Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Sraz SK: HRM Adamov 10.-11.08.2013
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 7
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.6.2013 , 12:53   Citovat  

whiteno9 napsal:
no uvidime, dohodnu se s Funthomasem a dame vedet OK

Olé,
tak super.

Mohli bychom se všichni srazit v Jihlavě či v té Želetavě. Pak na Znojmo a Laa and der Thaya a Poysdorf, narvat "kvfalitni benzin hergestellt in republik Oesterreich" a pak přes Svatu Jur a Sekule do Adamova.

Jedeme v Pátek, abychom se nesmyslně nehnali někdy kolem 4h ráno v Sobotu.

Prostě, když RELAX, tak už od začátku relax.

Možná pojede i Johny s A5G coupé¨.

Uvidíme, domluvíme. Je to sice za 1.5 měsíce, ale 2.7. valím dovču, pak návrat půlka měsíce v čudu, vy pak někteří jedetě na HONDAy, konec měsíce, uzávěrky v práci a bum, srpen je tu a druhý víkend jedeme.

To White and Fun_thomas: Prosím, hodte mi do SMS Vaše TELefony, domluvíme se.
Díky

přátele je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Simarik je teď offline  Simarik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2013 , 13:32   Citovat  

dovolená schválena, takže potřebuju jen info co vše budeme brát sebou je to dobrý
   Návrat  
whiteno9 je teď offline  whiteno9
PříspěvekZaslal: 28.6.2013 , 14:47   Citovat  

Majk, Simarik: a chcete jet uz rano? ja bych jel po obede, abych si mohl vzit jen pul den...hmm?

M@jk napsal:
Olé,
tak super.

Mohli bychom se všichni srazit v Jihlavě či v té Želetavě. Pak na Znojmo a Laa and der Thaya a Poysdorf, narvat "kvfalitni benzin hergestellt in republik Oesterreich" a pak přes Svatu Jur a Sekule do Adamova.

Jedeme v Pátek, abychom se nesmyslně nehnali někdy kolem 4h ráno v Sobotu.

Prostě, když RELAX, tak už od začátku relax.

Možná pojede i Johny s A5G coupé¨.

Uvidíme, domluvíme. Je to sice za 1.5 měsíce, ale 2.7. valím dovču, pak návrat půlka měsíce v čudu, vy pak někteří jedetě na HONDAy, konec měsíce, uzávěrky v práci a bum, srpen je tu a druhý víkend jedeme.

To White and Fun_thomas: Prosím, hodte mi do SMS Vaše TELefony, domluvíme se.
Díky

přátele je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.6.2013 , 11:33   Citovat  

whiteno9 napsal:
Majk, Simarik: a chcete jet uz rano? ja bych jel po obede, abych si mohl vzit jen pul den...hmm?

Pánové,
to Vás zklamu, já jsem v práci ten den sám. Tzn. od 8h do 16h. Nemohu tedy být doma dříve než 17h, stejně to nemá vůbec cenu tam jezdit už takhle brzy. Začíná to v Sobotu v 8h. A chci jet bez zácp a v pohodě. Rád bych vyrazil už dříve, z mé strany to nepůjde.

Bohužel. Počkáte???

P.S.: díky za čísla.

přátele
   Návrat  
whiteno9 je teď offline  whiteno9
PříspěvekZaslal: 30.6.2013 , 22:56   Citovat  

Nechci mluvit za Funthomase, ale za me v pohode přátele

M@jk napsal:
Pánové,
to Vás zklamu, já jsem v práci ten den sám. Tzn. od 8h do 16h. Nemohu tedy být doma dříve než 17h, stejně to nemá vůbec cenu tam jezdit už takhle brzy. Začíná to v Sobotu v 8h. A chci jet bez zácp a v pohodě. Rád bych vyrazil už dříve, z mé strany to nepůjde.

Bohužel. Počkáte???

P.S.: díky za čísla.

přátele
   Návrat  
Simarik je teď offline  Simarik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2013 , 9:01   Citovat  

já se přizpůsobím,stačí mi říct hodina, místo a budu tam je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.7.2013 , 13:21   Citovat  

Simarik napsal:
já se přizpůsobím,stačí mi říct hodina, místo a budu tam je to dobrý

Ola,
volal jsem klukům z HK, uvidíme. Bud budu mít zástup na 9.8., tudíž budu končit tak ve 14-15h, pak pádím eMHáDé, domů, stane sa zo mňa VTECopretekář, čo sadá do rekáááár Velmi šťastný A valíme s Johnnym po Déééa1ns na Jihlavu a v Želetavě sraz na ČEPRU a pak via Oesterreich a Adamov.

...
   Návrat  
Scotty33 je teď offline  Scotty33
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 13:50   Citovat  

Tak už se nám to blíží, už jen měsíc a konečne se kvalitne zrelaxujem Mrk
   Návrat  
Monia je teď offline  Monia
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 14:11   Citovat  

asi taky nejspíš pojedu... pro mě blíž a finančně dostupnější než Honday Úsměv
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 14:21   Citovat  

Monia napsal:
asi taky nejspíš pojedu... pro mě blíž a finančně dostupnější než Honday Úsměv

150km je daleko Tak to koukám! ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 14:26   Citovat  

zyx napsal:
150km je daleko Tak to koukám! ?

není, ale je to skoro polovina toho, co je do Adamova Úsměv Mrka protože peníze, co ušetřím za vstup a benzín na HD, budu potřebovat i jinde, tak se mi toto hodí víc Úsměv
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 14:44   Citovat  

Monia napsal:
není, ale je to skoro polovina toho, co je do Adamova Úsměv Mrka protože peníze, co ušetřím za vstup a benzín na HD, budu potřebovat i jinde, tak se mi toto hodí víc Úsměv

nevim jak to bude ted ale pokud mas clenstvi gold tak by mel byt vlez zadara.ok,dohromady cca 300km.kolik zere ta tvoje kara L/100? dost to prezenu tak 10/100. to je 30Lx37=1100kc. Prijit o HD jen kvuli par stovkam to mi hlava nebere ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 14:47   Citovat  

zyx napsal:
nevim jak to bude ted ale pokud mas clenstvi gold tak by mel byt vlez zadara.ok,dohromady cca 300km.kolik zere ta tvoje kara L/100? dost to prezenu tak 10/100. to je 30Lx37=1100kc. Prijit o HD jen kvuli par stovkam to mi hlava nebere ...

no já členství nemám žádný Velmi šťastný jednou za rok kvůli Hondayi se mi to nevyplatí, což je dalších 500... potřebuju udělat ještě soustu věcí na autě, tak proto volím lepší variantu (aspoň pro mě) Úsměv
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 14:51   Citovat  

Monia napsal:
no já členství nemám žádný Velmi šťastný jednou za rok kvůli Hondayi se mi to nevyplatí, což je dalších 500... potřebuju udělat ještě soustu věcí na autě, tak proto volím lepší variantu (aspoň pro mě) Úsměv

Tak to clenstvi se plati z jinych duvodu(provoz servru atd...) vstup zadara na HD je takovy bonus pro cleny.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 14:52   Citovat  

zyx napsal:
Tak to clenstvi se plati z jinych duvodu(provoz servru atd...) vstup zadara na HD je takovy bonus pro cleny.

no ještě nikdy sem ho nepotřebovala Úsměv
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 14:56   Citovat  

Monia napsal:
no ještě nikdy sem ho nepotřebovala Úsměv

V první řadě je potřeba zaplatit nemalou částku - 19.200Kč za pronájem výkonného serveru, na kterém běží fórum Honda-clubu, eShop, emaily a další podpůrné aplikace. Na tomto výdaji se podílí všechny druhy členství.

Členství Gold a Silver dále podporují občanské sdružení a tím i veškeré náklady spojené s jeho provozem a aktivitami.
OS pořádá každý rok největší sraz příznivců automobilů (a sem tam i nějaká moto) HONDA, tzv. HONDAy, kde je pro všechny připraven bohatý program (služby partnerů, soutěže včetně volby nejzajímavějšího auta Miss Honday, občerstvení, hudba a další). Tato akce byla důvodem, proč OS vůbec vzniklo - abychom ji mohli provozovat na úrovni a legálně. Ceny za pronájmy kempu, letiště a další služby se každý rok mění, ovšem velká část se musí zaplatit předem, dřív než je vybráno vstupné, proto je potřeba mít dostatečné finanční zázemí. V roce 2010 vyšlo pořádání Honday okolo 100.000,- a to zdaleka nejsme na úrovni, kterou bychom si představovali!

Snažíme se rozvíjet a podpořit i další akce pro Hondaře - lokální menší srazy, různé závody apod. což s sebou nese další náklady.

Abychom mohli provozovat eshop se zbožím značky Honda nebo Honda-club.cz, je potřeba nejdřív zboží nakoupit a to nás vyjde řádově v desítkách tisíc korun za rok. Vyrábíme vlastní kolekce oblečení a doplňků a rádi bychom sortiment rozšiřovali, k čemuž je opět potřeba dalších financí. Základní zakázková výroba a dodávka kolekce jednoho druhu zboží se pohybuje mezi 20-40.000,-, nejednou i ve vyšších částkách. Snažíme se o rozumnou marži, tak aby bylo zboží cenově dostupné pro všechny, bez ohledu na malý zisk.

OS také nechalo vyrobit několik reklamních plachet, které využíváme jak při pořádání Honday, tak pro reprezentaci na jiných automobilových srazech (díky ostatním uživatelům či členům fóra) a předpokládáme, že ještě další budou vyrobeny.

V neposlední řadě platíme 2000-3000,- za bankovní poplatky - TRANSPARENTNÍ ÚČET u Raiffeisen Banky. Zde může kdokoli sledovat pohyby na našem účtu, své platby příspěvků či eShopu atd.

Taktéž platíme cca 25.000,- za účetní služby, které jsou rozděleny na paušální poplatek za zpracování účetnictví a daňové přiznání a dále poplatek za zpracování každého dokladu, kterých vyprodukujeme opravdu hodně.

Funkční orgány sdružení a ani moderátoři či administrátoři nejsou za svou práci placeni ani jinak odměňováni. O chod fóra, jednání s partnery, přípravu Honday a další záležitosti se starají ve svém volném čase. Odměna náleží podle stanov pouze provozovateli eshopu za zvýšené náklady související s jeho provozem (dojíždění na poštu, balení apod.)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 15:05   Citovat  

to vím taky, ale prostě se mi to nevyplatí... a tady budou pohodovější lidi než na Honday... Úsměv
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 15:10   Citovat  

Monia napsal:
to vím taky, ale prostě se mi to nevyplatí... a tady budou pohodovější lidi než na Honday... Úsměv

A co se ti ma vyplatit??
A na HD bude kdo?Kolikrat jsi tam byla?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 15:12   Citovat  

zyx napsal:
A co se ti ma vyplatit??
A na HD bude kdo?Kolikrat jsi tam byla?

hele, prostě na Honday nepojedu a je to Velmi šťastný nevím, co tu řešíš Velmi šťastný je to snad moje rozhodnutí... Mrk
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 15:16   Citovat  

Monia napsal:
hele, prostě na Honday nepojedu a je to Velmi šťastný nevím, co tu řešíš Velmi šťastný je to snad moje rozhodnutí... Mrk

Me jen zajima co se ti ma vyplatit a jak jsi prisla na to,ze na tomhle srazu budou pohodovejsi lidi.
Podle me si ani na jednom z techto srazu nebyla Velmi šťastný .
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 15:49   Citovat  

zyx napsal:
Me jen zajima co se ti ma vyplatit a jak jsi prisla na to,ze na tomhle srazu budou pohodovejsi lidi.
Podle me si ani na jednom z techto srazu nebyla Velmi šťastný .

stačí kouknout na účast... a Honday mě zklamal v tom, že je to na okruhu, kde nebudou ani sprchy ani pořádný záchodky a nic... Úsměv prostě já mám letos jasno Úsměv a nevyplati se mi clenstvi.. chapu to, ze jsou potreba prachy, ale koukni se, kolik i normalne vydelavajicich lidi na HC clenstvi nema... a ty budes poucovat zrovna me Velmi šťastný
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 16:07   Citovat  

Monia napsal:
stačí kouknout na účast... a Honday mě zklamal v tom, že je to na okruhu, kde nebudou ani sprchy ani pořádný záchodky a nic... Úsměv prostě já mám letos jasno Úsměv a nevyplati se mi clenstvi.. chapu to, ze jsou potreba prachy, ale koukni se, kolik i normalne vydelavajicich lidi na HC clenstvi nema... a ty budes poucovat zrovna me Velmi šťastný

Tak to valím bulvy ty vis kolik tam prijede lidi? ano,HD jeste nebyl ale uz je vsechno spatne Tak to valím bulvy .prachy jsou potreba,ale kdyz neplati dalsi tak proc bych mela ja,ze? to ze tim podporuji klub a chod fora na ktere chodim kazdy je me celkem jedno,stve me ze se me to proste nevyplati HaHaaa .
papa
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 18:30   Citovat  

Zyx OK Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 9:55   Citovat  

zyx napsal:
Tak to valím bulvy ty vis kolik tam prijede lidi? ano,HD jeste nebyl ale uz je vsechno spatne Tak to valím bulvy .prachy jsou potreba,ale kdyz neplati dalsi tak proc bych mela ja,ze? to ze tim podporuji klub a chod fora na ktere chodim kazdy je me celkem jedno,stve me ze se me to proste nevyplati HaHaaa .
papa

Zyx,
naprostý souhlas.

Mončo,
nic ve zlym, ale podstata klubu Ti uniká. Protože píšeš, že se Ti to vyplatí, tak je to jen holý kalkul, nic jiného. Já nejedu na HD, členství mám gold, ale prostě mám business o víkendu, dávám dohromady kamarádovi jeden Civic EP3, tak si to vynahradním Adamovem, nějak se mi začaly líbil více komornější srazíky, typu našich Výletů, del Sol dayů a třeba Adamova, kde hlavně uvidím plno lidí, které jsem z SK neviděl nějakou dobu.

Asi stárnu, ale určitě to není kalku, prostě časově to nevychází, finance sice asi řeší každý, ale prohlásit, že se mi to vyplatí více, je blbost. To se na mne nezlob.

přátele
   Návrat  
Sokolik.. je teď offline  Sokolik..
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 10:14   Citovat  

mam to kousek od baráku, toš snad taky zavítám, pokud se to nebud krýt s dovolenou Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 11:02   Citovat  

Sokolik.. napsal:
mam to kousek od baráku, toš snad taky zavítám, pokud se to nebud krýt s dovolenou Úsměv

Ola brachu,
jak SNAD? jak POKUD se to nebude krýt???

Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám!

Dovolená už je snad dávno naplánovaná ne???

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Sokolik.. je teď offline  Sokolik..
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 11:33   Citovat  

přesně tak, pokud se to nebu krýt. Dovolená byla nahlášena ještě před datumem na Relax......budu se snažit jak to jen pude Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 14:02  Naposledy upravil Monia dne 10.7.2013 , 14:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

M@jku, taky by mohli nejmenovaní členové pochopit, že studuju a je pro mě umění za ten měsíc sehnat pitomý 2000, takže se na mě nezlobte, ale na takový věci fakt nemám peníze! (asle to je pro mnohý zazobence asi těžký pochopit Mrk ) až budu vydělávat aspoň část z toho, co vy někteří, tak si členství klidně koupím.
Ale chápu, že jsem teď ta nejhorší, protože nemám členství (ikdyž ho nemá se mnou další desítky lidí, co tu jsou Tak to valím bulvy )
někteří jsou zřejmě tak moc zaslepení svým velkým egem, že se nedokážou vcítit do NORMÁLNÍHO člověka, co studuje Tak to valím bulvy
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 14:09   Citovat  

Monia napsal:
M@jku, taky by mohli nejmenovaní členové pochopit, že studuju a je pro mě umění za ten měsíc sehnat pitomý 2000, takže se na mě nezlobte, ale na takový věci fakt nemám peníze! (asle to je pro mnohý zazobence asi těžký pochopit Mrk ) až budu vydělávat aspoň část z toho, co vy někteří, tak si členství klidně koupím.
Ale chápu, že jsem teď ta nejhorší, protože nemám členství (ikdyž ho nemá se mnou další desítky lidí, co tu jsou Tak to valím bulvy )

Moni,
nejde o peníze, ale o princip.Naprosto chápu Tvou situaci, sám jsem podobnou měl.

Ale podívejme se upřímně na danou situaci:
Nemůžeš dát na členství, ale klub využíváš. Takže čas na to trávit na webu či Fokoboko máš. Tudíž místo něho můžeš vydělat a přispět na běh něčeho, třeba brigádou, co určitě ráda používáš.

Nic ve zlým. Myslím, že zyxovi i mně šlo i princip. Můžeš jet na HONDAy a nemusíš mít tisícovky peněz, jen třeba 300,-, svezeš se s někým, kdo pojede a přidáš mu na benzín.

Víš, ono řešení je tolik a divila by jsi se, že ani nejsou drahá. Já také neměl pomalu na svoje požitky, když jsem začínal s HONDou, Terezka se do toho narodila, manželka na mateřské, já výplatu 12.790,- hrubého a pomoci jsem si musel a i tak, jsem přispěl na chod klubu, který mi pomohl.

O nic nejde, stačí dát třeba členství 250,- Silver má 50% slevu ze vstupu.

Tož příklad. Neurážej se, nesluší Ti to a nejhorší nejsi. Jen si napsala názor, zyx také a já též.
A to, že členství nemá plno lidí? Nevadí, každého věc. My, co přispíváme, to děláme rádi, na chod něčeho, co nám něco dává. Mě lidé z klubu z celé republiky pomohli neskutečně. Na chod fora nepřispívám 500,- ale víc, neboť to tak cítím a ne, že na to mám. Dával jsem i v dobách "chudoby" ...

je to dobrý

je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 14:23   Citovat  

M@jk napsal:
Moni,
nejde o peníze, ale o princip.Naprosto chápu Tvou situaci, sám jsem podobnou měl.

ty ji možná chápeš, kéž by toho pochopení pobralo i víc členů HC Tak to valím bulvy nebudu to tu prostě dál rozpatlávat, ať nejsme pořád offtopic prostě na Honday nejedu, tak se z toho nepokakinkejte... Úsměv pojedu na akci pro mě pohodovější (ať už ze strany místa konání, tak hlavně lidí)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Sraz SK: HRM Adamov 10.-11.08.2013
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina