Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Typ motorky?
Fórum: Motokoutek
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 7:03   Citovat  

A nemyslel spíš nějakýho motarda tudy odkaz Na tom sedíš skoro rovně.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
mimozo je teď offline  mimozo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 7:08   Citovat  

Nebo tudy odkaz
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 7:50   Citovat  

z vlastní zkušenosti ti můžu říct:

měl jsem fz6n 2008 3 sezony :

+ vykonu má dost a dost. jeslti někomu připadne 100kmh pod 4 (3,8 tušim) sec pomaly, tak neni normalní Úsměv
+ mel jsem na tom leo vince bez katu. tzn lehce pres 100koni
+ je zprevodovana do 220.
+ maximalku jsem jel 248
+ casem ti narostou krcni svaly, takze si zvyknes jezdit kolem 180 vzprimene, zacatek je kolem 140kmh
+ neni problem jet pres 200, kdyz je potreba
+ motorka se lehce ovlada a je dobra pro zacatek - obcas promine i chybu
+ má 180kg (litry maj o 40-50kg vic kdyz to neni supersport)
+ kupoval jsem ji novou a kdyz pripoctes veci okolo, jako hadry, helma, vejfucky atd. tak je to kolem 200000,-kc

ted mam cbr 1000 rr rok 2010
+ jede to jak píchlý prase (bez katu, svody, vejfuck Yoshimura - 197hp)
+ jede to přes 300
+ kupuješ gumu každejch 3000km
+ žere to stejně jako fz6n
+ velikost je nesmysl (mam 186), seděl jsem na všech, když jsem ji vybíral, vsechny jsou +- stejny
+ v nejhorším koupiš prepakovani (do10tis kc) a zvetsis si posez o trochu.
+ kawa je nejvic poruchova a nejmensi značka z motorek (sorry, ale je to tak) + jede nejmin
+ honda ma obecne nejlepsi podvozek + komfort a ted i luxusni motor s novou CBR
+ cenově jsi na tom 2x tolik u novejch 350-400 000kc.

jestli jsi nejezdil driv nebo nemas najezdeno, tak si kupovat litra hned je docela zabijarna - odhad, zkusenosti, krizovky, ovladatelnost, hmotnost,...

obecne se da rict, ze nahaci vetsinou maj motor vychazejici ze supersporta fz6 ma r6, vetsi kroutak a toci o trochu min. 14000, cb je na tom obdobne

nahac je spis na kratsi a klikatejsi cesty. Na dovolenou bych na tom jet nechtel, ale to ani na CBR. Jakmile je hranice ujetych km prekroci 250-300,tak to mam za trest uz...

Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 11:06   Citovat  

diky za "skoro" recenzy .... Úsměv

litr bych urcite nechtel, spis 600... i kdyz on to asi nebude az takovej rozdil u tech silnicnich, jen jsi me docela prekvapil tvym nazorem na kawu , ja na ni vsude ctu jen samou chvalu
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 11:19   Citovat  

Newer napsal:

litr bych urcite nechtel, spis 600... i kdyz on to asi nebude az takovej rozdil u tech silnicnich, jen jsi me docela prekvapil tvym nazorem na kawu , ja na ni vsude ctu jen samou chvalu

to jsou spíš takový postřehy ze života.

jinak er6

určitě je nejslabší a nejpomalejší ze všech 6tek nahačů. (fz6n , hornet novej, suzuki gsr 600, monster 600, triump, buel ...)

Parkrat jsem jel s klukem, kterej ji mel a nestačil mlady, kdyz na tom jela sama. Kousek jsme jeli i tenkrat po dalnici, tak to bylo uplne nejvic markatni. Kdyz bych to trapne prirovnal, tak predjeti u auta, 2 litr a 1.6. tzn o tridu.

Nejvic vyrobenych 6tek bylo Fazeru od Yamahy. Ted udeli takovej kompromis ... FZ8. proste neco mezi litrem a 6tkou, docela dost to chvalej. Taky se mi starej Hornet nelibi, ale ten novej je jina liga. Nekoupil jsem ho tenkrat kvuli tomu, ze stal o 30tis vic nez ta FZ6N.

Kdyz se pobavis a proctes fora, tak zjistit, ze Kawa si vybudovala prave jmeno s nejakou starší Ninjou (o 2-4 gen nazpatek?), pak uz jsou to jen odkazy na legendu a nedari se jim to dohnat... tot muj postreh. Jinak je to "mala" fabrika oproti Yamaze, Honde, Ducati, Aprilce atd ...

Jo a pro "pohodare" bych doporučil ABS Úsměv (+30 000kc u novy motky), preci jen ty pady jsou vetsinou ustrelenim predniho kola (mě 2x)

Pojisteni s povinnym stoji 10-20 000 kc na sezonu (5% spoluucast) .
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 11:22   Citovat  

Newer napsal:

Co jsem četl pár recenzí,tak Kawa má motorky spíš "ultra",zatímco Honda je nejvíc user firendly... Úsměv

No já už mám moto vybrané, teď na tu ojetinu ještě našetřit... Se stydím
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 11:25   Citovat  

tohle dost jezdí a vypadá dobře Úsměv

Suzuki GSR 600

Návrat  
omega je teď offline  omega
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 11:34   Citovat  

Newer napsal:
200 km v kuse, neujedu ani autem , natož na motorce Úsměv) beru to spis jako prostredek na dopravu do skoly/prace/ k pritelkyni .. vsechno to jsou cesty kolem 20-30 km ... coz by nemel byt problem
slysel jsem ze CBR , je ze silnicnich motorek asi nejmensi , kawa (zx6r) by mel bejt nejvetsi ?
jeste me napadlo gsx .. ale nevim, suzuki mi nic nerika ....
ty nahace se mi libili kvuli tomu posezu na nich .... ale kdyz rikate ze pri vetsi rychlosti je to neprijemne .... tak asi budu muset koupit silnicni ..

edit: ta nova CB vypada fakt dobre.... OÚsměv ..

ked 6kilo tak bych zustal u hondy je to dobrý
nejlepsi kompromis pro tebe je znovuzrozena hodne oblibena CBR 600F F-friendly
je to dobry na cestovani aj na jezdeni sportovne
vypada hodne dobre tudy odkaz
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 12:12   Citovat  

665+1: OK
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 12:19   Citovat  

omega napsal:
ked 6kilo tak bych zustal u hondy je to dobrý
nejlepsi kompromis pro tebe je znovuzrozena hodne oblibena CBR 600F F-friendly
je to dobry na cestovani aj na jezdeni sportovne
vypada hodne dobre tudy odkaz

ta neni spatna ale ja urcite nebudu mit na novou Úsměv navic se mi nelibi moc to barevne provedeni
jsem pro jednobarevny ... cerna je pro me jasna volba
rozpocet bude tak 90-110 tisic ....
zatim je muj favorit, navzdory tomu co pise pupu Kawasaki zx6r rok 05/06 ta 636ccm ....
vsude na forech sama chvala, nizky otacky prej nejsou tak sileny, jen pry neni tak presne razeni, nevim
kamarad ji ma tak se svezu doufam OÚsměv
tise doufam, ze se da sehnat s ABS, nerad bych se seznamoval se silnici ..

lisi se nejak diametralne v bezpecnosti 1 dilne kombinezy od 2 dilnych ?
se svou postavou asi budu mit problem sehnat jednodilnou takze bych se spis poohlizel po 2 dilnejch
tudy odkaz cenove mi to prijde dost podobne ...

proste me berte jako uplneho nooba v tomhle oboru , snazim se posbirat co nejvice kvalitnich informaci a k tomu je prave tohle forum jak delane Úsměv))

Diky moc Honda
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 12:23   Citovat  

Newer napsal:

proste me berte jako uplneho nooba v tomhle oboru , snazim se posbirat co nejvice kvalitnich informaci a k tomu je prave tohle forum jak delane Úsměv))

Diky moc Honda

A já se tady přiživím. Úsměv Aspoň pokud jde o hadry... Kombinéza mi není sympatická, radši bych džíny a bundu - má s tím někdo zkušenosti? Případně i držkopádní.... Dvoje obyčené džíny jsem o asfalt prodřel (1x na Simsonu a 1x na ČZ 175), tak mě zajímá,jak jsou na tom kevralový... Se stydím
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 12:27   Citovat  

Hellborn napsal:
A já se tady přiživím. Úsměv Aspoň pokud jde o hadry... Kombinéza mi není sympatická, radši bych džíny a bundu - má s tím někdo zkušenosti? Případně i držkopádní.... Dvoje obyčené džíny jsem o asfalt prodřel (1x na Simsonu a 1x na ČZ 175), tak mě zajímá,jak jsou na tom kevralový... Se stydím

ja bych bral kozenou bundu , a kozeny kalhoty , mozna nejaka odolna latka .... vubec se v tomhle neorientuju ale s kombinezou taky moc nesypmatizuju Úsměv)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 12:56   Citovat  

Newer napsal:
ja bych bral kozenou bundu , a kozeny kalhoty , mozna nejaka odolna latka .... vubec se v tomhle neorientuju ale s kombinezou taky moc nesypmatizuju Úsměv)

No to je právě otázka, jestli kožený gatě nebo džíny s kevralem...
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 13:21   Citovat  

Kůže je kůže,ale v dnešní době bych se nebál ani kalhot z vláken,pokud budou mít chrániče tam kde maj být.Ale osobně bych šel do kůže.
Ad jedno či dvoudíl..Na to popojíždění v provozu určitě dvoudíl,jednodíl na okruh.Přepadne tě něco dlouhýho a teplýho a už vidim jak se soukáš z jednodílu,abys to vysypal Velmi šťastný Je to z čistě praktickýho hlediska,kdy můžeš odložit bundu,v jednodílný to neuděláš.Otázka bezpečnosti zas až taková není,všechno bývá stejný,u dvoudílný hrozí při pádu max utržení zipu,kterej spojuje gatě s bundou,ale neslyšel jsem o tom,možná u nějaký no name Mrk
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 13:52   Citovat  

oblečení ...

na textil zapomen. moje první držka byla v motorkářskejch textil kalhotech a bunde 4street - anarchy.

pri skluzu se neskutečně spálíš, jako když ti přejedou žehličkou po noze. Bunda pěkna, kůže vydržela, ale povolily švy. Takže vůbec nedoporučuju levnější nebo čínský věci. Jak povolil šev, tak se mi vyslík trochu rukáv, chránič z lokte mi zlamal žebra, ruka se mi protočila o 180 stupnu v půlce mezi ramenem a loktem. Celkem dost to pak bolelo a mel sem to sešroubovany. kalhoty cca 4tis a bunda 5-6tis.

Ted mam dvoudilnou kombinezu od Alpinestars. spojuje se zipem. je to naprosto OK. Letos mi nedal prednost taxikar a sklouznul jsem se po silnici. Na honday prijedu na mašině. tak se muzes kouknout, jak to vypada, v podstatě se ti vodře/vošoupe kůže, utrhne ten zip z podsivky, ale vydrzi to. Chraniče v lepších hadrech jsou taky uplně někde jinde. kalhoty 8tis a bunda 10tku asi.

Bez hadru si na to nesednu a motorkářum v kratasech si myslim svoje. obloukem je vobjizdim - magoři.

S tou motkou . kawou. je jasny, ze to kupuješ srdcem Úsměv, ale koukal jsi už na tipmoto.com, jestli je na výběr.

tohle teda ? tudy odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 13:59   Citovat  

665+1 napsal:
oblečení ...

na textil zapomen. moje první držka byla v motorkářskejch textil kalhotech a bunde 4street - anarchy.

pri skluzu se neskutečně spálíš, jako když ti přejedou žehličkou po noze. Bunda pěkna, kůže vydržela, ale povolily švy. Takže vůbec nedoporučuju levnější nebo čínský věci. Jak povolil šev, tak se mi vyslík trochu rukáv, chránič z lokte mi zlamal žebra, ruka se mi protočila o 180 stupnu v půlce mezi ramenem a loktem. Celkem dost to pak bolelo a mel sem to sešroubovany. kalhoty cca 4tis a bunda 5-6tis.

Ted mam dvoudilnou kombinezu od Alpinestars. spojuje se zipem. je to naprosto OK. Letos mi nedal prednost taxikar a sklouznul jsem se po silnici. Na honday prijedu na mašině. tak se muzes kouknout, jak to vypada, v podstatě se ti vodře/vošoupe kůže, utrhne ten zip z podsivky, ale vydrzi to. Chraniče v lepších hadrech jsou taky uplně někde jinde. kalhoty 8tis a bunda 10tku asi.

Bez hadru si na to nesednu a motorkářum v kratasech si myslim svoje. obloukem je vobjizdim - magoři.

No taky bych nekupoval džíny za 2tis. Úsměv

Až mě potkáš,tak mě objeď.
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 14:53   Citovat  

665+1 napsal:
oblečení ...

S tou motkou . kawou. je jasny, ze to kupuješ srdcem Úsměv, ale koukal jsi už na tipmoto.com, jestli je na výběr.

tohle teda ? tudy odkaz

jo to je presne co by se mi libilo:) na tipmoto jsem jeste nekoukal projizdel jsem spis motorkari.cz ... a tam byla presne ta co jsi poslal ....
takze jsem nejspis rozhodlej
obleceni se mi zamlouva od te firmy dienese, myslim ze by melo bejt kvalitni, bezpecnost predevsim Úsměv)
doufam ze to teda nikde nepolozim ale kdyby tak chci mit alespon nejakou "jistotu" Úsměv)) ja vim....
ve vti obcas litam jako magor ale z motorky mam respekt, pritelkyne bejvalej se zabil na R1cce kdyz jel idealni stopu a sestrelil ho celne nakladak, takze jsem ze silenosti docela vylecenej ...
jeste musim zapracovat na pritucle ale vypada to ze uz je s tim tak nejak smirena ...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 15:09   Citovat  

Hellborn napsal:
No taky bych nekupoval džíny za 2tis. Úsměv

Až mě potkáš,tak mě objeď.

az ti budou dávat na stehno nebo ruku kůži ze zadku, tak si na mě vzpomeneš Úsměv

a spadne každej, jen je otazka jak moc a kdy Bueee
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 15:14   Citovat  

665+1 napsal:
az ti budou dávat na stehno nebo ruku kůži ze zadku, tak si na mě vzpomeneš Úsměv

a spadne každej, jen je otazka jak moc a kdy Bueee

Já už spad... Úsměv Ale z menších no... Když teď nemám motorku,tak nemám hadry,ale možnosti se svézt na ptáčkovi neodolám... Se stydím

Sedací část se mi potí i v obyč džínách, takže si nedovedu představit,jaký by to bylo v kůži a ještě nad motorem... Se stydím Proto mi ty džíny s kevral vložkou přijdou celkem přijatelný no... Se stydím Bundu samo koženou a pořádnou.
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 21:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Já už spad... Úsměv Ale z menších no... Když teď nemám motorku,tak nemám hadry,ale možnosti se svézt na ptáčkovi neodolám... Se stydím

Sedací část se mi potí i v obyč džínách, takže si nedovedu představit,jaký by to bylo v kůži a ještě nad motorem... Se stydím Proto mi ty džíny s kevral vložkou přijdou celkem přijatelný no... Se stydím Bundu samo koženou a pořádnou.

Já ty džíny taky pořád řešil...ale párkrát jsem je oblíkl a nikdy jsem se v tom necítil bezpečně, takže jsem zůstal v kůži a pocení jsem vyřešil funkčním prádlem. Z klimatexu tričko, trencle, fusekle a k tomu jsem si koupil takový jakoby slabý funkční podvlíkačky a světe div se....ono to funguje Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 21:09   Citovat  

marab napsal:
Já ty džíny taky pořád řešil...ale párkrát jsem je oblíkl a nikdy jsem se v tom necítil bezpečně, takže jsem zůstal v kůži a pocení jsem vyřešil funkčním prádlem. Z klimatexu tričko, trencle, fusekle a k tomu jsem si koupil takový jakoby slabý funkční podvlíkačky a světe div se....ono to funguje Velmi šťastný

Dík! To je info,co jsem chtěl. Úsměv
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 21:14   Citovat  

marab napsal:

taky jezdim v climaxu, triko s dlouhym rukavem a dlouhy trensle...

ta kůže je OK, pokud se nestoji na miste, jakmile se človek rozjede, tak je všechno v klidu Úsměv
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 22:37   Citovat  

Newer napsal:
obleceni se mi zamlouva od te firmy dienese, myslim ze by melo bejt kvalitni, bezpecnost predevsim Úsměv)

Asi myslíš dainese,to je kvalitka Úsměv Jsou tak našláplí,že když jsem si u nich vybíral kombi a žádná nesedla jak by měla(asi nejsem konfekční typ HaHaaa ),tak mi nabídli ušití na míru,s tím že krejčí přijede ke mně domů OK Jen by za to byl příplatek 40% Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 22:39   Citovat  

spoon napsal:
Asi myslíš dainese,to je kvalitka Úsměv Jsou tak našláplí,že když jsem si u nich vybíral kombi a žádná nesedla jak by měla(asi nejsem konfekční typ HaHaaa ),tak mi nabídli ušití na míru,s tím že krejčí přijede ke mně domů OK Jen by za to byl příplatek 40% Velmi šťastný

Někde jsem četl článek o věcech na míru - asi na motorkářích,ale nemůžu to najít... Se stydím
   Návrat  
Wena.Honda je teď offline  Wena.Honda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 22:44   Citovat  

jeden postřeh ke kevlarovym riflím....známej si s nima ustlal....jediný co vydrželo,světe div se,byly kevlarový rifle...s těma nebylo nic,ale známýho prr kiss me byla pěkněna hadry HaHaaa asi to neni ani k smíchu Velmi šťastný
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 22:46   Citovat  

já teda co se týče oblečení mám tuhle kombinézu a kupoval jsem ji v tý době za 10.000,-Kč (teď už mají malé velikosti a je výprodej na ní proto ta cena ) a musím řict, že za to že to není značka tak kvalita je opravdu hodně dobrá a hlavně je dost vycpaná chráničema. Jsem s ní hrozně spokojený je to dobrý
   Návrat  
Wena.Honda je teď offline  Wena.Honda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2011 , 22:50   Citovat  

Dutch napsal:
já teda co se týče oblečení mám tuhle kombinézu a kupoval jsem ji v tý době za 10.000,-Kč (teď už mají malé velikosti a je výprodej na ní proto ta cena ) a musím řict, že za to že to není značka tak kvalita je opravdu hodně dobrá a hlavně je dost vycpaná chráničema. Jsem s ní hrozně spokojený je to dobrý

hehe :d v motogaráži sem si jednou obědnal endurový gatě podlejejich tabulek a přišli mi Ska,když sem se do nich navlík tak sem byl jak gájík Velmi šťastný Velmi šťastný s reklamačkou ale žádnej problém je to dobrý
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.7.2011 , 10:23   Citovat  

tak kvalitnější na míru je PSI Úsměv a neni to předražený. jen si počkáš než to vyroběj chvíli

v praze na zahradnim měste prodejna

Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Typ motorky?
Fórum: Motokoutek
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina