Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
C5G el. okna
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
lahoo je teď offline  lahoo
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2009 , 11:58   Citovat  

voreza napsal:
v tom já takovej problém mít nebudu mam tam nataženou kostru i napájení od centrálu, takže jsem docela za vodou..jen to budu muset nějak spitlýkovat všechno do toho konektoru pokud něco seženu...musí tam do toho jít trvalé napájení a nebo stačí jen když se vloží klíček a teprv tam pude proud?já mam centrál napojenej na trvalý

To záleží jen na tobě, ale když tam nepude trvale tak si nestáhneš okýnko bez klíčku v zapalování takže je lepší mít trvale napájeno...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2009 , 12:01   Citovat  

lahoo napsal:
To záleží jen na tobě, ale když tam nepude trvale tak si nestáhneš okýnko bez klíčku v zapalování takže je lepší mít trvale napájeno...

s tim nesouhlasim, okna je lepsi mit jen pres klicek. Nehlede na to ze kdyz by nekdo prostrcil drat na ovladac a zmackl tlacitko tak si stahne okno keine problem.

voreza je teď offline  voreza
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2009 , 12:03   Citovat  

ninja napsal:
s tim nesouhlasim, okna je lepsi mit jen pres klicek. Nehlede na to ze kdyz by nekdo prostrcil drat na ovladac a zmackl tlacitko tak si stahne okno keine problem.
v tom máš pravdu, takže nový natahování napájení do dveří..takže paráda...doufam že to pude nějak jinak vyřešit..no juknu se na ten konektor co je u spolujezdce ve dveřích jestli tam jde napájení když je zapnutej klíček a nebo jestli je tam trvalý..uvidime...nějak to vyvoslim

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2009 , 12:07   Citovat  

ninja napsal:

na tom něco bude Se stydím Máš recht, určitě to bude bezpečnější Velmi šťastný

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2009 , 12:10   Citovat  

no a od toho tady máme přátele na foru kteří rádi s námi vymění nějakej ten názor aby sme zabezpečili naše miláčky Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 14:05   Citovat  

Tak jak sem slíbil tak sem dávám foto toho svazku kabelů, sory za kvalitu ale neměl jsem foták tak sem to vzal telefonem HaHaaa
přišel jsem na to že na tom co mám navíc chybí ten konektor co se zapojuje do ovladače an okno Se stydím ..
Na prvním obrázku je ten co mám navíc
na druhým je to co budu dávat já do auta

Obraz039.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Obraz039.jpg, 486.6 kB

Obraz038.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Obraz038.jpg, 412.61 kB

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.2.2009 , 14:10   Citovat  

doufám že ho nebudu potřebovat..uvidim o víkendu..nejspíš budu mít mechanismus i ty kabeli komplet...že nebudu muset dělta nic spešl...jak komplet dveřní elektriku i s konektorem na zrcátka do obou dveří tak tu komplet elektriku s čudlíkem na el ovládání zrcátek co je pod palubovkou do pojistkový skříně..tak sem zvědavej jak to vyjde...jinak kdyby něco tak si ten kabel vemu

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2009 , 17:49   Citovat  

Tak sem se dneska trochu vrtal v autě a ty okna u mě nebodou žádnej problám. pod volantem u řiiče sem našel konektor z kterýho dou dráty až do spolujezdcových dveří. Jsou na něm piny jak na okno (3 dráty) tak na zrcátko(3 dráty) a i na centrál (2 dráty). Tím pádem odpadá tahání kabelu ke spolujezdcoj. Už je z řidič. dveří a dopojit na konektor.. Velmi šťastný

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2009 , 21:31   Citovat  

lahoo napsal:
Tak sem se dneska trochu vrtal v autě a ty okna u mě nebodou žádnej problám. pod volantem u řiiče sem našel konektor z kterýho dou dráty až do spolujezdcových dveří. Jsou na něm piny jak na okno (3 dráty) tak na zrcátko(3 dráty) a i na centrál (2 dráty). Tím pádem odpadá tahání kabelu ke spolujezdcoj. Už je z řidič. dveří a dopojit na konektor.. Velmi šťastný

takže ke spolujezdcovím dveřím je to u každýho auta ju?což by odpovídalo těch pár drátů co tam vede, ale jinak vedou ze dveří k reprákům jenom dva..takže musíš jenom natahnout dráty k řidiči a je to hotovo???já budu mít všechno komplet s kabeláží k tomu..a kde to napojuješ v pojistkovej skříni?tam je na to takovejch 5 konektorů do těch se to zapojí???pošli mi kdyžtak pls foto?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2009 , 22:06   Citovat  

voreza napsal:
takže ke spolujezdcovím dveřím je to u každýho auta ju?což by odpovídalo těch pár drátů co tam vede, ale jinak vedou ze dveří k reprákům jenom dva..takže musíš jenom natahnout dráty k řidiči a je to hotovo???já budu mít všechno komplet s kabeláží k tomu..a kde to napojuješ v pojistkovej skříni?tam je na to takovejch 5 konektorů do těch se to zapojí???pošli mi kdyžtak pls foto?

Kam to napojim to nevim. spíš to do pojistkovky napojovat nebudu. Jen propojím kabely co maj bejt spojený a pak jen vytáhnu ze zapalování + a dám na ten drát pojistku.. Zejtra na to zase du, tak něco nafotim a uvidim... Velmi šťastný

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2009 , 23:24   Citovat  

lahoo napsal:
Kam to napojim to nevim. spíš to do pojistkovky napojovat nebudu. Jen propojím kabely co maj bejt spojený a pak jen vytáhnu ze zapalování + a dám na ten drát pojistku.. Zejtra na to zase du, tak něco nafotim a uvidim... Velmi šťastný

oki jsem na to zvědavej

Obsah fóra Honda-club.cz   
C5G el. okna
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď