Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Golf mk6
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 
Zaslat odpověď

Strana 6 z 6
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.2.2009 , 22:03   Citovat  

babo napsal:
Ja zas ale s Tebou uplne nesuhlasim. Praveze ista veta zo statistiky hodne nepriamo hovori, ze 1000 kusov je dostatocne dobry statisticky subor. Chces vediet preferencie na volbu prezidenta? opytaj sa 1050 ludi a dostanes dost dobre vysledky...

Skor je problem v tom, co som pisal, ze drahe auto ako porsche si majitel urcite na TUV pripravi dopredu a tym padom mu tam ziadnu zavadu najst proste nemozu.

Winie, nejak to nezladas. VW nijak zvlast nehajim, som len proti neopodstatnenemu hadzaniu spiny na golfa, alebo na lubovonu inu automobilku. VW chlapci tu ale nakecali tiez spustu nezmyslov, ako som pisal. Ale teda od niekoho, kto skoro "zalozil" H-C ako je CRXMANN by som tiez cakal lepsi usudok... ta teoria preco sa golf kradne... hm hm...
Kedysi som sa trebars smial z RenaultSport, ze sportovy renault, no to su mi veci. A zrazu Clio 172, Clio 182 CUO, Williams, Nove Clio 197 CUP, Megane RS, R26... R26.R . Sakra sakra, tie auta su hodne dobre.

Já sem jen podotkl že je to zajímavé, taková teorie. Vem si selský rozum. Vyrobím milion aut které má nějakou poruchovost a lidi vytv oří poptávku po dílech a jak je u čechů zvykem, koupí si radši díl originální s pochybným původem než aby si koupil originální nový. Já přece neřekl že jsou to poruchová auta a PROTO se kradou! Auto je tak porucové jak se k němu majitel chová. Procento nevynucených oprav je v dnešním světe minimální už jen pro to jaká v automobilovém průmyslu panují tvrdá pravidla pro kvalitu. Pracuji v něm a vím o čem mluvím. Ale zase na druhou stranu je málokteré auto, které se může pochlubit tím, že nebylo v rámci záruky opravováno ať už na cokoliv. A o většině majitelé ani netuší.

PS: aby nedošlo k mýlce. Nehaním tu VW, považuji je za kvalitní vozy pro každodenní potřebu, ale jak tu někdo psal. Jsou to pro mně ledové čumáky, až na staré klasické široko a emoce ve mě budí i jeho nový nástupce. Dovedu si je představit jako každodenního pracanta, který mne doveze z bodu A do bodu B. Ale to je opravdu vše. Kdežto na jízdu s Vti se těším, těším se právě na ten tvrdý podvozek, na ten uřvanej motor, na to jak v nízkých rychlostech dokáže při zrychlení překonat daleleko větší káry (nad 140Km/h nečepačka vlastně na cokoliv Smutný ..... astejně tak se bude těšit majitel efka, majitel 600D, majitel jekéhokoliv kabrioletu..... takže asi tak.

A neodpustím si poslední větu ................ Honda je nejlepší Hihi pifko
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mikevr6 je teď offline  mikevr6
PříspěvekZaslal: 28.2.2009 , 23:43   Citovat  

jj Honda je nejlepsi vyrobce 4valcovych motoru.A jeste musim uznat ze prevodovky v integre,s2000 a ctr je proste to nej co sem mel tu cest poznat,na to klobouk dolu.To kdyby mela veruna takovou tak bych byl vysmatej Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 0:39   Citovat  

CRXMANN napsal:
Já sem jen podotkl že je to zajímavé, taková teorie. Vem si selský rozum. Vyrobím milion aut které má nějakou poruchovost a lidi vytv oří poptávku po dílech a jak je u čechů zvykem, koupí si radši díl originální s pochybným původem než aby si koupil originální nový. Já přece neřekl že jsou to poruchová auta a PROTO se kradou! Auto je tak porucové jak se k němu majitel chová. Procento nevynucených oprav je v dnešním světe minimální už jen pro to jaká v automobilovém průmyslu panují tvrdá pravidla pro kvalitu. Pracuji v něm a vím o čem mluvím. Ale zase na druhou stranu je málokteré auto, které se může pochlubit tím, že nebylo v rámci záruky opravováno ať už na cokoliv. A o většině majitelé ani netuší.

PS: aby nedošlo k mýlce. Nehaním tu VW, považuji je za kvalitní vozy pro každodenní potřebu, ale jak tu někdo psal. Jsou to pro mně ledové čumáky, až na staré klasické široko a emoce ve mě budí i jeho nový nástupce. Dovedu si je představit jako každodenního pracanta, který mne doveze z bodu A do bodu B. Ale to je opravdu vše. Kdežto na jízdu s Vti se těším, těším se právě na ten tvrdý podvozek, na ten uřvanej motor, na to jak v nízkých rychlostech dokáže při zrychlení překonat daleleko větší káry (nad 140Km/h nečepačka vlastně na cokoliv Smutný ..... astejně tak se bude těšit majitel efka, majitel 600D, majitel jekéhokoliv kabrioletu..... takže asi tak.

Az na tu posledni vetu plne souhlasim je to dobrý A mezi nama ikdyz jsem sundal golfa o 7cm dolu a pomerne hodne upravil motor..stale je to psi cumak ... přátele V tomhle fakt plne souhlas..ale zase na bezne jezdeni je vhodnejsi a tak to beru.. (rozhodne nejsem zastancem teto znacky, nepridavam ji nejakou pseudomagickou moc nebo neco takoveho)..
   Návrat  
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 1:36   Citovat  

Japonci jsou v průměru spolehlivější, o tom žádná. Ale napadlo tady někoho kdo srovnával spolehlivost Porsche, že to taky závisí na majiteli jak se k tomu autu chová (a to nejvíc)? Porsche si kupují lidi aby s ním jezdili trochu jinak než s normálním autem (já vím, neplatí to vždy, ale chce to se trochu zamyslet) nebo maminy (aby se jim tam vešel kočárek - cayenne) Velmi šťastný A v poslední době vidím v nových hondách spíš starší ročníky, to si myslím taky ovlivní statistiku spolehlivosti... A ve VW jezdí každej v.uuu. tam to nemá cenu řešit, ale když se to někomu líbí tak mu nechte tu radost, aspoň mají zloději co krást a nehledaj si tolik jiných cílů Honda A mně je úplně jedno co si kdo koupí, já si koupím co se mi bude líbit a budu schopnej to uživit...
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 1:46   Citovat  

ok, napisu i ja o statistikach... Ja myslim ze neco na nich je. Ale musi to clovek mirne korigovat, treba ty porsche na prvnich mistech jsou jiste ok, nerikam, ze jsou to krapy a neni to pravda. Ale jako vemte si, ze kdyz si nekdo koupi careru, tak s tim fakt nejezdi kazdy den na nakup, v zime, do prace, furt. Obyc Civic, Accord, Golf, cokoliv beznyho ma za par let nalitano 100 tis. Carrera bude mit za 10 let 50 tis. treba. Tak kdo je zvyhodneny ve statistikach? Problem je, ze je to vetsinou brany dle stari vozu, ale ne dle najetych km. Kdyby se vzalo treba to Porschne, co jsem tu uvedl jako priklad, a mely by najeto jako stary hondy za stejny leta, tzn. treba kategorii 10ti letych aut placnu 120 tis., tak by asi taky nebyly uplne nahore, kde byvaj (dal treba S Mergly apod.). Takze je potreba pri cteni statistik pouzit mozek a zamyslet se proc je ktery auto na kterym miste. Treba u JP je to jasny, to jsou workoholici a maj standardy nelidsky vysoko. Maj to proste tezky, ale to je jejich kultura, zvyk, zpusob prace, u nich je to normalni.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 2:04   Citovat  

CRXMANN napsal:
No to právě není. Počítá se to jako PPM to znamená že hůž právě naopak jsou na tom maloseriové vozy.

Ale já vůbec netvrdím že jsou maloseriové vozy zvýhodněné Chápeš! Nedávno jsem sem dával statistiku TUV 2009 a třeba Chrysler PT Cruiser je téměř poslední a asi to nebude tím že jich jezdí hodně Velmi šťastný
   Návrat  
babo je teď offline  babo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2009 , 16:14   Citovat  

CRXMANN napsal:

S tymto uz suhlasim, aj s poslednou vetou Úsměv . Az na to, ze proste nikto nechape, ze tvrdy podvozok nezmamena, ze bude zle tlmit vyrazne nerovnosti... 3er napriklad je tvrdy fakt hodne, ale tlmi bezvadne... VTi seriove zdaleka tak tvrdy podvozok nema. Nie je vymakknuty, ale ani nijak extra tvrdy...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Golf mk6
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina