Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 13 z 486
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.1.2012 , 16:34   Citovat  

Cinan napsal:
Čaute všichni.......potřebuji radu.Na mém Accu 2004 jsem dnes ráno vycouval z garáže a ejhle.Jak se tak dívám na ten xenon u řidiče tak během 30 sekund začal červenat a za dalších cca 40 sekund přestane uplně svítit.Zkoušel jsem zapnout a vypnout světla a dělá to pořád ve stejném intervalu při zapnutí xenonu(rožnu,zčervená a přestane svítit a pořád dokola)Neměl by někdo radu čím to muže být?Nebo stalo se to už někomu?Podle mě je výbojka dobrá ale bude někde asi inačí zádrhel....Díkec za každou radu.
Bude to výbojka. Už jsme to psal několikrát.1. Vyměň obě dvě najednou protože ta nová bude svítit jinak než ta stará protože je unavená. 2. To co píše Cocks je nesmysl žádnejch 1.200,- nestojí. Pokud máš origo tak to je D2S kup tyto kdy kus tě výjde na 270,-Kč a mezi origo (osram) za 1.500,-/ks není vůbec žádný rozdíl sám je mám již necelé dva roky a fungují normálně i tak svítí... přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MacAfee je teď offline  MacAfee
PříspěvekZaslal: 31.1.2012 , 18:20   Citovat  

Ahoj, jaký jsou kotouče na Accordu ctdi 2005 ve předu - 300mm nebo 280mm?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2012 , 19:01   Citovat  

300 mm.

MacAfee napsal:
Ahoj, jaký jsou kotouče na Accordu ctdi 2005 ve předu - 300mm nebo 280mm?
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.1.2012 , 21:17   Citovat  

Hondak napsal:
Hosi to neni benzin,ked je vonku okolo -10,tak nemozno cakat taku kulturu chodu motora ako pri 10 nad nulou. Úsměv

U zadneho studeneho motoru nejde v mrazu hned po nastartovani cekat kulturu chodu jako u zahrateho. Stejne tak u 2,2i-CTDi, i u mne zni chvilku jinak, po zahrati uz uplne normalne OK
   Návrat  
Rammi je teď offline  Rammi
PříspěvekZaslal: 31.1.2012 , 22:31   Citovat  

dotaz:

neměl by někdo k dispozici schéma řídící jednotky naklápění světel pro xenony - acco tourer 7g 2,4 r.v. 03-05? nebo klidně i celého auta G4G
   Návrat  
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2012 , 22:36   Citovat  

Cinan napsal:
Jo a nevíte ještě někdo jestli při vytáhnutí baterky se zakoduje rádio???Jsem se ještě na tuhle věc do manuálu nepodíval.Mám tam rádio s velkou obrazovkou,takže navigací....Díkec.

Nic se nestane OK
   Návrat  
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2012 , 8:27   Citovat  

Jak se startovalo? Dnes -26 st. Autem jela žena, ale nastartovala prý až na podruhé. Včera, když bylo -25 st. jsem startoval já a napoprvé, ale točilo to tedy velmi pomalinku, budíky pohasínaly.... A to mám před 14 dny novou baterku...
   Návrat  
saly je teď offline  saly
PříspěvekZaslal: 1.2.2012 , 8:42   Citovat  

Ahoj

Potřebuji vytáhnout jednotku SRS a potřebuji praktickou zkušenost jak ji vytáhnout. Dostal jsem se k ní všechno odpojil odšruboval ale drží stále jako přibytá. Smutný

Viz foto. Vypadá že je tam zasunutá ale nejde ven Smutný máse ještě neco odšrubovat?

1328079430906.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
1328079430906.jpg, 19.81 kB
   Návrat  
saly je teď offline  saly
PříspěvekZaslal: 1.2.2012 , 9:59   Citovat  

saly napsal:
Ahoj

Potřebuji vytáhnout jednotku SRS a potřebuji praktickou zkušenost jak ji vytáhnout. Dostal jsem se k ní všechno odpojil odšruboval ale drží stále jako přibytá. Smutný

Viz foto. Vypadá že je tam zasunutá ale nejde ven Smutný máse ještě neco odšrubovat?

Tak problém vyřešen Úsměv z boku byli ještě 2 šrouby ale nebylo je vubec vidět a v manuálu to nebylo ani vyznačené nebo to má možná 2,4 accura jinak Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.2.2012 , 22:16   Citovat  

Mar643 napsal:
zdravim ,nevi nekdo kde se da kupit dielensky alebo servisny manual na accord 2.2 i-cdti 2004.

Tyhle manuály nekoupíš... Jen uživatelský...
   Návrat  
Cinan je teď offline  Cinan
PříspěvekZaslal: 4.2.2012 , 19:27   Citovat  

Cinan napsal:
Díkec za typ přátele výbojky jsem měl doma do 24 hodin,takže docela luxus schop- teda jen 6000k bo 8000k neměli na skaldě ale i tak to svítí slušně....Dnes jsem zajel na dílnu za kámošem co mi servisuje pracovní auto,takže i mé Acco a výměna zabrala cirka 25minut se vším všudy....měnil jsem je obě-jo a to jsem nestačil ani pomalu dopít kafe a bylo hotovo Velmi šťastný
Takže mé nadšení dnes opět uvadlo!!!Po dnešním příjezdu ze Zlína dofrčím před garáž a už jak mi svítily světla na garážové dveře,mi hned bylo něco divného jakože ten levý xenon svítí nějak málo???Vylezu ven a ejhle:xenon nesvítí Bueee Otevřu dveře od auta a zhasnu světla a opět rozsvítím a xenon svítí,tak já už fakt nevím Smutný takže babo raď to mi hlava nebere Mám docela strach,že mi to tu výbojku odkrágluje a budu muset kupovat novou,ale do nekonečna to tak přece nejde Úsměv Neporadí někdo jak a kde co proměřit???Předem thanks you...
   Návrat  
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2012 , 22:06   Citovat  

turkpet napsal:
Zdravím,
máte niekto skúsenosti?
tudy odkaz

Najdi si Accord 03-08 lze vymětit org. autoradio? a procti si to tam OK
   Návrat  
lolon je teď offline  lolon
PříspěvekZaslal: 4.2.2012 , 22:35   Citovat  

Taka mala otazocka do plena - neviete ako ma hondacky diesel vyrieseny predohrev nafty, ak nejaky ma?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.2.2012 , 23:25   Citovat  

Stepa napsal:
Kontrolky zhasnou, jakmile palivák "roztaje" a obnoví se průchod paliva. Alespoň tak to mám na C7G. Jinak to je jak píše Hopit(vysrážené parafiny zacpou filtr, klesne tlak na palivové liště a rozsvítí se Ti to jako vánoční stromeček-když se Ti to zacpe hodně, tak Ti to začne padat do nouzáku). Na tyhle teploty máš dávat aditiva, máš je dávat celoročně(doporučuje se to, kor tady v Čechách). Já jsem si dodělal vyhřívaný palivák a zatím je to OK(musím zaklepat). Máš tam stejný palivák, jako v C7G.

k palivu: Area07 tankuje na Shell a prý bez problému.

PS: to že vyměníš palivák nic neznamená...ucpe se Ti to znovu, pokud nepřistoupíš k prevenci. A to že si tam byl jenom hodinu, neznamená, že to jenom hodinu mrzlo...musíš připočítat ještě cestu autem, kdy to mrzlo ještě nižsí teplotou za jízdy Mrk .

A nevěš hlavu, je to normál Velmi šťastný

K tomu vyhrievanemu palivaku - existuje nejake elegantne riesenie (napr. priamo od hondy), alebo to treba pracne vybastlit? Mas to riesene elektricky, alebo napojene na chladiaci obeh motora?.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2012 , 23:42   Citovat  

Vzhledem k tomu, čím se zabývám, tak elektrické řešení Úsměv. Provedení jsem zatím moc neřešil, nechtěl jsem trávit čas designem, když to je v testovacím provozu. Výkon 36W, spínání ručně z kabiny, finální verze zatím není jasná. Fotku bych měl mít v garáži.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 0:22   Citovat  

Elektricke riesenie sa mi paci tiez - vzhladom na to, co ma zivi Mrk

Co som behal po nete, tak som nasiel vyhrievacie telesa v oblasti okolo 200W a nasobne viac (urcene nejmä pre nakladnu dopravu - tam treba riesit prietok muhehe ). 200W mi do osobaku pride trocha oversized. Tvoje, vykonovo 1/4ove riesenie, sa mi zda pre prietok paar jednotiek l/hod lepsie je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 15:10   Citovat  

Aha, tak jsem se ponořil do EPC(obrázky jednotlivých systémů pod odkazy)...

první fotka A7G předface(2004) - palivák typu baňka se 2 trubičkami jako u C7G tudy odkaz

druhá fotka A7G poface(2006) - už se mění jenom vložka paliváku tudy odkaz

třetí fotka A8G(2010) - zase trochu jiný systém než A7G poface tudy odkaz

Takže závěr: předface má "starý" typ filtru(jako C7G) a nemá ho vyhřívaný, ale na přívodu filtru je elektrické vyhřívání(alespoň tak mi to přijde). I to evidentně stačí na přicpání(slabý výkon topení?). Poface A7G už to má řešené vložkou filtru a přijde mi že je vše integrované ve víčku filtru-asi i to vyhřívání(jsou tak elektrické konektory a čidlo tepoty)...moc dobře to popsané není-asi také slabý výkon. Z plánků v A8G jsem toho moc nevyčetl.

Snad jsem to pomohl trochu objasnit Úsměv
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2012 , 20:27   Citovat  

Ja som menil na Toureri predtym spojku pri 190 000km,zotrvacnik tiez nevykazoval problem,ked to mechanik rozobral,tak povedal,ze uz trosku volu ma,ale nic tragicke,takze som vymenil iba spojku a Tourer jazdi u noveho majitela bez problemu.Takze ked zotrvacnik nevykazuje problemy,tak s nim netreba nic robit,vymenit iba spojku a jazdit dalej. Mrk

staga86 napsal:
Ahoj.Ma nekdo zkusenost s vymenou pouze spojky u 2.2 i-ctdi bez setrvacniku?Spojka mi klouze, tu vymenit potrebuju, ale setrvacnik mi problemy nevykazuje.Na druhou stranu mi vsichni tvrdi, kdyz se to uz dela, vymenit i ten.Jenze kdyby mel vydrzet i 50 000km, tak se to porad vyplati, nez solit takovou raketu.Nikdo mi na to zatim nedokazal moc jasne odpovedet.Diky
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 10:55   Citovat  

Cinan napsal:
Takže mé nadšení dnes opět uvadlo!!!Po dnešním příjezdu ze Zlína dofrčím před garáž a už jak mi svítily světla na garážové dveře,mi hned bylo něco divného jakože ten levý xenon svítí nějak málo???Vylezu ven a ejhle:xenon nesvítí Otevřu dveře od auta a zhasnu světla a opět rozsvítím a xenon svítí,tak já už fakt nevím takže babo raď Mám docela strach,že mi to tu výbojku odkrágluje a budu muset kupovat novou,ale do nekonečna to tak přece nejde Neporadí někdo jak a kde co proměřit???Předem thanks you...
Bohužel jsem to tu někde psal ale opět to nemůžu najít, tak v rychlosti ti to napíšu.
Když jsem koupil ACCO po chvíli mi nešel jeden xenon myslel jsem si že odešel a koupil nový výbojky a nic prostě někdy naskočil někdy nenaskočil musel jsem vždy vypnout zapnout světla až se chytl. Zjištěna závada - odešel balast (startér) je schován po světlem a vedou do něj dva drátky.

1. až se ti znovu nerozsvítí tak otevři kapotu a u světla vedou dva drátky se štekrem tento odpoj a změř drátky musí dávat 12V (je to ovládání od zapínaní světel) pokud to půjde je vše přívod elektriky OK

2. až budeš strkat štekr zpět tak ho zasouvej po malilinku až uslyšíš jako by "Zkrat" a měl by xenon naskočit.

3. pokud ne je v haji starter, pokud ano zkus prostříkat veškerý kontakty i k patici výbojky, pokud to nepomůže je v háji taky

4. pokd je v háji tak to vyřeš jiným startérem z jinýho auta ketrý ma patici D2S (já je dostal zadarmo z Ranaulta Sport to snad ne ) a od té doby mám klid. taky se to dá rešit sadou to je nejlevnější řešení. Kasicky uštípneš ten konektor co vede do origo startéru, nový startér zabuduješ místo originálního pod světlo a buď koupíš nový štekr a uděláš to pořádně a nebo ty dva dráty napájíš natvrdo

5. taky je možnost koupit nový v Hondě, ale dát za něj 7.000,-kč/ks bych nechtěl HaHaaa
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 12:57   Citovat  

boratko napsal:
pořádnej výtlem tak to je tak, jako když si dáš do ostřikovače na skla nemrznoucí směs na -15 a ono je -13, ale při jízdě, jede auto rychleji, studený vzduch na skle je ještě studenější, zřejmě jej ochlazuje rychlost auta a poto ti na skle zmrzne kapalina -15, protože sklo už bude mít třeba -25.
Nevím, jka jinak to lépe napsat. Když jedeš v létě na kole a je pořádné horko, tak přece jízkou na kole je ti příjemněji, protože vítr fouká a je malinko chladnější

Ono to je trošku složitější Chápeš!

Když je - 15°C, tak i v okolí je pořád - 15°C. Rychlost to neochlezuje, ale jiný fyzikální děj...

Vysvětlení tudy
V případě, že na čelní sklo stříkáš kapalinu (na bázi ethanolu), tak dochází k vypařování právě ethanolu, který se dobře vypařuje (má vysokou tenzi par). Vypařování je endotermický děj, to znamená, že je při odpařování odebíráno teplo z okolního prostředí tudy výsledkem je nižší teplota a právě tam vzniká mrznutí nemrznoucí kapaliny Cool (když auto jede, tak je odpařený ethanol odfoukávaný a tím ze celý proces urychluje)

Když jedeš na kole, tak je to podobný proces, ale z těla se ti odpařuje voda (z potu) a navíc je člověk stroj, který vyrábí teplo, takže se kolem něj vytváří tenká vrstvička ohřátého vzduchu, která je právě větrem odfoukávána tudy z toho pramení pocit větší zimy (od toho taky odvozená pocitová teplota)
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 14:01   Citovat  

Zdravím,
chcem sa opýtať, či je rozdiel u autoradia na accord 7g, mam na mysli základný model(nie premium sound...)v predfacelift a pofacelift.verzii accorda a ďalej či je možné vymeniť najednoduchšie radio za systém Premium sound...t.j.ako sedia konektory.Ďík za odpoveď.
P.
   Návrat  
Ctverak je teď offline  Ctverak
PříspěvekZaslal: 7.2.2012 , 21:47   Citovat  

S tou naftou je to trochu složitější, klasická zimní nafta má filtrovatelnost do -20st přes sítko, které zhruba odpovícá filtru v avii ze 70let, samozřejmě že dnešní diesel má filtr mnohem jemnější.
Říká se, že kritických je prvních pár km po nastartování a pak je obvykle vyhráno, protože nafta v nádrži se ohřívá návratovou větví nafty od vstřikovačů, která je horká. Vyhřívaný filtr je super, bohužel jej mnoho výrobců u nás už pravděpodobně nenabízí a zmínění superb taky nemá vyhřívaný filtr, ale ta návratová větev od vstřikovačů veden přímo do filtru.

Před pár lety v Autodieselu dělali test aditiv do nafty a nejlíp jim vyšel VIF, filtrovatelnost nafty se o nějaký stupeň zvýšila. Jitota by měla být arktická nafta s filtrovatelností -32st, kterou ale mají málokde.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2012 , 14:05   Citovat  

nazdar bando,
nenapadlo Vás někdy že by se dali vyměnit ostřikovače, abych tam neměl tyhle dva čůrky ale aby to rozprašovalo, třeba jak to má koncern to snad ne . Vám že se používali z Jazze, ale nevím jestli by šli na Acco
   Návrat  
staga86 je teď offline  staga86
PříspěvekZaslal: 9.2.2012 , 15:07   Citovat  

Ahoj.Tohle vypadá celkem zajímavě tudy odkaz . Na japonske vozy origo dily.Podle part numberu dohledáte jednotlivý díl, zasílají do CR.Akorát teď nikde nemůžu vygooglit part number na spojku...nevíte kde to zjistit?
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.2.2012 , 15:19   Citovat  

staga86 napsal:
Ahoj.Tohle vypadá celkem zajímavě tudy odkaz . Na japonske vozy origo dily.Podle part numberu dohledáte jednotlivý díl, zasílají do CR.Akorát teď nikde nemůžu vygooglit part number na spojku...nevíte kde to zjistit?

Tady klik
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2012 , 15:38   Citovat  

Dutch napsal:
nerozprašuje prostě na každý straně dvě čurky jako to bylo vždy u hond. No třeba jestli už je nemáš vyměněný a nevíš o tom Velmi šťastný

Rom prodává ostřikovače na Jazze, má to namontovaný dost lidí z fóra napříč generacemi. Na C7G jsem měl taky 2 čůrky a stálo to zaprd(stříkalo to všude, jenom ne na okno Úsměv )...dal jsem ty rozprašovací od Roma a je to super je to dobrý
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2012 , 20:37   Citovat  

Dutch napsal:
nazdar bando,
nenapadlo Vás někdy že by se dali vyměnit ostřikovače, abych tam neměl tyhle dva čůrky ale aby to rozprašovalo, třeba jak to má koncern to snad ne . Vám že se používali z Jazze, ale nevím jestli by šli na Acco

Z tych ostrekovacov z Jazzu, sa da pouzit iba jeden - na strane spolujazdca. Pasuje tam ako keby to bol original. Na vodicovej strane je origo ostrekovac vyssi-ma zvyseny spodok, kvoli ramenu stieraca. Mozes si to pozriet aj sam na svojom voze. Ked som to skusil vymenit u vodica, tak to striekalo prave na to ramienko. Skusal som si to na svojom Acco, ked som manzelke kupoval na jej Civic ostrekovace z Jazzu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 10:47   Citovat  

ty jo tak to je síla 90% H-C rozprašuje a zbytek (já a Cinan) čurky no tak nevím. DLe info z Jazze nejdou, asi zajdu do Honda se zeptat na ostřikovače ale z pofacu to by mohlo rozprašovat normálně u všech to mi hlava nebere

EDIT: tak jsem jsem pátral přímo na mého accorda se dají objednat za 300,-Kč/ks a dle origo číslo pro L i P ostřikovač PFKL831239, ale pro Accorda z roku 2009 tedy poface je pro P PFKL831236 pro L PFKL831238 teď otázka když je objednám aby rozprašovali a nevyhodil jsem prachy... přátele
   Návrat  
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 19:48   Citovat  

Rom. napsal:
změřil bych jestli je na svorkách u skla 12V
nevím jestli je společná pojistka ?
co jsem zažil problém u otvírání zad. dveří, tak vždy u plast tunelu, kudy vedou kabely ze dveří do karoserie, na konci je ostrá hrana a o tu se překlesávají. viz. obr.
Ale pravda, vždy to zatím bylo u před-face tzn. r.v. 03-05

tak jsem zadal servisu, aby opravil vyhřívání zadního okna a nakonec to dopadlo tak, že byl zlomený kabel v pravé části kufrových dveří. Ale rozebrali skoro celé auto až po B sloupek, včetně. udělali nejdřív levou stranu, potom začali dělat pravou a tam v lomu dveří to bylo... Nikoli tedy že by zlobilo el. otevírání dveří, to ne, ale zlomený byl kabel výhřevu,. Dělali na tom skoro celý den, ale konečně se mi nebude mlžit sklo. Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.2.2012 , 23:51   Citovat  

CAD napsal:
Ahoj, jake vsechny formaty CD jdou prehrat v origo radiu v ACCO TOURRER 03 ??? V jakem formatu mam vypalovat ???to mi hlava nebere

Klasicke hudebni CD co prehrajes v jakemkoli radiu, nic jineho OEM CD prehravac nevezme.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina