Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Info o accordu 6g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 18:14   Citovat  

jo kluci dík,potěšili jste mě! Rozhoduji se sice mezi acco a mondeem,které je při stejné ceně až o 3 roky mladší,ale srdce mě táhne k hondě je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 18:27   Citovat  

Hellborn napsal:
Acco 6g byla první Honda,co jsem řídil, měl nalítáno 250tis. a nikde nic neklepalo! Kamarádovi slouží doteď (skoro 350tis. km) a při pravidelné údržbě bez větších problémů.

Hmm mě klepe.. zezadu asi ten silentblok.. ale to může být po té havárce - nenechal jsem to kontrolovat, protože zadek sice dostal prdu, ale jen plechy.. a už nevím, jestli to dělalo předtím nebo ne..
Jinak jen problém při výměně toho skla, ale to už se tak nějak taky ztrácí.. no a od té doby, co to bylo rozebraný, tak sem tam něco vrzne v interiéru, ale tak to je tím, že jsem si to skládal víceméně sám..
Takže krom toho, že majitel přede mnou asi trochu zanedbal některý věci, který jsem já musel vyměnit, tak vpodstatě jsem spokojenej.. má to mouchy, který chci odstranit, ale ty jsou způsobeny tou havárkou.. po technické stránce zatím žádný vážný problém nebyl.. teď mě čeká baterka, jelikož už byla 2x vyšťavená a ikdyž zatím funguje a startuje, tak teď v zimě už někdy má problém.. najeto cca 164000km k dnešnímu dni.. brzy chci vyměnit koncák, ale jen kvůli zvuku a vzhledu, jinak koroze žádná, trochu podřenej je akorát opletenec, jinak nic.. pak hodím asi kola a snad kit sání dlouhý a možná i podvozek - pak už počítám, že půjdou rychleji do háje komponenty podvozku..

kaccerr napsal:
jo kluci dík,potěšili jste mě! Rozhoduji se sice mezi acco a mondeem,které je při stejné ceně až o 3 roky mladší,ale srdce mě táhne k hondě je to dobrý

Jakým Mondeem?? To jsi tu ani neměl psát.. leda ST.. :chichi:

Myslím, že Hondy všeobecně budou daleko spolehlivější, než starší Fordy.. ale to je slovo do pranice..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 18:32   Citovat  

javal napsal:
no já mám sice krátce 2.0 ES, ale zatím spokojenost..měnil jsem jenom kosti stabilizátoru..ale po zimě mě čeká výfuk..a nějaké kosmetické záležitosti a pár údržbových zásahů na motoru a hl. na podvozku (ale to je nejspíše tím snížením)..

jinak acco doporučuju..

Javal, kolik máš vlastně najeto?? Jinak co si myslíš? Koupit 16" Alu + snížit pružinama a tlumičema nebo koupit rovnou 17" a později snížit?? Jinak se taky rozhoduju, jestli koupit zatím jen do -30mm pružiny na origo tlumiče, případně k nim dokoupit plynokapalinový nebo jestli našetřit na komplet podvozek stavitelnej třeba??
Jo a nemohl by jsi mi poslat nějaký detailnější a kvalitnější foto toho tvýho Acco?? Kouknul bych to pořádně, jak to vypadá.. plosím plosím.. na mail jungleboy@centrum.cz nebo sem někam..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 19:04   Citovat  

Mondeo MK II od roku 2001 new edge design ostřejší tvary. Hodně spolehlivé auto s údajně nejlepšími jízdními vlastnostmi ve střední třídě, motor bych bral buď 2.0 107 kw nebo 2,5 V6 125 kw,ale ta honda..... :muck:
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2008 , 9:29   Citovat  

Zdar, hodlam koupit taky acco 6g r.v.2000, cetl jsem, ze 5D acco se delal v Japonsku a 4D acco v UK - je to pravda? Ma nekdo nejake info o tom? Vaham mezi 1,8 a 2,0 v obou pripadech chci vybavu ES a stav tachometru nekde kolem 100tis Úsměv Pokud k tomu mate info a zkusenosti nebo dokonce vite o nekom, kdo to prodava sem s tim Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.4.2008 , 9:32   Citovat  

ICE.J napsal:
Zdar, hodlam koupit taky acco 6g r.v.2000, cetl jsem, ze 5D acco se delal v Japonsku a 4D acco v UK - je to pravda? Ma nekdo nejake info o tom? Vaham mezi 1,8 a 2,0 v obou pripadech chci vybavu ES a stav tachometru nekde kolem 100tis Úsměv Pokud k tomu mate info a zkusenosti nebo dokonce vite o nekom, kdo to prodava sem s tim Úsměv

To Japonsko se mi nezdá... to mi hlava nebere 5D má taky prý nějaký problém s pátými dveřmi (snad zatéká či co...).
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2008 , 9:39   Citovat  

tady je odkaz kde sem to cetl : tudy odkaz
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2008 , 9:47   Citovat  

nějaká zkušenost s automatem/tiptronicem???

myslim jak v jízdních vlastnostech tak ve spotřebě OK
preluďáci psali, že tam je ten tiptronic na pytel.... přecijenom acco je cesťák, tak tam by to nemusel bejt takovej propadák
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2008 , 10:23   Citovat  

Fun_thomas měl automat 6G Accorda.. zkus ho kontaktovat..
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2008 , 20:47   Citovat  

jen malickost jak sedan CG9 tak i Hatchback CH7 ,CH6 se dela v Anglii ... bohuzel Smutný kvalita sla od dob cistokrevnejch japoncu do ri.i.

5dvere ohledne zatekani podle me problem nejsou
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2008 , 21:21   Citovat  

no 100 tisíc na tachu nepočítej,leda bys uvěřil podvodníkům. Já ho kupoval 219000 a nevrzne v něm nic,neklepne,jede supr,prostě spokojenost. Vlastně vrže! Spojkový pedál při vyšlápnutí Hihi a trošku papá olej,zrovna jsem si vynuloval měřič denních km,tak až to spočtu,tak dám vědět,ale liju 5w 40 od shell,takže možná kdybych dal malinko hustší,tak by se to zlepšilo. Ale tím že jezdím krátké vzdálenosti,tak chci hlavně v zimě olej který maže i v mraze ihned..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Info o accordu 6g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina