Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prodám Peugeot 206,1.6 16V,lehký tuning
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Dydy je teď offline  Dydy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 13:43   Citovat  

WendyCRX napsal:
Hele fakt mi to nedá a musim reagovat.
Zkus pažouta točit do 7500ot nebo 8500 a pak mi řekni co na to motor?Asi ti nebude baštit olej a nebude se ti vůbec hřát,jak by mohl že...
Honda sice papká oil ale rozhodně néé každá,když se s tím autem bude jezdit jako s obyč autem a točit tak do 5tis olej se moc strácet nebude.

Cpát do toho prachy?No to se asi musí do každýho auta,když se totiž necpou tak jak ty auta pak vypadaj??Asi tak jako když sem jel kupovat céro,každý na prach sežraný,nebo cvaká motor,ale proč??Protože to koupí nějaký mladý vylízaný pako a huntuje to,takovejm dát do ruky š105 a táhni jelito.Když se o to auto ale staráš tak to je úplně jinak.
Mám teď crx vtec najeto 220tis se serviskou,olej za 1500km zatim drží na stejné rysce,a furt to jede 2xlépe než peugeot při vyšším obsahu..až bude tvůj pažout mít 220tis poděl se s námi o spotřebu oleje,a hřátí motoru,i když jestli to teda bude jezdit.

souhlas, mám c6g 98 a olej jen měním po 10t km, někdo tady chce srovnávat co se srovnat nedá tj. mladý paka se srdcovým hondařem..
třeba to auto opravdu někdo bude chtít, jen abychom tu s toho za chvíli neměli SBAZAR a pod. to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2010 , 22:42   Citovat  

Robbie napsal:
nechci tu offtopic
ale reakce nekterych vazne nechapu, peugeota bych si taky zrejme nekoupil, ptz jim moc neverim, ale je zase nadruhou stranu pravda ze plno lidi odtud ho koupi treba pritelkyni nebo má známeho co prave chce 206 koupit. A proc ne kdyz vypada "celkem" dobre(me se nikdy nelibil interier a zadek auta), ale zase zepredu a zboku vypada dobre. Ze to treba nejede?No a?Kdo se chce poradne svest koupi Hondu, komu jde spis o vzhled koupi klidne i 206, je mraky lidi co se jim tohle auto libi. Z reakci si nic nedelej a je mozny ze to prave treba prodas na H-C je to dobrý
moje mlada ho ma a jeji segra taky.nikdy bych si ho nekoupil protoze vypada jak tehotna zaba a jezdi jich tu miliarda.

nevim co jsi cekal za ohlas?? Ble
to je jako bych nabizel svou preludku na fiat klubu Velmi šťastný tak me vypraskaj jak psa HaHaaa to se neboj ze bych dopad jinak nez ty tady

jinak hodne stesti s prodejem
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2010 , 12:04   Citovat  

[quote="prelude2.0i"] jezdi jich tu miliarda.

to je pravda,nemá to tu duši jako "já sem auto"
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prodám Peugeot 206,1.6 16V,lehký tuning
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina