Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Civic na LPG
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
David125 je teď offline  David125
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 21:02   Citovat  

Chtel bych se prvne spis poptat nemate nekdo Civica 5g nebo 6g v LPG co by jste chteli prodat v dobrym stavu? Úsměv Mam EJ9 a prestavba na plyn by me vysla 30k, lepsi teda prodat a koupit neco s plynem, rad bych zustal u Hondy proto se ptam, pripadne bych mohl i vymenit za moji s oboustrannym doplatkem... Proc o tomhle uvazuju? Chci auto s LPG na denni jezdeni a prikoupit VTI Úsměv Diky kdyz tak PM
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2013 , 21:29   Citovat  

Přestavbu seženeš kolem 20tis.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 21:04   Citovat  

hopit napsal:
Přestavbu seženeš kolem 20tis.

V okoli za to chce borec 28500kc, coz mi uz prijde dost
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.12.2013 , 22:33   Citovat  

v jaké karoserii si to představuješ ... mě v Německu povídali něco o Civicu Aero s LPG to mi hlava nebere
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 20:31   Citovat  

typ karoserie bych neresil, resim aby to melo levnou spotrebu na denni jezdeni a aby se to auto nerozpadlo Úsměv Taky mi borec rikal, ze je problem s tema zahranicnima, ze nemuzou prehrat mapy nebo co mi to rikal, nejlip aby to melo uz sekvencni vstrikovani Úsměv
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.12.2013 , 22:02   Citovat  

David125 napsal:
typ karoserie bych neresil, resim aby to melo levnou spotrebu na denni jezdeni a aby se to auto nerozpadlo Úsměv Taky mi borec rikal, ze je problem s tema zahranicnima, ze nemuzou prehrat mapy nebo co mi to rikal, nejlip aby to melo uz sekvencni vstrikovani Úsměv

u Honda z Německa jsem jiné než sekvenční ani neviděl
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.12.2013 , 7:38   Citovat  

David125 napsal:

Přehrát mapy znamená podle borce co? Záleží na použitém systému. Jeden místní člen má problémy se systémem tartarini (myslím že s tímhle) že na to aby se do toho dostal potřebuje SW klíč kterej stojí balík.
Jinak se dá na většinu systémů stáhnout diagnostika.
Osobně nedoporučuju nikomu kupovat auto s již namontovaným systémem, respektive se systémem, ke kterému není v jeho okolí podpora, nejsou k němu dokumenty. Protože jednou se ti něco vykadí a budeš mít hrdel v kalupu kde to nechat opravit, kde seřídit....ve valné většině jsou servisáci pouze montovači kitů a neumí to ani pořádně nastavit, natož zdiagnostikovat.

PS: kolik bys dal za aerodecka 1,4 V LPG rv2000 Lucy
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2013 , 9:50   Citovat  

crxmann napsal:
Přehrát mapy znamená podle borce co? Záleží na použitém systému. Jeden místní člen má problémy se systémem tartarini (myslím že s tímhle) že na to aby se do toho dostal potřebuje SW klíč kterej stojí balík.
Jinak se dá na většinu systémů stáhnout diagnostika.
Osobně nedoporučuju nikomu kupovat auto s již namontovaným systémem, respektive se systémem, ke kterému není v jeho okolí podpora, nejsou k němu dokumenty. Protože jednou se ti něco vykadí a budeš mít hrdel v kalupu kde to nechat opravit, kde seřídit....ve valné většině jsou servisáci pouze montovači kitů a neumí to ani pořádně nastavit, natož zdiagnostikovat.

PS: kolik bys dal za aerodecka 1,4 V LPG rv2000 Lucy

Ten člen jsem já.
Problém ovšem nebyl v Tartarini , které je obecně považováno že jednu z TOPznaček LPG , ale v tom joudovi z UL , kterej na něj má licenci. Mimo UL je ten servis normálně dostupnej a nestojí baťoh. Dokonce jeden člen odtud z H-C dělá v jejich ofiko zastoupení a ten mi přímo doporučil kam se obrátit , na nejlepší dílny , včetně odvolání se na něj.
Apropos : Když tě bolej třeba zuby tak se v tom taky vrtáš sám , nebo se svěříš do rukou zubaře? A pokud ano , tak slepák si taky odoperuješ sám? I na to je na internetu návod... Velmi šťastný
A nekaž mi nabídku , já už svýho sedana taky nabíd Úsměv Úsměv přátele
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2013 , 12:24   Citovat  

Rom. napsal:
v jaké karoserii si to představuješ ... mě v Německu povídali něco o Civicu Aero s LPG to mi hlava nebere

cena?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Civic na LPG
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina