Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Autokrize-máte ji někdy taky?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.2.2013 , 2:32   Citovat  

autokrize, tím slovem bych asi mohl popsat svůj život to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2013 , 8:53   Citovat  

Lubosh napsal:
Kdysi jsem na jdm-meeting.cz četl téma o krizi ohledně aut, a nutno podotknout že jsem si ji prožil mnohokrát....

Shrnul bych to asi tak...Potřetí během dvou let fouklo těsnění pod hlavou na civicu, já byl zrovna bez peněz a tak auto stálo odstavený na dvoře já si do něj chodil jen sednout, pohladit recara a jen tak čumět na padající sníh. Furt práce, práce, práce a po dvou měsících (protože lednovou výplatu jsem si vybral už v prosinci) jsem si řekl že do servisu už auto nepůjde a tak jsem si těsnění vyměnil sám. A začalo se to zlepšovat. Do tý doby než jsem dostal super nápad Nápad je tu! pořídit ATR. Nápad kterej se zvrtnul a mě na dvoře furt stál civic a vedle něj navíc RX-7. A to jsem začínal bejt v háji úplně. Hlavou mi běhali kola, lak, FMIC, jednotka, sedačky, gumy, de-cat,....cifry lítaly v desítkách tisíc a součet udělal tučných cca 300 000,- Ale já měl tak na ten benzín, olej a ostatní nezbytný věci. Do toho už byl fotr odstěhovanej a živení rodiny a práce kolem baráku zůstaly tak nějak na mě, no co vám mám říkat, nákupy mě nebavěj, mytí nádobí a vaření jak bysmet, jen u toho sekání trávy jsem dokázal relaxovat. Samozřejmě tady byla Mazda, ale vždycky jsem stál před otázkou jestli se mi někam chce při spotřebě 16+ Naštěstí mám i kámoše co se chtěli nechat povozit a nějakou kačku na benzín přihodili. Zažil jsem s ní dva trackdaye, v Hradci a v Mýtě. Ale chtě nechtě, civic už není nejmladší a bylo potřeba ho buď zgenerálkovat a nebo koupit něco jinýho. Mazda musela z domu a civica mi ve finále zabavila sestra HaHaaa Takže jsem koupil super zachovalýho VW Golfa MK3 TDI. To auto jezdí za úplný wc je spolehlivý a nenáročný, ale po pár měsících člověku začnou chybět otáčky, a tak jsem v tom zase. Nespokojenej, snažící se prodat auto a vybírající něco ve VTECu Velmi šťastný

A jak jste na tom Vy Cooo??? Podělte se o svůj příběh. Máte občas taky krizi Cooo???

Nebudu se nijak rozepisovat protože si ve svém příspěvku popsal téměř vše potřebné Velmi šťastný U mě je to hodně podobné, ted v zimě mám ATRko už cca 3 měsíc pod plachtou v garáži a čekám na jaro. Ještě donedávno jsme měli jako daily car Corollu E11 1.3 G6 a Accord plnil funkci nejen zábavného auta ale také jsem ho vytáhl když jsme jeli ve 4 a nabalení...jenže ted šla Corollu do světa a pořídila se Mazda 3 Sport (2.0, 150 koní) - přítelkyně má ráda japonce a nesnáší koncern Velmi šťastný no a tak si zase začínám říkat jestli to ATRko není zbytečné když ta Mazda opravdu nejede špatně, má parádní kufr...asi to je tím že jsem v ATRku dlouho nejel nebo já nevím to mi hlava nebere Když jsem ATRko kupoval, říkal jsem si že se mnou zůstane až do důchodu Velmi šťastný ale ted momentálně mě to nějak pustilo.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.2.2013 , 13:02   Citovat  

Pánové,
jak to tak čtu, tak tu krizi máte jen kvůli tomu, že měníte auta ... já ne a mám božský klid. A přitom krizí bylo tolik i manželská, že nějaká auta ... pche ...

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Pardon, tohle má být vážné téma: ne krize byly, jsou a budou, ale M@jk s ESinou zatím rozchodn neplánujou.

přátele
   Návrat  
George1988 je teď offline  George1988
PříspěvekZaslal: 18.2.2013 , 19:43   Citovat  

M@jk napsal:
Pánové,
jak to tak čtu, tak tu krizi máte jen kvůli tomu, že měníte auta ... já ne a mám božský klid. A přitom krizí bylo tolik i manželská, že nějaká auta ... pche ...

Pardon, tohle má být vážné téma: ne krize byly, jsou a budou, ale M@jk s ESinou zatím rozchodn neplánujou.

přátele

Moc pěkný rým na konec Mrk

Též jsem zažil krizi.... první auto, druhé auto, třetí auto, stále se to měnilo a vše bylo ok, pak jsem se ale díky Honzax2 dostal k Hondám a bylo po srandě, první jízda? Mno vlastními slovy "jsem se udělal na místě", první honda byla ATR, která teď má nového majitele a to právě daného Honzu Mrk jezdila nádherně, milenka k pohledání, ale na údržbu co si budeme povídat trošičku dražší auto Velmi šťastný a hlavně jsem v té době řešil píčo**** okolo a ne to co se mělo, protože to prostě ještě nebylo extra nutné Úsměv poté jsem ex-přítelkyni koupil c5g hatch, říkal jsem si, malé auto co s tím, ať si jezdí, hlavně za polovinu co já a bude klid... poté atr odešlo a zbyl mi cíva... chtě nechtě my mozek šrotil prodat/neprodat, co koupit Úsměv lítaly mi v hlavě myšleny na CRX 2gen, targu aj... i bmw mě napadlo, ale z toho rychle sešlo, protože stačilo se jednoduše projet i v té "líné" 1.5 a byl jsem zase na vlně japonských vozů.... ovšem cíva pak boural a přemýšlelo se jestli prodat na díly aj....

Dnes pevně vím, že cívu jen tak nepustím to auto je: malé, roztomilé a na silnici hravé Mrk když člověk zůstane u jednoho auta a bude mu věnovat pozornost, bude ze sebe i z auto o to více mít větší radost, než je střídat v tomto s M@jkem souhlasím Mrk Honda
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2013 , 20:22   Citovat  

Tak to já jsem v pohodě, sice mě dodnes mrzí, že jsem si nechal "chytře" poradit a našeho prvního civica co jsem naboural jsem dal pryč, obzvlášť po tom co jsem se dozvěděl, za kolik se dal opravit Smutný ale mám teď svoji Preludku, díky Lejčimu je po léčebné kůře, za což mu dodnes neustále děkuji a ten kluk je pro mě prostě anděl se zlatejma rukama Mr. Green a jsem spokojenej, měl jsem už párkrát chuť ji prodat, ale ne kvůli tomu že by žrala, nebo že by mi jízda v ní nevyhovovala, ale vždycky to bylo kvůli finanční krizi, která náš partnerský život s Evičkou díky naší mladistvé nerozvážnosti provází životem doteď a ještě hodně let bude, ale i díky tady lidem z Honda-Clubu, který mě ukecali jsem to nikdy nevzdal a Preludku jsem si nechal a tenhle rok ji i uschoval na zimu do garáže Úsměv a prostě vím, že ji nikdy neprodám, miluju jí furt stejně, jako když jsem ji poprvé zahlédl v inzerátech Rom.a Úsměv Na ježdění do práce jsem si koupil OI RS (naftu nesnáším, čert vem 11L/100 spotřebu) a jsem spokojenej, sice mi teď odešel startér, ale opět díky Lejčimu bude za chvíli jezdit, takže Tomíku předem díky je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 0:02   Citovat  

DanTe napsal:
Tak to já jsem v pohodě, sice mě dodnes mrzí, že jsem si nechal "chytře" poradit a našeho prvního civica co jsem naboural jsem dal pryč, obzvlášť po tom co jsem se dozvěděl, za kolik se dal opravit Smutný ale mám teď svoji Preludku, díky Lejčimu je po léčebné kůře, za což mu dodnes neustále děkuji a ten kluk je pro mě prostě anděl se zlatejma rukama Mr. Green a jsem spokojenej, měl jsem už párkrát chuť ji prodat, ale ne kvůli tomu že by žrala, nebo že by mi jízda v ní nevyhovovala, ale vždycky to bylo kvůli finanční krizi, která náš partnerský život s Evičkou díky naší mladistvé nerozvážnosti provází životem doteď a ještě hodně let bude, ale i díky tady lidem z Honda-Clubu, který mě ukecali jsem to nikdy nevzdal a Preludku jsem si nechal a tenhle rok ji i uschoval na zimu do garáže Úsměv a prostě vím, že ji nikdy neprodám, miluju jí furt stejně, jako když jsem ji poprvé zahlédl v inzerátech Rom.a Úsměv Na ježdění do práce jsem si koupil OI RS (naftu nesnáším, čert vem 11L/100 spotřebu) a jsem spokojenej, sice mi teď odešel startér, ale opět díky Lejčimu bude za chvíli jezdit, takže Tomíku předem díky je to dobrý

Kamaráde,
a dobře si udělal, taky to nemáš/nemáte jednoduchý. Jak si psal o těch financích, jako bych četl má slova. Mladická nerozvášnost. Ach, kdyby jí bylo méně. Držím palce, nechť ..luka a vůbec Vás vozový park vydrží a hlavně vy.

je to dobrý VTEC Honda H+
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 0:07   Citovat  

Jednu zrovna prožívám... prodal jsem své první auto... Forman... Bueee není to H+ ale prostě první auto je jen jedno... absolutní srdcovka. Teď opečovávám hondici... tak snad vše překonáme Úsměv kouř

a nejlépe v eco režimu Velmi šťastný
   Návrat  
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 9:03   Citovat  

Má krize začala ve chvíli, kdy jsem si prvně donesl domů řidičák a otec prohlásil:"Zapoměň, že ti teď budu pučovat auto." a bylo vymalované. Takže pokud jsem chtěl jezdit musel jsem si na to vydělat.
První mě přišla do ruk Škoda 105 SP...ta vydržela asi 3 měsíce, pak se wc motor, po jeho výměně se wc převodovka a pak sem se na to wc já a škodofka šla do šrotu.
Druhé auto bylo Fiat Uno 1.0i, to bylo nejvděčnější, nežralo to, jelo to, ale pak začala prosakovat nádrž, blbnout řídící jednotka, končit technická a tak šlo taky do šrotu.
Třetí jsem měl Civic C4g 1.4, povoz to byl vtipný, za 4000ot./min. to teprv ožívalo a zvuk jak raketa. Prošel jsem jednou STK a po tom co jsem viděl emise mě bylo jasné, že druhou to už neprojde, takže taky do šrotu.
Další auto jsem vybíral už díky ekovýpalnému jako auto na dýl, tudíž s větší vstupní investicí. Stálo to hodně času na internetu, ale poštěstilo se a jsem dnes (zatím) spokojeným majitelem Civica 1.5 eco, jen kdyby se mi to nepodařilo po 14 dnech co jsem měl auto doma rozbit, ale už je to za mnou, na autě to poznat na první pohled nejde. Jen škoda těch peněz...za to mohlo být věcí na autě...ale tak co už, život jde dál a snad už mi bude dělat jen radost. pifko Úsměv
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 15:20   Citovat  

Nelituji ani jednoho z aut co jsem mel a ackoliv jsem s dvouma hondama a VWckem plne spokojeny, tak setrim na svou garaz (zadny najem uz) a pujdou obe hondice z domu a misto nich neco zabavneho - MR2, targuse, porschatko, proste co se naskytne zajimaveho. Motorku taky planuji nahradit nejakym litrikem a budu plne spokojeny.. Velmi šťastný
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 15:37   Citovat  

Já - a pokud vím, nejsem v tom sám - zažívám jisté menší krize neustále. Každý den se dívám po inzerátech, kde je jaká stará honda (důvěrně a s láskou nazývaná stará jebka) a když narazím na nějakou, kterou bych chtěl, ale nemůžu mít, prožívám krizi Úsměv
Ovšem, když dlouho na žádnou nenarazím, jsem naštvanej, že ani nemám po čem koukat a toužit, a tím pádem prožívám krizi stejně Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 15:38   Citovat  

Minor napsal:
Já - a pokud vím, nejsem v tom sám - zažívám jisté menší krize neustále. Každý den se dívám po inzerátech, kde je jaká stará honda (důvěrně a s láskou nazývaná stará jebka) a když narazím na nějakou, kterou bych chtěl, ale nemůžu mít, prožívám krizi Úsměv
Ovšem, když dlouho na žádnou nenarazím, jsem naštvanej, že ani nemám po čem koukat a toužit, a tím pádem prožívám krizi stejně Úsměv

Tak nějak... Velmi šťastný
   Návrat  
petju je teď offline  petju
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 15:53   Citovat  

Ja budu mit krizi, az budu platit fakturu Aldovi za servis ludy Velmi šťastný
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.2.2013 , 15:58   Citovat  

Krize je kdyz vidim na inzeratu nejaky ATSo,ale hned pomine kdyz tankuju svoji Hondu na pumpe a sem v prumeru kolem 7L - asi sem hold skrblik HaHaaa

o tom,ze sem v krizi ktera nepomiji jen kdyz si vzpomenu na Integralu o tom radeji nemluvim to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2013 , 22:10   Citovat  

Musím to tu obnovit... normálně jsem zase měl krizi jak sviňa kde jsem si řekl že jsem utopil v autě hrooomadu peněz... všechny čepy, silenty v PU, dutiny.. prostě co se dalo.. a to jen tak pro klid v duši... a prostě jsem si řekl že je výhodnější mít např fábku kde jsou díly o dost levnější... a nebo nějakého veterána ve kterém pojezdím, poopravím a prodám... Takže už jsem váhal... Š Fábia 1.4... Š 110r... Trabant... ale prostě pak jsem sedl do H+ a trošku se svezl... ne dravě... ale svižně... v celku pořád držel z brodu do brna 120 a prostě to jen vrnělo a ta spotřeba !!! šuk tak si myslím, že ta spotřeba mi to vynahrazuje a jet to jede slušně tak co Úsměv jo a jen dneska na mě bliklo 200000km Je to tam. OK jsem blázen že mám občas takové návaly krize... naštvanej
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2013 , 22:18   Citovat  

Mam to pravidelne taky ale spis v tom casteji obenovat auta;)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2013 , 22:20   Citovat  

Marfi napsal:
Mam to pravidelne taky ale spis v tom casteji obenovat auta;)

to už ani neberu jako krizi... pořád mi cuká rukama... VTi aerodeck že bych koupil, nebo C7G v ropě... nebo třeba 5g nějakou nebo preludu 2.2 Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný jako asi bych nějak tady zavedl at se mi nezobrazujou nové inzeráty.... svatoušek
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2013 , 22:41   Citovat  

a přejde někdy ta autokrize? Úsměv já ted mám naprosto děsnou krizi, po X letech chci prodat svou milovanou ITR se kterou sem spokojený, si říkám, že když vydržím do zimy tak na ní máknu a autokrize by mohla být zažehnána cože cože ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2013 , 22:44   Citovat  

kingart napsal:
a přejde někdy ta autokrize? Úsměv já ted mám naprosto děsnou krizi, po X letech chci prodat svou milovanou ITR se kterou sem spokojený, si říkám, že když vydržím do zimy tak na ní máknu a autokrize by mohla být zažehnána cože cože ?

nepřejde... je to prostě dané tém že máme auta rádi... koukni okolo sebe i kolik dospělých co maj rodinku fábku... prostě se za např ITR rádi otočí, pořád to v nich je... nikdy to nejde ukojit... snad jen NSX Velmi šťastný Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2013 , 23:18   Citovat  

Proste v tom jedeme jak džambulka;))
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 12.8.2013 , 7:47   Citovat  

Koncem roku 2011 / začátkem 2012 jsem se rozešel se svou první velkou láskou, vzhledem k tomu že jsem byl mladý tele...a nechtěl jsem mít moc věcí, co by mi jí připomínali...... jsem prodal svoje milované C6g coupé s béčkem..... Chtěl jsem si pořídit nějakou plečku na denní ježdění a k tomu ninju zx- 6až10r... tak jsem si koupil clio, a hledal motorky, a jak léto ubíhalo, moje finance se tenčili, až jsem přišel na to, že mám možná tak na babetu.......

tak jsem si odtrpěl pomalu rok ježdění v cliu...... a pak se vrátil tam Honda kam patřím .... Úsměv

ačkoli se jednalo celkem o dětinskou chybu tak mě to do života dost naučilo.

Teď mám novou ženskou, integru.... a jsem spokojenej Úsměv

pro zasmátí obrázek.

juchu.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
juchu.jpg, 1.02 MB
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2013 , 7:55   Citovat  

Autokrize mě přešla prodejem Céra a koupí dvojkovýho Legenda Coupé. Tím se ale odstartovala krize tankovací HaHaaa
   Návrat  
1978 je teď offline  1978
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2013 , 9:12   Citovat  

mam krizi ted muj c4g potrebuje razeni, opravy kastle, silenbloky naprav v zadu a sibr, poloosu atd
Auto je neprodejne protoze prodavat svyho mazla za 20cku je nesmysl to si ho radsi zakonzervuju a vytahnu za 50let Úsměv a ted co s nim no budu to postupne opravovat ale nema to zadnou cenu - snazim se v tom najit smysl Úsměv)))

jezdim s nim 11tym rokem denne
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2013 , 18:01   Citovat  

1978 napsal:
mam krizi ted muj c4g potrebuje razeni, opravy kastle, silenbloky naprav v zadu a sibr, poloosu atd
Auto je neprodejne protoze prodavat svyho mazla za 20cku je nesmysl to si ho radsi zakonzervuju a vytahnu za 50let Úsměv a ted co s nim no budu to postupne opravovat ale nema to zadnou cenu - snazim se v tom najit smysl Úsměv)))

jezdim s nim 11tym rokem denne

promin ale nechápu jak se u mazla může stát že odejde najednou 3/4 AUTA... trošku mě mrzí občasný zdejší pojem mazel či top stav- a pak to dopadá autokrizí nového majitele. Kupuje mazla a pak... čepy starline, silnbloky utrhané,, dutiny K.O. nestříkané, brzdovka origo, olej raz za čas a nebo prostě jen uvažování typu... budu to prodávat tak na o ted kašlu. to mi hlava nebere
neříkám že to je tvuj případ, ale zamysli se co znamená mazel, to že ho používáš jako fábku do práce a na nákupy a rád ho meješ si myslím nestačí.

Sry. Se stydím
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2013 , 12:10   Citovat  

Taky to k nám domu přišlo Smutný Honda je v klidu, té se to netýká, ale náš milovaný mitsubiš space wagon nám začíná být malý Tak to valím bulvy a navíc od září budeme mít k naší vipetce ještě adoptovaného greyhounda(takovej chrtík velkosti koně HaHaaa ) Tak to zatím vypadá na Mitsubishi "Panděro" a nebo Starex. Jenže co je na tom to nejhorší, tak do současného MPV jsem letos pár korunek nalil a před zimou bych ještě nějaký měl dosypat Ble Měním práci a tak teď nemůžu kupovat jinačí auto(až po zkušebce)Prostě situace, kdy vím, že je potřeba ji řešit hned, ale není jak Bueee A to ani nemluvím o letadlové krizi, kdy v inzercích člověk vidí naprosto skvostné letadla za 25.000-80.000,- Kč, ale prostě ví, že teď ještě ne, ještě pár let ne Bueee
PS: Vedle baráku mi stojí ještě mé první auto na komplet generálku a s manželkou chcem nějakýho toho veteránka...
Prostě bych se z toho picnul, proč já se nenarodil jako rentiér, já bych si k tomu klidně i sám trochu přivydělával jako uhlobaron pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2013 , 12:13   Citovat  

sumy napsal:
Taky to k nám domu přišlo Smutný Honda je v klidu, té se to netýká, ale náš milovaný mitsubiš space wagon nám začíná být malý Tak to valím bulvy a navíc od září budeme mít k naší vipetce ještě adoptovaného greyhounda(takovej chrtík velkosti koně HaHaaa ) Tak to zatím vypadá na Mitsubishi "Panděro" a nebo Starex. Jenže co je na tom to nejhorší, tak do současného MPV jsem letos pár korunek nalil a před zimou bych ještě nějaký měl dosypat Ble Měním práci a tak teď nemůžu kupovat jinačí auto(až po zkušebce)Prostě situace, kdy vím, že je potřeba ji řešit hned, ale není jak Bueee A to ani nemluvím o letadlové krizi, kdy v inzercích člověk vidí naprosto skvostné letadla za 25.000-80.000,- Kč, ale prostě ví, že teď ještě ne, ještě pár let ne Bueee
PS: Vedle baráku mi stojí ještě mé první auto na komplet generálku a s manželkou chcem nějakýho toho veteránka...
Prostě bych se z toho picnul, proč já se nenarodil jako rentiér, já bych si k tomu klidně i sám trochu přivydělával jako uhlobaron pořádnej výtlem

Tady si ale pleteš auto krizi a finanční krizi:-)
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2013 , 12:23   Citovat  

Marfi napsal:
Tady si ale pleteš auto krizi a finanční krizi:-)

Kdepak(i když ano, na vše naráz by finance nebyly), ale já se neumím loučit se starým a přitom bych chtěl ještě další-už teď mám u baráku 4 auta a plachetnici a zároveň vím, že bych na to stejně neměl čas Velmi šťastný Třeba toho space wagona mám fakt rád. Sice autobus, ale 110kW. Jede jak z praku a prdlajs to žere(8-10l/100), udělal jsem mu komplet(ale fakt komplet) podvozek a ještě další blbinky a vím, že musí pryč a místo něj bude nějaká velká obluda, co bude žrát a houby pojede a zase ji budu muset mazlit Tak to valím bulvy
   Návrat  
1978 je teď offline  1978
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.8.2013 , 15:00   Citovat  

Jagi napsal:
promin ale nechápu jak se u mazla může stát že odejde najednou 3/4 AUTA... trošku mě mrzí občasný zdejší pojem mazel či top stav- a pak to dopadá autokrizí nového majitele. Kupuje mazla a pak... čepy starline, silnbloky utrhané,, dutiny K.O. nestříkané, brzdovka origo, olej raz za čas a nebo prostě jen uvažování typu... budu to prodávat tak na o ted kašlu. to mi hlava nebere
neříkám že to je tvuj případ, ale zamysli se co znamená mazel, to že ho používáš jako fábku do práce a na nákupy a rád ho meješ si myslím nestačí.

Sry. Se stydím

hehe co blbnes? Si myslis ze kradu miliony? To auto sem koupil za 2 tisice se znicenym motorem a totalne zhnilou kastli, bez vnitrku ani koberec tam nebyl a venku na zemi sem to cely udelal ve svym volnym case a narval dotoho dneska uz 110 tisic kc za tech 10 let. Co vsechno sem tam vymenil by se nevlezlo na tuhle stranku a rozhodne nedavam dily tipu starline to delas ty ne ja. Jezdim s tim denne a to znamena ze to je srot pro tebe ty si bez dat studenou sprchu HaHaaa

tak jeste upravim prispevek divam se ze tam mam na dilech 135 tisic + oleje a olejove filtry za 10 let kazdej rok menim
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2013 , 17:04   Citovat  

no já mám auto 3/4 roku a stály mě ty věci já nevím ani kolik a to jsem tak v necelé pulce co chci zezačátku udělat Velmi šťastný udělat základ na který se nejspíše kašlalo... jsem asi na 85 tisících [i s nákupem auta] Velmi šťastný za 3/4 roku... 135 za 10 let? To dáš i do fábky při normal servisu a občasném snažení si vozidlo zkrášlit. to mi hlava nebere sprchu si dám dík za tip je to dobrý PEACE Je to tam.
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2013 , 23:00   Citovat  

stále při placení za Milenku...co měsíc tak pár tisíc, v garáži odstrojená kastle a na vratech napsán seznam na co koupi... Úsměv
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.8.2013 , 23:20   Citovat  

M@jk napsal:
Pánové,

přátele

já auta neměnil a taky jsem měl asi před rokem takový krizový období, kdy jsem zvažoval upgrade na s2k nebo rx-7/8. Naštěstí auta co se mi líběj se u nás téměř nevyskytujou (supra a ta rx-7) a když se vyskytujou, tak je stejně nemůžu nechat celoročně venku na parkovišti aby mi ten zázrak obouchal dement co neumí otevřít dveře a to počasí tomu autu taky na zdraví a kráse nepřidá. Takže jsem naštěstí všas vyztřízlivěl, nezadlužil se a nechal si accorda na celoroční ježdění a stání na tom parkovišti kde mi sem tam do něj někdo udělá důlek nebo rejhu, sněží na něj, prší a padaj kroupy
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Autokrize-máte ji někdy taky?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina