Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
po ESi konečně VTi
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 4
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.10.2011 , 20:32   Citovat  

do plzence se to prodalo ... a tady já bydlím muhehe no směju se moc, jak tomu autu tak tomu jak kolem toho všichni chodily jako kolem Top stavu pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.10.2011 , 20:36   Citovat  

posero napsal:
do plzence se to prodalo ... a tady já bydlím muhehe no směju se moc, jak tomu autu tak tomu jak kolem toho všichni chodily jako kolem Top stavu pořádnej výtlem

Hele, Dave je on-line, snad něco napíše. Mrk přátele přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.10.2011 , 20:38   Citovat  

Jooo TOP STAV....
Na tenhle termín jsem alergickej.
Mám pár zkušeností, kdy jsem se jel podívat na auto v Top stavu spoustu kilometrů a na místě po okouknutí jsem se prodávajícího zeptal, jetli to měl být vtip s tím top stavem. Načež se skoro vždy pan majitel urazil. Velmi šťastný
   Návrat  
DaveG9 je teď offline  DaveG9
PříspěvekZaslal: 29.10.2011 , 20:43   Citovat  

Už píšu Majku .)
No tak to auto podle tvého popisu je už na totální sešrotování. Je vidět že né každý pozná poslepované auto, kterých je bohužel v čechách asi většina naštvanej a u Hond to platí dvojnásob Smutný

Docela se mi teď ulevilo, že já nebo následující majitelé v ní neměli bouračku. Kdy asi původní tuhost kastle je teď nulová Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.10.2011 , 20:46   Citovat  

vzhledem k tomu, že je srolovanej nosník přední pravej, pravej bok i část střechy u spolujezdce a celá oblast zadního levýho kola by to mohla bejt poslední rána, ono se toho možná ještě dočkáme jelikož novej majitel je na to celkem adept Tak to valím bulvy
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.10.2011 , 20:50   Citovat  

posero napsal:
vzhledem k tomu, že je srolovanej nosník přední pravej, pravej bok i část střechy u spolujezdce a celá oblast zadního levýho kola by to mohla bejt poslední rána, ono se toho možná ještě dočkáme jelikož novej majitel je na to celkem adept Tak to valím bulvy

Ježiš!!!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.10.2011 , 20:53   Citovat  

a tak aspoň budou nějaký díly zase, třeba proto nepojedu ani daleko... bych si mohl pak postavit nějakýho sedánka, docela se mi po něm stýská Smutný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2011 , 20:53   Citovat  

hm, tak to je totálka. díky opět jsem se utvrdil v tom, že auto v ČR nekupovat. poslední Nissany jsem si pak osobně dovezl z německa a tam je vše OK. ale možná to je taky tím že s Hondama se jezdí "trochu" jinak a natrefit na nebouranej kousek je spíše zázrak. Tak doufám že alespoň motor aktuálnímu majiteli slouží tak dobře jako mě před 3 lety.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.10.2011 , 20:56   Citovat  

DaveG9 napsal:
hm, tak to je totálka. díky opět jsem se utvrdil v tom, že auto v ČR nekupovat. poslední Nissany jsem si pak osobně dovezl z německa a tam je vše OK. ale možná to je taky tím že s Hondama se jezdí "trochu" jinak a natrefit na nebouranej kousek je spíše zázrak. Tak doufám že alespoň motor aktuálnímu majiteli slouží tak dobře jako mě před 3 lety.

jj ten je zralej na nový krožky a ložiska Mrk neber to jako výsměch nebo tak něco, nikde netvrdím, že za to můžeš jen píšu co sem přečetl a co vidím.

věřím, že tobě to mohlo ujít pod novým lakem ale další majitelé už museli vědět, že minimálně kastle top stav není Ble
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2011 , 21:09   Citovat  

neboj neberu si to nějak špatně, ale mám teď takovej divnej pocit, když si vzpomenu jak sem si ho vezl celej šťastnej s Robikem do Prahy (docela by mě zajímalo, co si asi tenkrát mysleli prodávající s manželkou).
Každej si musí šáhnout do svého svědomí.

co ty Majku, stále si věrný své černé 3.dv.?
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2011 , 21:25   Citovat  

DaveG9 napsal:

v tom mám bohužel pravdu, sám mám karoserii tak v hajzlu, že jsem odmítnul ji nechat srovnat, předek a část zadku převařit...

to si raději dovezu z ciziny jinou OK
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 11:28   Citovat  

Sranda je že já když jsem ho měl, tak za celou dobu jsem nikdy netvrdil že je top stav a spousta lidí mi potvrdí že jsem říkal že má svoje "mouchy" Úsměv Ovšem ty jsi to vždy hrotil a v každe druhe zprávě jsi mi psal jak jezdí top stav atd jen proto že to nazval kdysi DaveG9. O tom že to bylo buchle jsem věděl a bylo to i vidět a nikdy jsem netvrdil že nebylo. Na geometrii v servise s podvozkem atd to bylo, co s tím kdo pak dělal už nevím když to šlo opět od majitele k majiteli. Když šlo ode mě , tak vím jen o nějaké rezi a ložisku jinak mi nebyla známa nějaká vada. Auto to nikdy top stav nebylo už leta aby se to tak dalo nazvat, ale od toho co ho měl Dave jsi vůči němu měl vždy averzi a dával jsi mi to najevo což je taky příjemný. Majitelu mělo možná i daleko víc. Pokud si pamatuju tak jsem byl poslední majitel v TP a nevím jestli to už dokonce nebyl duplikát. Po mě to už je snad 3 další majitel a ted tu řešit že auto nevypadá jak před 3-4 lety to nechápu o co ti zase jde. To auto tě vždy vytáčelo, ale nechápu proč, když topstav to nazval jen Daveg9, ode mě to neslyšel už nikdo! Že umím vyfotit auto tak že vypadá skvělě a někdo napíše jak vypada parádně to je snad něco jiného. Auto to už má docela za sebou co jsem četl a viděl, bohužel. Jen nevím jestli si tu ted honíš ego jak jsi dřív měl pravdu a chceš tu ted poplácat po zádech a nebo jen pomluvit auto který koupil tvuj znamy , který koupil co koupil a bud je blbej že neví co kupuje a nebo ví co koupil a tedy není nad čem tu ted brečet přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 19:04   Citovat  

ba naopak, mě je to od začátku jedno a beru to jen jako srandu HaHaaa je mi úplně šumák kolikrát to letělo přes boudu, jediný co by mě mohlo mrzet bylo, že si mi to neřekl před tímněž si to koupil ten klučina Tak to valím bulvy dal za to 70t a je to takový celý zralý na GO

jediný o co mi šlo je zjistit kdo to věděl nebo nevěděl, to že to auto je pelech sem si myslel a teď už to i vidím ale škoda, že to nikdo nikdy neřekl nahlas a hezky se tady spokojeně prodává po klubu KO

nevím proč, mě by to mělo trhat žíly, já si to nekoupil a co se aut týče sem se hodně vyléčil Mrk
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 21:53   Citovat  

Posero: to je ten černej sedanek co tu líta?
   Návrat  
Fatal je teď offline  Fatal
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 22:14   Citovat  

Jde tu o černýho sedana 5g s černýma kolama s červeným pruhem co brázdí plzenecký silnice? Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 22:26   Citovat  

Fatal napsal:
Jde tu o černýho sedana 5g s černýma kolama s červeným pruhem co brázdí plzenecký silnice? Úsměv

Spešl čočkama v předních světlech, bez zadního křídla na kufru, a s červeno/černýma zadníma lampama? Ano jde!

Je to tam.
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 22:27   Citovat  

Troufám si tvrdit že ano. Mělo by se jednat o bývalé Hengesovo auto a to mělo černá kola s červeným proužkem.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 6:49   Citovat  

M@jk napsal:
Spešl čočkama v předních světlech, bez zadního křídla na kufru, a s červeno/černýma zadníma lampama? Ano jde!

Je to tam.

už bez světel a nesmyslů ..... bohužel na tom autě jsou i věci které už nikdo dohromady nedá KO
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 12:19   Citovat  

No mě to už časem i celkem vadilo když jsem něco řešil na autě a první co jsi nadhodil bylo "jo to je ten tvuj top stav co" a podobně, časem už to není moc vtipný kor když jsem to nikdy netvrdil. Ohledně toho že bylo bouráno jsem věděl tak z toho co jsi sám viděl. Já ho neboural, jen co šlo vidět jsem to usoudil. Na to jsi se mě , ale neptal, psal jsi mi až to ,že si to ten kamarád koupil pokud se nepletu. Já ho koupil bourané už a to kolem 100tis kč a co že on to koupil za 70? Která tak stará honda ve vti dnes nebyla bouraná? Myslím že možná i menšina, ale to je jedno.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
po ESi konečně VTi
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina