Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Acco Tourer 2,4 (8G) ...čím nahradit
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 6
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 6:39   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no z toho duvodu taky bych bral pro mne koupy A8G a dalsich z venku robustnich a vevnitr malych aut jako krok zpet, kvuli par vylepsenim ktery v realnim zivote moc neuzijes a to ,ze je novejsi auto ,kazdopadne se tam vejdou dve decky sedacky co vyvraci ty jeho nesmysly a mazda 6 ohledne sire vnitrniho prostoru ma o 3cm mene jako A8G a taky delka je mensi ,co se tyce te prepazky tak ty litry tam k dispozici jsou a to je hlavni ,das tam batoh nebo spoustu jinych veci,tak jako kufr v mazde ma 522l taky diky tomu ze nema bocni odkladaci prostory jako A8G ,ale ma tam vyklenky ktery se pocitaj jako kufr , jinak by mela taky jen cca 470l..nazbirala litry tam kam poradne nic nedas,staci se podivat do tech vsech vyklenku, lozni plocha je dokonce kratsi o 2cm nezli v A8G a pruchodna sirka o 6cm mensi, takze asi tak ohledne mista kouř

jinak jsem si trochu ocihnul z nudy volvo V70 2.0T a co se tyce prostoru, vnitrni parametry jsou temer totozny se A7G tourer .. co se tyce spotreby tak tam to vychazi podobne jako u K24 a pritom ma 203koni a 300Nm od 1750-4000ot a pri manulani prevodovce a nahonu na predek udela z 0-100km/h za cca 7,7s .. jinak jsi volvo tohle turbo hodne chvali ,jak chlazenim i jeho velikosti,vybava je i v Basicu hodne slusna a interier moc peknej a promyslenej , myslim ,ze stoji za povsimnuti je to dobrý

A zrazu ti už ani turbo nevadí Je to tam. , ved ti už nevieš ani čo píšeš a zamotáš dookola taký odporca turbo motorov papa .TU ti už ani nevadí že volvo je napoly Nemec/Francúz?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 11:02   Citovat  

rudy5 napsal:
A zrazu ti už ani turbo nevadí Je to tam. , ved ti už nevieš ani čo píšeš a zamotáš dookola taký odporca turbo motorov papa .TU ti už ani nevadí že volvo je [b]napoly Nemec/Francúz

Kdyby na půl Úsměv , u volva, už je švédský akorát možná to logo volvo Úsměv ale je to škoda, pač starý volva byly super kočáry, vždycky jsem si říkal, že to jediný by stálo za uvažování místo Hondy Úsměv

A už jste tu vyřešily co místo A8G? nechce se mi to číst. Jinak já ted jsem koukal na americký acco 2016 a to vypadá fajně (V6, VTEC Úsměv ) je tu někdo kdo ví jak by to bylo složitý dostat na CZ papíry? když nebudem řešit peníze za dovoz atd Cooo??? pouze z hlediska uředního ?Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 11:08   Citovat  

reznicek9 napsal:
Kdyby na půl Úsměv , u volva, už je švédský akorát možná to logo volvo Úsměv ale je to škoda, pač starý volva byly super kočáry, vždycky jsem si říkal, že to jediný by stálo za uvažování místo Hondy Úsměv

A už jste tu vyřešily co místo A8G? nechce se mi to číst. Jinak já ted jsem koukal na americký acco 2016 a to vypadá fajně (V6, VTEC Úsměv ) je tu někdo kdo ví jak by to bylo složitý dostat na CZ papíry? když nebudem řešit peníze za dovoz atd Cooo??? pouze z hlediska uředního ?Velmi šťastný
No když to chceš mít jednoduchý a neřešit finance tak kontaktuj firmu DENKER, ty se zabývají dovozem aut z USA.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 12:41   Citovat  

sablos napsal:
No když to chceš mít jednoduchý a neřešit finance tak kontaktuj firmu DENKER, ty se zabývají dovozem aut z USA.

JJ to vím, že jsou na to firmy, spíš mě zajímá co to obnáší, jak je to s homologacema, emisní normou atd. Úsměv

Edit: Musí se dodělat zadní mlhovka, to vím pořádnej výtlem takže šoupnout pod nárazník hranatou lucernu jako na Š120 Velmi šťastný
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 16:51   Citovat  

[quote="rudy5"]
DOHCVTEC napsal:
OT: zase ty tvoje reci o penezich jakoby jsi je mel jenom ty Tak to valím bulvy ..asi se ti vsichni poklonime jakej jsi velkej Boss ,
fakt me bavis asi mrknu na VW-club abych se kouknul kam nato chodis pořádnej výtlem Rikas ze v A8G neni vzadu misto pro dve detsky sedacky Tak to valím bulvy jakoby mazda byla vzadu jako audi A8L Velmi šťastný ... ja tam vozim taky dve v sedackach a mezi ne jsi pohodlne sedne jeste daljsi 12lety ..je sice fakt ,ze A8G tourer se 459l neni zadna slava oproti A7G tourer 576l kterej schova i dnesni konkurenci do kapsy kouř ,ale vetsine to staci pokud nejezdis se trema detma pres evropu nebo vnem nevozis slamu Velmi šťastný... nemluve otom ,ze cx-7 ma kufr stejne velkej a mista taky jako A8G a pritom vazi o 200kg vice takze tou dynamikou bych jsi tak jistej nebyl ...ty tvoje argumenty me fakt dostavaj nemluve o blaboleni o audinach a LPG ktere srovnavas z accordem v LPG pořádnej výtlem pobav nas at se dovime jeste neco noveho HaHaaa

Jinak kdyz ma,zakldatel tematu rozum,tak za 900000-1000000Kc nebude kupovat neco co se jen snazi byt cele roky kvlaitnejsi a spolehlivejsi a dohani to dizajnem a vybavou, ale cely roky opravdu kvalitni a spolehlivy je. Hou,domluvil jsem papa

Nepozeraj hodnody ale sadni do toho auta hovorím o A8G ako sa otvárajú zadné dvere kolko tam je miesta na nastupovanie a samotné miesto zase trepeš a nevieš o čom ako vždy. A prečo tu pletieš do toho CX-7? miestom? tá ma malý kufor a váhu má 1665kg nosnosť 636kg kde si nabral o 200kg viac ako accord A8G kombi?
tudy odkaz
Možno si mal 7ks straých Hond ale absolútne nemáš prehľad a ničom inom a trepeš stále to svoje dookola .úplny fanatizmus nič iné nevidíš keby máš trabanta 1Orokov tak nič lepšie neni toho by si ospevoval do nebies.

prej fanatizmus pořádnej výtlem fakt jedes pořádnej výtlem Neboj mel jsem i jiny auta spolu z hondama,jako SAAB,BMW,FORD,PEUGEOT,MITSUBISHI.. a mel moznost firemne pojezdit i na jinych a novych autech , takze prehled mam dostatecnej jen za tu cenu neznam lepsi kompromis vseho duleziteho jako ma muj posledni ACCORD a ja srovnaval cx-7 DISI ktery vazi urcite aspon o 150kg vice , taky jsem nasel test kde ma A8G 1870kg Velmi šťastný na netu najds kdeco nebo mi chces tvrdit ze CX-7 se 4x4 a mnohem vetsi karoserii ma stejnou vahu jako A8G ??? psal jsem to hlavne nato jak jsi zase srovnaval z A8G pac udela i stema +40kw z nula na sto +-stejne a stema kilama navic a ztratou u 4x4 ani dalsi pruznost nebude nejak extremni optoti A8G ,ale sam nevis co jsi pisal Velmi šťastný stejne jako ty pohadky o nastupovani a deckych sedackach Tak to valím bulvy,pac uz nevis co vymyslet abys nemusel rict,ze neumis jezdit na aute pokud nemas turbo a automat co udela vsechnu praci za tebe a sam jsi fanatik proti hondam ikdyz nemas o nich sajn HaHaaa

A jak jsem psal tak tu V70 jsem byl opravdu ocihnout kdyz jsem jel ve Vidni kolem a byl zvedavej i na tu uzasnou sestku tak jsem ji omrknul a myslel na to tvy srovnani a tve argumenty Tak to valím bulvy .U mazdy i co se zda na prvni pohled luxusni a kvalitni ma jeste daleko k premiovym modelum ..Mas pravdu ja bych pro sebe do turba nesel pac dokazu vyuzit potencial atmo motoru a bavi me to a taky bych nesel do novyho auta kdyz vim ,ze to moje je v zanovnim stavu a kdyz jsem spokojenej nemam duvod menit,coz neznamena ,ze vsechny starsi auta jsou veterani to muzes rict jen ty .Taky u auta vubec nezalezi kde ma puvod nebo skym ho spolecne vyvyji ..ale otom jakej je vysledek a otom ze je mazda na urovni volva nebo dokonce lepsi nikoho nepresvedcis. Pro tvou informaci i fancouzi i nemci dokazou udelat kvalitni komponent hlavne pro takovou tridu a Volvo V70 neni vyjimkou ,ma hlavne mnohem lepsi zpracovani a taky nemusi mit automat ,bohuzel jsem tam byl jen na skok a nebyl jsem objednanej na jizdu abych mohl vyzkouset to variabilni casovani u volva ,kde se rika ,ze ten motor je pekne tocivej a pritom tahne naplno uz od 1750ot,ale verim ,ze ten motor nebude pod urovni motoru subaru nebo mazdy, nemluve o prostoru kde porazi konkurenci z prehledem a uz jen z techto duvodu bych nad nim premslel byt autorem tohto tematu a kupovat auto za takovy prachy papa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 17:34  Naposledy upravil rudy5 dne 2.11.2015 , 18:13, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ty zrovnavas mazdu cx-7, disi turbo 191kw s tvojim accordom? To nemyslis vážně Je to tam. chod sa prosím ta na tom previezt.a inak já som pisal o cx-7 naftě AK si si nevsimol tu mám ja. Mazda 6 co mam je disi zzzzzzz zzzzzzz ale vies co ked už o novej mazde 6 povies že to je cerep tak už radsej nic nepis ta sa paci 9 ludom z 10, a ty si ten jeden . Velmi šťastný ,pozri si na to auto uživatelské recenze ,testy,hodnotenia,píšu o tom nezávislý ludia kterým prejde cez ruky X aut ty pises iba tvoj názor nic z praxe ,co si viděl cez okno ked di isiel okolo X ludi o tom autě napíše že su pozluzite kvalitně materiály a sama chvála na to auto len ty si meles dookola že to je cerep chod sa schladit alebo vies co chod im poradit že píšu kraviny že ty mas pravdu . Mr. Green

A k ceně Mazda 6 2.5 automat v najvyssej výbavě od 33tis eur kombi samozřejmě Volvo v70 motor T4 190hp cena v středně výbavě momentum od 47tis eur ,kde si Nápad je tu! ty přišel inak na ten motor co si pisal niviem v ponuku su len dva T4 190hp a T5 245hp .dost dobrý rozdiel v ceně nemyslis ?
   Návrat  
jenda200 je teď offline  jenda200
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 18:13   Citovat  

Pssst...nikomu to neříkejte, ale rudy5 je tady nasazen "zeshora" , CIA...CI5 ...NASA...KIA...UFO... Cooo??? Cooo??? Je to tam. pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 18:14   Citovat  

jenda200 napsal:
Pssst...nikomu to neříkejte, ale rudy5 je tady nasazen "zeshora" , CIA...CI5 ...NASA...KIA...UFO... Cooo??? Cooo??? Je to tam. pořádnej výtlem

UFO je vies co ? Honda Je to tam. Je to tam.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 18:18   Citovat  

rudy5 napsal:
Ty zrovnavas mazdu cx-7, disi turbo 191kw s tvojim accordom? To nemyslis vážně Je to tam. chod sa prosím ta na tom previezt.a inak já som pisal o cx-7 naftě AK si si nevsimol tu mám ja. Mazda 6 co mam je disi zzzzzzz zzzzzzz ale vies co ked už o novej mazde 6 povies že to je cerep tak už radsej nic nepis ta sa paci 9 ludom z 10, a ty si ten jeden . Velmi šťastný ,pozri si na to auto uživatelské recenze ,testy,hodnotenia,píšu o tom nezávislý ludia kterým prejde cez ruky X aut ty pises iba tvoj názor nic z praxe ,co si viděl cez okno ked di isiel okolo X ludi o tom autě napíše že su pozluzite kvalitně materiály a sama chvála na to auto len ty si meles dookola že to je cerep chod sa schladit alebo vies co chod im poradit že píšu kraviny že ty mas pravdu . Mr. Green

jo ja zapomel na ty tvoje kopance do zad pořádnej výtlem vis vubec co je power/weight ratio ? a jinak jsem jsi ta auta hezky prolezl a hned mi bylo jasny ,co bych bral za tu cenu a nepisu ,ze je 6stka krap a,ze se mi nelibi kdyz sem na zacatku tematu psal ,ze je pekna ,jen to srovnavas z necim co ma od toho jeste daleko a to ,ze se libi lidem je nepdstatny kdyz hledas ,za urcitou cenu nejlepsi moznou kvalitu ,taky se vychvaluje hyunday i40 nebo KIA jak sli napred s kvalitou,co je nepochybne ,ale porad to nejde srovnat s premiovymy znackama jako je V70 a to zase nechapes ty ,mas ,ale recht ,kup jsi podle toho co se hlavne libi bez radnyho srovnani v segmentu za stejny penize sopťa sopťa
   Návrat  
jenda200 je teď offline  jenda200
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 18:20   Citovat  

rudy5 napsal:
UFO je vies co ? Honda Je to tam. Je to tam.

Ja vím, jsem mimořádně vtipnej je to dobrý
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 18:28   Citovat  

jenda200: A dokud tady na rudyho příspěvky bude někdo reagovat, tak tady bude prudit dál......
Já se takovým lidem (co plivou na Hondy) jenom směju a nemají šanci mě rozhodit kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 18:41   Citovat  

Koukám, že jsem se svým příspěvkem na první stránce až tak neseknul Velmi šťastný

rudy5 co jsi si nakonec vybral ty? toho S-maxe? 2.0 ecoboost? 146 nebo 176kW ?

Neber to jako rýpaní, jako to bereš pokaždý, pouze se ptám Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 18:56   Citovat  

Petr 78 napsal:
jenda200: A dokud tady na rudyho příspěvky bude někdo reagovat, tak tady bude prudit dál......
Já se takovým lidem (co plivou na Hondy) jenom směju a nemají šanci mě rozhodit kouř

je to dobrý a Kto na Hondu pluje? Mr. Green zase necitas celu diskusi ale nevadi.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2015 , 18:59   Citovat  

reznicek9 napsal:
Koukám, že jsem se svým příspěvkem na první stránce až tak neseknul Velmi šťastný

rudy5 co jsi si nakonec vybral ty? toho S-maxe? 2.0 ecoboost? 146 nebo 176kW ?

Neber to jako rýpaní, jako to bereš pokaždý, pouze se ptám Úsměv

Já to neberiem ako rypanie hej to auto pozeram ale benzínových je velmi malo ako na SK tak aj v Cz.este som není na 100% rozhodnutý.naftu moc nechcem koli DPF filtru a malému najazdu vzhladom na to že to bude druhé auto.
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2015 , 18:58   Citovat  

kde zjistím jaké zrychlení má A8G 2.4 automat??? někde najdu 9,6s jinde zase 7,9.....
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2015 , 19:06   Citovat  

7,9s nemá určitě. Je to lehce pod 10s.
Celkem spolehlivou db má tudy odkaz
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2015 , 19:20   Citovat  

Honda v poface katalogu uvádí 7,8 - 8,0s pro 6MT a 9,4 - 9,6s pro 5AT.
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2015 , 0:42   Citovat  

takovej rozdíl? Smutný

tak to je špatný Smutný
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2015 , 11:34   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
takovej rozdíl? Smutný

tak to je špatný Smutný

Hondu jedině v manuálu VTEC

U DSG se konkurence chlubila, jak prý je to rychlejší, než manuální řazení a když se podívate na čísla, tak zjistíte, že tomu tak není Mrk
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.12.2015 , 11:44   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
takovej rozdíl? Smutný

tak to je špatný Smutný

U rodinneho cruiseru bych to nepovazoval za zadnou hruzu. Stejnou hodnotu akcelerace ma i 2,2i-CTDi Tourer poface s manualem a v provozu patri urcite mezi ta rychlejsi auta.
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2015 , 11:48   Citovat  

No asi takhle... Nevim co ted myslis tim rychlejsi, ale podle me cas prerazeni rozhodne rychlejsi je. Osobne jsem jel jednu sluzebku (cca 2200km) s novou ochcavkou a po asi mesici a pul zas tu stejnou cestu, stejne auto, skoro stejna vybava, stejny motor ale 7stupen DSG. Byl jsem z toho DSGcka celkem odvarenej, i kdyz jsem skalni fanda japoncu! Konretne tady, v porovnani tech dvou aut, bylo lepsi jak prerazeni samotne, tak logicky i dynamika auta. Naopak hondiho automatu (konretne u A8G) jsem se vyhibal jak cert krize Smutný Ale tak treba prekvapi s tim 10ti stupnem kouř

Střelec napsal:
Hondu jedině v manuálu VTEC

U DSG se konkurence chlubila, jak prý je to rychlejší, než manuální řazení a když se podívate na čísla, tak zjistíte, že tomu tak není Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2015 , 17:08   Citovat  

Bully napsal:
U rodinneho cruiseru bych to nepovazoval za zadnou hruzu. Stejnou hodnotu akcelerace ma i 2,2i-CTDi Tourer poface s manualem a v provozu patri urcite mezi ta rychlejsi auta.

Rodinný cruiser je třeba Volvo, nebo nějaké ameriky s mrtvým řízením, Accord tourer je imho spíš sportovní kombi... Sedí to, jede to, nehoupe se to a dává to slušnou zpětnou vazbu.

krtekm napsal:
No asi takhle... Nevim co ted myslis tim rychlejsi, ale podle me cas prerazeni rozhodne rychlejsi je. Osobne jsem jel jednu sluzebku (cca 2200km) s novou ochcavkou a po asi mesici a pul zas tu stejnou cestu, stejne auto, skoro stejna vybava, stejny motor ale 7stupen DSG. Byl jsem z toho DSGcka celkem odvarenej, i kdyz jsem skalni fanda japoncu! Konretne tady, v porovnani tech dvou aut, bylo lepsi jak prerazeni samotne, tak logicky i dynamika auta. Naopak hondiho automatu (konretne u A8G) jsem se vyhibal jak cert krize Smutný Ale tak treba prekvapi s tim 10ti stupnem kouř

No já měl tu čest se 7st. DSG v superbu II combi, sice tedy jen 2.0 TDI 125 kw, ale stačilo mi to. Větší parodii jsem neviděl. Při plným knedlíku si to normálně podřadilo do otáček, kde už to nejelo (3500+), zařvalo to, přičemž zrychlení tomu zvuku vůbec neodpovídalo, aby si to hned vzápětí mohlo přeřadit na vyšší stupeň, kde už to jelo Velmi šťastný Dynamika mi celkově přišla celkem slabá. Pak jsem jel v tom samém autě s manuálem a ten letěl jako z praku proti tomu.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2015 , 23:21   Citovat  

Hehe... Moza tam je ten zasadni rozdil! Ja jel totiz taky s ropou ale s 1,6kou HaHaaa A tam to DSG opravdu pomohlo. To pohodli a prave ta snadnost a rychlost prerazeni se mi u toho auta strasne zamlouvala. Sladeni s konretnimi motorizacemi nemuzu soudit!!! Kazdopadne ja zaprisahlej manualista jsem zacal snit o automatu jako o nastupci nynejsi A8G 2.4. Ale hondi 5q, to opravdu nee. Ale tak, uzivam si jen rok a neco, a dalsich x let spolu jeste urcite budeme je to dobrý
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.12.2015 , 0:51   Citovat  

Střelec napsal:
...Rodinný cruiser je třeba Volvo, nebo nějaké ameriky s mrtvým řízením, Accord tourer je imho spíš sportovní kombi... Sedí to, jede to, nehoupe se to a dává to slušnou zpětnou vazbu...

Nevim, s cim to porovnavas, ale ja bych tak nekriticky nebyl. Volant trosku jak kormidlo, v zakladni poloze ma mrtvy chod a zpetne vazby urcite nema na rozdavani ani nahodou. Pro rodinne auto to jsou ale urcite klady a mam to na nem rad. Jiste ze jsou auta, co na tom budou jeste "hur", ale ze je v tomhle ohledu o neco lepsi z nej nedela zadne sportovni kombi.
Treba C8G mel o dost ostrejsi rizeni a kola se natacela uz pri nepatrnem pohnuti volantem, pro cestovani to byla nevyhoda. Zpetne vazby mel zhruba tak stejne, ze se neco deje s trakci clovek poznal driv v pozadi nez ve volantu.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2015 , 10:36   Citovat  

Presne je to dobrý Drive by wire system je to nejhorsi, co tam mohli dat. Osobne vlastnim prvni auto s timto systemem a nejvic co mi na nem vadi je prave toto: Reakce elektro klapky se snad vylepsi Hondatou, elektro posilovac a pak odskakujici zadni naprava. To stale resim a doufam ze se i zadari. Ze zpetnou vazbou do volantu neudelam asi nic.

Kdyz uz jsme u toho, kdyz jemnoulince hejbnu s volantem. Opravdu hodne citlive a o male kroky, citim v nem jakoby menici se odpor a cukani. Kdyz to delam mene citlive, a trosku vice rychle necitim nic. Pri rizeni si toho nejde vsimnout vubec. Je to normalni??? Ve stredni poloze se pak musite vynalozit trosicku vetsi silu na otoceni, nez za hranici te stredni polohy samotne. Pak to jde jakoby snadneji. Proste najizdim do zatacky a nic nic a najednou paaac a volant "povoli". Je to citit, ale ne nejak markantne. Chvilku mi trvalo, nez jsem si uvedomil ze to tak dela. U konkurence jsem si toho nevsiml Ble
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2015 , 11:37   Citovat  

offtopic nevím, co všichni mají s DSG. Najel jsem s ním v Octavii III RS, v Superbu 3, v každém kolem 1000 km, město, mimo, a jako větší blbost jsem nezažil. Absolutně to nevědělo, co zařadit, kdy zařadit, pomalé rozjezdy na křižovatkách byly vážně pomalé, i na manuál jsem 3x rychlejší, rychlé zase stylem, že to tam hodilo 1-2-3, pak hned podřadilo na 2 a nechalo točit do nesmyslu otáček téměř na max, při jízdě a přišlápnutí, abych rychleji předjel to podřadilo o 2 stupně ale stylem, že to celé s autem cuklo, jak to nestíhalo zase korigovat otáčky, jako s ničím horším v AUT jsem nejezdil a fakt nechápu, jak jsou z toho všichni hotový... Takový AUT v MB E, např. 270 CDi z 2001, to se nedá srovnat, tam to funguje ten AUT naprosto hladce, bez známky řazení, ví, kdy co a jak tam zařadit, kolik točit, prostě nebe a dudy... To samé novější Land Cruiser, tam nevím, co je za systém AUT, ale 6-ti kvalt prostě jede krásně plynule, žádné cukání autem, žádné hloupé přeřazování, když neví, co tam zařadit...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2015 , 12:46   Citovat  

Bully napsal:
Nevim, s cim to porovnavas, ale ja bych tak nekriticky nebyl. Volant trosku jak kormidlo, v zakladni poloze ma mrtvy chod a zpetne vazby urcite nema na rozdavani ani nahodou. Pro rodinne auto to jsou ale urcite klady a mam to na nem rad. Jiste ze jsou auta, co na tom budou jeste "hur", ale ze je v tomhle ohledu o neco lepsi z nej nedela zadne sportovni kombi.
Treba C8G mel o dost ostrejsi rizeni a kola se natacela uz pri nepatrnem pohnuti volantem, pro cestovani to byla nevyhoda. Zpetne vazby mel zhruba tak stejne, ze se neco deje s trakci clovek poznal driv v pozadi nez ve volantu.

Nu a co podle tebe vyhoví takovému označení, která auta - když vezmeš v úvahu rok výroby? Vezl se v tom i známý, co je zvyklý na BMW a byl příjemně překvapený, jak Accord funguje, po stránce řízení, podvozku a motoru.

HIGHTOWER napsal:
offtopic nevím, co všichni mají s DSG. Najel jsem s ním v Octavii III RS, v Superbu 3, v každém kolem 1000 km, město, mimo, a jako větší blbost jsem nezažil. Absolutně to nevědělo, co zařadit, kdy zařadit, pomalé rozjezdy na křižovatkách byly vážně pomalé, i na manuál jsem 3x rychlejší, rychlé zase stylem, že to tam hodilo 1-2-3, pak hned podřadilo na 2 a nechalo točit do nesmyslu otáček téměř na max, při jízdě a přišlápnutí, abych rychleji předjel to podřadilo o 2 stupně ale stylem, že to celé s autem cuklo, jak to nestíhalo zase korigovat otáčky, jako s ničím horším v AUT jsem nejezdil a fakt nechápu, jak jsou z toho všichni hotový...

Asi tak OK Někteří jsou z toho docela slušně zmagoření. Jako jeden, co mi tvridl, že benzín 3.0 V6 + manuál je pro ženský, páč se nemusí moc řadit, přitom sám jezdil v tomhle DSG s 2.0 TDI Velmi šťastný Teď měnil auto, tak jsem myslel, že vezme něco zábavnějšího, když je takový znalec a prý si vybral O3 RS, pro změnu opět 2.0 TDI DSG HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2015 , 22:38   Citovat  

Střelec napsal:
Vezl se v tom i známý, co je zvyklý na BMW a byl příjemně překvapený, jak Accord funguje, po stránce řízení, podvozku a motoru.

Ja nevim, ale konkretne na 8g mi teda podvozek nepripada uplne "sportovni"... A casto utrhavajici se ulozeni predniho spodniho ramene zrovna dobremu pocitu z presneho rizeni taky nepridava. Na 6g bylo rizeni mnohem citelnejsi, mozna i kvuli relativne velkemu vahovemu rozdilu obou aut a hlavne hydraulika vs elektro posilovac!!! Tezko rict. Porovnavam tyto dve auta se stejnym najezdem, a to 140k OK Zda se mi ze cim novejsi, tim mene citelne coz me dost mrzi Smutný Super na klasicke cestovani, ale sportovnejsi byla rozhodne sestka!

Střelec napsal:
Asi tak OK Někteří jsou z toho docela slušně zmagoření. Jako jeden, co mi tvridl, že benzín 3.0 V6 + manuál je pro ženský, páč se nemusí moc řadit, přitom sám jezdil v tomhle DSG s 2.0 TDI Velmi šťastný Teď měnil auto, tak jsem myslel, že vezme něco zábavnějšího, když je takový znalec a prý si vybral O3 RS, pro změnu opět 2.0 TDI DSG HaHaaa

Potreba si uvedomit, ze clovek preferujici automat se s clovekem uprednostujicim manual asi nikdy neshodne. Neutocim, jen pokukazuju na to, ze kazdy to vnima jinak, a tezko pak najit shodu. Napriklad ja kdyz jedu z hokny po pekelnym dnu, casto myslim na to jak by bylo prijemne porad neslapat spojku. Kor kdyz musis zbytecne radit kvuli super plynulejm rozjezdum ostatnich ridicu na krizovatkach, nesmyslne pomalych dojezdech na ne, atp atp. Na druhou stranu, neni nad to si pohrat pri ostrejsi jizde s presnym manualem, ktery Honda umi velmi obstojne,je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2015 , 22:43   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
offtopic nevím, co všichni mají s DSG. Najel jsem s ním v Octavii III RS, v Superbu 3, v každém kolem 1000 km, město, mimo, a jako větší blbost jsem nezažil. Absolutně to nevědělo, co zařadit, kdy zařadit, pomalé rozjezdy na křižovatkách byly vážně pomalé, i na manuál jsem 3x rychlejší, rychlé zase stylem, že to tam hodilo 1-2-3, pak hned podřadilo na 2 a nechalo točit do nesmyslu otáček téměř na max, při jízdě a přišlápnutí, abych rychleji předjel to podřadilo o 2 stupně ale stylem, že to celé s autem cuklo, jak to nestíhalo zase korigovat otáčky, jako s ničím horším v AUT jsem nejezdil a fakt nechápu, jak jsou z toho všichni hotový... Takový AUT v MB E, např. 270 CDi z 2001, to se nedá srovnat, tam to funguje ten AUT naprosto hladce, bez známky řazení, ví, kdy co a jak tam zařadit, kolik točit, prostě nebe a dudy... To samé novější Land Cruiser, tam nevím, co je za systém AUT, ale 6-ti kvalt prostě jede krásně plynule, žádné cukání autem, žádné hloupé přeřazování, když neví, co tam zařadit...

Nechcem si zastávat DSG ale na mercedese ml 270 cdi mám co to odjazdene a nevidím rozdiel medzi DSG skor horsie .
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2015 , 23:58   Citovat  

rudy5 napsal:
Nechcem si zastávat DSG ale na mercedese ml 270 cdi mám co to odjazdene a nevidím rozdiel medzi DSG skor horsie .

Nevím, dál neřeším, ale prostě na MB řadí tak (měl jsem rok E270 CDi automat), jak čekám, jak bych řadil na manuálu, u DSG tohle prostě jsem nezažil. Mě vyhovuje jak manuál, tak i automat, ovšem ten, co ví co dělat Je to tam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Acco Tourer 2,4 (8G) ...čím nahradit
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina