Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Autolakovna
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
lazzzik je teď offline  lazzzik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 22:00   Citovat  

D15B2 napsal:
Mohu doporucit p. Smrčku ze Chban (u Žatce). Videl jsem nekolik jeho praci a nemel jsem pripominek. Co se tyce karosariny tak to davam jen k nemu. Ceny ma take prijatelne. Celolak zalezi na aute okolo 30 tis

náky kontakt nebo webovka by na ně byla?:-)jinak děkuji
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.1.2010 , 22:10   Citovat  

Rom. napsal:
všechny 3 auta na fotkách jsou po celolaku ... bez motorového prostoru, podle toho jak moc je auto klepané, vyvařované atd., tak cena pro mne cca 30000,- Kč

Supr, diky OK

mti je teď offline  mti
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 10:16   Citovat  

to je vsechno strasne drahe, nechapu jak muzete dat za celolak 30000,-, u nás tady v třinci, u slovenske hranice, uplny vychod. chce po me znamy 10 tisic za celolak a to uz lakuje radu let, ruzne taxiky co jezdi po trinci auta kamaradum a prace je hodne kvalitni. jde zas o to ze civic 5g HB je male auto. vyjde to cenove jak CRX, kolegovi rikal na cero 10-12 a to se s nim nezna dobre. kdybych mel foto tak poslu at vidite. ale stejne, 30 tisic? ja to mam za 15 i s vyvarenim a nemusim se bat ze mi to s*urvi.

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 11:17   Citovat  

já taky vím o lakovně co udělá celolak za 11-12t Kč ... ale kvalita odpovídá ceně Velmi šťastný

Winie je teď offline  Winie
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 11:51   Citovat  

Rom. napsal:
já taky vím o lakovně co udělá celolak za 11-12t Kč ... ale kvalita odpovídá ceně Velmi šťastný

nerejpej, ja dal za celolak miaty 8 a videl si ji ze to neni zadna hruza. Hihi ale je pravda ze tam slo auto komplet odstrojeny a pripraveny. kazdopadne pokud nechcete mit lestenku, tak se nakej drahej lak vyprdnete. chapu mota, kterej to ma na vystavy, ale na bezny jezdeni... sam ted uvazuju co davat za barvu na civica, protoze se bude na jare taky lakovat a nevim jestli to nechat lakovat nakou peknou, nebo to nechat v ty co je. precejen je to na denni jezdeni a ten lak pak dost trpi. a co se tyka laku miaty, dneska uz bych to asi nenechal lakovat, vzal bych to sam valeckem v garazi, protoze je to auto je for fun. takze si nekolikrat rozmyslete jestli se ten lak vubec na to auto vyplati. ja si to nerozmyslel a moh sem za ty prachy za lak mit treba sedacku, nebo svody

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 12:02   Citovat  

tak miatu jsem viděl asi jako kdybych okolo projel vlakem Velmi šťastný HaHaaa
Ale jde o to, jestli když někam přijedu, tak nechám stát auto za barákem nebo o blok dál, nebo ho hrdě postavím před vchod ... no, já radši parkuju před hlavním vchodem Úsměv

Scotty33 je teď offline  Scotty33
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:08   Citovat  

taky nechápu co múže na celolaku stát 30 000 , já ho u toho známího budu mít za 10 000

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:09   Citovat  

Scotty33 napsal:
taky nechápu co múže na celolaku stát 30 000

Kvalita...

MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:13   Citovat  

Kéž by ta kvalita vždy byla za tu cenu...Kolega si tu nechal stříkat Jaguara XJ12,černá metalíza, dal za celolak v celkem známé autolakovně 50 000,- a když jsem to viděl, sám bych to snad udělal líp....Stejkance, utrhlo se jim to,nedostříkaná místa...Smutný

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:15   Citovat  

Takhle se dělá celolak pořádně... Chtěl bych vidět,kdo by to zvládnul za 15tis...

Redy je teď offline  Redy
3 háčka
0

Myslim si že to že když za to dá člověk 30,neni záruky kvality...pokud to udělá kámoš za cenu materiálu co to umí,bude se tim bavit a dá mu člověk nějakou tisícovku navrch je výsledek úplně stejnej...takže proč by nemohlo bejt za celolak 15...klidně

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0

lazzzik napsal:
Asi spousta lidí mi uzná za vhodné že ,proto bych taky chtěl 100% lak bez žádné chybyčky.Maximální počet peněz co bych do toho chtěl dát je 30 tisíc kč,to by snad mělo stačit ne?
Je to tam. až se za břuch popadám ,asi jsi zapoměl tam vložit slovo "hezké" ....kola a lak dělají HEZKÉ auto.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:18   Citovat  

MikeT napsal:
Kéž by ta kvalita vždy byla za tu cenu...Kolega si tu nechal stříkat Jaguara XJ12,černá metalíza, dal za celolak v celkem známé autolakovně 50 000,- a když jsem to viděl, sám bych to snad udělal líp....Stejkance, utrhlo se jim to,nedostříkaná místa...Smutný

To už je pak volba lakýrny no.

Ale radši si sjedu do lakovny k Plzni nebo k jednomu klukovi (ten je na lak fakt precizní - kvůli jednomu kazu přestíkával celý auto) v Praze za +/-30 než experimentovat někde jinde...

Scotty33 je teď offline  Scotty33
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:21   Citovat  

Redy napsal:
Myslim si že to že když za to dá člověk 30,neni záruky kvality...pokud to udělá kámoš za cenu materiálu co to umí,bude se tim bavit a dá mu člověk nějakou tisícovku navrch je výsledek úplně stejnej...takže proč by nemohlo bejt za celolak 15...klidně

moje slova

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:23   Citovat  

Redy napsal:

Kolik těch kamarádů,co to umí a mají dost volného času,máš?

MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:24   Citovat  

Hellborn napsal:
Takhle se dělá celolak pořádně... Chtěl bych vidět,kdo by to zvládnul za 15tis...

Pěkná práce.. OK

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:29   Citovat  

jde o to co kdo si představuje pod pojmem celolak ...papírové přelepy oken ,zavřené dveře...nebo prostě celolak a ten tady není jen aby auto bylo "hezké" ale ošetřené proti korozi pod bausetem ,lemy atd atd. jenom té přípravné práce ,odstrojování nastrojování(žádné přelepení kliky-to si udělám sám takovej lak)

odstrojit polstrování ,vyndat kliku,zandat kliku, nastrojit dejme tomu 15+15minut=30minut x 2kliky a jsme na hodině a tu musíme zaplatit a máme dole jen dvě kliky...kde jsou zrcátka lišty nárazníky dolů atd atd...

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 13:38   Citovat  

PAKO napsal:
jde o to co kdo si představuje pod pojmem celolak ...papírové přelepy oken ,zavřené dveře...nebo prostě celolak a ten tady není jen aby auto bylo "hezké" ale ošetřené proti korozi pod bausetem ,lemy atd atd. jenom té přípravné práce ,odstrojování nastrojování(žádné přelepení kliky-to si udělám sám takovej lak)

odstrojit polstrování ,vyndat kliku,zandat kliku, nastrojit dejme tomu 15+15minut=30minut x 2kliky a jsme na hodině a tu musíme zaplatit a máme dole jen dvě kliky...kde jsou zrcátka lišty nárazníky dolů atd atd...

Jo, tahle by měl být pořádný celolak - všchno ven, ošetřit, nalakovat nastrojit zpět... Ale protože vím,že tolik zbytečných penízků mít nebudu,tak VTi zůstane zelené... Smutný

P.S. Ty ještě žiješ??? HaHaaa přátele

D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 14:09  Naposledy upravil D15B2 dne 20.1.2010 , 14:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak je jasne ze bych vedel taky o lakyrovi co nastrika chameleona za 10-12 tisic, ale taky to tomu odpovida ze jo. Nejsou odstrojeny vsechny casti atd. Lak vydrzi 3 roky, pak prijde mraz a zacne se loupat atd... Velmi šťastný
Kontakt na p. Smrcku ti dat muzu jestli mas zajem,... SZ
to Hellbron: Hezka prace OK

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 14:10   Citovat  

kolik by mě vyšlo cca vyvaření lemů na legendovi, poradne to osetrit a rostriknout to? plus nalakovani zadniho viko, narazniku, predniho narazniku, kapoty, dvou blatniku, a dveře rozleštit, nekdo do toho nacouval aj e to odreny. mozna jeste vyvarit strechu u okna, a taky rostriknout

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 14:14   Citovat  

jde o to jakou chceš životnost ...vyvařit a do laku nebo vyvařit cínovat a do laku ... kvítky u okna to znamená vyndat okno zjistit že vyvaříš 30% celého rámu okna né li více,kor když je to horní část(tam tudy voda šla dovnitř samotíží)

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 14:34   Citovat  

PAKO napsal:
jde o to jakou chceš životnost ...vyvařit a do laku nebo vyvařit cínovat a do laku ... kvítky u okna to znamená vyndat okno zjistit že vyvaříš 30% celého rámu okna né li více,kor když je to horní část(tam tudy voda šla dovnitř samotíží)
pořádně to udělat, okno vyriznu, vse obrousim a nachystam na vareni

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 14:56   Citovat  

ono se nebrousí ono se to vyřeže když to má být 100% ,nakorodovanej kus se prostě dá pryč až do živého ,jinak za pomocí chemie a podobně to také jde ale jsi na nějakejch 50% že to nepůjde znova do lišky

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 14:59   Citovat  

PAKO napsal:
ono se nebrousí ono se to vyřeže když to má být 100% ,nakorodovanej kus se prostě dá pryč až do živého ,jinak za pomocí chemie a podobně to také jde ale jsi na nějakejch 50% že to nepůjde znova do lišky
jo jasne, ja myslim tak ze to proste vybrousim ty lemy na cistej kov, i kolem okna, aby s tim nemeli praci a vedeli kde co navarit

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 15:05   Citovat  

jestli to chceš mít kvalitně ,počkej si na počasí s menší vlhkostí...

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 15:47   Citovat  

Tak to je neuvěřitelný, ta barva mě nějak nebere, ale celkově ten projekt co se týče zbavení se rezi a následný ochraně mě poslal do kolen a ty světla jsou fakt zajímavej nápad šuk šuk Se stydím

alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 17:21   Citovat  

Hellborn napsal:

z té práce mi je až blbě ale ten výsledek je fakt hodně pěkný, za tohle bych těch 30 dal

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 17:22   Citovat  

Hellborn napsal:
To už je pak volba lakýrny no.

Ale radši si sjedu do lakovny k Plzni nebo k jednomu klukovi (ten je na lak fakt precizní - kvůli jednomu kazu přestíkával celý auto) v Praze za +/-30 než experimentovat někde jinde...
ze se vubec divis. tady ma kazde kamosu a znamejch co to volaknou za par svestek a udelaj ti supr cupr lak, a po prvni zime, tu kvitek, tam kvitek... ale rozhodne draha prace nezname kvalitni prace. adamek by moh vypravet. co se tyka laku, tak je takova pekna stupnice: show lak - 70000, peknej lak 50000, solidni lak 30000, lak 15000, home made lak 5000 a mene. to jsou ceny vcetne pripravy. ja sem daval mazdu na lakovani, komplet odstrojenou a pripravenou na lak a dal sem 8 a myslim si ze mam solidni lak. oni na tom stravili par hodin prace, poskladal sem si to opet sam. takze si muzete odvodit cenu prace na hodinu velmi lehce. neblaznete tady s napadama ze vam nekdo udela celolak i s pripravou za 15 a bude to paradicka. kamaradovi ted budou strikat dva dily na octavii a ma to za 13. nekdy me tady ty hlasky na hc dostavaj....

lazzzik je teď offline  lazzzik
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 17:28   Citovat  

já jsem si připravil na lak maximálně 35 tisíc,nevím jesli nejsem najivní.Chtěl bych opravdu lak bez jediné chybyčky,ještě udám že neplánuju náký chameleon lak nebo tak něco..chtěl bych bílé céro...Tak jsem opravdu rád když mi doporučíte nikho ozkoušeného ...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2010 , 18:15   Citovat  

lazzzik napsal:
já jsem si připravil na lak maximálně 35 tisíc,nevím jesli nejsem najivní.Chtěl bych opravdu lak bez jediné chybyčky,ještě udám že neplánuju náký chameleon lak nebo tak něco..chtěl bych bílé céro...Tak jsem opravdu rád když mi doporučíte nikho ozkoušeného ...
na bilou musi bejt auto hodne dobre pripraveny, navic jako clovek s bilym autem ti doporucuju bilou nedavat Velmi šťastný aspon ne bilou 1000 co mam ja. je na tom videt i bobek od mouchy a strasne spatne se to meje. osobne bych bilou uz nechtel

Obsah fóra Honda-club.cz   
Autolakovna
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina