Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dalsi perla z repertoaru AAA
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 9:28   Citovat  

Jak kolega kupoval auto u AAA
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Weyraak je teď offline  Weyraak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 14:52   Citovat  

No já nevim co si o tom mám myslet.... :o
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 15:10   Citovat  

V tom ma prsty Jurais pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 15:10   Citovat  

No já bych řekl, že tacha se stáčí ve všech bazarech a někde i víc... A někdo je umí stočit i doma,ale každopádně si měli výkupčí případně všimnout nálepky o výměně oleje )pokud to nestočil někdo v AAA). A tacha se stáčí i v Německu - mám od jednoho cestovatele,který jezdil kolem jedné Targy...
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 15:12   Citovat  

Neexistuje sila ktera by me donutila koupit auto v AAA. Snad jen Jarda Jagr by to dokazal.
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 15:21   Citovat  

CAD napsal:
Neexistuje sila ktera by me donutila koupit auto v AAA. Snad jen Jarda Jagr by to dokazal.
pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 16:24   Citovat  

KO hmmm je to furt sdtejnej bordel áčka zje..ný! Nesnáším tu firmu, nechápu jak si tam někdo může vůbec auto koupit! Jasný ceny mají lákavý samý výhody slevy atd... to oni právě tím svým profi přístupem a službami chtějí nalákat co nejvíc lidí, kteří si v tom superzacházení se zákazníky ani nevšimnou že kupujou auto složený třeba z pěti! Několik známých tam pracuje a co jsem slyšel o různých praktikách a nekalostech, tak se mi chce zvracet. AAA jsou prasata! Nemyslím tím zaměstnance, ale vedení! :twisted:
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 17:29   Citovat  

CAD napsal:

Ani kdyby Ti někdo to auto tam prověřil z jejich strany? Targaman tam kupoval HR-V a bylo ťipťop!
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 17:39   Citovat  

Do Áček už nekoukám ani přes plot,když jedu kolem..Byl jsem tam pro dvě auta a vždycky se mě snažili ohulit.Nikdy nebourané mělo svařované brejle,popraskanej lak na zadním sloupku,podlahu jak roletu,cenu kterou jsem si domluvil s někým v Praze mi nebyli po převezení na Teplickou pobočku ochotni akceptovat..Ať si prodávaj vraky,i ty si kupce najdou,jen mě točí jak se z nás snažej dělat blbce,přestože jim člověk ukáže nezvratnej důkaz o jejich lži..Btw známej vzal od nich koktávku po 1.majiteli,se serviskou wc ,po čase šel na technickou a tam mu řekli,že je skládaná ze 3 aut,nevim no. wc to mi hlava nebere
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 18:09   Citovat  

Kamarád zase udělal před pár lety děsnou blbost a vzal si felišu za 137tis na splátky a až doma zjistil že celková čáska bude činit po zaplacení 240tis OK Sehnal prachy na ruku ale už je prý smlouva uzavřena a zdarec.

Další kámoš už jen drobnost. Kupoval Mazdu 323 97 rok cca, auto v poho ale svítila kontrolka obložení brzd tak říkal že to bere ale musí to dát do kupy, tak borci zvládli za chvilku a pak zjistil že je obložení původní jen podložené plechem.
Nj AAA jsou nej Mrk
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 18:10   Citovat  

Hellborn napsal:
Ani kdyby Ti někdo to auto tam prověřil z jejich strany? Targaman tam kupoval HR-V a bylo ťipťop!

Tak povede se urcite tam koupit dobry auto (asi jedno z bilionu). Ja bych ho tam koupil jedine kdyby mi to proveril jarda JAGR.
   Návrat  
Lucie je teď offline  Lucie
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 18:11   Citovat  

Kamoš dělá v AAA v Brně, takže po tom, co nám vykládá vím, že bych si odtud auto NIKDY nevzala. Mrk
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 18:27   Citovat  

Nevim kdo to uz psal, ale ten dotycny co tam delal dal radsi vypoved, protoze to co tam videl a zazil bylo na nej trochu moooc
   Návrat  
Borik2 je teď offline  Borik2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 18:32   Citovat  

no, já bych se tam asi stavil, kdybych sháněl nějaké konkrétní auto. Za pokuk nic nedáš. Ale asi bych byl velmi obezřetný, i když to v každým autobazaru.
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 18:37   Citovat  

I kdyz svagrovo bracha kopil v AAA praha felicii kombi a je to vonavka. Asi mu ji doporucil Jarda Jáááágr
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 19:03   Citovat  

TÁTA tam koupil clio až na zadní brzdy ktrý nám tvrdili že se jen za rezlí proto dřou tak bylo vše v poho to výte že mi to nedalo a nechal jsem je otevřít (bubny) byl to kov na kov Velmi šťastný
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.9.2007 , 20:15   Citovat  

Henges napsal:
Kamarád zase udělal před pár lety děsnou blbost a vzal si felišu za 137tis na splátky a až doma zjistil že celková čáska bude činit po zaplacení 240tis OK Sehnal prachy na ruku ale už je prý smlouva uzavřena a zdarec.

Další kámoš už jen drobnost. Kupoval Mazdu 323 97 rok cca, auto v poho ale svítila kontrolka obložení brzd tak říkal že to bere ale musí to dát do kupy, tak borci zvládli za chvilku a pak zjistil že je obložení původní jen podložené plechem.
Nj AAA jsou nej Mrk

To ze si tvuj kamarad neprocetl podminky smlouvy, snad nedela z AAA zlodeje ne? A pokud si to vzal na deset let, tak pak se neni cemu divit ze zaplati tolik. HaHaaa
HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.9.2007 , 6:22   Citovat  

bordel napsal:
To ze si tvuj kamarad neprocetl podminky smlouvy, snad nedela z AAA zlodeje ne? A pokud si to vzal na deset let, tak pak se neni cemu divit ze zaplati tolik. HaHaaa
HaHaaa HaHaaa
No tak on mě tvrdil že to pročítal pozorně a nic tam nebylo o takovým přeplatku a zjistil to až po podepsání když jim dali nějakou další smlouvu či co. No jeho blbost. At to je na lézačku nebo ne, přeplatit auto jednou tolik je zlodějna. A bylo to na 5let myslím. A sranda byla že přesně měsíc na to jsem s sním jel a zezadu do nas napral ještě teplej týdení řidičák. Ten byl tak nasranej že mu tam kopl do kola až mu spadla bota pořádnej výtlem

ps: jestli to čteš tak sry že jsem to sem dal pořádnej výtlem
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.9.2007 , 6:25  Naposledy upravil Verča dne 25.9.2007 , 6:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jarda Jágr a všichni z Jágrtýmu jezdí vozy z AAA auto pořádnej výtlem Jarda asi nemá na nový, tak kupuje tady .. KO

ještě jedna věta z reklamy, které jsem se hodně zasmála: Jsou to naprosto spolehlivé vozy pořádnej výtlem OK ....když to říkáš Jardo.. meetallll
   Návrat  
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.9.2007 , 6:35   Citovat  

no eslti si myslí že jinde uspěje lépe... tak to je teda maximální naivka Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.10.2007 , 0:01   Citovat  

A máme tu další perlu..Kamarád prodal CMaxe do AAA,1.majitel,serviska...Asi po 14ti dnech ho viděl stát na pobočce v Ústí,tak se šel mrknout..Obsluha mu jej do nebes vychvalovala,tak přišly otázky šuk 1.majitel?-ano( OK )
Servisní knížka?-bohužel nebyla k vozidlu majitelem dodána (lež KO )
Bouráno?-nikdy (lež KO na předním skle se totiž svezl jelen meetallll )
S tím autem teda nikdy nic nebylo?-kdepak(lež KO od motůrku zadního stěrače blafnul tapec 5.tých dveří a celý
kufr)
Tam fakt zapřou i vlastní matku, jen aby z člověka dostali peníze to snad ne wc
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.10.2007 , 5:51   Citovat  

jo je to svinarna s tim souhlasim.... ale tet by me zajimalo kdko jste kupoval ojetinu od soukrome osoby.......(tedy ne v bazaru) a alespon u me majitele taky povidali pohadky...... a samo ze ne vsechno clovek odhali... a pak doma zjistuje co s tim vlastne bylo .... a je to uplne to samy jak v aaa........ KO uz je jen podle mne malo prodejcu kteri vam o aute reknou pravdu..... hlavne kdyz prodaji.......
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.10.2007 , 7:05   Citovat  

Kamos prodaval auto, mel na netu inzeraty a volali mu, ze to vykoupi. Rekli 140tis., ze mu daji.. porad mu volali, otravovali.. a kdyz tam dojel, tak mu nabidli 115-120tis. Proste vysmech..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.10.2007 , 10:23   Citovat  

jagy napsal:
Kamos prodaval auto, mel na netu inzeraty a volali mu, ze to vykoupi. Rekli 140tis., ze mu daji.. porad mu volali, otravovali.. a kdyz tam dojel, tak mu nabidli 115-120tis. Proste vysmech..

Jednou jsme jim to otočili..Chtěli jsme prodat ibizu aspoň za 70,oni nabízeli do 60ti..Tak jsme naočkovali X lidí,aby tam volali a že chtěj přesně tuhle i tu barvu a tak..No a netrvalo ani týden,AAA jí za 70 vzalo,pak si pro ní nikdo nepřišel :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.10.2007 , 10:30   Citovat  

jagy napsal:

Výsměch nebo normálka? Já se při koupi taky pokusím něco srazit... Úsměv
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.10.2007 , 10:42   Citovat  

Spoon: Chytre. Úsměv

Hellborn: Tak asi je to normalka.. prodaval to za 145, rekli ze 140 mu daji urcite.. mel tam i LPG a kdyz tam prisel, tak prej ze LPG je u auta jako minus. Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.10.2007 , 10:54   Citovat  

jagy napsal:
Hellborn: Tak asi je to normalka.. prodaval to za 145, rekli ze 140 mu daji urcite.. mel tam i LPG a kdyz tam prisel, tak prej ze LPG je u auta jako minus. Úsměv

Dyť jo - do auta patří benzín! Úsměv
   Návrat  
Jinoch je teď offline  Jinoch
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 10:55   Citovat  

věřím plně firmě AAA pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Dyť jsou přeci naprosto korektí a nikdy, nikdy, nikdy nestáčí kolimetry a neschovávají klíčky do zrcátek či jinak atd....

(pro ty co to nepochopily mluvím ironicky)

Byl jsem na vojně s jedním klukem co tam pracoval a nedokážete si představit co vše se tam děje to co je popsáno odkázaném článku je jen slabý odárek šmelin ze strany AAA.

Do AAAA mě nikdy a nikdo nedostane i kdybych měl jezdi třeby i 200 Km denně na kole.
   Návrat  
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 11:55   Citovat  

já opět opakuji, že AAA je největší bazar a tedy ma nejvíc zákazníků a tedy i nejvíce nespokojených zákazníků... a taky to, že to nikde není jiné.
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2008 , 11:59   Citovat  

chodil jsem na kladno s jardou jágrem do posilky , jezdil převážně ve starší A8 4.2benzin s SPZtkama 68-68 .. pak jsem ho ještě viděl v MB ML ..
šuk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dalsi perla z repertoaru AAA
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina