Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Čím leštíte svoje miláčky: exterier, interier, motor, kola
Fórum: Exteriér
3
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51, 52  Další 
Zaslat odpověď

Strana 50 z 52
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.4.2017 , 19:33   Citovat  

Dnes v cernych ovcich o zazracnem odstranovaci skrabancum proti skrabancum Velmi šťastný Nestihaji vyrabet. Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.4.2017 , 15:15   Citovat  

JardaBar napsal:
Dík. Takže je to jako s kosmetikou pro ženský, utratíš tisíce a stejně to moc dlouhodobý efekt mít nebude HaHaaa

Ty vosky mě zklamaly, doufal jsem, že si přes léto vystačím s wapkou, ale na spodku dveří, obecně na spodku auta většinou zůstanou šmouhy.
K tomu myti a suseni:Kdyz umyjes dobre navoskovane auto jen wapkou, pokud tedy neni spina nalepena a je jen zapraseny, tak pak staci vzit kvalitni uterku a auto vysusit a nemely by na nem byt zadne zbytky, protoze vsechno nasaje uterka a auto je krasne ciste a ta krasna red si peci rozhodne zaslouzi. Je to sice prace navic, ale vyplati se to. Úsměv A kdyz vosk dokrmis nejakym susicim detailerem, uvidis jak auto krasne prokoukne a vosk vydrzi mnohem dele. Je to sice dalsi investice navic, ale zase tolik penez to neni myslim. A jedna lahev vydrzi docela dlouho. Ja poutivam toto naredene jeste 1:20, nekteri dokonce i 1:50 a to je skoro zadarmo a vysledek slusny odkaz

A nebo toto

JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.4.2017 , 16:01   Citovat  

Zkusím příště, dík.

8G moc dobrý lak nemá, spousty ďubek, nedrží na autě, je dost tenkej, tam Honda ušetřila. Co se laku týká, nejhorší auto co jsem kdy měl a nezměnilo se to ani po faceliftu. Prostě to šidí. Takže fotka vypadá lépe než skutečnost Úsměv. Ale z dálky je to ok Mrk.
Teď jsem to udělal dost důkladně, uvidíme, třeba to po zašpinění zvládnu s wapkou a osuškou.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.4.2017 , 16:27  Naposledy upravil Kendik dne 22.4.2017 , 8:15, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

JardaBar napsal:
Zkusím příště, dík.

8G moc dobrý lak nemá, spousty ďubek, nedrží na autě, je dost tenkej, tam Honda ušetřila. Co se laku týká, nejhorší auto co jsem kdy měl a nezměnilo se to ani po faceliftu. Prostě to šidí. Takže fotka vypadá lépe než skutečnost Úsměv. Ale z dálky je to ok Mrk.
Teď jsem to udělal dost důkladně, uvidíme, třeba to po zašpinění zvládnu s wapkou a osuškou.
Neni zac. To je pravda, ze s kvalitou laku to neni zadna slava a nejen u Hond. Z detailerskeho pohledu je to sice trosku prasarna susit auto po umyti wapkou bez omyti houbou nebo myci rukavici a samponem, ale kdyz pouzijes nejaky detailer, urcite by to nemelo tak vadit, protoze lubrikuje a vosk se tim i dokrmi a zvysi se ochrana laku. Ja auto uz ani wapkou nemyju pokud tedy neni extra zaspinene. Pouzivam ONR na myti bez oplachu a uterku. A take to nevypada tak strasne. Krome predniho narazniku, ktery nekdo strikal neodborne bezbarvym lakem Velmi šťastný

Kdyz susis uterkou po umyti jen wapkou, tak se necistotama, ktere zustaly skrabe lak a tvori se hologramy, takove ty kruhove skrabance, ktere jsou videt pri pohledu na lak proti slunci. Na videu je to videt. Ma je 99,9% aut muj odhad Velmi šťastný Nejlepe je umi delat mycky. Velmi šťastný Ale to Ty asi stejne moc neresis, kdyz mas lak v takovem stavu jak pises. I kdyz je to skoda. Ten lak na Tvem podle fotek tak strasne nevypada, ale kdyz se foti ze spravneho uhlu, kazda fotka vypada dobre Velmi šťastný

Odkaz

SNC07858.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
SNC07858.jpg, 562.47 kB

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.4.2017 , 17:39   Citovat  

Na většině 8G najdeš jednu ďubku vedle druhé, na předku. To na fotce neuvidíš, ale stačí si lak změřit, evropská auta mají dvojnásobnou vrstvu. Honda jen takový "poprašek". Úsměv
Tchánovi se u pofaceliftu 8G na kapotě odloupl asi 1cm čtvereční a to měl najeto asi 30 tis. km. Co servis? To byl kamínek, s tím nic nenaděláme. Na Mazdách je lak taky tenký, ale drží líp.

"kolečka" v laku jsem docela potlačil pomocí Meguiars Swirl Remover.

Majkl_MB je teď offline  Majkl_MB
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 2:43   Citovat  

Kendik napsal:
K tomu myti a suseni:Kdyz umyjes dobre navoskovane auto jen wapkou, pokud tedy neni spina nalepena a je jen zapraseny, tak pak staci vzit kvalitni uterku a auto vysusit a nemely by na nem byt zadne zbytky, protoze vsechno nasaje uterka a auto je krasne ciste a ta krasna red si peci rozhodne zaslouzi. Je to sice prace navic, ale vyplati se to. Úsměv A kdyz vosk dokrmis nejakym susicim detailerem, uvidis jak auto krasne prokoukne a vosk vydrzi mnohem dele. Je to sice dalsi investice navic, ale zase tolik penez to neni myslim. A jedna lahev vydrzi docela dlouho. Ja poutivam toto naredene jeste 1:20, nekteri dokonce i 1:50 a to je skoro zadarmo a vysledek slusny odkaz

A nebo toto

Prosím nesušit auto pokud není důkladně umyté, můžeš tím udělat víc škody než užitku Úsměv

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 2:45   Citovat  

Majkl_MB napsal:
Prosím nesušit auto pokud není důkladně umyté, můžeš tím udělat víc škody než užitku Úsměv

Majkle_MB,
tak tak, to je základ!!!

Ono to i dá rozum tak nějak logicky/fyzikálně i selsky!!!

je to dobrý přátele

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 8:06   Citovat  

Majkl_MB napsal:
Ano, take na to v mem dalsim prispevku upozornuji. Je tam i video, jak lak po nesetrnem zachazeni prinejmensim dopada.

Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 10:29   Citovat  

Nechci vám do toho kecat, ale pokud má člověk své auto rád, nesušil bych auto "sušícím švédem" bez důkladného umytí. Prach je svině, a ten bez důkladného odstranění (třeba mycí rukavicí) z auta nedostanete. Než tento postup, tak radši jen rychlé umytí wapem. Hologramy nebo jen micromarring na autě nechce nikdo. A navíc, což tu je taky zmíněno, laky od Hondy jsou fakt bída.
Když jsem auto přivezl ze salůnu a prohlížel ho na slunci, chtělo se mi brečet, téměř všude mikro škrábance. Tohle jsem nečekal. Zřejmě auto při předprodejní činnosti myl člověk, co ví o správném mytí prd. Na některých místech jsem měl zmatnělý lak a zbytky lepidla z přepravní folie. Takže jsem auto převezl k detailerovi a obětoval částku za dekontaminaci, jednokrokové strojní leštění a voskování. Až teď jsem spokojený.
Kdo chce mít lak fakt v pěkném stavu, neměl by určité kroky během mytí přeskočit. Takže wap, dva kýble (jeden s vkožkou), mycí rukavice, kvalitní šampon, detailer a pořádný sušící ručník bych u mytí nevynechal. Auto myju jednou za 3 týdny pořádně a jednou týdně jen wapem.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 10:55  Naposledy upravil Kendik dne 22.4.2017 , 11:19, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Jopeeeno napsal:
Nechci vám do toho kecat, ale pokud má člověk své auto rád, nesušil bych auto "sušícím švédem" bez důkladného umytí. Prach je svině, a ten bez důkladného odstranění (třeba mycí rukavicí) z auta nedostanete. Než tento postup, tak radši jen rychlé umytí wapem. Hologramy nebo jen micromarring na autě nechce nikdo. A navíc, což tu je taky zmíněno, laky od Hondy jsou fakt bída.
Když jsem auto přivezl ze salůnu a prohlížel ho na slunci, chtělo se mi brečet, téměř všude mikro škrábance. Tohle jsem nečekal. Zřejmě auto při předprodejní činnosti myl člověk, co ví o správném mytí prd. Na některých místech jsem měl zmatnělý lak a zbytky lepidla z přepravní folie. Takže jsem auto převezl k detailerovi a obětoval částku za dekontaminaci, jednokrokové strojní leštění a voskování. Až teď jsem spokojený.
Kdo chce mít lak fakt v pěkném stavu, neměl by určité kroky během mytí přeskočit. Takže wap, dva kýble (jeden s vkožkou), mycí rukavice, kvalitní šampon, detailer a pořádný sušící ručník bych u mytí nevynechal. Auto myju jednou za 3 týdny pořádně a jednou týdně jen wapem.
To mas pravdu, ale kdo to takhle dela? Pokud narazis na muj prispevek, pod tim jsem k tomu napsal driv to same jako Ty a Majkl, protoze jsem cekal, ze se nekdo ozve.

Auto myjes jednou tydne wapem? Nemas na laku po uschnuti vodni spot a zbytky spiny, ktera tam vzdycky je? Nebo mas tak dokonale navoskovano, ze se vsechno smyje? Nemas na ukazku nejake fotky Tveho auta proti slunci? Úsměv Rad se podivam.

Vetsina lidi dava stejne auto do mycky a to je snad to nejhorsi. Kdyz to tak sleduji, tak automycky maji nekonecne fronty a na wapkach vetsina lidi auto jen oplachne a jede. Malokdo si da tu praci vzit kybl, houbu nebo radeji rukavici a poradne ho umyt. Kazdopadne ani to neni zarucena jistota, ze se neposkrabe lak. Pokud nekdo chce myt auto tak, aby opravdu nemelo hologramy je potreba pouzivat minimalne system dvou veder jak sam pises a to dela malokdo a ani tak neni 100% vysledek zaruceny. Clovek se stejne pravidelne korekci laku nevyhne tak nebo tak pokud chce mit lak dokonaly.
Staci se projit po parkovisti u marketu a vsadim se, ze nenajdes ani jedno auto bez hologramu. Jak jsi uvedl sam i nova auta maji lak v katastrofickem stavu, protoze v lakovne se s tim moc ne wc a v autosalonu myji auta nehorazne destruktivnim zpusobem Ble
JardaBar se ptal co ma delat, aby nemel kapky po wapce na laku. Jedina moznost je lak vysusit.

Mam co delat, abych se toho zbavil, viz foto.. Takhle vypada cele auto.

kufr.jpg

kufr.jpg, 172.59 kB

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 11:15   Citovat  

Je to tak... 90% lidí myje na portálových myčkách a zbytek ve wap boxech. A ješte když vidím, že na lak berou ten kartáč, kterým před nimi někdo myl totálně zhnojené auto, nechápu, že jim ty následné škrábance nevadí. No, můj boj to není.
Dnes vím, že Hondu v černé bych už nekupoval. Nejtmavší by byla briliant sporty blue. Na ní ty nedokonalosti nejsou tak vidět. Hondí černá je peklo. Nejde mi o údržbu, ale o povrch. Tenký a měkký lak s až neskutečnou schopností do sebe absorbovat škrábance, kteté vzniknou už jen přejetí dlaně po špinavém auté. Takže když auto myji, jen s největší opatrností, dostatečnou lubrikací a neustálým vyplachováním mycí rukavice. Tak, jak se musí sušit hondí lak, nebylo zapotřebí u žádného předchozího auta. Opatrně přikládat ručník, vyhnout se pohybu do stran, jen fakt opatrně přikládat. Pak člověk eliminuje ty hnusné škrábance. Jasně, může se zdát, že ptřeba přeháním, ale pokud chci lak udržet v přijatelné kondici, jiná cestat není.
Ten Tvůj lak by potřeboval korekci jak víno. Sám osobně bych si na to netroufl. Možná nejdřív na nějaké Feldě, a teď kde člověk vezme orbitku, správný kotouč, pasty... Ročně by to šlo jen zamaskovat, ne odstranit, ale to víš sám.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 11:23   Citovat  

Kurde, omlouvám se za gramatické chyby, píšu z mobilu Úsměv K JardaBarovi...Spotům - flekům z běžné, nedemineralizované vody po mytí se dá předejít jen tím důkladným sušením pořádným sušícím ručníkem. A jak jsem psal, před tím musí být auto důkladně umyté, jinak se do ručníku dostane prach a .... škrábance jsou na světě. Nejde jednou bez druhého, když chceš na oku lahodící výsledek.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 11:32   Citovat  

Kendik:
Pár fotek před a po.

FB_IMG_1492853166288.jpg

FB_IMG_1492853166288.jpg, 35.17 kB

FB_IMG_1492853172324.jpg

FB_IMG_1492853172324.jpg, 32.8 kB

FB_IMG_1492853182677.jpg

FB_IMG_1492853182677.jpg, 35.05 kB

FB_IMG_1492853189775.jpg

FB_IMG_1492853189775.jpg, 49.79 kB

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 11:39   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Kendik:
Pár fotek před a po.
Smekam. To je parada! Lak jako vino. Ale take jsi ho mel v docela zalostnem stavu Tak to koukám! Je videt, ze umis. je to dobrý Urcite Ti to dalo hodne prace do takoveho stavu dat cele auto. Co jsi na to pouzil? Ja se chystam nasadit na tu mou tragedii GTechniq P1. Ten mam vyzkouseny a vim, ze funguje opravdu dobre.
S tou cernou to je pravda, ale i presto bych asi nemenil Velmi šťastný

Ono je to slozite. JardaBar chce mit porad pekne auto, ale s minimem prace, tak to se pak tezko radi.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 12:01   Citovat  

Černá je dobrá, ale jen tak třeba u Audi. Mají dobrý a silný film laku, Honda se jim nemůže rovnat. Zase na druhou stranu, když už je na audině škrábanec, jde hůř dolů, než z měkké Hondy Úsměv Jinak s Tebou souhlasím, černý lak mnoha autům sluší, háervu asi nejvíc (můj úhel pohledu). Kdybych šel časem zpět do Civica, nebo FL háerva, už bych, s ohledem na kvalitu laku, šel do světlejší - zmiňované briliant sporty blue.
Špatně jsme se pochopili, tu korekci jsem svěřil odborníkovi (viz výše: "Sám osobně bych si na to netroufl. Možná nejdřív na nějaké Feldě, a teď kde člověk vezme orbitku, správný kotouč, pasty... Ručně by to šlo jen zamaskovat, ne odstranit, ale to víš sám"). Na novém autě bych pokusy nedělal, ale moc mě to láká a pod dohledem místního detailera se to chci naučit. Mám zbytky nějakých dveří z předchozích aut, tak na to bude ideální škokení Úsměv Teď jsem zatím ve fázi, dobře umýt a vysušit. Na autě mám 6 měsíční ochranu a vosk budu dávat na Hondě poprvé až na podzim (líbí se mi řada od Doda nebo Meguilars). Kdysi jsem voskoval jiná auta co dva měsíce, ale s větší propagací detailingu sosám info a propadám tomu čím dál víc. Prostě chci to dovézt k dokonalosti.
Kosmetika, o které se zmiňuješ, má dobré reference je to dobrý

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 13:59   Citovat  

Kendik napsal:
JardaBar se ptal co ma delat, aby nemel kapky po wapce na laku.

To ne ... já psal, že i když je auto po vosku, poté provozováno, poté umyté wapkou, tak se wapkou špína z laku nesmyje a musím wapce stejně pomoci ručně. Jinými slovy, nevidím moc velký rozdíl v ulpívání špíny a následné schopnosti wapky jí umýt při použití vosku či bez něj.

O auta pečuju, ale zase abych byl jejich otrokem to ne Úsměv. Takže hledám, jak čištění zjednodušit.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 14:17   Citovat  

Ty kruhy tam také nemám ...

ale předek, zblízka ... to je radost:

Prostě jsou v Hondě fušeři, takový lak. Vrchní se odloupne až na plnič a stačí k tomu málo.
V kontextu toho kolik dnes chtějí za Civic 10G, (přes 600k) nesouhlas

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 14:58   Citovat  

Ono hodně záleží, jaký vosk použiješ... třeba "slavné" 3M a Sonax už nejsou co bývaly. Proto používám zmiňované Dodo nebo Meguilars. Stačilo umýt klasicky a cca až po 3., 4. wapování umýt znova s rukavicí. Mezitím žádný kýbl nebylo zapotřebí. Dobrý vosk poznáš přece i efektem stékání v krůpějích a tvořením "kuliček" na mokrém laku, špína se tak nemá šanci tak uchytit. A to nemluvím o fajnšmekrech, kteří voskují auto i dvakrát po sobě, tedy ve dvou krocích. To je teprve otročina Úsměv
Co se týče nepřítomnosti hologramů na Tvém autě, buď rád, jednak na červené nejsou tolik vidět a fakt jen pod určitým úhlem na přímém slunci, nebo pod lampou, a taky většinou vznikají neodborným mytím, údržbou, nebo leštěním. Ten ostřílený lak na čelních partiích je prostě ojeb. Člověk by musel jezdit ve vakuu a s 20 metrovým odstupem. Zase abych Hondě nekřivdil, na předešlém asijském auté byl nárazník, kapota i blatníky to samé. Na háervu po roce zstím ani jedna "ďubka". Ale to příjde Úsměv

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 16:09   Citovat  

Dneska je zvláštní doba,lidé ani neví jak se myje auto. Myslí si že to stačí ostříkat wapkou a je to. Minule jsem byl v boxu,ostříkal jsem to z nejhoršího a namočil,vzal jsem rukavici a kýbl vody se šamponem,začnu mýt a přijel dědek v orezlým Fáčku,nečekal ještě ani dvě minuty a přišel,že prý tuhle "údržbu" si mám dělat doma,že tady je mytí wapkou pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Prostě neví asi jak se myje auto...

Moderátor
-1
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 16:30   Citovat  

Kmóďa napsal:
Dneska je zvláštní doba,lidé ani neví jak se myje auto. Myslí si že to stačí ostříkat wapkou a je to. Minule jsem byl v boxu,ostříkal jsem to z nejhoršího a namočil,vzal jsem rukavici a kýbl vody se šamponem,začnu mýt a přijel dědek v orezlým Fáčku,nečekal ještě ani dvě minuty a přišel,že prý tuhle "údržbu" si mám dělat doma,že tady je mytí wapkou pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Dobrý den, máte přání??? Je zde písemné upozornění zákazu mytí ručně? Ehm. ... není, tudíž děkuji za Vaši starost a nashledanou.
Velmi šťastný

Vidím, to ve Vestci pokaždé, vidíme to s kolegy, s partou stále a všude. Holt je to tak. Lidé to tak nepřožívají nooo. A v záplavě těchto "wapičů" je pak vidět s radostí jednotlivce, co otevřou Audi All Road a komplet Festool kyblíky a jedou správný postup ... a pod.

Největší "porno" je, když kartáčem, který jiní myjí kola či bláto, oni "myjí" lak na docela nových autech .... pořádnej výtlem

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 16:37  Naposledy upravil Kendik dne 22.4.2017 , 16:54, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

JardaBar napsal:
To ne ... já psal, že i když je auto po vosku, poté provozováno, poté umyté wapkou, tak se wapkou špína z laku nesmyje a musím wapce stejně pomoci ručně. Jinými slovy, nevidím moc velký rozdíl v ulpívání špíny a následné schopnosti wapky jí umýt při použití vosku či bez něj.

O auta pečuju, ale zase abych byl jejich otrokem to ne Úsměv. Takže hledám, jak čištění zjednodušit.
Tak to se omlouvam Velmi šťastný Trosku jsem nechtene preformuloval Tvuj dotaz Velmi šťastný
Asi musis voskovat vetsi vrstvu a nebo vosk nefunguje, tak jak ma.
Co koukam na Tve fotky, tak tam vazne hologramy nemas Tak to koukám! Byl jsi s tim nekdy v mycce?
Ta kapota to je normal. Takhle to mam take na Accu. Myslim, ze lak mas v dobrem stavu. Nikde zadne mapy odlupujiciho se bezbarveho laku, skrabance, dobance, atd... Za to ale nemuze kvalita laku, ale silnice po kterych jezdis a odletujici kaminky na Tvoje auto z aut pred Tebou.

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 16:37   Citovat  

Taky jsem byl s pánem hned hotov,obzvlášť když na boxu nahoře je velkými písmeny napsáno RUČNÍ MYTÍ Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 16:41  Naposledy upravil Kendik dne 22.4.2017 , 16:52, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Kmóďa napsal:
Jojo to je klasika Velmi šťastný pořádnej výtlem pořádnej výtlem Spechajici lidi, kteri nechapou, ze si chce clovek normalne umyt auto.

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 16:41   Citovat  

Kmóďa napsal:
Taky jsem byl s pánem hned hotov,obzvlášť když na boxu nahoře je velkými písmeny napsáno RUČNÍ MYTÍ Velmi šťastný

Je to tam. je to dobrý

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 21:35   Citovat  

Kendik: do myčky nejezdím, ale předchozí majitel jezdit mohl.

2bep je teď offline  2bep
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 21:51   Citovat  

M@jk napsal:
Největší "porno" je, když kartáčem, který jiní myjí kola či bláto, oni "myjí" lak na docela nových autech .... pořádnej výtlem

Úplně největší masakr je, když extra šetřílci tomu koštěti ani nepustí vodu a jen ho "namáčej" v tom škopku, kde je odloženej pořádnej výtlem

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 22.4.2017 , 22:00   Citovat  

2bep napsal:
Úplně největší masakr je, když extra šetřílci tomu koštěti ani nepustí vodu a jen ho "namáčej" v tom škopku, kde je odloženej pořádnej výtlem

Velmi šťastný je to dobrý

Majkl_MB je teď offline  Majkl_MB
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.4.2017 , 0:10   Citovat  

My tomu odborně říkáme košťátková detailing party a pokaždé se hrozně smějeme když jezdíme okolo Velmi šťastný Je mi těch aut až líto ale na druhou stranu máme aspoň pořád práci Velmi šťastný

Jinak jak tu padlo výše, pokud by měl někdo zájem o ukázku, vysvětlení, nebo doporučení určitě mi může napsat, rád pomohu Úsměv Ať jsou ty naše holky hezké Honda

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 23.4.2017 , 0:50   Citovat  

Majkl_MB napsal:
My tomu odborně říkáme košťátková detailing party a pokaždé se hrozně smějeme když jezdíme okolo Velmi šťastný Je mi těch aut až líto ale na druhou stranu máme aspoň pořád práci Velmi šťastný

Jinak jak tu padlo výše, pokud by měl někdo zájem o ukázku, vysvětlení, nebo doporučení určitě mi může napsat, rád pomohu Úsměv Ať jsou ty naše holky hezké Honda

Majkle,
přesně tak ... !!!

Díky za kontakt a ozvu se.

přátele

Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2017 , 21:43   Citovat  

Co mám koupit za přípravek do pěnovače?
Chci aby to nebyla uplna žíravina, aby mi to nesundalo vosk.
Máte tip?

Obsah fóra Honda-club.cz   
Čím leštíte svoje miláčky: exterier, interier, motor, kola
Fórum: Exteriér
3
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51, 52  Další 
Zaslat odpověď