak srandu, pokud se Vami vubec zabyva. Podle mne jediny co na dluznika plati je dostat ho do situace, kdy se vasim dluhem proste musi zabyvat (jedno jakym zpusobem). Jednou nam dluzil najemnik nekolik najmu,sliby chyby, nic...Az sme vymenily zamky a pak najednou jednal, byl k sehnani, stridave vyhrozoval policii a slibval, volal pravnikovi atd...nakonec vsechny prachy zaplatil, mel jich dost, ale proste nehodlal platit neco tak prizemniho jako je najem. Jak se dostal ke svym vecem, jeho ochota opet skoncila (vraceni klicu a doreseni par veci) a uz pro nas nehnul prstem. Proste pokud nekdo neco dluzi, tak max. par telefonatu, 2 - 3 schuzky a pak to chce jednat tak, aby se to dluznika nejak dotklo, jinak se s vama nikdo bavit nebude. Hodne stesti vsem veritelum.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 14:35   Citovat  

Dany napsal:
Takže je to tu zase, nepomohl jsem Ti dle tvých představ, tak jsem ubohej... HaHaHa...

Říkám Ti naposled, že jsem musel odejít, protože mě Tvé arogantní chování docela rozvášnilo a kdybych neodešel, dostal si ode mě, za to jak ses choval, po papuli hned...

Fakt tě mám plný zuby, ještě mě chvíli dráždi a začnu litovat, že jsem to neudělal, alespoň by sis tu brečel oprávněně...

Arogantni chovani je, kdyz si clovek prijde pro sve penize?? Co je pak to, kdyz si Eso jezdi za cizi penize po Spa a Nürburgringu?? Me chovani tady meris na miskach vah, zminujes nejake me arogantni chovani...ceho si ja ale nejsem vedom. A pritom schvalujes Esovo chovani a bavis se s nim jako nejvetsi kamarad. Jeho chovani neni arogantni? To ze okrada lidi te nerozvasni??
Kdyz tu zminujes vysoky moralni kredit s jakym s tebou musi clovek jednat...aby se dostal tve pomoci. Jaky pak ma moralni kredit Eso ktery se chova tak jak se chova?? To ti nevadi?? Proc se s nim bavis, kdyz se odmitas bavit se mnou za to ze jsem pronesl par nevhodnych slov.
Jeden clovek u tebe skoncil a nema sanci za to ze reagoval v rozhorceni, ale na strane druhe se tu vehementne zastavas zlodeje! Od kdy se toleruje podvadeni a okradani lidi a za arogantni chovani se odsuzuje??
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 14:52   Citovat  

Tak došla trpělivost. Zamykám. Odemčeno bude zítra v 15:00
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 15:00   Citovat  

Lukas napsal:
Arogantni chovani je, kdyz si clovek prijde pro sve penize?? Co je pak to, kdyz si Eso jezdi za cizi penize po Spa a Nürburgringu?? Me chovani tady meris na miskach vah, zminujes nejake me arogantni chovani...ceho si ja ale nejsem vedom. A pritom schvalujes Esovo chovani a bavis se s nim jako nejvetsi kamarad. Jeho chovani neni arogantni? To ze okrada lidi te nerozvasni??
Kdyz tu zminujes vysoky moralni kredit s jakym s tebou musi clovek jednat...aby se dostal tve pomoci. Jaky pak ma moralni kredit Eso ktery se chova tak jak se chova?? To ti nevadi?? Proc se s nim bavis, kdyz se odmitas bavit se mnou za to ze jsem pronesl par nevhodnych slov.
Jeden clovek u tebe skoncil a nema sanci za to ze reagoval v rozhorceni, ale na strane druhe se tu vehementne zastavas zlodeje! Od kdy se toleruje podvadeni a okradani lidi a za arogantni chovani se odsuzuje??

1) Pokud se pamatuju,tak tu Dany několikrát psal,že Esovi řekl, ať to vyřídí - co víc by měl podle Tebe dělat? to mi hlava nebere Pokud chceš,aby v tom někdo jednal,tak si zaplať advokáta.

2) Směnku bych Ti tak nepodepsal, to není uznání dluhu.
   Návrat  
Matik je teď offline  Matik
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 22:38   Citovat  

Zdravím jako nezávislý pozorovatel Mrk...
Nerad bych se do něčeho pletl ale po přečtení topiku mi nedalo sem něco nepřipsat...
Když to tady čtu tak bych se snad styděl za to že jsem Hondař (Přitom v jiných topicích Hondaři drží při sobě) Smutný Lukas je víceméně v bezradné pozici a proto se ještě divím jak má nervy se bavit s Danym Mrk...
Jediné co by mi ještě zajímalo jestli byl Minorovi dluh zaplacen ?...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 22:48   Citovat  

Dluh zaplacen nebyl, věc řeší soud, je vydán platební příkaz, který ale ještě nenabyl platnosti, protože si dlužník soudní rozhodnutí nepřevzal.
   Návrat  
Matik je teď offline  Matik
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 22:56   Citovat  

Tak taky přeju hodně štěstí Mrk ...
Dany věřím že si fajn člověk....Ale bejt tebou už kašlu tady na nějaké zastávaní (Akorát si tím kazíš jméno) Když před dávnem si tady psal něco v tom smyslu že jedna z podmínek Půjčení/Zaplacení auta (Pokud si dobře pamatuju) je vyrovnání se s Minorovím dluhem...A podle všeho písmenka zůstaly písmenky a Pan dlůžník se prohání po okruzích...Ačkoliv má relativně nemalej dluh Tak to valím bulvy

Dany...Neber to tak že ty za to můžeš na druhou stranu pokud člověku 1oo% nevěřím tak je lepší se zbavit siláckých řečí a raději se do toho nemontovat Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.5.2011 , 7:18  Naposledy upravil Dany dne 17.5.2011 , 7:42, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Matik napsal:
Tak taky přeju hodně štěstí Mrk ...
Dany věřím že si fajn člověk....Ale bejt tebou už kašlu tady na nějaké zastávaní (Akorát si tím kazíš jméno) Když před dávnem si tady psal něco v tom smyslu že jedna z podmínek Půjčení/Zaplacení auta (Pokud si dobře pamatuju) je vyrovnání se s Minorovím dluhem...A podle všeho písmenka zůstaly písmenky a Pan dlůžník se prohání po okruzích...Ačkoliv má relativně nemalej dluh Tak to valím bulvy

Dany...Neber to tak že ty za to můžeš na druhou stranu pokud člověku 1oo% nevěřím tak je lepší se zbavit siláckých řečí a raději se do toho nemontovat Mrk

Asi si to nečetl pozorně, pokud by sis to přečetl, tak bys věděl, že jsem pomoci chtěl a od lidí jako Lukáš (a dalších), kterých se ty teď zastáváš, jsem sklidil jen výsměch a urážení, proto jsem se od toho distancoval a řekl, že mi je to jedno...
Ano, doplatil na to asi částečně Minor a Lukáš, ale nezlob se na mě, proč se mám zrovna od mlaďase, jako je Lukáš, který mě navíc vůbec neznal, nechat urážet???

Takže si mě prosím vůbec neber do úst... Buď si to pořádně pročti, abys věděl proč jsem dal od toho ruce pryč, nebo alespoň nesuď...
V téhle věci se vyzná již jen pár zasvědcených, a to ještě špatně, takže by bylo nejlepší, kdyby to "okrajový" čtenáři radši vůbec nekomentovali... Díky

EDIT:
Jinak pár lidem, co se na mě osobně obrátili jsem dluh vyřídit pomohl a Minor se třeba neozval vůbec, takže to vypadá, že vlastně ani pomoci nechtěl a vyřeší si to sám, Lukášovi jsem několikrát dohodl schůzku a kontakt s ESEm, po tom co o mě napsal a urazil mě, nejsem zase já ochoten pro něj víc udělat...

Jinak nevím, jestli sis taky uvědomil, že to auto jsem vykoupil proto, abych pomohl jinému Hondařovi, který se dostal do problémů a potřeboval rychle peníze, takže já to auto vykoupil (leželi mi v tom skoro půl roku peníze) a nevydělal na něm ani korunu, abych mu pomohl...

Já mám charakter v pořádku. K těm, co se ke mě chovají slušně rád a ochotně pomůžu, ale je mi už dost let na to, abych se nechal od někoho urážet... A to že mi nakonec Lukáš řekne, že se mi omluví, že mě urazil, protože mě neznal a blablabla... To si pak myslím, že by se o charakteru mělo začít u něj, takhle to jen vypadá jako účelová omluva, já se omluvím (to už nějak teď překousnu) a on mi pomůže... Tak to sorry Ble
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.5.2011 , 7:38   Citovat  

Dany si akorat nakakal do bot jak tak koukam. Verim ze chtel pomoci. Lukasi na netu se ale opravdu nic nevyresi... Mrk Diskuzi sleduji od zacatku btw...

Mimochodem taky jsem byl uz nekym zadan abych vyresil jednoho vycuranka a taky dost popularniho. Nicmene vim jak takove veci dopadaji takze mam distanc od vseho takoveho. Co si nevyresis sam - nemas.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.5.2011 , 8:37   Citovat  

Danymu: pomoc bych určitě uvítal, ale nevím, jaké páky na Esa máš a co bys mohl udělat. Kdybys někde napsal, lidi, pokud vám Eso dluží peníze, můžu vám s tím pomoct, ozval bych se jistě, jinak bych to ale považoval za otravování kohokoli, koho navíc ani osobně neznám, do věci jen tak zatahovat.
To, že mi Eso dluží, že to ani on sám nezpochybňuje atd, je známo už dlouho.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.5.2011 , 9:08   Citovat  

Minor napsal:
Danymu: pomoc bych určitě uvítal, ale nevím, jaké páky na Esa máš a co bys mohl udělat. Kdybys někde napsal, lidi, pokud vám Eso dluží peníze, můžu vám s tím pomoct, ozval bych se jistě, jinak bych to ale považoval za otravování kohokoli, koho navíc ani osobně neznám, do věci jen tak zatahovat.
To, že mi Eso dluží, že to ani on sám nezpochybňuje atd, je známo už dlouho.

Ono Minore asi opravdu, dříve než došlo k tomu, abychom to mohli bývali řešit, pustili si ústa na špacír takoví jako Lukáš a podobní...
Takže jsem to odpískal, že na to zrovna doplatíš ty, je mi sice líto, ale komu za to poděkovat asi víš. Myslím, že ty jsi rozumný a do celé kauzy vidíš a také jsi to pročetl, takže víš o čem mluvím...
Teď se do toho už ponořovat nechci... Navíc jsem i většinu možností již nechal plavat... Pro mě z toho plyne jen jedno poučení, do ničeho se příště nemontovat a starat se sám o sebe, jako to dělá většina...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.5.2011 , 9:29   Citovat  

Danymu: jo, některé věci bohužel nemají řešení jen tak na fleku. Pokud mohu soudit, nejsi za Esa nijak zodpovědný, nejsi s ním v žádném vztahu, kdy bys za něj ručil atd. a k celému problému jsi víceméně přišel jako slepý k houslím. Vím jen to, že jsi mu "prodal" za nějakých lepších podmínek CTR, které ti měl nějak splácet či co.
Obecný problém je, že je Eso "šikovný". Dokáže člověka přesvědčit, že je třeba něco jinak, občas něco překroutí, něco zalže, něco popře, něco šikovně naznačí, spoustu toho slíbí atd.
Do dluhů mezi Lukášem a Esem nikdo asi pořádně nevidí, protože je to propletenec protimluvů, nabídek, protinabídek atd. A do něčeho takového je těžké zasahovat, i když si člověk stokrát myslí, kdo mluví pravdu a kdo ne.
U mě je to v tomhle ohledu snazší, dluh je jasný a nezpochybnitelný, ale i tak je nějaký rozumný zásah velmi složitý. Možná kdyby někdo kupoval od Esa bmw, které nabízí zde a dal mi vědět, kdy bude předávat peníze a část jich dal rovnou mně, to by bylo asi řešení. Ale jinak je to s pomocí asi těžké.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.5.2011 , 11:16   Citovat  

Minor napsal:
Danymu: jo, některé věci bohužel nemají řešení jen tak na fleku. Pokud mohu soudit, nejsi za Esa nijak zodpovědný, nejsi s ním v žádném vztahu, kdy bys za něj ručil atd. a k celému problému jsi víceméně přišel jako slepý k houslím. Vím jen to, že jsi mu "prodal" za nějakých lepších podmínek CTR, které ti měl nějak splácet či co.

Ano, dohodl jsem prodej CTR mezi Esem a Kozinou, který ho musel rychle prodat a protože jsem to auto stavěl, věděl jsem co vyšlo a že je v dobrém stavu. Nechtěl jsem, aby na tom autě Kozina tratil 70tis když byl v časové tísni, vždy se ke mě choval slušně, proto jsem mu dohodl koupi auta za výrazně vyšší cenu, než mu nabízeli "kupci" zde na fóru.
Protože Esovi na koupi chyběli nějaké peníze a Kozina je potřeboval všechny hned, tak jsem Esovi zbytek na auto nezištně půjčil... Toť vše... O ceně ani ničem jiném jsem se nezajímal...

Minor napsal:
Do dluhů mezi Lukášem a Esem nikdo asi pořádně nevidí, protože je to propletenec protimluvů, nabídek, protinabídek atd. A do něčeho takového je těžké zasahovat...

Přesně toto jsem řekl a napsal a za to jsem si vysloužil urážky a osobní napadání a proto ta moje "angažovanost" skončila, můžu jen dodat, že to vidím stejně OK

Minor napsal:
U mě je to v tomhle ohledu snazší, dluh je jasný a nezpochybnitelný, ale i tak je nějaký rozumný zásah velmi složitý. Možná kdyby někdo kupoval od Esa bmw, které nabízí zde a dal mi vědět, kdy bude předávat peníze a část jich dal rovnou mně, to by bylo asi řešení. Ale jinak je to s pomocí asi těžké.

Ano chtěl jsem pomoci, protože jsem měl celé CTR v zástavě, ale teď už Eso auto celé doplatil, tudíž jsem neměl žádný právní důvod mu zástavu (papíry na auto) déle zadržovat... Takže teď už Ti nepomůžu...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Negativní zkušenosti se Sannycars (Jindřich Essl, Eso)
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina