Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Počasí aneb jak je u vás
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 
Zaslat odpověď

Strana 38 z 38
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.1.2016 , 10:06  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 21:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 18:19   Citovat  

Praha 4, magistrála.. člověk neví zda prší či sněží, ale je to spíš jako že sněží.. to bude zase SUVček po škarpách Tak to valím bulvy

20160229_170515.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20160229_170515.jpg, 4.24 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 18:20   Citovat  

u nás taky ten bílej hnus padááá to snad ne
   Návrat  
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 21:37   Citovat  

Praha dopoledne slabě pršelo a okolo 15 h začal padat sníh. V 18hodin jsme byl za vánice na stadionu Julisky na fotbal zápase Dukla-Sparta a diky tomu že nemají vyhřívaný trávník ani oranžovou mičudu( spíše hochům byla ziminka ) tak zapas byl zrušen, divaáci nadšení a katering nejspiše prodělal:)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 22:06   Citovat  

chatek napsal:
Praha dopoledne slabě pršelo a okolo 15 h začal padat sníh. V 18hodin jsme byl za vánice na stadionu Julisky na fotbal zápase Dukla-Sparta a diky tomu že nemají vyhřívaný trávník ani oranžovou mičudu( spíše hochům byla ziminka ) tak zapas byl zrušen, divaáci nadšení a katering nejspiše prodělal:)

oranžovou mičudu maj což o to Úsměv a ani mi o tom nemluv když už jsem pracně zaparkoval a vyrazili jsme na stadion tak jsme se zase otočili a jeli domů a ten nářez co byl směrem nahoru ke kulaťáku kdy to řídil jeden policajt to bylo fakt něco...ještě že jsem to vkusně objel na Evropskou a pak nahoru k tunelům....ale to co vládne od okraje Prahy směrem na Kutnou Horu to už je mazec-všude samej zlomenej strom v silnici a kamion co nemůže dál Smutný
tady u nás cca 30 km východně od Prahy je asi 20 cm sněhu a furt se sype......asi si zejtra udělám sněhový prázdniny a nepojedu do práce Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.2.2016 , 22:45   Citovat  

..aha, takže do Ratají po kutnohorské dneska nepůjde projet Ble no ty bláho, síla. asi se projedu jen tak po Praze, ale při vší silniční počestnosti Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 1:04   Citovat  

dj-bobr napsal:
..aha, takže do Ratají po kutnohorské dneska nepůjde projet Ble no ty bláho, síla. asi se projedu jen tak po Praze, ale při vší silniční počestnosti Se stydím

což o to projet to jde ale je to chvílema sranda hraničící se štípáním osmičky kulatiny zadkem Velmi šťastný
popravdě do Posázaví bych se za tmy moc radši nepouštěl přecijen ten sníh a stromy co se tu všude válej......
a jak řekl kamarád co se mnou byl na tom fotbale/nefotbale tak mu přišlo že chvílema surfujeme než že jedeme Velmi šťastný
ale placička se snažila statečně Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 10:35   Citovat  

Praha 4, prvního března.. kurnik, já už chcu jarooo Smutný

pankrac20160301.jpg

pankrac20160301.jpg, 208.18 kB
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 13:33   Citovat  

Nó vidíš bobře. A já v sobotu jel vyčistit auto a dát vosk, abych s ním pak mohl jet výjimečně v pondělí do práce, těšil jsem se na sníh. Těšil jsem se, až otestuji nové uložení tlumičů a tak celkově kondici po loňské sezoně a paráda, rád jsem se sklouznul.

Co mne překvapilo a potvrdilo dobrého stavu podvozku, že úsek od tunelů Strahovského, Mrazovky a Dobříšského a Jižní spojky po exit Krč, jsme jeli snad jediná tři auta předepsanou rychlostí, při těch masách těžkého sněhu a vody se nedivím, že ostatní, jeli opatrně, každopádně, jsem spokojený, auto je čitelné a slouží dobře včetně brzd.

Večerní foto je ze včera, Praha 6 a denní dnešní Praha 4:

DSC_0123.JPG

DSC_0123.JPG, 989.99 kB

DSC_0132.JPG

DSC_0132.JPG, 842.95 kB

DSC_0135.JPG

DSC_0135.JPG, 353.23 kB

DSC_0136.JPG

DSC_0136.JPG, 1.37 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2016 , 21:27   Citovat  

M@jk napsal:
Nó vidíš bobře. A já v sobotu jel vyčistit auto a dát vosk, abych s ním pak mohl jet výjimečně v pondělí do práce, těšil jsem se na sníh. Těšil jsem se, až otestuji nové uložení tlumičů a tak celkově kondici po loňské sezoně a paráda, rád jsem se sklouznul.

Co mne překvapilo a potvrdilo dobrého stavu podvozku, že úsek od tunelů Strahovského, Mrazovky a Dobříšského a Jižní spojky po exit Krč, jsme jeli snad jediná tři auta předepsanou rychlostí, při těch masách těžkého sněhu a vody se nedivím, že ostatní, jeli opatrně, každopádně, jsem spokojený, auto je čitelné a slouží dobře včetně brzd.

Večerní foto je ze včera, Praha 6 a denní dnešní Praha 4:

nebyla to včera v Praze až zas taková trága Úsměv krom totálního kolapsu dopravy mezi Podbabou a Kulaťákem a ano tunely cajk spojka až do Štěrbohol taky v pohodě a až pak Kutnohorská souvislá vrstva sněhu která se se zvyšující se vzdáleností od Prahy a stoupající nadmořskou vejškou zvyšovala na cca 25 cm na silnici a auto fungovalo taky dobře až jsem se čoveče divil Velmi šťastný jen teda na výjezdu z Říčan směr Mukařov,Kostelec vyhrnoval nějakej člen s obrovskym IQ boční ulici pluhem tim stylem že ten sníh vyhrnul napříč hlavní silnicí(1.třídy)a když se vracel udělal to samý ještě jednou to mi hlava nebere takže jsem musel překonat autem dvakrát sněhový mantinely asi půl metru vysoký abych mohl projet a myslel si cosi o zadeli místo hlavy Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Počasí aneb jak je u vás
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina