Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Policie: pravomoci - povinnosti
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Strana 8 z 10
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.10.2012 , 22:37   Citovat  

Crxmann:ACAB to já vykřikuju pořád
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.10.2012 , 23:16   Citovat  

Keak napsal:
Crxmann:ACAB to já vykřikuju pořád

Myslis ze kdyby policie neexistovala vubec, ze se k sobe budeme dobrovolne chovat vsichni hezky a hezky si v klidu vsechno vyresime k vzajemne spokojenosti? Spis si myslim ze blba (ev. unaveneho, pretizeneho, znechuceneho atd. cloveka) najdes vsude, policie neni vyjimkou. Jenom je to zrovna u nich vic videt.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2012 , 23:40  Naposledy upravil vespula.mortifer dne 18.10.2012 , 7:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

crxmann napsal:

Otázka : mohu i třeba zítra podat ,,protest,, na postup policistů, včetně jejich řešení jeho neplatný karty?
Bohužel jsem si nenapsal čísla policistů.

Můžeš. Zajdi na ředitelství policie v tom městě kde se to stalo, chtěj mluvit s někým z inspekce. Samozřejmě se to budou snažit zahrát do autu, s tím počítej.... Trvej na oficilním sepsání do protokolu. Že nemáš čísla těch policistů to nevadí, oni to mají hlášený jako výjezd protože je někdo volal a dokážou si dohledat kdo na tom výjezdu byl. Každopádně to dotáhni dokonce,už jen roto že když oni buzerujou nás tak my musíme vyžadovat aby dodržovali zákony i oni.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.10.2012 , 7:39   Citovat  

Vsechno je to o lidech a ne o tom,ze policajt a teda policie je spatna..za sebe tvrdim,ze by pomohla mnohem vetsi financni motivace/ten kdo neslouzil at nereaguje kdyz vubec nevi o cem ta prace je/ a s tim spojena prisna selekce pri naboru/ono za 15tis co chces selektovat kdyz ty naroky na prijeti uz splni kazde pako/ ruku v ruce s poradnym vycvikem ktery ted uz nema ani skoro kdo zajistit,protoze vetsina soudnych,rozumnych,kvalitnich a zkusenych policajtu z toho ustavu utekla.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2012 , 8:05   Citovat  

v březnu jsem naběhl na Pčr v Holešovicích .Strávil jsem tam 4 hodiny nic se nevyřešilo. Kecy výsměch ,sepsání čehosi co mi nedali v kopii ani nedali k podpisu. Po konzultaci s rodinným policistou následovala písemná stížnost na GIPS. Obdržel jsem omluvný dopis ohledně chování a práce Pčr v Holešovicích a pozvánku na PČr znovu do Holešovic ale již k vyšetřovateli. Hodina práce a bylo hotovo. Mám v ruce dvoje oznámení . Pan vyšetřovatel se ještě několikrát omlouval za kolegy. Řekl jsem mu že se mají omluvit také těm všem co za ně dělali jich práci. Protože moje stížnost k němu přišla na stole již v 15tistránkových deskách. A to platíme v daních . Na služebnách odpad co nezná zákon ,ale má pistoli u boku. A nebyl to jedinec,bylo jich tam 5. Se mnou pak "něco" sepisoval typ Franta z četníků.
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2012 , 10:20   Citovat  

Klíd, já byl policií okraden. To vám pak ignorace, povýšenost a neschopnost přijdou jako ty lepší vlastnosti.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2012 , 10:24   Citovat  

Tak zjištěny nové skutečnosti.
Pán oktávkaFtédeíčku co na mně machroval jaká sem socka, že nemám ani telefon a v jakým to jezdím křápu nemá vůz pojištěn! ... co si o takovém člověku mám myslet to mi hlava nebere
Policii budu řešit odpoledne. Nenechám to vychladnout, tohle fakt ne.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2012 , 10:37   Citovat  

crxmann: pekna storka, mam s policii bohuzel podobne zkusenosti - lenost, nezajem, demence a snaha vse uhrat do autu. Na tvem miste bych resil, jestli na misto, kde se to stalo miri kamery a pripadne jestli z nich existuje zaznam. Me tohle zachranilo na benzince, i kdyz policejni verbez delala co mohla, aby nic delat nemusela.

Kazdopadne si podle me nabehnes s tim "uplatkem" - nejsi zadny organ ani zamestnanec verejne spravy, uplatek ti nikdo nenabizel, pan ti slusne nabizel financni vyrovnani za zpusobenou skodu (lhostejno, jak to probihalo, takhle on to poda a bude z tebe delat blbce, divim se, ze to neudelal uz na miste, ale holt je to vymastenec, coz je zrejme i z toho jak a ze vubec popsana situace nastala).
   Návrat  
LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2012 , 10:39   Citovat  

jen se chci zeptat na tu zelenou kartu, když je propadlá ta co máš u sebe, samozřejmě neznamená, že nemáš doma novou platnou co si můžeš zapomenout, ale když fízlové věděli, že je stará, mají nějakou možnost si zjistit, jestli máš pojištění zapllacený ...? to už asi není jen za kilčo pokuta co ? Úsměv

crxmann napsal:
Tak zjištěny nové skutečnosti.
Pán oktávkaFtédeíčku co na mně machroval jaká sem socka, že nemám ani telefon a v jakým to jezdím křápu nemá vůz pojištěn! ... co si o takovém člověku mám myslet to mi hlava nebere
Policii budu řešit odpoledne. Nenechám to vychladnout, tohle fakt ne.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2012 , 11:10   Citovat  

skyline napsal:
crxmann: pekna storka, mam s policii bohuzel podobne zkusenosti - lenost, nezajem, demence a snaha vse uhrat do autu. Na tvem miste bych resil, jestli na misto, kde se to stalo miri kamery a pripadne jestli z nich existuje zaznam. Me tohle zachranilo na benzince, i kdyz policejni verbez delala co mohla, aby nic delat nemusela.

Kazdopadne si podle me nabehnes s tim "uplatkem" - nejsi zadny organ ani zamestnanec verejne spravy, uplatek ti nikdo nenabizel, pan ti slusne nabizel financni vyrovnani za zpusobenou skodu (lhostejno, jak to probihalo, takhle on to poda a bude z tebe delat blbce, divim se, ze to neudelal uz na miste, ale holt je to vymastenec, coz je zrejme i z toho jak a ze vubec popsana situace nastala).

to sem asi přehnal, ale stejně to žádnej efekt nepřineslo...

odpo se tam pojedu podívat za světla, jestli tam nějaké kamery sou. Ale je to u obchoďáku, tak předpokládám že ano.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2012 , 11:16   Citovat  

LK8G napsal:
jen se chci zeptat na tu zelenou kartu, když je propadlá ta co máš u sebe, samozřejmě neznamená, že nemáš doma novou platnou co si můžeš zapomenout, ale když fízlové věděli, že je stará, mají nějakou možnost si zjistit, jestli máš pojištění zapllacený ...? to už asi není jen za kilčo pokuta co ? Úsměv

Cituji co přímo řekl policista : nemáme možnost zjisti, jestli máte auto pojištěné. Sankce za jízdu bez platné karty je na místě 1500,- , nelze řešit domluvou. Konec citátu.
Pán dostal 100, to znamená napsali to na něco jiného.
Což nahrává mně, protože v registru pojišťoven není vozidlo vedené jako pojištěné, tudíž on na místě nemohl předložit kartu, tudíž policista měl zjistit že toto není vpořádku, tudíž se podívají do záznamu, kde nebude zmínka o udělení pokuty za chybějící (neplatnou) zk tudíž špatný postup policie při vyšetřování dopravní nehody.
ale tak třeba se tu vyjádří nějakej místní polda a řekne nám jak to v takových případech mají řešit. Co mně fakt štve, že sem neměl telefon abych si to celý nahrál.
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2012 , 11:23   Citovat  

Bohužel zjistit si to nemůžou (pokud nějak nevylepšili systém), co si tak vybavuju, když jsem byl ještě krysa u přepážky, tak nám běžně chodili žádosti od PČR aby jsme jim potvrdili zda je dotyčnej pojištěnej nebo ne, protože při kontrole nepředložil zelenou kartu, nebo se prokázal neplatnou.
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2012 , 11:29   Citovat  

Na kamery moc nespoléhej Ble Manželku kdysy(ještě jsme se ani neznali) před Tescem na Kladně z auta vyndal kretén, manželku za pomoci syna a své manželky zmáltil a tehdy fung novou feldu jí objel klíčema 2x dokola. Záběry z kamer byly, ale policie je odmítla jako důkaz a nic z toho nebylo. Jinak to vše bylo proto, že na tom místě chtěl zaparkovat ON to snad ne
PS: Taky už jsem dostal po držce kvůli zaparkování, pak nandal ještě mé sestře v 6. měsíci a to vše pod dohledem policie(asi 100m od nás), které následně nacouval do auta HaHaaa a nic z toho nebylo to mi hlava nebere No tedy, matika mu tehdy řekla: "Do roka a do dne chcýpneš" Netrefila se asi jen o 3 dny Tak to koukám! Policie pak nasbírala další body, když to že maj v autě na Malý Straně 200m od Karlova Mostu mrtvolu začali řešit až když "voněl"(si po 3 týdnech) pořádnej výtlem
   Návrat  
Nipper je teď offline  Nipper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2012 , 15:03   Citovat  

crxmann napsal:
Cituji co přímo řekl policista : nemáme možnost zjisti, jestli máte auto pojištěné. Sankce za jízdu bez platné karty je na místě 1500,- , nelze řešit domluvou. Konec citátu.
Pán dostal 100, to znamená napsali to na něco jiného.
Což nahrává mně, protože v registru pojišťoven není vozidlo vedené jako pojištěné, tudíž on na místě nemohl předložit kartu, tudíž policista měl zjistit že toto není vpořádku, tudíž se podívají do záznamu, kde nebude zmínka o udělení pokuty za chybějící (neplatnou) zk tudíž špatný postup policie při vyšetřování dopravní nehody.
ale tak třeba se tu vyjádří nějakej místní polda a řekne nám jak to v takových případech mají řešit. Co mně fakt štve, že sem neměl telefon abych si to celý nahrál.

Sice už nějaký pátek nesloužím, ale určitě se toho moc nezměnilo u tak už zakrnělého systému. Zjistit pojištění opravdu na místě nelze, protože na to neexistuje žádný systém. V případě, že policista zjistí neplatnou zelenou kartu, má povinost udělit pokutu 1500kč a zkontrolovat všechny doklady potřebné k řízení a provozu vozidla musí. Při nehodě se sepisuje záznam o nehodě, kde by to mělo být uvedeno společně s dalšími údaji a popisu nehody od obou účastníků včetně jejich vlastního vyjádření, kam můžete napsat cokoliv. Kopii ti dají do ruky. Odmítnou prošetření nehody nemůžou. Pokud záznam o nehodě nesepsali i když si to po nich požadoval nebo ti nedali možnost se k tomu vyjádřit, tak si podej stížnost (na místní oddělení nebo následně na ředitelství) na postup policie s tím, že požaduješ prošetření celé události. Pak už jedině GIBS.
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2012 , 21:25   Citovat  

Hlavator napsal:
Vsechno je to o lidech a ne o tom,ze policajt a teda policie je spatna..za sebe tvrdim,ze by pomohla mnohem vetsi financni motivace/ten kdo neslouzil at nereaguje kdyz vubec nevi o cem ta prace je/ a s tim spojena prisna selekce pri naboru/ono za 15tis co chces selektovat kdyz ty naroky na prijeti uz splni kazde pako/ ruku v ruce s poradnym vycvikem ktery ted uz nema ani skoro kdo zajistit,protoze vetsina soudnych,rozumnych,kvalitnich a zkusenych policajtu z toho ustavu utekla.

OK íčko zabil policiji,díky němu se píše historie před rokem 2006 a po něm-v tomto státě nefunguje takřka nic a pčr není vyjímkou,politikům to ale takto vyhovuje.Jako bývalý příslušník se lemplů nezastávám ale znám tu firmu pod pokličkou a není to tak černobílé jak to vypadá...pčr= Bueee
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2015 , 10:39   Citovat  

Trochu to zde oživíme Úsměv

Schválně by mě zajímalo co si naši kluboví policisté či Hellbík myslí o tomto tomto zákroku neuniformovaného policisty v Pardubicích?
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.4.2015 , 10:49   Citovat  

Myslím, že by všichni lidé, ať už jdou nebo nejdou na červenou, měli skončit znehybnění na zemi, protože opravdu nejde vyloučit, že je třeba hledá Interpol. A když ne ten, tak třeba manželka Úsměv No prostě je může někdo hledat, ne? Nebo oni hledají něco, to je skoro totéž. Prostě se musí hledat. Třeba nejapné ospravedlnění nejapného zákroku.
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2015 , 11:02   Citovat  

Klubový dopravněprávní bzrnt radí, že pokud v tu chvíli nezpanikaříte, mohla by zabrat věta typu "mám poraněnou páteř, pokud mě zmrzačíte, máte problém"..

(jinak tohle z mého pohledu dotyčný obecní státní orgán jednoznačně přepísknul)
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2015 , 11:28   Citovat  

Nazývejme věci pravými jmény. Je to dobytek a takovýhle typy by u Policie vůbec neměli pracovat.
   Návrat  
jenda200 je teď offline  jenda200
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.4.2015 , 16:19   Citovat  

Ten policajt je d***l, má se vykašlat na přecházení na červenou, to je jasné. Ale ten " frajírek " ho k tomu zákroku v podstatě dotlačil. Takže bych řekl že potkání dvou blbců skončilo špatně... Ble Každý má svůj díl viny přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.4.2015 , 17:03   Citovat  

Fízl (nemám to slovo rád, ale pro tohodle týpka se hodí) jednoznačně zbytečnej zákrok, při kterém si dokazoval jakej je pán. Když už chtěl buzerovat za kravinu, tak se sám měl chovat jak má podle zákona.

Týpek to zbytečně vyhrotil svým trochu arogantním chováním. Mohl zastavit a v klidu říct ok pane, ukažte mi průkaz a nějak se domluvíme vždyt jde o drobnost.

Na omluvu obou, nevíme co je ten den už potkalo...připomínám film volný pád.

Na druhou stranu do mně takhle strčit tak tu placku ani nestihne vytáhnout a hlídka ho vyndavá z popelnice. Jenže jak to tak bývá....vybral si slabší kus ze stáda. Na někoho s holou hlavou, správnou barvou pleti, nebo na sportovce by si nedovolil.
Asi ho nakrklo vystajlovaný oblečení floutka a to že on je v umaštěných hadrech ve kterých bych šel tak venčit čokla.
   Návrat  
Johanick je teď offline  Johanick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.4.2015 , 20:48   Citovat  

To je maras... Dejme jim ještě víc pravomocí ať si myslí že mají nad všema navrch! naštvanej
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.4.2015 , 9:53   Citovat  

2bep napsal:
Trochu to zde oživíme Úsměv

Schválně by mě zajímalo co si naši kluboví policisté či Hellbík myslí o tomto tomto zákroku neuniformovaného policisty v Pardubicích?

Podle me se ten cajt na nej dost utrhl! Bud mel blbej den nebo je slabsi kus a uz je proste z te prace mimo! Kdyz uz to chtel resit tak mel tak jak se ma! Treba by potom ten gayicek tak "nevzdoroval" Úsměv tezko rict jestli prave to jeho osloveni nevyvovalo v tom clovickovi takovou touhu oponovat..

Na druhou stranu taky mohl zapojit mozek a zbytecne to nevyhrocovat kdyz videl,ze narazil na zrovna takoveho "vyhoreleho cajta" : Druhy inteligent rychle nataci misto aby radeji poradil kamaradickovi at to neeskaluje a vyresi to jako lidi kdyz uz meli oba horke palice a kazdy si jel svoje.

Kdyz uz to cajt chtel zkratka dokoncit a dotahnout k tomu,ze toho cloveka doresi hlidka tak mu podle me ani nezbyvalo nez ho sundat protoze ten slusnacek ho proste fakoval! Opomijim ted duvod za ktery ho chtel resit!

aby ste vedeli s cim se tady taky cajti potkavaji..a nemyslete si,ze tohle je neco zas az tak uplne extremniho! Tady jen 2 videa na ktere sem si vzpomnel

Odkaz

Odkaz
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.4.2015 , 10:51   Citovat  

Hlavator napsal:
Podle me se ten cajt na nej dost utrhl! Bud mel blbej den nebo je slabsi kus a uz je proste z te prace mimo! Kdyz uz to chtel resit tak mel tak jak se ma! Treba by potom ten gayicek tak "nevzdoroval" Úsměv tezko rict jestli prave to jeho osloveni nevyvovalo v tom clovickovi takovou touhu oponovat..

Na druhou stranu taky mohl zapojit mozek a zbytecne to nevyhrocovat kdyz videl,ze narazil na zrovna takoveho "vyhoreleho cajta" : Druhy inteligent rychle nataci misto aby radeji poradil kamaradickovi at to neeskaluje a vyresi to jako lidi kdyz uz meli oba horke palice a kazdy si jel svoje.

Kdyz uz to cajt chtel zkratka dokoncit a dotahnout k tomu,ze toho cloveka doresi hlidka tak mu podle me ani nezbyvalo nez ho sundat protoze ten slusnacek ho proste fakoval! Opomijim ted duvod za ktery ho chtel resit!

aby ste vedeli s cim se tady taky cajti potkavaji..a nemyslete si,ze tohle je neco zas az tak uplne extremniho! Tady jen 2 videa na ktere sem si vzpomnel

Dobré,
to je pak radost pracovat. Každopádně, na tohle by měli být školeni a vědět, co a jak.
u toho druhého videa mi to těžce připomíná kolegu dj-bobra. Jakobych ho slyšel.

přátele
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.4.2015 , 11:31   Citovat  

M@jk napsal:
Dobré,
to je pak radost pracovat. Každopádně, na tohle by měli být školeni a vědět, co a jak.
u toho druhého videa mi to těžce připomíná kolegu dj-bobra. Jakobych ho slyšel.

přátele

jasne..ja jen pro predstavu aby si nekteri zdejsi geniove vyrvajici hesla typu ACAB apod. dokazali predstavit s cim ty lidi musi taky pracovat..

Ono je spousta ohlasu kdyz se objevi video s cajtem v civilu zasahujicimu proti chcipackovi co sel na cervenou..ale ceska spolecnost je v nerespektovani autorit neskutecne zdegenerovana! Nechci polemizovat o tom jestli ten ci ten cajt se chova presne podle reguli a vsechno zna a umi Velmi šťastný Ono to neni tak jednoduche povolani a ty lidi delaji za min nez tramvajak Úsměv a co si budem povidat..ceska spolecnost degeší jak fyzicky tak mentalne takze naverbovat a udelat kvalitniho policistu v tomhle stavu a prostredi je celkem obtizne...
Z malinkato jineho soudku vidim jaky je problem nabrat a vubec udelat aspn trosku schopneho profi vojaka!
Hlavne,ze kazdej ma plnou tlamu reci jak zelene mozky delaji wc a berou neskutecny prachy. Ono u PČR je to pdobne..skoro kazdej si jen mysli jak jezdi v aute a buzerujou - no skoda,ze tech co si to skutecne zkusili je vsude tak malo, ale za to pokrikovacu jak to delaji vse na wc je tolik!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2015 , 11:33   Citovat  

Toho školitele z druhého videa shodou okolností znám a hoooodně jsem se od něj naučil..

Nutno podotknout, že oni ti policajti zpravidla nebuzerují z vlastní iniciativy, ale z iniciativy jejich nadřízeného - čárkový systém existuje, jeho existence a lpěním na něm je potvrzena Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.4.2015 , 11:43   Citovat  

Hlavator napsal:
jasne..ja jen pro predstavu aby si nekteri zdejsi geniove vyrvajici hesla typu ACAB apod. dokazali predstavit s cim ty lidi musi taky pracovat..

Ono je spousta ohlasu kdyz se objevi video s cajtem v civilu zasahujicimu proti chcipackovi co sel na cervenou..ale ceska spolecnost je v nerespektovani autorit neskutecne zdegenerovana! Nechci polemizovat o tom jestli ten ci ten cajt se chova presne podle reguli a vsechno zna a umi Velmi šťastný Ono to neni tak jednoduche povolani a ty lidi delaji za min nez tramvajak Úsměv a co si budem povidat..ceska spolecnost degeší jak fyzicky tak mentalne takze naverbovat a udelat kvalitniho policistu v tomhle stavu a prostredi je celkem obtizne...
Z malinkato jineho soudku vidim jaky je problem nabrat a vubec udelat aspn trosku schopneho profi vojaka!
Hlavne,ze kazdej ma plnou tlamu reci jak zelene mozky delaji wc a berou neskutecny prachy. Ono u PČR je to pdobne..skoro kazdej si jen mysli jak jezdi v aute a buzerujou - no skoda,ze tech co si to skutecne zkusili je vsude tak malo, ale za to pokrikovacu jak to delaji vse na wc je tolik!

autority : co si pod tím představuješ? Jakože kdosi na mně zařve vulgárně na přechodu a já se mám zastavit, vytáhnout občanku a čekat až si fízl dopřeje svou denní dávku moci nad normálním člověkem?
zelené mozky : a dělají něco??? Mám armádu v rodině a vím přesně co dělají...spíš nedělají...ano jsou jednotky co dělají....ale je to naprosté minimum. Většina přesně to wc dělá......vlastně dělá...rozprodává armádní majetek pod rouškou přebytku a heslem já to nepotřebuju.
jezdí v autě a buzeujou : a dělají něco jiného? Měl jsem tu čest párkrát a většinou to byli mentálové co se neumí ani ustrojit natož někomu pomoct, nebo něco vyšetřit (viz. moje zkušenost při dopravní nehodě, kterou jsem zde popisoval, kdy zpětně zfalsovali protokol).

A ted mi to vyvrat...ano dělají tam lidi co nemají budoucnost, intelekt, vizi, a v sobě zakořeněnou touhu šikanovat druhé. Díky finančnímu odměnování to nikdo lepší dělat nebude bohužel.

Všude jsou vyjímky i u těchto složek, ale dokázal bych je spočítat možná na prstech obou HK.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.4.2015 , 11:46   Citovat  

dj-bobr napsal:
Toho školitele z druhého videa shodou okolností znám a hoooodně jsem se od něj naučil..

Nutno podotknout, že oni ti policajti zpravidla nebuzerují z vlastní iniciativy, ale z iniciativy jejich nadřízeného - čárkový systém existuje, jeho existence a lpěním na něm je potvrzena Smutný

pokud ma clovek problem s tim jak to interpretuje policajt tak at s tim potom nesouhlasi a na prislusnych mistech o tom debatuje,ale nechapu jak si muze nekdo otvirat hubu na policajta! Asi sem nejak jinak vychovanej nebo co, ale moje slusne chovani a respektovani policajtu me v zivote nezklamalo a vzdy seč mi vyplatilo

..naproti tomu je pro me obrovsky problem treba obesilani lidi vyzvama k zaplaceni z magistratu Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.4.2015 , 11:50   Citovat  

crxmann napsal:
autority : co si pod tím představuješ? Jakože kdosi na mně zařve vulgárně na přechodu a já se mám zastavit, vytáhnout občanku a čekat až si fízl dopřeje svou denní dávku moci nad normálním člověkem?
zelené mozky : a dělají něco??? Mám armádu v rodině a vím přesně co dělají...spíš nedělají...ano jsou jednotky co dělají....ale je to naprosté minimum. Většina přesně to wc dělá......vlastně dělá...rozprodává armádní majetek pod rouškou přebytku a heslem já to nepotřebuju.
jezdí v autě a buzeujou : a dělají něco jiného? Měl jsem tu čest párkrát a většinou to byli mentálové co se neumí ani ustrojit natož někomu pomoct, nebo něco vyšetřit (viz. moje zkušenost při dopravní nehodě, kterou jsem zde popisoval, kdy zpětně zfalsovali protokol).

A ted mi to vyvrat...ano dělají tam lidi co nemají budoucnost, intelekt, vizi, a v sobě zakořeněnou touhu šikanovat druhé. Díky finančnímu odměnování to nikdo lepší dělat nebude bohužel.

Všude jsou vyjímky i u těchto složek, ale dokázal bych je spočítat možná na prstech obou HK.

pořádnej výtlem nemam co dodat..kdby sis precetl co sem psal jako prvni reakci tak tady nebudes prekrucovat!
Mas uplne zatemneno a s takovym je lepsi nediskutovat viz tvuj popis toho jaci lidi u PČR delaji
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2015 , 11:56   Citovat  

Hlavi, to máš těžký. PČR (a bohužel i AČR - samozřejmě s čestnými výjimkami, jako třeba ty) ztrácí respekt veřejnosti postupně a dlouhodobě po kousíčkách zdánlivými bezvýznamnostmi, které ve výsledku otupují respekt vůči autoritě (příklad PČR: jedu pozdě do práce, spěchám, jedu na Jižní spojce zhruba 110km/h, za mnou blikají majáky, tak super, vyhodím pravý blinkr a chystám se jim zastavit na benzínce, oni mě předjedou brutálním značně nebezpečným manévrem, pokračujou min. 150km/h dál .. a pak je člověk vidí ve frontě u McDrive)

A jakmile je autorita dlouhodobě špatná, respekt veřejnosti vůči ní bude nevyhnutelně slábnout (ty víš - rok jsem dělal v armádě..)

Na obhajobu dobrých řadových členů PČR musím uznat, že státní Policie se vůči mé osobě chovala v naprosté většině případů slušně a profesionálně (což se nedá bohužel vždy říct o MP Praha - tam je holt ta "finančně-prémiová" motivace).

Obesílání výzvama k zaplacení, aplikací Spr kiss me Dele (polooficiální zkratka Správního Deliktu, nikoli vulgarita), účelového vytvoření části novely zákona 361ky pro umožnění tohoto, to je kapitola sama pro sebe - aparát zkouší podojit ovčana do mrtě to snad ne (dlužno dodat, že se z toho dá v drtivé většině případů dostat bez pokuty a bez sankce). Na výchovný efekt pokuty či bodů se již dávno rezignovalo, teď je cílem vyšťavit řidiče jenom o prachy ..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Policie: pravomoci - povinnosti
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina