Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Obama a 3.svetova
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 19:43   Citovat  

Hellborn napsal:
Jinak třetí světová bude díky raketám rychlá... Větší sranda bude ta čtvrtá světová s klackama a kamenama v rukou... Velmi šťastný

... řekl Albert Einstein Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 22:11   Citovat  

Giger napsal:
Jo ta baba taky predpovedela ze :
    2125 - Maďarsko zachytí signály z vesmíru.
    2279 - Energie z ničeho (pravděpodobně z vakua nebo černé díry).
    2378 - Nová rychle rostoucí rasa. Cestovatel(Voyager) se vrátil na Zemi.
    3854 - Rozvoj civilizace se prakticky zastaví. Lidé žijí ve stádech jako zvířata.
    4509 - Poznání Boha. Člověk konečně dosáhl takové úrovně rozvoje, že může komunikovat s Bohem.
    4599 - Lidé dosáhli nesmrtelnosti.

Takze nwm jak vy, ale ja si pisu do diáře: 1.1.4509 14:20 - Schůzka s bohem.

offtopic
pořádnej výtlem pořádnej výtlem to mi připomělo pasáž z Červeného Trpaslíka-w8ing for GOD ...11:30 schůzka s bohem (společenský oblek) .mimochodem výbornej díl
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 22:47   Citovat  

coudu napsal:
offtopic
pořádnej výtlem pořádnej výtlem to mi připomělo pasáž z Červeného Trpaslíka-w8ing for GOD ...11:30 schůzka s bohem (společenský oblek) .mimochodem výbornej díl

offtopic Výborné jsou samozřejmě všechny díly. je to dobrý
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 9:27   Citovat  

Neříkal to tam ten maník na tom videu?? to mi hlava nebere Matně si vzpomínám,že něco takového asi jo...
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 11:16   Citovat  

Destak napsal:
mimochodem třetí světová válka je nic proti tomu až vykopou třetí hvězdnou bránu a zaútočej na nás goauldi Velmi šťastný

Goauldi už jsou passé,teď frčej Wraithové pořádnej výtlem kuk :

Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 11:18   Citovat  

Hellborn napsal:
Jinak třetí světová bude díky raketám rychlá... Větší sranda bude ta čtvrtá světová s klackama a kamenama v rukou... Velmi šťastný

klacky = M4 a AK47 a kameny = granáty wokurka Velmi šťastný
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 11:34   Citovat  

MalTake napsal:
Goauldi už jsou passé,teď frčej Wraithové pořádnej výtlem kuk :

pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 11:42   Citovat  

MalTake napsal:
klacky = M4 a AK47 a kameny = granáty wokurka Velmi šťastný

myslíš, že po 3.světové zbydou takové věci jako AK pořádnej výtlem Tady nebude nic, ani lidi kuky kuk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 12:03   Citovat  

vojt4s napsal:
myslíš, že po 3.světové zbydou takové věci jako AK pořádnej výtlem Tady nebude nic, ani lidi kuky kuk
to se vsaď že zbydou, na světě je tolik podzemních bunkrů až by ses divil...a ani atomovka se k nim nedostane Úsměv
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 12:04   Citovat  

mylsím si že opět nebude problém postavit něco co zničí celou planetu Úsměv papa
   Návrat  
dejwidoos je teď offline  dejwidoos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 12:04   Citovat  

Tak jsem si přečetl ty předpovědi té Baby Vangy z Maďarska a za našeho života žádná sláva. Se na nějaky budovaní klidného života můžu s takovou rovnou vybodnout papa Bueee

a nebo radši ne, dokud je čas tak si to tu zpříjemníme že Velmi šťastný
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 12:23  Naposledy upravil happy dne 18.3.2009 , 12:26, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Giger napsal:
Jo ta baba taky predpovedela ze :
    2125 - Maďarsko zachytí signály z vesmíru.
    2279 - Energie z ničeho (pravděpodobně z vakua nebo černé díry).
    2378 - Nová rychle rostoucí rasa. Cestovatel(Voyager) se vrátil na Zemi.
    3854 - Rozvoj civilizace se prakticky zastaví. Lidé žijí ve stádech jako zvířata.
    4509 - Poznání Boha. Člověk konečně dosáhl takové úrovně rozvoje, že může komunikovat s Bohem.
    4599 - Lidé dosáhli nesmrtelnosti.

Takze nwm jak vy, ale ja si pisu do diáře: 1.1.4509 14:20 - Schůzka s bohem.

az na to ze s Bohem lze komunikovat odjakziva meetallll .... asi tam zapomeli u toho 4599 zapomneli pripsat B.C. - to by tak mohlo zhruba odpovidat dobe stvoreni cloveka - teda i poznani Boha clovekem Hihi

Hellborn napsal:
Neříkal to tam ten maník na tom videu?? to mi hlava nebere Matně si vzpomínám,že něco takového asi jo...

blby ze pakipaki maji takovy ty silny bouchatka co malujou hribky .... KO KO KO mi teda staci v Supreme Commanderovi Smutný
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 12:25   Citovat  

rooney napsal:
Onehda jsem někde četl že v roce 2010 vypukne třetí světová válka, a důvodem bude pokus o atentát na důležitou osobu. Také že ve válce budou použity konvenční zbraně,ale pak se to zvrtne v nukleární válku .. do pěti let bude Evropa úplně z decimovaná a takřka úplně vyhubena. Předpověděla ta nějaká Maďarská "slepá bába" ...

Je to na nic, 21.12.2012 končí Máyský kalendář,a toto datum se spojováno zase s mnohými živelnými pohromami, válkami různých epidemií atd.. Úsměv

To s tím kalendářem je sice pravda ... ale v tu dobu, což dokázali vědci, se mají na Slunci odehrávat magnetické bouře apod. a ty mají mít vliv na počasí a elektrickou sít (výpadky atd. - stačilo by prostě vypnout proud) a oni z toho hned udělají davovou psychozu ... pak se člověk nemůže divit, že to vede i myšlenkám o 3. světové válce ...
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 13:18   Citovat  

Hlupáci naštvanej .. jen ať si útočí na všechny strany, ale jak se něco po*ere tak už bude pozdě.. Lidé jsou prostě nepoučitelní .. od doby kdy Clinton opustil Bílej dům tak mě celá amerika leze krkem. Nebyl to pohodář.. sem tam si zasouložil s Lewinskou, sem tam si zahrál na saxofon a byl prostě klid.. Za to se tady člověk Dočte že slavnej "barak" .. zvažuje přenést válku proti talibanu na území Pakistánu .. a to bylo řečí v předvolební kampani Obamy o stažení vojáků z blízkého východu atd.. zaměření financí a prostředků pro důležitější věci než je válčení.
... Bush to byl kapitola sama o sobě KO.
Jo jo holt poslední dobou se každej Americkej prezident cítí jako pán světe na kterého nikdo nemůže.. nemá cenu se o tom vůbec bavit.

Maltake: Ano na po celém světě je spousty atomových bunkrů a podzemním komplexů(sám jsem onehda četl o evidentně největší atomovým krytu s tajnou podzemní základnou na sibiři který nechal vybudovat Brežněv někdy v 60-tých letech) ,kde se dá přežit atomová válka,ale na jak dlouho.. kdyby vypukla atomová válka tak ten kdo tam zaleze už asi nebude moct nikdy vylíst ven .. jinač by na následky radiace zahynul.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 13:29   Citovat  

rooney napsal:
Hlupáci naštvanej .. jen ať si útočí na všechny strany, ale jak se něco po.... tak už bude pozdě.. Lidé jsou prostě nepoučitelní .. od doby kdy Clinton opustil Bílej dům tak mě celá amerika leze krkem. Nebyl to pohodář.. sem tam si zasouložil s Lewinskou, sem tam si zahrál na saxofon a byl prostě klid.. Za to se tady člověk Dočte že slavnej "barak" .. zvažuje přenést válku proti talibanu na území Pakistánu .. a to bylo řečí v předvolební kampani Obamy o stažení vojáků z blízkého východu atd.. zaměření financí a prostředků pro důležitější věci než je válčení.
... Bush to byl kapitola sama o sobě KO.
Jo jo holt poslední dobou se každej Americkej prezident cítí jako pán světe na kterého nikdo nemůže.. nemá cenu se o tom vůbec bavit.

Maltake: Ano na po celém světě je spousty atomových bunkrů a podzemním komplexů(sám jsem onehda četl o evidentně největší atomovým krytu s tajnou podzemní základnou na sibiři který nechal vybudovat Brežněv někdy v 60-tých letech) ,kde se dá přežit atomová válka,ale na jak dlouho.. kdyby vypukla atomová válka tak ten kdo tam zaleze už asi nebude moct nikdy vylíst ven .. jinač by na následky radiace zahynul.

No on je z Blízkého východu (Iráku) stáhne... o dálném východu asi moc nemluvil... HaHaaa

P.S. A máš vyrování! Hihi
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 13:36   Citovat  

Hellborn napsal:
No on je z Blízkého východu (Iráku) stáhne... o dálném východu asi moc nemluvil... HaHaaa

P.S. A máš vyrování! Hihi
pořádnej výtlem Rooney už má pomalu řidičák a koukám jak se projevuje Velmi šťastný Samá ženská, tvrdý slova a už má varování pořádnej výtlem A takovej to byl slušnej kluk pořádnej výtlem
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 13:38   Citovat  

Henges napsal:
pořádnej výtlem Rooney už má pomalu řidičák a koukám jak se projevuje Velmi šťastný Samá ženská, tvrdý slova a už má varování pořádnej výtlem A takovej to byl slušnej kluk pořádnej výtlem

pořádnej výtlem je to dobrý
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 13:44   Citovat  

začíná z něj bejt "starej prasák" Velmi šťastný
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 13:51   Citovat  

posero napsal:
začíná z něj bejt "starej prasák" Velmi šťastný
Druhej Posero pořádnej výtlem
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 14:08   Citovat  

Rooney Tak to koukám! pořádnej výtlem Hele Obama bude brzy v Praze, máš s tím šanci něco udělat pořádnej výtlem
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 14:26   Citovat  

co jako? hodi po nem botu?
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 15:36   Citovat  

rooney napsal:
Hlupáci ... a to bylo řečí v předvolební kampani Obamy o stažení vojáků z blízkého východu atd.. zaměření financí a prostředků pro důležitější věci než je válčení.
... Bush to byl kapitola sama o sobě ... Jo jo holt poslední dobou se každej Americkej prezident cítí jako pán světe na kterého nikdo nemůže.. nemá cenu se o tom vůbec bavit.

mno vidis to chlapce PRILIS jednostranne - jasny ze ten co bude "vladnout svetu" bude vzdycky v nelibosti - alespon u nekoho - protoze VSEM nikdy nikdo nevyhovi. ale pokud si predstavim zeby roli takovehoto "vladce" delalo rusko, kdysi nemecko nebo nedejBoze nekdo z blizkeho vychodu tak by bylo mnohem hur. to mi ver. ja jsem rad za to, ze tuto roli plni v soucasnosti USA - se vsemi chybami, lobby v pozadi a podobne ... takze asi tak.

a ver mi ze bez "jakovladcesechovajici" mocnosti to nikdy nebude protoze jak kouknes do historie tak to taky tak nikdy nebylo. a je to jeden z principu lidske spolecnosti - vsechno musi byt nekym vedeno - at jde o vztah, sdruzeni, stranu, smecku, okres, kraj, stat, ..... proste to tak je. a opakuji ze jsem rad, ze dnes je tim "vladcem" USA - nebo mas nejaky jiny tip?? myslis ze evropa na to ma tuto roli plnit? nebo radeji bys nejakeho ruskeho muzika, nebo pricmoudleho turbanovce??? - taky se koukni proc se posledne zmineni chovaji tak jak se chovaji - nebude to tim, zeby roli USA mooooc radi prevzali a nastolili svoje pravidla, svuj poradek???!!!!
meetallll
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 15:50   Citovat  

Hellborn: Za co mám to varování za ty "hlupáky"? Snad ne, já už to přepsal z "wolů" právě na ty "Hlupáky" .. jelikož jsem se bál že to bude vulgární ´=D .. ale dobrá uznávám, jen jak se toho můžu zbavit,nechci to tam mít nelíbí se mě to. to mi hlava nebere .. Co když 100x napíšu "Nebudu vulgární" ... no snad je nějaké řešení Úsměv

to All: Je mě to úplně jedno,já se o politiku nezajímám nerozumím tomu,napsal jsem to jak to vidím já. Ačkoliv je to třeba úplná hloupost. Úsměv .. Nedávno jsem někde četl že nějaká agentůra nebo vlastně tuším ministerstvo v USA něco mlela o tom že barak má přijet k nám a místo Czech republic napsali Czechoslovakia .. HaHaaa

.. Jo jo Američanům na nás hrozně záleží.. ´=D ti na nás prděj Úsměv
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 16:02   Citovat  

pro ty co si ze mě dělaj srandu :

róóóóóney ...
Odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 16:10   Citovat  

rooney napsal:
a přesně proto už žádný atomovky lítat nebudou,protože když někdo pošle atomovku tak jí pošle i ten druhej,tak to by přece byla banda kkt-ů,kdyby na sebe posílali atomovky... No jesi jí někdo pošle,tak to stejně neovlivníš pořádnej výtlem
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 17:06   Citovat  

chudak Rooney, napise tady svuj nazor a hned za to ma varovani pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 17:14   Citovat  

a za co mam další varování já pane preludeZ ? něco se vám nepozdává ? ty varování už sou pěkně trapný Mrk
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 17:24   Citovat  

MalTake napsal:
a za co mam další varování já pane preludeZ ? něco se vám nepozdává ? ty varování už sou pěkně trapný Mrk

.. ááá Velmi šťastný ještě jedno a letíš ne? Mr. Green To je legrace.. ´=D
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 17:32   Citovat  

mot napsal:
chudak Rooney, napise tady svuj nazor a hned za to ma varovani pořádnej výtlem

.. Díky MOTe za zastání se Mrk . Ale jak mě to Ninja vysvětlil tak jsem si to podělal sám, teda jestli jsem to pochopil dobře .. taky mě to dost pobavilo jak jsem to zadrbal HaHaaa

Ono H-C má filtr na sprosté slova na který jsem ještě nenarazil jelikož se snažím vyjádřovat slušně,a né vulgárně Úsměv. A ten filtr tě nepustí dál když napíšeš nějaké sprosté slovo, tudy ALE já jelikož jsem do toho slovíčka (ty woe jak to napsat abych nedostal druhý varování ´=D) no zkrátka poserův nick bez "ů" a "v",na konci "e". NO a já do toho zmiňovaného slovíčka dal hvězdičku,jak to dělám vždycky když už tam to sprosté slovo dávám.

A tak mě systém nemohl zastavit,jelikož jsem tam do toho,již tolikrát zmiňovaného slovíčka dal tu hvězdičku. A tohle je bráno jako že jsem obešel systém, a to je podvod .. tak jsem byl dopaden a bohužel "už mám záznam v trestním rejstříku" Smutný .. což mě mrzí. To varování tam není pěkná vizitka .. Smutný

Ale však já věřím že starým dobrým způsobem to půjde.. . :hehe: .. které z moderátorů by chtěl příští pondělí najít na stole v práci obálku s dvaceti korunou v neoznačených korunách? Lucy

... joke Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2009 , 17:54   Citovat  

rooney napsal:
.. ááá Velmi šťastný ještě jedno a letíš ne? Mr. Green To je legrace.. ´=D

prej letíš až když máš víc než tři... to znamená že mám ještě rezervu pořádnej výtlem taky by mě zajímalo kdy se mi ty varování smažou to první sem tam měl přes dva měsíce furt ne a néé zmizet
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Obama a 3.svetova
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina