Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zlý pán v bazaru
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
ejd.no je teď offline  ejd.no
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 11:38   Citovat  

ja jsem s krnova a ktery lukaš?? ma černeho civica?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 11:40   Citovat  

ejd.no napsal:
ja jsem s krnova a ktery lukaš?? ma černeho civica?

Prodává i plato s reprama na C4g, barva neznámá...
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 11:44   Citovat  

Email "lukeoo7 @ seznam.cz" ... já jsem taky z Krnova původem, ale moc hondařů tam teda nepotkávám, když jsem na návštěvě ... o to víc je to k vzteku to mi hlava nebere

Tohle je taky on: SBAZAR

Prodával civica 4G, ale už tam není fotka, takže těžko říci.
   Návrat  
ejd.no je teď offline  ejd.no
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 12:19   Citovat  

hm to teda moc nezjistim:)
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 12:42   Citovat  

Meda napsal:
No víš gizmi ono právě SONY rádia mají specifický konektor zastrčený přímo do rádia pod kterým bývá schovaná pojistka a na druhém konci je ten ISO a ten opravdu stojí nějakých 550kč OK

Přesně tak,stejně tak to mam na panasonicu.Vým že jsem jedno rádio prostě vyhodil,nebylo možno sehnat kabel na tenhle konektor KO starší rádio no..To je opravdu jak televize bez ovladače nebo auto bez kol.Taky si to těžko užiješ.A nikdo přece nechce věc se kterou bude travit cas hledanim a shanením a obědnáváním.To si rovnou mohl koupit rádio nové.A kompletní.Ze stejnou výsdlednou cenou..

Ano každý někdy při obchodu udělá chybu,taky nejsem svatý.Nechal jsem si poslat svody a pak jsem si to rozmyslel.Ale vsechno je o přístupu.Uznal jsem chybu,napsal narovinu majiteli ze je nechci a at mi dá číslo účtu že mu poslu financní náhradu.Ze zacatku se zlobil (což chápu) ale ve výsledku když jsem mu poslal o par korun vic nez jsme se domluvili byl urcite mín nastvanej nez kdybych to nechal ležet na poste a neodpovidal bych mu na maily...Proto se mi tohle zdá jako neadekvátní chování!Kdyby prodejce v tomhle pripade uznal chybu tak se to tady vubec nemuselo řešit....
   Návrat  
Riccardo je teď offline  Riccardo
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.10.2009 , 16:21   Citovat  

Rada36 napsal:
Přesně tak,stejně tak to mam na panasonicu.Vým že jsem jedno rádio prostě vyhodil,nebylo možno sehnat kabel na tenhle konektor KO starší rádio no..To je opravdu jak televize bez ovladače nebo auto bez kol.Taky si to těžko užiješ.A nikdo přece nechce věc se kterou bude travit cas hledanim a shanením a obědnáváním.To si rovnou mohl koupit rádio nové.A kompletní.Ze stejnou výsdlednou cenou..

Ano každý někdy při obchodu udělá chybu,taky nejsem svatý.Nechal jsem si poslat svody a pak jsem si to rozmyslel.Ale vsechno je o přístupu.Uznal jsem chybu,napsal narovinu majiteli ze je nechci a at mi dá číslo účtu že mu poslu financní náhradu.Ze zacatku se zlobil (což chápu) ale ve výsledku když jsem mu poslal o par korun vic nez jsme se domluvili byl urcite mín nastvanej nez kdybych to nechal ležet na poste a neodpovidal bych mu na maily...Proto se mi tohle zdá jako neadekvátní chování!Kdyby prodejce v tomhle pripade uznal chybu tak se to tady vubec nemuselo řešit....

Tak tak, vždycky se dá nějak domluvit. Nejhorší je nereagovat - takové lidi přímo nesnáším, co se vyhýbají komunikaci a nereagujou.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zlý pán v bazaru
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina