Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Turbo Vs. Atmosfera
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2007 , 14:54   Citovat  

ReNo napsal:
Je to klasika, soupnes tam lehke turbo a jsi v rozumnych penezich s zajimavym vykonem. Jenze pak Te nekdo zdrbne a budes chtit dat silnejsi turbo .. a uz menis a menis a menis .. takze jsi na tom jak s atmosferou, menis postupne vsechny dily.
To co dokazal Marat, to je pro me neco neskutecneho, alespon z hlediska pozorovatele, pac on to auto poradne natlakoval, a jezdi, porad jezdi, nevim kolikatej motor za sezonu ma, ale jestli prvni, tak smekam uplne.
A to je prave ono, kolik zname pojizdnych oturbenych Hond v CZ?? Krom Maratovo specialu jsem zadne jine dlouhodobeji nevidel. Takze v tomdle bych mel trochu obavu o zivtotnost. Cesta atmosfery s rozumnym kompresnim pomerem (osobne jdu do 11.5), se mi zda poddssstatttneee bezpecnejsi.
Tak a ted mi jeste reknete, mam zatim motor v serii, ale vite jaky je pocit, kdyz se vedle vas postavi Subaru WRX (ne posledni generace) a ty ho k jeho uzasu zdrbes ... a pri 300 konicich tento uzas bude cekat i Supru MK IV biturbo a podobne vozy ... jak by rekla kreditka "pocit k nezaplaceni" :hura:
A az se rooney potkame na srazu, dej mi vedet, neco Ti predvedu, umim vykouzlit na preludce blowwoff efekt Úsměv uz jsem se to naucil k pobaveni divaku, jen se pote hadaji, zda tam mam turbo ci ne Je to tam.
ano sladčí pocit neznám jak píše tady Reno...bez turba v atmosféře zdrbávat oturbence...nepíšu to proto že mne turbo nezajímá,s inžou máme připraveny díly na jeden projekt,d13b1 s turbem,ale čas je horší nežli peníze,a ani nevíme do čeho to zastavit...zda show monopost či nějaká kastlička...onehdá jsem se hodně pobavil s D15B2 s 4bodem...dva mládenci v oturbeném žabožroutovi vedle mne s ftípnýmy poznámkami proč se stavím vedle nich když mi stejně ukážou (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) a co to mám za náklaďák a spousta smíchu,bo auto sedělo při zemi...v kufru rolny na kabely cca 450-500kg z šíbru koukající 1,5m žebřík(přetrhlo se mi lanko otvírání kufru a jinak to nešlo,sedačka spolujezdce plná) a stejně papali modrý dým mého oilžroucího motoru s 300tkm a jak jsem byl naložen vám poví m@jk bo mi to pomohl vyložit ,jo a to jsem tam měl jště celej :mravenec: bo na autě v něm mám díru...byla to slast...ale turbo na hondu proč ne,ale nevím jestli to vyjde laciněji,za peníze se to dá složit jak lego...ale začal bych od střev,nevím zda tu již padlo někdy o tom slovo ale omezovač bych nechal tam co je ba spíše bych ho ještě pokrátil a docela by mne zajímal názor preludeze zda turbo stavět(nemyslím lechké přifukovadlo) na stávající atm převodovku,nebo změnit převody.pořád tu každej honí výkon motorem fuckem sáním ecu...a on se dá tak krásně nacpat pod kapotu převodovkou a i obyčejná velikost kola je věc na přemýšlení,vždyť je to nejednodužší změna stálého převodu.Když se nad tím zamyslím tak když né atm tak jak tu již bylo psáno tak kompresor spíše než turbo to´t můj názor
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2007 , 17:10   Citovat  

CRXMANN napsal:
já si teda nemyslím, že oturbit s tím, aby to o něčem bylo je zrovna levná záležitost KO

lol, to co ted jako mela byt za odpoved? nikde nevidim ani slovo o tom ze bych rekl ze je to levna zalezitost...precti si to jeste jednou KO

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2007 , 17:16   Citovat  

infinity napsal:
turbo neturbo, neni nad zvuk u 9 000 rpm.
Osobne bych sel cestou N/A.
Turbo - vetsi spotreba, mensi zivotnost, vetsi naklady na provoz
N/A - spotreba stoupne minimalne, pokud nepujdes do extremu tak nesnizis zivotnost, mensi sance na poruchy, okamzita odezva na plyn, lepsi zazitky

Kdyby turbo bylo opravdu tak skvele, jak si kazdy mysli, proc ve vetsine zavodnich aut jsou atmosfery? (ted nemyslim silnicni, ale treba ruzne formule...)

F1 nemá turba proto, že ve ,,zlatých,, 80letech minulého století kdy turba měla a 1500ccm 8válci s výkonem nalazeným na kvalifikaci hodně nad 1200hp se musel benzín ředit toluenem. Ano čtete správně. Motor na závod byl přiškrcen na pouhých 900hp (méně ale i více). Exploze motorů nebylo nic zvláštního. Team Honda sebou vozil na závody 8 - 10 motorů, dle podnebí. Federace nakonec použití turba zakázala, protože jezdci byli vystaveni obrovským silám ( bezpečnost nula), náklady neúměrné ..... atd atd. Takže tady je třeba krásně ukázáno jak nestabilní je motor s turbem vyšroubovaný do nebeských výšin ...... vše je krásně popsáno v jednom letošním čísle časopisu F1 ..... když budu mít čas mohl bych udělat článeček.....

eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2007 , 17:59   Citovat  

Kovis napsal:
Mno nevim jak se chces nekomu vysmat napr kdyz se potkas s c5g vti vs rover 220t ? Budete se chtit honit a proste ti ujede, ja bych se moc nesmal kdybych byl druhej a je jedno jestli bych mel 1.6 obsah a ten druhej treba 5.7.... vyhrany je vyhrany kouř

Jinak pokud by mi slo o vmax a paradni zrychleni tak bud turbo nebo vyskoej obsah nejakej V8 Úsměv

rovera jo? pořádnej výtlem no tak to bych se vysmal asi urcite,obzvlast kdyz by byl seriovej Mr. Green meetallll

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kovis je teď offline  Kovis
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2007 , 21:44   Citovat  

eso-sannycars napsal:
rovera jo? pořádnej výtlem no tak to bych se vysmal asi urcite,obzvlast kdyz by byl seriovej Mr. Green meetallll

Ten me jen tak jako prvni napadl... Jinak strary znamy tema serie vs upravy a odlehceni, pokud trosku prifoukne tak se ho neudrzis ani na sprintu ani na vmax (na vmax ani kdyz bude serie mam takoved dojem.. ) A potom to bude jenom on ma tudle upravu, on zase tudle atd atd bud se porovnaj serie a nebo upraveny auta..

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2007 , 22:53   Citovat  

já používám černej stromeček...má příjemnou vůni to mi hlava nebere

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2007 , 23:36   Citovat  

PAKO napsal:
ano sladčí pocit neznám jak píše tady Reno...bez turba v atmosféře zdrbávat oturbence...nepíšu to proto že mne turbo nezajímá,s inžou máme připraveny díly na jeden projekt,d13b1 s turbem,ale čas je horší nežli peníze,a ani nevíme do čeho to zastavit...zda show monopost či nějaká kastlička...onehdá jsem se hodně pobavil s D15B2 s 4bodem...dva mládenci v oturbeném žabožroutovi vedle mne s ftípnýmy poznámkami proč se stavím vedle nich když mi stejně ukážou (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) a co to mám za náklaďák a spousta smíchu,bo auto sedělo při zemi...v kufru rolny na kabely cca 450-500kg z šíbru koukající 1,5m žebřík(přetrhlo se mi lanko otvírání kufru a jinak to nešlo,sedačka spolujezdce plná) a stejně papali modrý dým mého oilžroucího motoru s 300tkm a jak jsem byl naložen vám poví m@jk bo mi to pomohl vyložit ,jo a to jsem tam měl jště celej :mravenec: bo na autě v něm mám díru...byla to slast...ale turbo na hondu proč ne,ale nevím jestli to vyjde laciněji,za peníze se to dá složit jak lego...ale začal bych od střev,nevím zda tu již padlo někdy o tom slovo ale omezovač bych nechal tam co je ba spíše bych ho ještě pokrátil a docela by mne zajímal názor preludeze zda turbo stavět(nemyslím lechké přifukovadlo) na stávající atm převodovku,nebo změnit převody.pořád tu každej honí výkon motorem fuckem sáním ecu...a on se dá tak krásně nacpat pod kapotu převodovkou a i obyčejná velikost kola je věc na přemýšlení,vždyť je to nejednodužší změna stálého převodu.Když se nad tím zamyslím tak když né atm tak jak tu již bylo psáno tak kompresor spíše než turbo to´t můj názor

Jojo, tak to bylo, starý dobrý C4G, a tahali jsme žebřík, jeden plot s pletivem, druhý plot s pletivem atd. ... a zapomněl jsi podotknout, s jakým úsměvem na tváři si to vyprávěl ... HaHaaa

Luther je teď offline  Luther
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.12.2007 , 23:47   Citovat  

FastCivic napsal:
lol, to co ted jako mela byt za odpoved? nikde nevidim ani slovo o tom ze bych rekl ze je to levna zalezitost...precti si to jeste jednou KO

Nevim, co se Ti nezda... Napsal si, ze turbo vyjde o 50 procent levneji, nez srovnatelny narust vykonu u atmosfery.

Souhlasim s CRXMANEM, udelat slusny auto s turbem podle me o moc levneji nevyjde. Jen kdyz se postavi, vykonostni potencial je u turba vetsi. Ale naklady na 300 Hp u 2,2 l se u obou variant vyrazne lisit myslim nebudou.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 0:02   Citovat  

Taky jsem nad turbem premyslel, ale porad preferuju N/A.

K Honde proste patri vysoky otacky. To byl taky hlavni duvod, proc jsem si takovy auto vybral. Prijde mi zbytecny fnukat po turbo efektu, kdyz nase auta maji zase jiny prednosti. Kdybych chtel turbo, vyberu si neco jineho.

Jak psali kluci, tlacit pred sebou preplnovany auto o stejnym objemu na silnici, nebo narezat STi na sprintu je pocit k nezaplaceni (hlavne pro soupere HaHaaa ).

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 0:14   Citovat  

Kovis napsal:
Ten me jen tak jako prvni napadl... Jinak strary znamy tema serie vs upravy a odlehceni, pokud trosku prifoukne tak se ho neudrzis ani na sprintu ani na vmax (na vmax ani kdyz bude serie mam takoved dojem.. ) A potom to bude jenom on ma tudle upravu, on zase tudle atd atd bud se porovnaj serie a nebo upraveny auta..

Ja bych teda Jindrovi veril i s tovarni vahou a naprostou serii muhehe

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 9:03   Citovat  

jo protoze jindra je magor co nesnani prohry a jde pres mrtvoly pořádnej výtlem svatoušek pořádnej výtlem

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 9:48   Citovat  

Kovis napsal:
pořádnej výtlem miluji tyhle lidi....tak ať si to se mnou dá třeba na nějaké hezké kroutícíse okrsce...ah ta sprinterská zaslepenost...jednou se kouknou na F1 v TV tam říkaj o tom pánovi že je pilot formule 1...tak hurá s autem hned na letiště,tam přece patřej piloti chicht.Kucí kupte si letadýlka auta patřej tam kde se dá točit volantem pořádnej výtlem ESO...jestli chceš pilotovat ultra light tak ten má max 400kg...musíš se činíít.kucí zase mě to pobavilo...většina rozepří končí na letišti...doufám že nastane doba a zkončí to alespoň na okruzích

Weyraak je teď offline  Weyraak
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 10:18   Citovat  

Odkaz
Dovolil jsem si vyhrabat N/A vs. turbo a konkrétně tam je Corvette, Viper, asi Camaro, Gallardo všichni pochopitelně N/A, a proti nim je postavená Supra, když jsme se k nim dostali... No je to pěkné video, velmi poučné taky Úsměv

spoon je teď offline  spoon
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 11:04   Citovat  

PAKO napsal:
pořádnej výtlem miluji tyhle lidi....tak ať si to se mnou dá třeba na nějaké hezké kroutícíse okrsce...ah ta sprinterská zaslepenost...jednou se kouknou na F1 v TV tam říkaj o tom pánovi že je pilot formule 1...tak hurá s autem hned na letiště,tam přece patřej piloti chicht.Kucí kupte si letadýlka auta patřej tam kde se dá točit volantem pořádnej výtlem ESO...jestli chceš pilotovat ultra light tak ten má max 400kg...musíš se činíít.kucí zase mě to pobavilo...většina rozepří končí na letišti...doufám že nastane doba a zkončí to alespoň na okruzích

je to dobrý Fun isn´t straight line kouř

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 12:46   Citovat  

PAKO napsal:

sprinterska zaslepenost? proc myslis ze sprinteri neumi tocit volantem? nevidel jsem te ani na rovince ani na okruhu,nikdy nikde.....ale zdani nekdy klame Mr. Green meetallll

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 13:03   Citovat  

TO je zase jednou debata, zase tu někdo plete dvě rozdílné soutěže s auty do jedné, první je soutěž o největším výkonu v určené kategorii a schopnosti ho naservírovat na nějakou vzdálenost a pak druhou, kterou je umění točit volantem a předvedení citu s autem (nájezdy, výjezdy atp.) Na druhou stranu je pravda, že dost lidí, kteří párkrát v životě jeli nějaký ten sprintík si o sobě myslí, že bůhví jak nejsou dobří jezdci a většinou je pak tahají z příkopů... a už jsme zase u toho kritického myšlení a soudnosti a mohl bych pokračovat... ale já to šuk Berte to jen jako jakousi vložku, ani se nad tím nezamýšlejte, protože jste už velcí kluci se svými zkušenostmi tisíckrát zažitými, takže těžko už asi půjde začít chápat věci jinak....

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 13:30   Citovat  

ja bych udelal klani hondaru na motokarach .tam je jasna casomira....a videlo by se kdo jak zvlada tocit volantikem...nemam rad tohle skatulkovani,ze jeden jezdi sprinty nemusi znamenat ze neumi zatacky a obracene......
ale jak pise weyraak...celkem jsme odbocili od tematu Tak to valím bulvy

drone je teď offline  drone
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 13:36   Citovat  

jo sem pro :´) ale je smutny ze pako porad zavodi kdo je lepsi Velmi šťastný

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 13:54   Citovat  

ale pánové,napsáno to bylo ironicky proto že spousta lidí hledá za zvýšováním výkonu jen sprinty a přitom ty hondy tak nádherně drží na silnici,jestli jsem to napsal špatným způsobem,omlouvám se...PS ty motokáry,oki ale z dovážováním,co třeba já či méďa ,kteří máme přez 100kilíček esíku,ty mi připadáš proti mě jak somálec to mi hlava nebere pak máte adekvátní porovnání sil.Jen mi prostě přijde scestné že tu je obehraná písnička...někdo chce autí přiživit a druhej už myslí na sprinty a druhá zaběhlotina je ve stylu,mám 1,3 jak zvýším výkon,odpověď : kup si vti...přijde mi to jak úsměvné ,tak smutné.PS jezdit takovím či makovím autem je vždy rozdíl,včetně motokáry přátele

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 15:49   Citovat  

Luther napsal:
Nevim, co se Ti nezda... Napsal si, ze turbo vyjde o 50 procent levneji, nez srovnatelny narust vykonu u atmosfery.

Souhlasim s CRXMANEM, udelat slusny auto s turbem podle me o moc levneji nevyjde. Jen kdyz se postavi, vykonostni potencial je u turba vetsi. Ale naklady na 300 Hp u 2,2 l se u obou variant vyrazne lisit myslim nebudou.

jako krasny priklad ti dam 1,6VTi z dilny 906team:

vnutro motora B16A2 je seria (160hp) ale 906team instaloval okolo tohto zdraveho srdca (tlaky vo valcoch ako na novom motore - 14,5 az 15bar) nasledovne performance komponenty:
Blurr turbo zvody,
Turbonetics hybridne turbo T3/T04 Super-H Trim Stage 2 A/R.63,
38MM Wastegate,
hlinikove rury + intercooler,
Blow Off Valve,
oil lines,
catch tank,
AEM electronic boost controller,
AEM wideband lambda,
RC750ccm injektory,
OBD1 Honda ECU (modified and tuned by 906team)

Timhle z toho dostali 250koni (184kW)
Sice nevim kolik je to stalo, ale dostan z 1,6ky bez turba 250koni...
Pokud se ti to podari, nejspis budes do konce zivota žrat jen suche rohliky, páč na neco lepsiho uz ti asi nezbudou kase KO

A pokud sem te jeste nepresvedcil, zeptej se primo Vti-ho z 906teamu kolik ho stalo dostat z jeho !!!1,8VTi!!! 250koni atmo...koupil by sis za to aspon 3vtička

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 16:39   Citovat  

FastCivic napsal:

To zní, jakoby ta úprava co na VTi udělali turbo neobsahovala... Potom co jsem si pročítal ty komponenty na turbo zástavbu mě to teda plesklo do očí...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 16:58   Citovat  

FastCivic napsal:

vnutro motora B16A2 je seria (160hp) ale 906team instaloval okolo tohto zdraveho srdca (tlaky vo valcoch ako na novom motore - 14,5 az 15bar) nasledovne performance komponenty:
Blurr turbo zvody,
38MM Wastegate,
Blow Off Valve,
oil lines,
catch tank,
AEM wideband lambda,
RC750ccm injektory,

Pokud se ti to podari, nejspis budes do konce zivota žrat jen suche rohliky, páč na neco lepsiho uz ti asi nezbudou kase KO

A pokud sem te jeste nepresvedcil, zeptej se primo Vti-ho z 906teamu kolik ho stalo dostat z jeho !!!1,8VTi!!! 250koni atmo...koupil by sis za to aspon 3vtička

Vidim, ze si me vubec nepochopil, co jsem se tim snazil rict. Hlavne jsem se chtel zastat CRXMANNA, protoze tvoje reakce na jeho prispevek mi prisla trosku mimo.

Takze polopate...

Asi dojde kazdymu, ze nekde bude mez, kdy turbo vychazi vitezne a je jedinou moznosti dosahnuti extremniho narustu vykonu. Je zbytecny argumentovat treba prikladem Marata a snaze vymacknout z 16ky N/A vykon 500 hp, nemyslis? Schvalne jsem psal o motoru 2,2l a vykonu 300 hp, protoze jsou to realny hodnoty u obou variant a kvalitne udelany preplnovany auto pro me neznamena jen aplikaci zakladniho turbokitu na seriovy motor. Meneny komponenty se budou +/- rovnat, takze i investovana castka nebude tolik rozdilna. Jen ten vykonovy potencial je u turba vetsi a vykon pujde v pripade potreby snadno a vyrazne zvednout dal, aniz by utrpela zivotnost.

Ale berte to jako nazor laika, co videl turbo jen na obrazku Mrk

Biturb je teď offline  Biturb
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 18:22   Citovat  

ajajaj, kluci tak hlavne klidek tady.. Honda
ja chci oboji, atmosferu i snecka..
Atmosferu na zavodeni Velmi šťastný a snecka na bezny provoz Velmi šťastný prece jen snecek je v beznem provozu pouzitelnejsi(mysleno ze vykon je uz v nizsich otackach, neni treba podrazovat a podrazovat) a atmosferu tocici do aleluje na zavodeni, prece jen ona okamzita odezva na plyn je podle me ta nejvetsi bolistka turbomotoru..(nerikam ze nejde udelat turbomotor bez turboefektu "viz WRC" ale to uz jsme uplne nekde jinde)
ne ze se do me pustite:) jsem jeste male hlupe pivo:)

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 18:26   Citovat  

Bez turba? a tohle je co?

FastCivic napsal:

Blurr turbo zvody,
38MM Wastegate,

Blow Off Valve,
oil lines,
catch tank,
AEM wideband lambda,
RC750ccm injektory,

pořádnej výtlem pořádnej výtlem
já tam vidím T3, svody a wastegate papa

hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 18:39   Citovat  

Taky jsem si řikal,že jsem to nedávno četl a jak píše má malý tlak na sériovém vnitřku.A nemyslim si že by v tom byl za nesmysl.Můj typ by byl kolem 50tis.kč

ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 18:47   Citovat  

PreludeZ napsal:

A ja tam vidim i "tsssss" Je to tam.

Blow Off Valve

2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 18:59   Citovat  

hondamens napsal:
Můj typ by byl kolem 50tis.kč

este pridaj Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 19:45   Citovat  

PreludeZ napsal:

coze Cooo??? to je vzkaz pro me Cooo???

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 19:49  Naposledy upravil FastCivic dne 9.12.2007 , 19:54, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Luther napsal:
Vidim, ze si me vubec nepochopil, co jsem se tim snazil rict. Hlavne jsem se chtel zastat CRXMANNA, protoze tvoje reakce na jeho prispevek mi prisla trosku mimo.

Takze polopate...

Asi dojde kazdymu, ze nekde bude mez, kdy turbo vychazi vitezne a je jedinou moznosti dosahnuti extremniho narustu vykonu. Je zbytecny argumentovat treba prikladem Marata a snaze vymacknout z 16ky N/A vykon 500 hp, nemyslis? Schvalne jsem psal o motoru 2,2l a vykonu 300 hp, protoze jsou to realny hodnoty u obou variant a kvalitne udelany preplnovany auto pro me neznamena jen aplikaci zakladniho turbokitu na seriovy motor. Meneny komponenty se budou +/- rovnat, takze i investovana castka nebude tolik rozdilna. Jen ten vykonovy potencial je u turba vetsi a vykon pujde v pripade potreby snadno a vyrazne zvednout dal, aniz by utrpela zivotnost.

Ale berte to jako nazor laika, co videl turbo jen na obrazku Mrk

vidis a sme u toho, pro tebe to neznamena, ale pro nekoho jineho uz treba jo, a tak se muzem bavit do nekonecna... Si myslim ze to uzavrem, Hondari se prece nehadaji přátele
Ja to ze zacatku nemyslel spatne, a jestli se ti zdala moje reakce na crxmana drsna, me trochu namichla i ta jeho na me KO Nechtel sem rict ze dat na motor turbo je prkotina kterou dostanes z 1,1ky 586koni, ale ze napr. primo na te 1,6VTi je levnejsi zpusob jak dostat 250kobyl prave ta vrtulka OK

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.12.2007 , 19:53   Citovat  

PreludeZ napsal:

aha, uz vim co sem napsal spatne, tak jeste jednou...
Sice nevim kolik je to stalo, dostan z 1,6ky, ale bez turba, 250koni...
lepší Cooo???

Obsah fóra Honda-club.cz   
Turbo Vs. Atmosfera
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď