Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Novy prirustek do garaze :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 13:08   Citovat  

diacoon napsal:
No kolega si na ceru stezoval s angelama ze tlumeny ok ale dalkace sviti pomerne malo tak nevim jestli je to kvalitou nebo znackou zarovky.Ostatne mam jednu prasklou takze momentik...vyhodim novej topic kde sehnat tenhle Atyp

doporuč mu přídavný dálky do nárazníku - má je např. Ajsík a vypadjí jako by tam byly z výroba a svítí velmi dobře.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 13:09   Citovat  

Hellborn napsal:
No angely mají efektní parkovačky, jinak snad fungujou celkem dobře (pokud nepraskne čočka jako Daverovi) a výhoda je,že se tam snadno dají ty xenony... ale to by šlo do EP2vojkových taky...

takový sport jako má Tabík by se mi taky líbil - pro manželku... Úsměv Co si pamatuju (byl to první civic, co jsem řídil), tak to bylo moc příjemné autíčko! Teď by mi asi chyběl výkon,ale tehdá... je to dobrý

Tak ten sportik je nadhernej... Puvodne jsem taky koukal po sportu ale nejak me nabidka momentalne neoslovila a nakonec jsem rekl ze na to moje popojizdeni po meste mi bude 1,4ka bohate stacit. Prece jenom mi v koupi nejakyho cera na kraviny nikdo nebrani kdyz budu mit toho vykonu nedostatek kouř
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 13:13   Citovat  

CJMonty napsal:
Presne tak... Praveze uz pro me zacina byt dulezitejsi funkcnost nez "cool look" a nechce se mi s toho delat "sou kchar" jako prvni tuning na tom vidim ze koupim predni mlhovky protoze pote co jsem jel prvniho domu z chalupy a nevidel jsem od patniku k patniku jsem byl celkem nas..nej a vcera vecer ta mlha taky byla docela neprijemna...

Proto jsem místo do 3D šel do sedana (i když zas slyším, že se tam nevejde kočárek, ale do 120 se taky nevešel a nějak se to udělalo,ne? Mr. Green ), akorát teď budu mít dost problém s nějakým nástupcem... Civic 4D 7g asi ne (pofacelift možná), 8g už vůbec, tak asi časem změna řady na Accorda 2.4... Šou-kchár bych chtěl udělat ze Shuttla,ale asi se mi to nepovede... to mi hlava nebere
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 13:21   Citovat  

Henges napsal:
Tak už se teším na nějakej sraz až se svezeš je to dobrý

Tak můžu říct že u 6g svítí světla s angely lépe než origo lampy OK ...a kor až budou xenony Mr. Green

Jasne jak bude nejakej minisrazik tak se prijedu pochlubit a provezu te s tim pocitej Mrk

Btw jak to vypada na jare s vyskovskym srazem?? Uz je nejak aspon v hlave v planu?
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 13:25   Citovat  

Hlavne to posunte at se tam da v noci spat a taky aj trochu kvuli me abych stihl cerusku dat dohromady
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 13:27   Citovat  

diacoon napsal:
Jasne vypadaj lip.Zase angely jsou spis na vzhled nez funkcnost svetel.A je fakt ze tomu civicu by sluseli spise ty pofacelift.Hold uz nepotrebujes omladovat vzhled jak ja na te me rachotine z 92roku.

No neřekl bych že to je až taková rachotina-v roce 92 bylo nadčasové po všech stránkách-a to platí do dneška-třeba motoricky ho v 1.6 jěště nikdo nepřekonal a tvarově-v době kdy trend je zaoblenost,kulatost,dodávkoidnost=fuj-hranatost crx,prelude atd. ala 80 léta se bude jednou vracet (tak jako v mode se čerpá z úspěšný minulosti)-první předvoj je crz,tam je inspirace crx na první pohled jasná...nevim ale auto se musí líbit a ty starší typy hond jsou prostě hezčí-rodinný auto bych řešil koupí formana nebo tak něco kolem 15tis a nadále bych jezdil v céru s kterým sem se před nedávnem přestěhoval(kolemjdoucí nechápaly zejména 2.3 metrový gauč Velmi šťastný )
Můj názor je,že bych to za Prelude-jěště s tak obrovským doplatkem neměnil...
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 13:29   Citovat  

Hellborn napsal:
Proto jsem místo do 3D šel do sedana (i když zas slyším, že se tam nevejde kočárek, ale do 120 se taky nevešel a nějak se to udělalo,ne? Mr. Green ), akorát teď budu mít dost problém s nějakým nástupcem... Civic 4D 7g asi ne (pofacelift možná), 8g už vůbec, tak asi časem změna řady na Accorda 2.4... Šou-kchár bych chtěl udělat ze Shuttla,ale asi se mi to nepovede... to mi hlava nebere

No sedany vseobecne moc v lasce nemam prave kvuli tomu kufru kterej byva spatne pristupnej (ne nutne ve vsech pripadech ale po trechu ho jako hatch nenalozis). Jinak treba ten C7g 5D by taky nemusela byt spatna volba ikdyz oproti konkurenci je ten kufr zase mensi diky viceprvkove naprave ktera mista zabere dost.
Ohledne 8G nevim... tam to zalezi asi spis na tom jak komu padne do oka... ze zacatku se mi strasne libil ale zacinam k nemu mit sve vyhrady a navic uz ho ma kazdej druhej. Jinak auto to vylozene spatny neni treba ta neustale diskutovana torzka na bezny jezdeni vubec neni poznat(mluvim z vlastni zkusenosti uz jsem v nem neco najezdil) stejne mas VSA ktery mas radsi zapnuty kdyz vezes rodinu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 13:30   Citovat  

Hellborn napsal:
doporuč mu přídavný dálky do nárazníku - má je např. Ajsík a vypadjí jako by tam byly z výroba a svítí velmi dobře.

To uz neni zastavba plug and play ale na delsi dobu.Spis bych chtel sehnat nejake znackove zarovky ktere by svili lepe nez ty co se dodavaji spolu s angelama
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 13:33   Citovat  

Cody napsal:
No neřekl bych že to je až taková rachotina-v roce 92 bylo nadčasové po všech stránkách-a to platí do dneška-třeba motoricky ho v 1.6 jěště nikdo nepřekonal a tvarově-v době kdy trend je zaoblenost,kulatost,dodávkoidnost=fuj-hranatost crx,prelude atd. ala 80 léta se bude jednou vracet (tak jako v mode se čerpá z úspěšný minulosti)-první předvoj je crz,tam je inspirace crx na první pohled jasná...nevim ale auto se musí líbit a ty starší typy hond jsou prostě hezčí-rodinný auto bych řešil koupí formana nebo tak něco kolem 15tis a nadále bych jezdil v céru s kterým sem se před nedávnem přestěhoval(kolemjdoucí nechápaly zejména 2.3 metrový gauč Velmi šťastný )
Můj názor je,že bych to za Prelude-jěště s tak obrovským doplatkem neměnil...

Ja nikdy nespochybnoval krivky cera.Kdyz jedno aj vlastnim urcite jsem si ho nekoupil kvuli tomu aby se mi nelibilo.
Spis to melo vest k tomu pomeru ze ceru ty angely pomuzou omladit cumak(na druhou stranu ty zarovky nic moc proto hledam alternativu) a na civic 01-05 uz to neni tak zasadni a slusi mu i seriove lampicky
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 13:35   Citovat  

CJMonty napsal:
No sedany vseobecne moc v lasce nemam prave kvuli tomu kufru kterej byva spatne pristupnej (ne nutne ve vsech pripadech ale po trechu ho jako hatch nenalozis). Jinak treba ten C7g 5D by taky nemusela byt spatna volba ikdyz oproti konkurenci je ten kufr zase mensi diky viceprvkove naprave ktera mista zabere dost.
Ohledne 8G nevim... tam to zalezi asi spis na tom jak komu padne do oka... ze zacatku se mi strasne libil ale zacinam k nemu mit sve vyhrady a navic uz ho ma kazdej druhej. Jinak auto to vylozene spatny neni treba ta neustale diskutovana torzka na bezny jezdeni vubec neni poznat(mluvim z vlastni zkusenosti uz jsem v nem neco najezdil) stejne mas VSA ktery mas radsi zapnuty kdyz vezes rodinu.

Mně se zas sedany líbí. Úsměv Ale sedan 8g mi do oka moc nepadl... Na obrázku ještě jakžtakž,ale life už to bylo slabší... 5D mně už vůbec neoslovilo, i když vím, že podvozek funguje skvěle (taky jsem ho zkoušel), motor 1.8 mi přišel ve 4 lidech trošku líný (obzvlášť se mi zdálo,že se mu nechce tolik nad 5500ot)...
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 13:45   Citovat  

Hellborn napsal:
Mně se zas sedany líbí. Úsměv Ale sedan 8g mi do oka moc nepadl... Na obrázku ještě jakžtakž,ale life už to bylo slabší... 5D mně už vůbec neoslovilo, i když vím, že podvozek funguje skvěle (taky jsem ho zkoušel), motor 1.8 mi přišel ve 4 lidech trošku líný (obzvlášť se mi zdálo,že se mu nechce tolik nad 5500ot)...

Tak 8G sedam je uplne mimo vysec... ale zase se mi na nem libi zadek... ten se povedl ale jinak celkove nic moc... 5D jsem jezdil v te 2,2 ctdi a ten vali moc pekne. Ikdyz je to ropa a tu rad nemam a nikdy bych ji nekoupil...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 13:49   Citovat  

CJMonty napsal:
Tak 8G sedam je uplne mimo vysec... ale zase se mi na nem libi zadek... ten se povedl ale jinak celkove nic moc... 5D jsem jezdil v te 2,2 ctdi a ten vali moc pekne. Ikdyz je to ropa a tu rad nemam a nikdy bych ji nekoupil...

Já zkusil ropáka v Accordu, FR-V, CR-V i Civicu,ale všude je moc těžký... Z nových aut (mimo CTR) vzpomínám nejradši na Accorda 2.4 (i když jsem nestihnul vyzkoušet zařadit šestku... byl tam horizont, za který jsem neviděl,tak jsem radši začal z těch cca 235 zpomalovat... svatoušek )
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 13:52  Naposledy upravil Bitkar dne 7.1.2008 , 13:54, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

ja bych max sel do 8g 4D 1.8i-vtec. neprijde mi zlej... jen skoda ze to nedelaj i jako 5D. Tomu bych nadelil casem par spoileru/lizatek aby se hlavne ten design predku vysperkoval. A poddalo by se to. Pak jeste by se videlo co na podvozku, aby to dostalo smrnc.

... teda kdyz uz nastupce.
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 13:52   Citovat  

Acco by taky nemusela byt spatna volba ale v zadnym jsem nejel... Ale ma u me nejvetsi plus za to ze i ten combik vypada maximalne k svetu... Snad jedinej combik, kterej bych i uvazoval, kdybych hledal, kterej se mi libi... Kua to je veta... no snad chapes Mr. Green
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 14:03   Citovat  

CJMonty napsal:
Acco by taky nemusela byt spatna volba ale v zadnym jsem nejel... Ale ma u me nejvetsi plus za to ze i ten combik vypada maximalne k svetu... Snad jedinej combik, kterej bych i uvazoval, kdybych hledal, kterej se mi libi... Kua to je veta... no snad chapes Mr. Green

Neboj, jako právník to umím rozluštit... OK muhehe Taky jsem se přistihnul,že uvažuju i o kombíku,ale k němu by to chtělo něco na požitek z jízdy s min. 8000rpm... :twisted: Lucy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 14:05   Citovat  

Bitkar napsal:
ja bych max sel do 8g 4D 1.8i-vtec. neprijde mi zlej... jen skoda ze to nedelaj i jako 5D. Tomu bych nadelil casem par spoileru/lizatek aby se hlavne ten design predku vysperkoval. A poddalo by se to. Pak jeste by se videlo co na podvozku, aby to dostalo smrnc.

... teda kdyz uz nastupce.

Mně naživo připomíná tak trochu želvu... Minimální přechod kapota-A sloupek-c sloupek-kufr... Ble A ten motor mně taky nenadchl (sice v 5d,ale ve 4D to bude nejspíš podobné...)
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 14:15   Citovat  

Hellborn napsal:
Neboj, jako právník to umím rozluštit... OK muhehe Taky jsem se přistihnul,že uvažuju i o kombíku,ale k němu by to chtělo něco na požitek z jízdy s min. 8000rpm... :twisted: Lucy

Presne tak nevik jak je na tom ten V6 3,0 z legenda ale ten uz by s tim kombikem hybal urcite velice slusne :twisted: Lucy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 14:28   Citovat  

CJMonty napsal:
Presne tak nevik jak je na tom ten V6 3,0 z legenda ale ten uz by s tim kombikem hybal urcite velice slusne :twisted: Lucy

Mně by stačila ta 2.4... Úsměv A třeba ITR k tomu,aby oboje mělo 190koní... :music:
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 14:32   Citovat  

CJMonty napsal:
Jasne jak bude nejakej minisrazik tak se prijedu pochlubit a provezu te s tim pocitej Mrk

Btw jak to vypada na jare s vyskovskym srazem?? Uz je nejak aspon v hlave v planu?
No zatím se promítá jen v mé hlavě ale snad to klapne a bude je to dobrý

Diacoon: no to by se mohlo posunout. Namísto týden před tuning srazem tak týden po HaHaaa
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 14:35   Citovat  

Henges napsal:
No zatím se promítá jen v mé hlavě ale snad to klapne a bude je to dobrý

Diacoon: no to by se mohlo posunout. Namísto týden před tuning srazem tak týden po HaHaaa

Parada pocitej s mou pomoci... Klidne zase vytisknu a narezu vstupenky muhehe
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 14:38   Citovat  

A ja budu vybirat opet cashe Mr. Green
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 14:39   Citovat  

A hlavne mi tady delate bordel takze vas asi smazu :twisted: Je to tam. Je to tam.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 15:15   Citovat  

Mrk :twisted: Nápad je tu! Mr. Green meetallll to snad ne :music: to mi hlava nebere :chichi: :chichi: Hihi HaHaaa Úsměv Velmi šťastný Tak to koukám! Se stydím Ble Cooo??? OK KO šuk OK svatoušek :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se): pořádnej výtlem nesouhlas mravenec naštvanej :chichi: zzzzzzz kouř :hehe: cože cože ? kuky kuk wc papa pifko Honda wokurka Nápad je tu! tudy Mr. Green zmatenej meetallll
CJMonty napsal:
A hlavne mi tady delate bordel takze vas asi smazu :twisted: Je to tam. Je to tam.
Tralala tralala to máme dnes zimu co šuk :music: to mi hlava nebere
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 15:20   Citovat  

pořádnej výtlem nooo jooooo ještě vám tady chybí Miki...... pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 15:26   Citovat  

Verča napsal:
Neboj , on přijde. Jak po čuchu ucítí že tu je nějaká ženská tak tu bude cobydup pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 15:41   Citovat  

Verča napsal:

Proč sis dala modrou kartu? to bych musel smáznout i ty smaily hengese, kterýmu asi hráblo... to mi hlava nebere muhehe
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 15:42   Citovat  

Hellborn napsal:
Proč sis dala modrou kartu? to bych musel smáznout i ty smaily hengese, kterýmu asi hráblo... to mi hlava nebere muhehe

já jsem se cabla o jedno políčko Mr. Green Se stydím
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 15:44   Citovat  

Hellborn napsal:
ee jen si dělám s CéJéMontym srandu :chichi:
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 16:30   Citovat  

Bitkar napsal:
rodinejsi?? dyt to ma jen 3 dvere, proc ste nekoukali po petidveraku? to neni imho tak velkej rozdil vuci prelude... jako rodiny auto je petidverak fakt o dost lepsi imho. Pockej az jednou budes zandavat dite dozadu. Jinak je peknej, at slouzi...

no nic proti, ale ja "zandaval" bejby vzdy do tridveraku (p4g, c4g) a pote co jsem mel pujcene acco 5g tak jsem za to rad. Je to mnohem pohodlnejsi nez zadnima dverma (mozna jde o zvyk) a nemluvim uz o tom jak se mi pri me velikosti nastupuje do vyse zminenych 3dveraku v porovnani s accem. fakt diky za velky dvere u c4gHB a p4g. vicedverak jedine legend, shuttle a podobne. ty malilinky dvere ale fobie a podobni (5d 206ka Velmi šťastný) jsou smesny.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 7.1.2008 , 16:30   Citovat  

Fešák Prelude to sice není co? Ale i tak je pěknej Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Novy prirustek do garaze :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další