Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
AAA auto Praha
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2

Věříte tomu co se dějě v AAA podle tohoto dopisu?
Ano jsou to šmejdi !
69%
 69%  [ 27 ]
Něco na tom bude
10%
 10%  [ 4 ]
Nevěřím
7%
 7%  [ 3 ]
mám podobnou zkušnost
2%
 2%  [ 1 ]
mám velmi dobrou zkušenost
10%
 10%  [ 4 ]
Hlasovalo : 39
Celkem hlasů : 39

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 13:04   Citovat  

Buchtak napsal:
Aha,ja myslel,ze se to stalo primo tobe,mels uvest zdroj,odkud cerpas...
Myslim,ze to zase tak zhavy nebude,osm let stara historka,petkrat prikraslena. Nesedi mi,ze by takovej autobazar jako AAA prodavali takovyhle sunky,na tom prece nemuzou zalozit zivnost,pokud prodavaji obrovsky mnozstvi aut a kazdy byla plecka toho stylu,tak by se to mezi lidma rozsirilo a bylo by po bazaru,tohle chovani bych ocekaval u bazaru nekde na okraji vesnice,ne u nadnarodni spolecnosti. (Spokojenej clovek reknu svou zkusenost dvoum,nespokojenej deseti,tak nejak to myslim je) Ale holt jestli prodavaji nekdy sunty a pan kupec si zajde auto proverit az po koupi,neprecte smlouvu,atd. tak bohuzel,smutne,ale bohuzel.

No ze začátku potřebovali na rozjezd zboží,takže svařený auto nebyl problém... Nevím jak v poslední době,ale před krizí si už vybírali a všechna auta nekupovali (a že to lidi zkoušeli - když to nevyšlo v Plzni,tak jeli do Budějek apod...).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 13:07   Citovat  

Hellborn napsal:
No ze začátku potřebovali na rozjezd zboží,takže svařený auto nebyl problém... Nevím jak v poslední době,ale před krizí si už vybírali a všechna auta nekupovali (a že to lidi zkoušeli - když to nevyšlo v Plzni,tak jeli do Budějek apod...).

To je mozny no,ale 2001 uz tu byli nejakou tu dobu zajeti,ne?
Jojo,pred rokem mi taky nevzali Civica,olejozrouta Velmi šťastný
   Návrat  
ritorezky je teď offline  ritorezky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 13:19   Citovat  

tu hondu co jsem tady prodaval a sam vlasnil 3roky bez jedine tech.zavady jsem taky koupil v Ačku v praze ale byl to komis ne vuz ačka.asi som mal štešti no Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.3.2010 , 14:52   Citovat  

V Áčkách jsem byl 3x pro auto,3x jsem ho nekoupil..Takový bulíky co mi tam věšeli na nos... kouř Ale zálohu(kvůli přepravě po republice) mi vždycky vrátili,to zas jo.. OK Jinak vnitřní politiku taky nechápu..V 04 to měl být accord s cenou 110tis,již s operátorem jsem se dohod na 100tis s tím,že dál se uvidí na místě podle stavu.Na místě jsem viděl tak akorát pána v kravatě,manažera pobočky,kterej mou dohodu s operátorem nebyl vůbec ochotný akceptovat,o zrezlých kolejnicích řidičovy sedačky tvrdil,že to je normál,jeho toyota to má taky a roleta místo podlahy byla taky v pořádku.Chtěl jsem ho přišpendlit na zeď.
Pak jsem se spálil u c5g na inzerát,od té doby kupuju jen auto po prvním majiteli,nejlépe ve věku mého otce a ne z ČR.U obou následujících po c5g se mi to povedlo,pán 1956,paní 1964,obě auta servisku,to novější i od dealera,kde ho koupila,bylo servisované(všechny účty k tomu) a dala ho tam údajně na protiúčet,když si šla pro nový.Možná dražší varianta než inz. v annonci,ale líp se mi spí,protože po koupi mi nikdy nezbyde na nějakej velkej a zásadní servis..
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.3.2010 , 13:14   Citovat  

spoon napsal:
V Áčkách jsem byl 3x pro auto,3x jsem ho nekoupil..Takový bulíky co mi tam věšeli na nos... kouř Ale zálohu(kvůli přepravě po republice) mi vždycky vrátili,to zas jo.. OK Jinak vnitřní politiku taky nechápu..V 04 to měl být accord s cenou 110tis,již s operátorem jsem se dohod na 100tis s tím,že dál se uvidí na místě podle stavu.Na místě jsem viděl tak akorát pána v kravatě,manažera pobočky,kterej mou dohodu s operátorem nebyl vůbec ochotný akceptovat,o zrezlých kolejnicích řidičovy sedačky tvrdil,že to je normál,jeho toyota to má taky a roleta místo podlahy byla taky v pořádku.Chtěl jsem ho přišpendlit na zeď.
Pak jsem se spálil u c5g na inzerát,od té doby kupuju jen auto po prvním majiteli,nejlépe ve věku mého otce a ne z ČR.U obou následujících po c5g se mi to povedlo,pán 1956,paní 1964,obě auta servisku,to novější i od dealera,kde ho koupila,bylo servisované(všechny účty k tomu) a dala ho tam údajně na protiúčet,když si šla pro nový.Možná dražší varianta než inz. v annonci,ale líp se mi spí,protože po koupi mi nikdy nezbyde na nějakej velkej a zásadní servis..

To jsi mel stesti, ani toto neni preci zaruka kvality, kdyz vidi jak se nekderi lide chovaji k novemu autu, a kdyz tu ctu zkusenosti s orig. servisem...
   Návrat  
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.3.2010 , 13:36   Citovat  

V AAA jssem koupil nebo asistoval při koupi celkem 6ti aut a se všemi jsem byl já nebo kupující spokojen. Kupoval jsem ho s vedomím v jakém je stavu a z jakou cenu je ( zásadne tam kupuji auta v sekcích "poškozený lak atd.. " nebo jak to nazývají.

Když je človek blbej a věří bazaru je to jeho blbost že naletí. Živnost bazaru je založena na výdelku ze starých a použitých věcí a s tím tam clovek musí jít.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.3.2010 , 14:16   Citovat  

bordel napsal:
To jsi mel stesti, ani toto neni preci zaruka kvality, kdyz vidi jak se nekderi lide chovaji k novemu autu, a kdyz tu ctu zkusenosti s orig. servisem...

Záruka to určitě není,ale když pozoruju padesátníky ve svém okolí,kteří si koupí funglovku,vyrostli už z šetření na servise,na prohlídky jezděj pravidelně a o auto pečujou.Nekupují doplňky jako my,ale s každým zvukem,který už při přebírání neslyšeli,jedou do servisu.Samo,že znám i křupany,co auto koupěj a lejou jen benzín a vodu,ale takovej asi nebyl ani jeden majitel těch aut,který mám.To už by snad bylo vidět při koupi.A štěstí při mě,doufám,taky stálo.S preludou 100%,u acco si to zatim myslim,ale 1000km ještě nic nevypoví Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
AAA auto Praha
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina