Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2014: Noční závod od 3P
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 7
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 10:27   Citovat  

CJMonty napsal:
to jste museli jet jak prasata... bud rad, ze vas zdrzelo to hledani te posledni hlidky, protoze jinak by jste asi byli diskvalifikovani Hihi

no ja jel 50-90 a diskvalifikovani jsme byli (nejspis)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 10:47   Citovat  

SonnyX napsal:
no ja jel 50-90 a diskvalifikovani jsme byli (nejspis)

Přesně,
já jel kde se dalo 90, i tam kde byl horší asfalt a neznal jsem to, prostě jsem "TO" rozsvítil a vnímal cestu a navigátor makal. Já to tu trochu znám a neměl jsem problém se zorientovat. No v obcích se někde dalo jen 30km/h a i tak jsme drželi limity a předpis ... jednou se přiznáváme, že jsme si zajeli v Zámrsku po druhé hlídce a valili jsme podél hlavní od HK na Vysoké Mýto a když jsme dojeli tam, kde měla být hlídka a nebyla, tak jsme se ty 3km vraceli, tudíž jsme na to šlápli, ale nic extra, lehký nadlimit.Od najetí na správnou trasu, opět předpis.

Poslední hlídka Civinky byl dobrý challenge, krásně nás to rozhodilo. Takže v cíli žádná hlídka, 2minuty porada nad itinerářem a 2 minutý hledání a hned návrat a dle odhadu kilometrů do cíle, jsem se vydali nejlepší cestou do kempu.

Hoši,
více úkolů, jako je výměna řidiče a navigátora v uzavřeném autě apod. Honda historii musím doučit. Ale klidně to více natáhněte či přidejte více složitosti.

Za mne občas spokojenost. Já si myslím, že v rámci možností, to bylo super.

Děkujeme. Užili jsme si to ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 10:54   Citovat  

M@jk napsal:
Přesně,
já jel kde se dalo 90, i tam kde byl horší asfalt a neznal jsem to, prostě jsem "TO" rozsvítil a vnímal cestu a navigátor makal. Já to tu trochu znám a neměl jsem problém se zorientovat. No v obcích se někde dalo jen 30km/h a i tak jsme drželi limity a předpis ... jednou se přiznáváme, že jsme si zajeli v Zámrsku po druhé hlídce a valili jsme podél hlavní od HK na Vysoké Mýto a když jsme dojeli tam, kde měla být hlídka a nebyla, tak jsme se ty 3km vraceli, tudíž jsme na to šlápli, ale nic extra, lehký nadlimit.Od najetí na správnou trasu, opět předpis.

Poslední hlídka Civinky byl dobrý challenge, krásně nás to rozhodilo. Takže v cíli žádná hlídka, 2minuty porada nad itinerářem a 2 minutý hledání a hned návrat a dle odhadu kilometrů do cíle, jsem se vydali nejlepší cestou do kempu.

Hoši,
více úkolů, jako je výměna řidiče a navigátora v uzavřeném autě apod. Honda historii musím doučit. Ale klidně to více natáhněte či přidejte více složitosti.

Za mne občas spokojenost. Já si myslím, že v rámci možností, to bylo super.

Děkujeme. Užili jsme si to ...

no my nezabloudili vubec a ukoly plnili taky dost rychle..
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 11:02   Citovat  

M@jk napsal:
více úkolů, jako je výměna řidiče a navigátora v uzavřeném autě apod.

a nějak ošetřit lidi, co pojedou s delSolkou bez střechy Velmi šťastný
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 11:14   Citovat  

Za mě všem velká omluva za tiskovou chybicku v itinerari B, moc mě to mrzí. Jinak na příští rok se zrikam pořádání NZ a hlásím se jako posádka, nikdy sem to nejel, tak si to chci zkusit z té druhé strany, rád tuhle starost prenecham dalsim hlavickam, ať si to zkusej zorganizovat. Nicméně nevím, jestli někdo překoná historii a dokonalost nočních závodů pořádaných Pakem. Díky všem za účast
   Návrat  
PIWEL je teď offline  PIWEL
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 11:21   Citovat  

první Honday, první NZ, 15 minut za cílovým časem a to jsem navigátora uklidňoval že máme času dost a jel tak aby to přežilo auto (cesty byly opravdu spíš na CR-V než CRX Velmi šťastný ) takže příště vynecháme chyby v navigaci, pojedeme trochu rychleji a tne pohár si odvezem sopťa sopťa jinak organizaci není co vytknout, nejenom organizaci NZ ale i celého HD Úsměv paráda Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 11:30   Citovat  

Prcek napsal:
Za mě všem velká omluva za tiskovou chybicku v itinerari B, moc mě to mrzí. Jinak na příští rok se zrikam pořádání NZ a hlásím se jako posádka, nikdy sem to nejel, tak si to chci zkusit z té druhé strany, rád tuhle starost prenecham dalsim hlavickam, ať si to zkusej zorganizovat. Nicméně nevím, jestli někdo překoná historii a dokonalost nočních závodů pořádaných Pakem. Díky všem za účast

Ja treba vim, ze kazdy zavod (i tebou poradany) byl a je vyborny,vcetne tohohle...na NZ se tesim vzdy nejvic z celeho HD a nikdy nezklamal, takze at uz jsem dojel jakkoli, uzil jsem si to a moc dekuju za organizaci! Úsměv
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 11:36   Citovat  

Trasu jsme najizdeli Accordem, je fakt, ze ja s CR-V mam tu hranici bolesti trochu jinde Velmi šťastný

Taky bych pristi rok nejradsi jel... Nejakej dobrovolnik na organizaci? Velmi šťastný

Jinak jak rika Prcek, na Pakovy nocni zavody je jeste hodne co dohanet. Diky nemu jsem se do tehle srandy zamiloval Úsměv
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 12:35   Citovat  

SonnyX napsal:
Ja treba vim, ze kazdy zavod (i tebou poradany) byl a je vyborny,vcetne tohohle...na NZ se tesim vzdy nejvic z celeho HD a nikdy nezklamal, takze at uz jsem dojel jakkoli, uzil jsem si to a moc dekuju za organizaci! Úsměv

Kemo,
noční závody byly vždy asi tou jednou z nejlepších akcí na HONDAy, celý den být střízlivý, nenápadně se těšit na večer, užívat si, pak se setmí, nastane ta správná atmoška a jdeme do toho challenge. Krásně Ti začíná pracovat mozek, tříbí se Ti smysly ... no prostě má to svoje, to je bez řečí.

Cjmonty, Prcku a Hellbíku,
Těším se na další rok a uvidíme. Já bych příští rok jel zas, dohnal tak 2 roky absence a pak se v roce 2016.

Nejde o to, dohnat kvalitu či jeho úroveň. Myslím, že jde o to, že Noční závod je, někdo jej vymýšlí, je jedno, že jsou úkoly, že je legrace, bavíme se.

sopťa sopťa VTEC přátele Je to tam.
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 12:41   Citovat  

My jsme se na hlídce božsky bavili, příští rok to vidím na stejnou sestavu a určitě do toho jdu zase Velmi šťastný Velmi šťastný Jen teda příště až nás jako noční hlídku uvidíte, tak na nás nesviťte dálkovkama a vypínejte prosím světla když zatavíte, vidět mžitky ještě ráno není nic příjemnýho Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 12:57   Citovat  

Jako hlídka na nocnim zavode musim rict ze super Velmi šťastný
Hlavne jak jsme tam sedeli na zidlickach jak tri opusteny bezdomovci uprostred vesnice ... nektery projizdejici asi nechapali Velmi šťastný Ale nam to bylo nejak jedno Velmi šťastný
Takze pristi rok chci opet hlidkovat s Radkem a Danem Velmi šťastný
   Návrat  
Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 13:02   Citovat  

No ja jel absolutne podle predpisu. V obci do 50km/h a mimo obec max 90km/h. Jako je fakt, ze za ceduli "konec obce" jsem podradil za 2 a preradil az pri 90km/h, ale to neni mimo predpisy.
   Návrat  
Dreyphus je teď offline  Dreyphus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 13:21   Citovat  

My v papíře tu poslední hlídku neměli napsanou a proto jsme bloudili Velmi šťastný Jak si spolujezdec vyměnoval místo s řidičem .. k té jsme dojeli náhodou:D Jinak to bylo super Úsměv
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 13:25   Citovat  

Dreyphus napsal:
My v papíře tu poslední hlídku neměli napsanou a proto jsme bloudili Velmi šťastný Jak si spolujezdec vyměnoval místo s řidičem .. k té jsme dojeli náhodou:D Jinak to bylo super Úsměv

Jestli jste jeli Acko - start z kempu - tak tam zadna chyba nebyla, cili jste ji asi jen prehlidli. Chybka se vloudila do itinerare B kde byla psana jedna hlidka navic za coz uz si tady Prcek popel na hlavu vysypal HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 13:40   Citovat  

CJMonty napsal:
Jestli jste jeli Acko - start z kempu - tak tam zadna chyba nebyla, cili jste ji asi jen prehlidli. Chybka se vloudila do itinerare B kde byla psana jedna hlidka navic za coz uz si tady Prcek popel na hlavu vysypal HaHaaa
Hej opravdu jsme tam jednu hlídku neměli .. měli jsme tam hned kruháče a byli uprostřed dědiny a na navigci žádné kruháče nebyly Velmi šťastný Tk jsme jeli zpátky a narazili na červenou Civu typeRa podle nich jsme jeli k té hlídce ,kde jsme si měnili místa .. Kdyby na to koukala jen blondýna , tak bych neřekl ,ale já zastavil a koukal na to znova .. A přísahám ,že to tam nebylo .. Ale nevadí no Velmi šťastný stejně byla sranda:)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 13:41   Citovat  

Ten itinerář mám možná jěště v autě , tak tam pak mrknu..
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 13:44   Citovat  

byla hlidka u hrbitova, pak asi 2 body a hned dalsi. Je divny ze jsi kolem nas dojel az k tem kruhacum a nevsiml si nas, protoze jsme byli videt. To meneni mist jsem byl ja Úsměv

Schvalne se koukni, a kdyztak mi hod foto Mrk

Dik
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 13:47  Naposledy upravil Dreyphus dne 7.7.2014 , 13:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

CJMonty napsal:
byla hlidka u hrbitova, pak asi 2 body a hned dalsi. Je divny ze jsi kolem nas dojel az k tem kruhacum a nevsiml si nas, protoze jsme byli videt. To meneni mist jsem byl ja Úsměv

Schvalne se koukni, a kdyztak mi hod foto Mrk

Dik

To si jel z vedlejší a bylo doprava a doleva hlavní .. A my tam právě nic neměli. Tak jsem risl pravou stranu .. tam jsme se na to zova koukali a vraceli se k té hlídce předtím ... A těsně před ní jsme potkali to type R , tak jsem to otočil a jel klády za něma Velmi šťastný Pa brácha říkal,že tam měli hlídku navíc ,tak jsem myslel , že naší skupině zas chyběla .. Ale bylo mi divné , že ostatní z naší strany věděli kam jet Velmi šťastný
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 13:50   Citovat  

ano, presne tak, byla tahle prava a pak byly asi 3,5km po hlavni, leva a po 2km my co si tak matne pamatuju Úsměv

No zkus pohledat ten itinerar, at tady jen neplacame dohady Úsměv My doted zili v tom ze v itinerari A - ti co startovali z kempu - zadny problem nebyl...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 13:52   Citovat  

CJMonty napsal:
ano, presne tak, byla tahle prava a pak byly asi 3,5km po hlavni, leva a po 2km my co si tak matne pamatuju Úsměv

No zkus pohledat ten itinerar, at tady jen neplacame dohady Úsměv My doted zili v tom ze v itinerari A - ti co startovali z kempu - zadny problem nebyl...
Nvm co přebývalo v tom B itineráři ,ale nebylo to náhodou to samé , co jsme měli nakonci my ? Ale divné , že by to bylo jen na jednom papíře Úsměv
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 14:13   Citovat  

V itinerari pro B byla jedna hlidka navic, ktera se tam zatoulala z prvni verze trasy, ktera se pak upravovala. Cili nechybelo nikde nic, jen tam byla hlidka navic, proto mi prave moc nesedi, ze by v Acku neco chybelo... Respektive ona tam nebyla ani navic, jen misto vlevo se tam vloudila hlidka...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 16:51   Citovat  

Nenašel jsem ho ,ale to je jedno.. Mě akorát vrtalo hlavou proč všichni trefili a my ne ,protože jsem myslel ,že tam ta hlídka chyběla všem . Hlavně ,že pohár skončil v rodině VTEC Je to tam.
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 18:04   Citovat  

Dreyphus napsal:
Nenašel jsem ho ,ale to je jedno.. Mě akorát vrtalo hlavou proč všichni trefili a my ne ,protože jsem myslel ,že tam ta hlídka chyběla všem . Hlavně ,že pohár skončil v rodině VTEC Je to tam.

Jezis tak von vyhraje a jeste ma kecy pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 18:18   Citovat  

Brácha Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný Až se nikdo nebude dívat ,tak budu dělat ,že sem to vyhrál já Velmi šťastný pořádnej výtlem
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 20:35   Citovat  

Evička napsal:
Jako hlídka na nocnim zavode musim rict ze super Velmi šťastný
Hlavne jak jsme tam sedeli na zidlickach jak tri opusteny bezdomovci uprostred vesnice ... nektery projizdejici asi nechapali Velmi šťastný Ale nam to bylo nejak jedno Velmi šťastný
Takze pristi rok chci opet hlidkovat s Radkem a Danem Velmi šťastný

No a my se Zůzou jsme tam seděly skoro na hřbitově, asi abysme věděly, co nás čeká pořádnej výtlem z mýho hlídkujícího pohledu super, ale jak jezdily posádky z obou stran, tak nám se stalo, že se sešlo asi pět posádek naráz a pak to bylo pro ně docela zdržení...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 20:39   Citovat  

LadyImagine napsal:
No a my se Zůzou jsme tam seděly skoro na hřbitově, asi abysme věděly, co nás čeká pořádnej výtlem z mýho hlídkujícího pohledu super, ale jak jezdily posádky z obou stran, tak nám se stalo, že se sešlo asi pět posádek naráz a pak to bylo pro ně docela zdržení...

Dali jsme si práci s výběrem místa... Velmi šťastný

Takhle se sjíždí i v jednom směru,když jim víc zamotáš trasu.
   Návrat  
zykky je teď offline  zykky
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 20:43  Naposledy upravil zykky dne 7.7.2014 , 20:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ten hřbitov byl fakt dobrý místo..Ale nejlepší zážitek si odneseme doslova do hrobu že LadyImagine Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 20:43   Citovat  

Hellborn napsal:
Dali jsme si práci s výběrem místa... Velmi šťastný

Takhle se sjíždí i v jednom směru,když jim víc zamotáš trasu.

nejdřív jsem si myslela, že se tam budu bát, ale ono to nakonec bylo fakt super HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 20:44   Citovat  

zykky napsal:
Ten hřbitov byl fakt dobrý místo..Ale nejlepší zážitek si odneseme doslova do hrobu že Velmi šťastný

náhodou...šlo od tama pěkný teplúčko Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
zykky je teď offline  zykky
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 20:46   Citovat  

LadyImagine napsal:
náhodou...šlo od tama pěkný teplúčko Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

A trošku jsme si tam udělali doslova párty Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz