Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jarní servisní kampaň 1.-30.4.2009
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.3.2009 , 23:06   Citovat  

xenon04 napsal:
v hondě mi řekli, že to nejde ani na zvedák... zběžná kontrola... tlak v pneu, světla, olej... prostě to obejdou dokola a dostaneš dárek od shellu

tak to se vyplati HaHaaa to nejsem mechanik ale todle taky zvladnu to mi hlava nebere a darek od shellu za 20kc at si nacpou ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 0:45   Citovat  

Hlavator: No nevim, ale velke baleni kapliny do ostrikovaci a diar nestoji 20,- (viz podzimni kampan co byla jeste zadarmo).. na zvedak me sla VZDY veskera auta na prohlidkach a VZDY jsem byl pritomen ... Urcite na jarni pojedu, je to uz zvyklost a co prehlidnu ja, nemusi prehlednout nekdo jiny.. je to dobrý a jestli za 99,- dostanu jako predposledne olejik, tak se vazne zlobit nebudu.. je to dobrý Vse je to o tom jak si to clovek slusne zaridi.. je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 6:39   Citovat  

alicante napsal:
To te teda nechapu kamo, myslim, ze nejvic svymu autu prospejes, kdyz se budes od Honda servisu drzet dal.. OK Sikovni lidi jsou uplne jinde a nepotrebujou na svoji praci zadny kampane a moje auto taky ne, ma Vanoce celej rok a hlavne, kdyz je potreba.. VTEC

Ja ja, das ist Recht předsedo ... Velmi šťastný Jedu tam koupit jen díly, a to ještě takové, jež v druhovýrobě nejdou sehnat ... G4G VTEC
   Návrat  
Hory88 je teď offline  Hory88
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 9:27   Citovat  

Bully napsal:
xenon04:
Diky, to je uplne za hubicku, je rozhodnuto Velmi šťastný ted jeste najit nejaky dobry servis Honda v Brne.

Tak v Brně máš na výběr jen ze dvou servisů Honda a já osobně preferuju Autoelegance v Řečkovicích, taže to asi nejspíš zkusím tam.
   Návrat  
Cruiser je teď offline  Cruiser
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 9:53   Citovat  

Já nevím, co pořád máte s těma servisama Honda. Jezdím do Hondy v Brně - Řečkovice (Autoelegance) a jsem spokojenej, vždy mi vyšli vstříc a to tam servisuji 4 auta. Je smutné, že některé autorizované servisy dělají značce Honda takovou ostudu. Ale byla by chyba je všechny házet do jednoho pytle.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 9:58   Citovat  

Cruiser napsal:
Já nevím, co pořád máte s těma servisama Honda. Jezdím do Hondy v Brně - Řečkovice (Autoelegance) a jsem spokojenej, vždy mi vyšli vstříc a to tam servisuji 4 auta. Je smutné, že některé autorizované servisy dělají značce Honda takovou ostudu. Ale byla by chyba je všechny házet do jednoho pytle.

No to víš, když ze 3 servisů v Praze je jeden průměr, jeden děs a třetí zavřenej,tak co asi...

V Plzni mají servisovat Nissana a Hondu v jednom a údajně (někde to tu bylo) nevedou ani MTF...
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 11:54   Citovat  

Hellborn napsal:
No to víš, když ze 3 servisů v Praze je jeden průměr, jeden děs a třetí zavřenej,tak co asi...

V Plzni mají servisovat Nissana a Hondu v jednom a údajně (někde to tu bylo) nevedou ani MTF...
a další servis je v seatu to snad ne
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 11:56   Citovat  

máte si servisovat sami, měli by jste klid mohli nadívat jen sami sobě HaHaaa
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 17:49   Citovat  

posero napsal:
máte si servisovat sami, měli by jste klid mohli nadívat jen sami sobě HaHaaa

Byla rec o garancce, nechci prijit o zaruku. Navic jak chces servisovat auto, do ktereho se skoro neda ani podivat, to neni jako 15 let stara auta.
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 18:33   Citovat  

15% na origo díly?? Asi se tam zastavím pro ty přední blinkry a nárazník.... HaHaaa
   Návrat  
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 19:13   Citovat  

ja se stavil u nás na Stk a poprosil technika jestli by mi prošel podvozek(kope mi to při brždění) a on velice ochotně,mi udělal vlastně celou technickou-přední nápravu a na valci brzd. velmi důkladně-nezjistli žádné vůle,jen kopající kotouče a řekl si 50 kč!!!

Myslím,že to v hondě dělat nebudou a dezén s tlakem v pneu si snad umíme zkonterolovat sami,ne? to mi hlava nebere
   Návrat  
kedr je teď offline  kedr
PříspěvekZaslal: 25.3.2009 , 22:02   Citovat  

Petan.B napsal:
Hloupost. Jezdím 3 roky na kampaně do Svitav a auto šlo na zvedák vždycky. K tomu cos napsal se kontroluje i vzduchový filtr, řemeny, svíčky, nádržky s provozníma kapalinama, destičky a kotouče, tlak pneumatik a hloubka desénu, funkce stěračů a ostřikovačů a správné nastavení světel. Navíc se kontrolují čepy a klouby, když je auto na zvedáku. Zběžně se kontroluje i spodek auta (případná rez) a stav výfukového potrubí. Navíc co nechceš, tak nespravují, takže tě kampaň vyjde jen na 99kč. Tohle se snad vyplatí, ne? Pro ty, co o kampani slyší poprvé, tak předchozí byly zdarma a ještě dárek. Buď kapalina do ostřikovače nebo litr motorového oleje s plnou syntetikou.
Voňavku od Shellu jsem nedostal nikdy...

Přesně tak i kvalitu baterie.
Jezdím na jarní i podzimní kampaň, jsem u toho osobně a vždy perfektní a kompletní prohlídka s doporučením oprav. Vždy zadarmo a olej, kalendář, nemrznoucí kapalina do ostřikovače. Honda Praha Jarov i Kolín. je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jarní servisní kampaň 1.-30.4.2009
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina