Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Čerpací stanice - zkušenosti
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3

vaše oblíbené benzínky?
Shell
31%
 31%  [ 35 ]
Agip
8%
 8%  [ 9 ]
OMV
20%
 20%  [ 23 ]
Esso
0%
 0%  [ 0 ]
Aral
0%
 0%  [ 1 ]
Pap-oil
0%
 0%  [ 0 ]
Ono
10%
 10%  [ 12 ]
Benzina
12%
 12%  [ 14 ]
Slovnaft
0%
 0%  [ 0 ]
supermarkety-tesco atd.
9%
 9%  [ 10 ]
jiné a soukromé
5%
 5%  [ 6 ]
Hlasovalo : 72
Celkem hlasů : 110

posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 18:25   Citovat  

natankoval sem u hypernovy a předjel sem GTR a to 2x prvně teda trochu zbaběle ale podruhý zcela legálně.... byl to posera HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 20:29   Citovat  

Nejradeji Tesco nikdy jsem nemel problem a nejlepsi cena.Obcas Globus kdyz nevyjde Tesco a obcas Shell pro lepsi pocit Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 20:47   Citovat  

Roverman napsal:
tak je tam anketa, jen kdyby někoho napadla nějaká jiná významná firma, at jí napíše.

no myslím že Esso jako takový už neexistuje ne ? měli pár pokut za kvalitu a zkončili a jejich stanice převzal Agip aspoň co já vím a co mi ríkal dneska M@jk Mrk
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 20:58   Citovat  

ARAL???? ten snad přešel před 2- 3 lety pod OMV to samé ESSO pod AGIP sakra kdy jsi byl naposled venku to bude asi hodně dávno viď?? pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 21:23   Citovat  

no bude to tím že jsem z chudého kraje na benzínky, my tu máme samý pap oily, Fišery, Novotný atd... prostě no name.
ale máte pravdu vlastně Aralka co byla v č. budějcích je vlastně už OMV, ale zase u nás se furt prodávaj Aral oleje atd...
A Esso určitě ještě nedávno bylo v budějcích u Mcdonalds?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2009 , 22:21   Citovat  

optimas napsal:
ARAL???? ten snad přešel před 2- 3 lety pod OMV to samé ESSO pod AGIP sakra kdy jsi byl naposled venku to bude asi hodně dávno viď?? pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

každopádně jak tak koukám, tak idyž už aralka neexistuje tak k nní někdo pořád jezdí pořádnej výtlem (jeden hlas) sry offtopic
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2009 , 7:28   Citovat  

gear napsal:
každopádně jak tak koukám, tak idyž už aralka neexistuje tak k nní někdo pořád jezdí pořádnej výtlem (jeden hlas) sry offtopic

no kdo asi? mně prostě zmátlo to že jezdíme tankovat na Jihotrans a tam mají všude ještě nápisy Aral, a prodávají tam oleje Aral. Jenže oni zaspali asi jako já.
Akorát už to nejde smazat z té ankety, nebo jde?
Jinak jako firma Aral existuje furt ne? akorát Aral ČR ne?
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2009 , 8:05   Citovat  

v Jindř. Hradci když jsem, tak tankuju Tank-ONO a bez problémů, jak s oplem tak s hondou nebo tankuju na FrukOilu, v čb převážně tankuju Shell, Benzina, když je cesta, tak Globus nebo OMV
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2009 , 10:15   Citovat  

Roverman napsal:
no kdo asi? mně prostě zmátlo to že jezdíme tankovat na Jihotrans a tam mají všude ještě nápisy Aral, a prodávají tam oleje Aral. Jenže oni zaspali asi jako já.
Akorát už to nejde smazat z té ankety, nebo jde?
Jinak jako firma Aral existuje furt ne? akorát Aral ČR ne?

hoj, to nebylo myšleno zle tak to nějak špatně neber přátele jen benzínky Aral už převzalo OMV, ale firma Aral dál obchoduje a vyrábí motorové oleje atd Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2009 , 10:23   Citovat  

gear napsal:
hoj, to nebylo myšleno zle tak to nějak špatně neber přátele jen benzínky Aral už převzalo OMV, ale firma Aral dál obchoduje a vyrábí motorové oleje atd Úsměv

já vím, žes to nemyslel špatně. spíš jsem to napsal jako Se stydím
   Návrat  
jazzik je teď offline  jazzik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2009 , 11:29   Citovat  

co sem si vyzkoušel v plzni tak ono se nevyplatilo i při nízký ceně - najel sem na tom o pár kiláků míň a jízda byla utrpení,civísek ztratil muj oblíbenej tah ....shell je fajn,ale netankuju už tam kvůli ceně,ale po pravdě ať přijedu na Benzinu,Agip,OMV tak cena za litr je stejná,ale vim,že OMV mělo o pár halířů levnějc než Shell.Každopádně já tankuju výhradně na OMV a pak v nejnutnějších případech Agip či Benzina...
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.10.2009 , 11:33   Citovat  

jazzik napsal:
co sem si vyzkoušel v plzni tak ono se nevyplatilo i při nízký ceně - najel sem na tom o pár kiláků míň a jízda byla utrpení,civísek ztratil muj oblíbenej tah ....shell je fajn,ale netankuju už tam kvůli ceně,ale po pravdě ať přijedu na Benzinu,Agip,OMV tak cena za litr je stejná,ale vim,že OMV mělo o pár halířů levnějc než Shell.Každopádně já tankuju výhradně na OMV a pak v nejnutnějších případech Agip či Benzina...

tak nvm jak ONO v plzni ale s prazskym nemam problem..auto jede stejne jako kdyz jedu od Agipu bo Shellky pořádnej výtlem jen jedu o 3kc na litr levneji

pri plne usetrim cca 120Kc a ted vyjedu 4plne mesicne...tudiz cca 500kc pro me k dobru Velmi šťastný jinak nejak ONO nepreferuju kdyz netankuju plnou..
   Návrat  
Jarys je teď offline  Jarys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.10.2009 , 12:13   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Ja tankuju uz jen 100 octan... Zatim jsem zkusil Vervu- nic moc, docela me zklamala.

Verva 100 má oktanové číslo "jen" 98.

Já beru většinou u Benziny právě Vervu - ne, že bych nějak objektivně dokázal posoudit, jestli auto jede líp, ale mám takovej lepší pocit, že beru kvalitnější benzín (jak ten marketing na běžnýho spotřebitele funguje) Velmi šťastný
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2009 , 12:27   Citovat  

Já tankuju vždy OMV Carrera, pokud není jiná možnost tak pak koukám po Benzíně a Shell. Celkově jsem spokojeny. Ale kvalita přísad a celkově benzínu,...by mě docela zajímala. Vím že před nedávnem testovali kvalitu benzínu ruzných čerpacích stanic, a slyšel jsem že údajně zákon té inspekci neumožnil výsledky zvěřejnit:-( Když za to platíme tak by smě vysledky znat určitě měli! kuky kuk
   Návrat  
caras je teď offline  caras
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.10.2009 , 15:35   Citovat  

Já jsem byl co se obyčejnejch benzínů týče nejvíc spokojenej s benzínem EuroOil (čepro), a hned za ním OMV, naopak nerad beru obyč SHELL (nevím jak ten lepší) a PapOil protože mi vždy naroste spotřeba a subjektivně mi to pak jde hůř od spodu.....
   Návrat  
Alweron je teď offline  Alweron
PříspěvekZaslal: 22.12.2009 , 0:31   Citovat  

Pokud jedu kolem, tak tankuju u Tank-Ono (Praha/Dvořiště) a zatím bez jakýchkoli problémů... Na plné je už docela poznat $ rozdíl... Nejezdím nijak závodně (pokud to vůbec s "třináctistovkou" jde), ale motor jde krásně do otáček i na tento benzín... Spotřeba +/- stejná... Osobně rozdíl nevidím...
Jinak OMV či Benzina, a pokud je občas rafička rychlejší než oko, tak co je zkrátka po ruce... (nebo spíš u silnice... Mrk )
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.12.2009 , 1:08   Citovat  

Zdravím,

vzhledem k tomu, že mám pár zkušeností, též přidám své poznatky. Motor mám cca 43tkm po GO, stále běží stejně, hlučnost stejná ...
Dost lidí mne zná a ví, že jsem blázen, že jsem schopen ujet i na "narvanou nádrž", tj cca 50litrů i 800km, ano i s našimi shit benzíny to jde. I ReNo se svou poladěnou Prelude dokázal, že rozdíly jsou fakt velké.

1) CZ
- tankuji u: Shell, Tank-ono, OMV ... občasně došpritznu u jakékoliv značky, snad jen ty opravdu neznámé vynechám. Vím, že se nadává na Tank-Ono, ale necítím rozdíl mezi Shell
- subjektivní pocity: auto jeden na N95 od všech stejně, i ReNo měřil G-techcem a naměřil těch 99.9kW s N95 od Tank-ono ... auto tzv. nekucká, má stále stejný chod, nesmrdí a nezdá se býti rozdílu mezi Shell N95 a Tank-ono N95, opravdu je to asi autem od auta jiné
- faktické pocity: spotřeba se napříč všemi značkami neliší a je stále stejná ... dokonce i nyní v zimě kolem 6litrů na dálku a město k 8l (tady se nám to trochu zvedlo > holt mrazy no)

2) SR
- tankuji u: jedině Shell, ostatní nevím, nechtěl jsem opo informacích o tehdejším pašování UA benzínu nic riskovat
- subjektivní pocity: auto jede stále stejně
- faktické pocity: spotřeba je stále stejná

3) SRN
- tankuji u: jakým kolik autem občas jedeme, tak nejraději u ARAL (je to snad SRN jednička na trhu s palivy), pak Shell a ESSO
- subjektivní pocity: auto ožívá zejména po vyjetí českých zbytků
- faktické pocity: jemně o málo nižší spotřeba, která je ale vyrovnána tím, že autu se chce více do toček a je svižnější ...

Takže nevím, jestli tyto poznatky k něčemu budou, když jsou povětšinou subjektivního charakteru. Úsměv
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 7:13   Citovat  

Abych dodal svůj nedávný poznatek: tankoval jsem 2x u hypernovy 95 celkem za 1500 a začal mi motor vydávat hlučnější zvuky po startu. Když se auto ohřálo, chod byl obvyklý. Přisuzoval jsem to nízkým teplotám ALE! Po natankování 98 u globusu najednou hlučnost přestala to mi hlava nebere Myslím, že znovu k Hypernově už nidky nepojedu meetallll
   Návrat  
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 9:49   Citovat  

Natankoval jsem 20 litru u ONO. Zadny velky rozdil, ale mozna mi pripadalo ze to hur jede,hur jde za plynem. I kdyz tezko rict jestli to nebyl jen subjektovni pocit, protoze kazdy o ONU mluvi ze maji spatny benzin atd...a to si pak toho zacnu moc vsimat Velmi šťastný Takze rozdil tezko rozeznatelny. Spotreba 6,2 kombinovana.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 10:04   Citovat  

taky nepozoruju nějaký rozdil mezi ONO benzinem a třeba OMV benzinem, ale když chci auti trochu protáhnout tak jedu na SHELL a tankuju shell vpower, to už je pak citelná změna, trochu lip to táhne(holt 100 oktanů je znát) a spotřeba jde taky dolu z mejch 7-7,5 až o litr dolu, těžká noha udělá svý.
   Návrat  
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 10:16   Citovat  

sablos napsal:
taky nepozoruju nějaký rozdil mezi ONO benzinem a třeba OMV benzinem, ale když chci auti trochu protáhnout tak jedu na SHELL a tankuju shell vpower, to už je pak citelná změna, trochu lip to táhne(holt 100 oktanů je znát) a spotřeba jde taky dolu z mejch 7-7,5 až o litr dolu, těžká noha udělá svý.

To ja tadytu zateckou Shell moc nemusim. To radeji OMV Carerra.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 10:24   Citovat  

D15B2 napsal:
To ja tadytu zateckou Shell moc nemusim. To radeji OMV Carerra.

ja zas nemusim OMV, a přijde mi že SHELL má lepší benzin, a za skoro tu samou cenu co chtěj za carerru 100 tak radši jedu na shell pro vpower.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 10:32   Citovat  

sablos napsal:
ja zas nemusim OMV, a přijde mi že SHELL má lepší benzin, a za skoro tu samou cenu co chtěj za carerru 100 tak radši jedu na shell pro vpower.
Naprostej souhlas.. a kdyz je velky cenovy rozdil, tak si jedu pro Vervu.. ale zase beru to tak ze CRXíka mam jen na blbnuti, takze je me to vcelku fuk co za to dam, spis abych mu dopral..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 10:40   Citovat  

gizmi napsal:
Naprostej souhlas.. a kdyz je velky cenovy rozdil, tak si jedu pro Vervu.. ale zase beru to tak ze CRXíka mam jen na blbnuti, takze je me to vcelku fuk co za to dam, spis abych mu dopral..

Někde tu je ReNovo graf z G-techa a pokud si pamatuju,tak na Vervu to ukazovalo výkonovou díru...
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 10:45   Citovat  

Hellborn: ja na tahle mereni moc neverim OK Vse je to delane odhadovaci metodou vzorcu a je tam moc promennych.. Mrk Ze by me CRXko nahle nekde prestalo tahnout fakt nepocituji a jelikoz stridam benzinky, tak to znat ani nemuze byt.. Mrk
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 10:49   Citovat  

já jezdim na Agip či na Globus a spokojenost s oběma Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 10:49   Citovat  

gizmi napsal:
Hellborn: ja na tahle mereni moc neverim OK Vse je to delane odhadovaci metodou vzorcu a je tam moc promennych.. Mrk Ze by me CRXko nahle nekde prestalo tahnout fakt nepocituji a jelikoz stridam benzinky, tak to znat ani nemuze byt.. Mrk

Měřil to na přímo na rozdíly benzínů,takže jedno nastavení, 2 benzíny a rozdílný výsledek...
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 11:09   Citovat  

..byla to OMV, která Ble dostala sankce za kvalitu v těch testech, které zmiňoval MSX, mám to z podloženého zdroje..
   Návrat  
wisastar je teď offline  wisastar
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 12:17   Citovat  

Kmóďa napsal:
Já tankuju většinou Tesco,Globus a teď poslední dobou za pěkné ceny Tank-Ono.Zkoušel jsem i OMV a podobné a žádný rozdíl tak proč tankovat draho?Jinak minule jsem koukal na Mělníku kde jsou blízko seba Tank-Ono a Shell a na Shellce šli z cenou celkem hodně dolu pořádnej výtlem

tjn Úsměv kdyz melo ono v lete benzin za 21 tak shelka myslim za 23... a po 20 km v praze za 30 Úsměv
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2010 , 16:02   Citovat  

Mám za barákem Shell, tak jezdím na shell.
Nejradši ale beru na Shellce v Písku, maj to tam o poznání levnější než tu Praze a i mi přijde, že to pak líp sviští. (spotřebu neřešim)

Problém jsem měl pouze s Pap Oilem a dlouho se to řešilo. Auto kuckalo při jízdě na rezervu, přitom v nádrži bordel nebyl. Nepořešil to ani novej filtr. Od té doby jsem na rezervu nejel. Ble

Jinak bych přidal Robin Oil, taky bez problémůÚsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Čerpací stanice - zkušenosti
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina