Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 180, 181, 182 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 181 z 333
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.4.2014 , 9:22   Citovat  

forever222 napsal:
Já mám rok rozleštěný paraboly a mám na dálkové odkaza jsem plně spokojen a každý kdo ke mě sedne tak říká že to svítí parádně. Ještě bych řešil jestli je máš dobře seřízené Úsměv

Ahoj, děkuju za odkaz.

Prosím Tě, jak v domácích podmínkách zjistím zda jsou rozštelovaný? Já se svým umem jsme schopnej poznat že tam je max jiná žárovka (podle patice - v dálkovejch by měla být na Acco H1 ) a to je asi tak všechno. To znamená zajet někam do servisu.... ?
Před dvouma tejdnama to auto prolezlo technickou bez připomínek k lucernám ..... to mi hlava nebere kua
Z toho důvodu jsem se tak nějak ( možná trošku falešně) ukonejšil, že Acco svítí dálkovejma lucernama takhle na hovínko normálně. Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2014 , 10:05   Citovat  

OPR napsal:
Ahoj, děkuju za odkaz.

Prosím Tě, jak v domácích podmínkách zjistím zda jsou rozštelovaný? Já se svým umem jsme schopnej poznat že tam je max jiná žárovka (podle patice - v dálkovejch by měla být na Acco H1 ) a to je asi tak všechno. To znamená zajet někam do servisu.... ?
Před dvouma tejdnama to auto prolezlo technickou bez připomínek k lucernám ..... to mi hlava nebere kua
Z toho důvodu jsem se tak nějak ( možná trošku falešně) ukonejšil, že Acco svítí dálkovejma lucernama takhle na hovínko normálně. Bueee
Já svoje nevyfotil rozdíl ale tady jsem našel na netu před rozleštěním a po Úsměv odkaz
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.4.2014 , 10:11   Citovat  

forever222 napsal:
Já svoje nevyfotil rozdíl ale tady jsem našel na netu před rozleštěním a po Úsměv odkaz

Ty Tvoje lucerničky vypadaj jako z FauVéé Bora?

Jinak hezký ....... a to rozleštění tedy chápu jen odstranění opískování z krycího plexi? ........ parabolu jsi nevypucoval?
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.4.2014 , 13:51   Citovat  

Pred dvema lety jsem neprosel STK z duvodu zmatnelych skel prednich svetel.Vylestil jsem je a bez problemu proslo i dalsi STK. Úsměv Jednou za rok je vezmu preventivne lestenkou.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2014 , 16:02   Citovat  

OPR napsal:
Ty Tvoje lucerničky vypadaj jako z FauVéé Bora?

Jinak hezký ....... a to rozleštění tedy chápu jen odstranění opískování z krycího plexi? ........ parabolu jsi nevypucoval?
to neni moje psal jsem ze moje jsme nenafotil tak davam odkaz z googlu Úsměv a jen proste z venku jsem je lestil oblepil jsem to kolem svetel a koupil renovovaci sadu na svetla tam jsou brusne koutoce a pasty a pomoci vrtacky jsem lestil. Docela me z toho bolely ruce pak Velmi šťastný
   Návrat  
Pisin je teď offline  Pisin
PříspěvekZaslal: 15.4.2014 , 20:01   Citovat  

Zdravím lidi potřeboval bych od Vás poradit koupil jsem Accorda 1.8 100 Kw rv 98, potřebuju vědět na kolik tak přibližně vycházejí rozvody,
taky sháním zadní vnější kliky (už jsem psal do hondy, tak snad z toho něco bude), ale kdyby někdo věděl kde koupit levněji budu jedině rád
a pak mi nejde radio prodejce mi řekl, že musím zajít do Hondy pro kod, tak jestli víte o co jde díky za rady Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2014 , 22:12   Citovat  

Pisin napsal:
Zdravím lidi potřeboval bych od Vás poradit koupil jsem Accorda 1.8 100 Kw rv 98, potřebuju vědět na kolik tak přibližně vycházejí rozvody,
taky sháním zadní vnější kliky (už jsem psal do hondy, tak snad z toho něco bude), ale kdyby někdo věděl kde koupit levněji budu jedině rád
a pak mi nejde radio prodejce mi řekl, že musím zajít do Hondy pro kod, tak jestli víte o co jde díky za rady Velmi šťastný
Nejsem si teď jist ale myslím že komplet rozvody(gates) i s vodní pumpou kolem 4500Kč Úsměv
   Návrat  
KingsKiller je teď offline  KingsKiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.4.2014 , 22:28   Citovat  

Zdravím. H+ Neváli se někomu doma trubka sání na F20b5 ???? Velmi šťastný a neví někdo v čem je rozdíl mezi F20b5/b6..??
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2014 , 9:43   Citovat  

Pisin napsal:

Rozvody od 2000-7000kc.Kliky-zeptej se zde na foru Majorhonda, prodava dily na A6G.
Pro kod na autoradio do Hondy je to dobrý
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2014 , 14:57   Citovat  

Tak mam v technicaku napsaný tyto kola:
15x6JJ ET60 nebo pneumatiky 205/50 R 16 8/V na rafcich 16x6 1/2JJ ET55
Tak a babo raď..
Řeší pojišťovna i šíři ráfku? Na bazaru najdu třeba r16x7 nebo x6 ale co znamená 16x6 1/2. Jaký kola teda můžu na Accorda dat? Momentálně je výběr celkem slabý. A ne moc používaný pneu 205/50 taky nepotěšily.. Momentálně mám 15 " origo honda. Chci 16,alw v tom značení mám teď guláš Úsměv
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2014 , 15:20   Citovat  

16x6 1/2 je 16x6,5 Mrk
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.4.2014 , 15:25   Citovat  

Kynio nezoufej, nejsi sám Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2014 , 15:34   Citovat  

To je zajimavy rozmer Tak to koukám! Na pojistovne se resi snad jen vzorek a spravny rozmer pneu, ale mozna se mylim.Pokud chces da se do TP dopsat i jiny rozmer.Nekde se to tu resilo.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2014 , 16:12   Citovat  

Jojo dá se dopsat. Ale je to složitý proces a ne vše je schváleno. Rozměr pneumatik, respektive profil u stejného průměru kol nikdo nepripise. By pak nesedela rychlost tachometru ne? Škoda ze od výroby není trochu normální rozměr 205/55.

Takže šíři ráfku +- neřešit. Jestli 6 6,5 nebo 7. Jen Et aby nekoukaly kola mimo karoserii a průměr disku. .
   Návrat  
sajfi je teď offline  sajfi
PříspěvekZaslal: 16.4.2014 , 20:20   Citovat  

Čau,dneska jsem zkoušel vytáhnout lišty,které jsou kolem bočních oken (potřebuji je nastříkat).
Podle manuálu jsem pochopil,že je mám tahat směrem nahoru,bohužel at jsem dělal cokoliv,tak se ani nehnuly.
Není v tom nějaký fígl? Fakt jsem bezradný,už mám koupenou barvu,tak to chci konečně obrousit a nastříkat,protože je mám silně oloupaný a začínají dost reznout Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 11:01   Citovat  

sajfi napsal:
Čau,dneska jsem zkoušel vytáhnout lišty,které jsou kolem bočních oken (potřebuji je nastříkat).
Podle manuálu jsem pochopil,že je mám tahat směrem nahoru,bohužel at jsem dělal cokoliv,tak se ani nehnuly.
Není v tom nějaký fígl? Fakt jsem bezradný,už mám koupenou barvu,tak to chci konečně obrousit a nastříkat,protože je mám silně oloupaný a začínají dost reznout Smutný
Pokud to opravdu nejde, tak jedine olepit okolo a nastrikat na aute Smutný
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 13:33   Citovat  

OPR napsal:
Ahoj, děkuju za odkaz.

Seřízení světel ti jako službu udělají v kterékoli STK za cca. 100,- Kč.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 14:45   Citovat  

Druhý den po koupi accordu jsem měl problém s rozjedem. Auto dost vibrovalo, cukalo ať jsem dělal s plynem a spojkou cokoliv. Další den vše ok až do dneška. Dnes zničeho nic zase po každým rozjezdu se auto začne jakoby dusit a cuka jako blázen. Jako bych vyloženě dával málo plynu. Ale myslím ze 3k otáček není málo pro rozjezd. Když 3 dny ok a teď zase problém. Kde tipujete problém?

Edit: všimnul jsem si že je za studena více slyšet klapani z motoru. Klasický hondacky zvuk jen více do zvuku dieselu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 15:37   Citovat  

Kynio napsal:
Druhý den po koupi accordu jsem měl problém s rozjedem. Auto dost vibrovalo, cukalo ať jsem dělal s plynem a spojkou cokoliv. Další den vše ok až do dneška. Dnes zničeho nic zase po každým rozjezdu se auto začne jakoby dusit a cuka jako blázen. Jako bych vyloženě dával málo plynu. Ale myslím ze 3k otáček není málo pro rozjezd. Když 3 dny ok a teď zase problém. Kde tipujete problém?

Edit: všimnul jsem si že je za studena více slyšet klapani z motoru. Klasický hondacky zvuk jen více do zvuku dieselu.
EGR ventil?Svicky?Palivovy filtr?Vyblikej si ECU OK 2000-2500 otacek musi stacit na rozjezd, aby to neskakalo.I na 1500 se da rozjet v pohode.

Cvakani jemne nebo silne?Ztisi se to po chvilce?Pri jake venkovni teplote to dela?I kdyz je nad 5-10 stupnu?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 15:46   Citovat  

Egr nevím, kolisal by volnoběh, nebo se pletu? Ten nekolisa, drží pěkně.
Na svíčky se mrkne příští týden Mot. Palivový filtr údajně vyměněn nedávno.
Cvakani těžko říct co je moc a co je málo. Dělalo to třeba dnes a bylo kolem 11°c. Jak se motor zahřeje není to skoro slyšet. Teplo zatím moc venku není. Tak nevím.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 19:08   Citovat  

Kendik napsal:
Pokud to opravdu nejde, tak jedine olepit okolo a nastrikat na aute Smutný

Tak jsem to nakonec sundal,ale polámal jsem 2 úchyty Tak to valím bulvy
Bohužel předchozí majitel lišty podlepil nějakym lepidlem,proto to nešlo sundat,musel sem to páčit násilím......
Ale naštěstí jsou už obroušené a nastříkané,tak snad to chvíly vydrží,stříknul jsem to černým lesklým autolakem.
Ted se pokusím srovnat promáčklý blatník a opravit lak na nárazníkách,tím by měl být po kosmetické stránce ve 100% stavu Úsměv
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 19:11   Citovat  

Super Sajfi je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 19:45   Citovat  

sajfi napsal:
Tak jsem to nakonec sundal,ale polámal jsem 2 úchyty Tak to valím bulvy
Bohužel předchozí majitel lišty podlepil nějakym lepidlem,proto to nešlo sundat,musel sem to páčit násilím......
Ale naštěstí jsou už obroušené a nastříkané,tak snad to chvíly vydrží,stříknul jsem to černým lesklým autolakem.
Ted se pokusím srovnat promáčklý blatník a opravit lak na nárazníkách,tím by měl být po kosmetické stránce ve 100% stavu Úsměv
Tak nakonec se to povedlo! je to dobrý Dobra prace Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 20:59   Citovat  

Zdravím pánové H+ Nevíte kdo by mi dejme tomu do 100km v okolí brna posunul omezovač otáček na F20B5 Nevim jak ty vaše ale ten muj táhne megamoc zběsile až do konce VTEC a o vic otaček přímo prosí VTEC Jinak mam coupe. A ještě dotaz Dá se z F20b5 udelat dohc ?? Nebo neak posilit zmenou hlavy, sani,ridici jednotky atd.. VTEC Předem díky.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 22:02   Citovat  

Kendik napsal:
Tak nakonec se to povedlo! je to dobrý Dobra prace Úsměv

Díky přátele ,ale dost sem u toho nadával,doufam že mně neslyšely sousedi pořádnej výtlem
Zítra zkusím vyfotit,ještě bych chtěl nalakovat ochranné lišty na dveřích,aby to mělo stejnou barvu jako ty lišty u oken....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 22:03   Citovat  

sajfi napsal:
Díky přátele ,ale dost sem u toho nadával,doufam že mně neslyšely sousedi pořádnej výtlem
No co, obcas je to vazne potreba pořádnej výtlem Kdyby se ptali a vysvetlis jim proc to, tak to urcite pocopi Velmi šťastný pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 22:43   Citovat  

Kendik napsal:
No co, obcas je to vazne potreba pořádnej výtlem Kdyby se ptali a vysvetlis jim proc to, tak to urcite pocopi Velmi šťastný pořádnej výtlem

Politicky jim to vysvětlím kdyby se ptaly co se dělo,ale už ted se sousedem nemáme dobré vztahy Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 23:05   Citovat  

KingsKiller napsal:
Zdravím pánové H+ Nevíte kdo by mi dejme tomu do 100km v okolí brna posunul omezovač otáček na F20B5 Nevim jak ty vaše ale ten muj táhne megamoc zběsile až do konce VTEC a o vic otaček přímo prosí VTEC Jinak mam coupe. A ještě dotaz Dá se z F20b5 udelat dohc ?? Nebo neak posilit zmenou hlavy, sani,ridici jednotky atd.. VTEC Předem díky.

Neničí se ten motor když se posune omezovač? Nerozumím tomu, ale v hondě asi věděli proč dali omezovač tam, kde je Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.4.2014 , 8:39   Citovat  

Kynio napsal:
Neničí se ten motor když se posune omezovač? Nerozumím tomu, ale v hondě asi věděli proč dali omezovač tam, kde je Úsměv
je to dobrý Presne tak.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.4.2014 , 12:22   Citovat  

Pochybuji ze by mu to ublizilo Ble Primo o to prosi ! a navic bych tam dal tvrdsi pruzinky koukal jsem po celkem slusnych ferera... A myslim ze s touhle upravou no problema. VTEC Navic ješte jeden poznatek mam americke coupe a to je motor f20b5 a ridil jsem f20b6 v sedanu a dalsim se vezl a musim uznat že po 6000 mu začaL docházet dech. Což u coupe nehrozí a to mam ověřeno! a každý majitel coupe potvrdi ze tahne dokonale do 6700ot kde je omezovač. a takových 7000/7200 by urcite krasne zvladal... Honda VTEC Takže spět k otázce neví někdo kde mi posunou omezovač ? H+ Pak vám klidně postnu vysledne video přátele VTEC
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 180, 181, 182 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina