Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Horské kolo info
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 11:14   Citovat  

Tak s kolem bude ještě sranda... Chtěl jsem ho dofouknout,ale mám tam prapodivný ventilek - podle všeho galuzkový v-335

a na něj samozřejmě nemám doma nástavec... A zatím se mi na netu nepovedlo najít pumpičku,která by na něj 100% byla, o nástavci na kompresor nemluvě... Se stydím POMOOC!! Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
lukes je teď offline  lukes
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 11:18   Citovat  

Takový mám taky na kole, v cyklo prodejně se mi podařilo koupit mosazný nástavec, který se pak strčí na normální autoventilkový konektor. Jen se povolí matička na ventilku, našroubuje nástavec, nacvakne na konektor a foukáš.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 11:21   Citovat  

Název nebo značku bys nevěděl? Se stydím
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 11:29   Citovat  

bez do nejblizsiho cykloshopu a rekni ze mas na kole " galuskovy ventilky" a chces je nafouknout jako kdyby to byl autoventilek a oni ti na to neco daji, pravdepodobne tu redukci viz vyse
   Návrat  
lukes je teď offline  lukes
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 11:58   Citovat  

To bohužel, je to takový asi 1,5cm dlouhý bazmek, ani nevím jak se to jmenuje a kdo to vyrábí. Myslím, že to ani obal nemělo, jen mi to hodil do hrsti. Když ale zajdeš do cykloshopu, tak to tam jistě mít budou...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 12:03   Citovat  

Díky!
   Návrat  
radekv je teď offline  radekv
PříspěvekZaslal: 7.11.2011 , 14:11   Citovat  

To mají snad všechny pumpičky možnost otočit redukci na auto nebo galuskový ventilek... a velké pumpy mají dvě díry.
tudy odkaz
   Návrat  
war je teď offline  war
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 12:49   Citovat  

kandik napsal:
co se tyka vozeni deti jakkoliv, tak moje zkusenost je nasledujici: pokud jsme jeli jako partaj, kde se michaly nasledujici druhy: otcove, maminy, jejich deti a jeste svobodni: tak bylo vysledkem, ze:
1)deti z toho mely prd, ponevadz bud se divaly tatum do zadele, nebo usnuly - samozrejme se nevyspaly, protoze se jim hlava klatila na stranu, coz je neustale budilo.
2) otcove z toho meli prd, protoze za sebou vozili ony deti, furt jim narovnavali hlavicky a kolo s vysokym tezistem bylo velmi napytel ovladatelne.
3) svobodni a zaroven otcove bikeri - z toho meli prd, pac cekali na ty otce s detmi nebo nebo byli ocekavani
4)jedna skupina nam zbyva, a ta asi byla stastna - ktera?

Ja jsem si pro sebe z toho udelal resultat nasledujici: jezdit s detma na kole v tomto veku je pitomost.At si jedou samy matky dopoledne, ja deti pohlidam, odpoledne potyram s kamosema les ja a zena pohlida. Vecer se ozeru, az zena uspi tak se ozere i ona a pripadne šuk a vsichni budou spokojeny. Nejsem ja to chytry socialni inzenyr?

co takhle se domluvit na Krále Šumavy v Klatovech 2012, jezdím tam skoro každej rok si dokázat, že to po padesátce ještě pořád jde, war
   Návrat  
marek.dh je teď offline  marek.dh
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 17:19   Citovat  

war napsal:
co takhle se domluvit na Krále Šumavy v Klatovech 2012, jezdím tam skoro každej rok si dokázat, že to po padesátce ještě pořád jde, war

letos jsem si říkal, že bych to zkusil zajet, takže bych byl pro
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 17:42   Citovat  

Koukám, že ikdyž je to fórum o autech, tak to tady není samý lenoch vozící si zadek jenom v autě.
Kamarád, Krále Šumavy jel a co vyprávěl, tak je to docela masakr.
Je to výzva pro každého, kdo chce něco dokázat a nebylo by vůbec špatný, absolovovat to s Hondařema. Bylo by o čem povídat během závodu Úsměv
Pokud budu mít dostatek času natrénovat, tak bych to docela rád zkusil.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 18:48   Citovat  

Petr 78 napsal:
Koukám, že ikdyž je to fórum o autech, tak to tady není samý lenoch vozící si zadek jenom v autě.
Kamarád, Krále Šumavy jel a co vyprávěl, tak je to docela masakr.
Je to výzva pro každého, kdo chce něco dokázat a nebylo by vůbec špatný, absolovovat to s Hondařema. Bylo by o čem povídat během závodu Úsměv
Pokud budu mít dostatek času natrénovat, tak bych to docela rád zkusil.

Masakr je to vzdycky kdyz chces dojet jakoukoli "dlouhou" a nemas natrenovano Velmi šťastný Konkretne Krale jsem nejel, v CR jsem toho vubec moc nejel a kdyz jsem delal MTB zavodne tak spis DE, F, I, S- Alpy, Schwarzwald atd., ale Kral pry zrovna neni zdaleka nic az tak tezkeho, jeho povest predhani realitu.
Kazdopadne nepovazuju zrovna zavody za nejlepsi prilezitost k tomu aby si lidi pokecali, nejake "normalni" poradne vyjizdce se ale nebranim- asi v srpnu, kdy budu v CR. Kdekoli Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 19:20   Citovat  

Tak on se i Král Šumavy dá jet jako vyjížďka. Není třeba ho jet na čas. Tam je velká výhra i jenom to že ho dojedeš.
Každopádně nápad společné vyjížďky se mi moc zamlouvá. To by bylo stylové setkání.
Sakra, ta zima bude bez kola dlouháááá Smutný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 19:22   Citovat  

Petr 78 napsal:
Tak on se i Král Šumavy dá jet jako vyjížďka. Není třeba ho jet na čas. Tam je velká výhra i jenom to že ho dojedeš.
Každopádně nápad společné vyjížďky se mi moc zamlouvá. To by bylo stylové setkání.
Sakra, ta zima bude bez kola dlouháááá Smutný

Na to je nejlepsi recept- jezdit i v zime. Nevidim duvod proc prestavat.
V lete neco spiskame, jsem pro vsema deseti Je to tam. je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 19:23   Citovat  

Předem hlásím,že s váma nepojedu... Na kole jsem neseděl hoodně dlouho (asi i dýl) a i když jsem na něm jezdil do práce (30km),tak to bylo většina podél Vltavy relativně po rovině... Se stydím
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.11.2011 , 19:52   Citovat  

Bully napsal:
Na to je nejlepsi recept- jezdit i v zime. Nevidim duvod proc prestavat.
V lete neco spiskame, jsem pro vsema deseti Je to tam. je to dobrý

Jo, ježdění v zimě (hlavně na sněhu a za mrazu) má svoje kouzlo. Jenže už jsem asi moc zhýčkanej a na zimu kolo rozebírám, dávám na půdu a čekám na teploty 12°C plus Se stydím
Pak teda prvních 14 dní zjara je docela bolestivých, než si tělo zvykne, ale nadšení a "úchylnost" správným směrem tohle pomůžou překonat.
No pěkný, z Honda klubu bude za chvilku Bike fórum HaHaaa
Ale co má člověk řešit, když se nám auta nekazí, že?
   Návrat  
war je teď offline  war
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.11.2011 , 9:14   Citovat  

Petr 78 napsal:
Jo, ježdění v zimě (hlavně na sněhu a za mrazu) má svoje kouzlo. Jenže už jsem asi moc zhýčkanej a na zimu kolo rozebírám, dávám na půdu a čekám na teploty 12°C plus Se stydím
Pak teda prvních 14 dní zjara je docela bolestivých, než si tělo zvykne, ale nadšení a "úchylnost" správným směrem tohle pomůžou překonat.
No pěkný, z Honda klubu bude za chvilku Bike fórum HaHaaa
Ale co má člověk řešit, když se nám auta nekazí, že?

Já jezdím po Praze celou zimu (do práce) tak do minus 10°C, horší je ta prosolená břečka
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2013 , 17:24   Citovat  

Ze se tu tak vtiram, ale nechcete někdo SPDéčka Shimano? Fungl nove? Mám je bohužel navic Smutný
tudy odkaz
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.5.2013 , 21:34   Citovat  

já sedlam tohle, nějakou vyjížďku bych klidně dal Úsměv samozřejmě klidně i více zaměřenou na XC

kocourov.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
kocourov.jpg, 151.12 kB

kocourov 4.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
kocourov 4.jpg, 58.57 kB
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 19:28   Citovat  

kandik napsal:
rady za me:
nenech si vnutit trekinga ani 29palc horaka, kup normalni 26palc horak, hypoteticka nejezdivost po asfaltu se da doladit vyberem vzorku na gumach
ram spis mensi nez vetsi, kramy maj tendenci vnucovat vetsi ramy. Vyber je rozsahlej, navstivil bych nekolik kseftu s velkym rozsahem kol, par jich vyzkousel a pak vybral. Na netu nemusi byt nutne nejlevnejsi. Momentalne se ladujou novy modely, a stary dochazej a jsou ve slevach.....

obnovim tohle tema, shanim nake kolo do 15ti a byl jsem prave v kramu kde mi vnucovali 29", projel jsem ho i 26" a prislo mi asi tech 29" prijemnejsi, proc to nemam chtit?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 22:30   Citovat  

HonDan napsal:
obnovim tohle tema, shanim nake kolo do 15ti a byl jsem prave v kramu kde mi vnucovali 29", projel jsem ho i 26" a prislo mi asi tech 29" prijemnejsi, proc to nemam chtit?

Kolik meris? Jezdis spis tezsi teren, nebo vylozene zpevnene cesty? Kazdopadne i kdyz je 15 tkc dost penez, na kvalitnejsi kolo to dost neni a pokud vylozene neslapnes vedle, pak bude celkem jedno co si koupis.
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 22:59   Citovat  

co se týká kola, tak jsem hodně velký laik.

Ale na 29" nedám dopustit. Na kole se příjemněji jede, přijde mi, že kolo má lepší průjezdnost terénem a neboří se tak jako 26". To stejne u mladé ktrá se na tom cítí bezpečně. Vzhledem k jejímu malému rámu kolo vypadá jako malý tank.

Je fakt že nejvíc jezdíme lesní cesty (Turisticky značené pěší) a asfalt, ale když si vyjedu sám, tak to zvládá i těžší terén. Na jaře jsem jel na 29" i rychlebské stezky a nebylo to tak hrozný jak každý strašil, že kolo bude neobratné.

NAvíc když potom přesednu na 26", tak mi to přijde strašně malé a nestabilní. Takže za mě 29"
   Návrat  
standacer je teď offline  standacer
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 23:07   Citovat  

Jak píše Bully, pokud máš alespoň 180cm, tak bych se 29" nebránil, je to přece jen univerzálnější než klasika.
Ale chtělo by to přihodit alespoň na 20t a usmlouvat si v rámci podzimního výprodeje kolo s původní cenou okolo 25t. Pak už to bude jízdy schopné Úsměv
Třeba něco takového:
tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 23:10   Citovat  

Bully napsal:
Kolik meris? Jezdis spis tezsi teren, nebo vylozene zpevnene cesty? Kazdopadne i kdyz je 15 tkc dost penez, na kvalitnejsi kolo to dost neni a pokud vylozene neslapnes vedle, pak bude celkem jedno co si koupis.

186,5, jsem se kvuli tomu meril Velmi šťastný
jezdim po cyklostezkach, bo na silnicich sou same hovada Úsměv bohuzel cyklostezka u nas znamena byvale pasmo, tj misty zniceny asfalt, misty celkem hruby makadam, misty polni cesta, les, vsechno
je mi jasne, ze za 15 nemuzu cekat hitparadu, nicmene bych za tech 15 rad co nejvic hudby Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 23:17   Citovat  

tyjo 20 je fakt moc, nejsem vubec zadny biker, najedu tak do 1000 km rocne, spis mi jde o to, ze kdyz uz si koupim kolo, tak aby za neco stalo, neb si asi jen tak nove neporidim.

nicmene kdyz uz jste tu nadhodili nejake typy, tak co toto:
29"
26
   Návrat  
standacer je teď offline  standacer
PříspěvekZaslal: 4.9.2013 , 23:22   Citovat  

Scale je pěkný kolo, škoda těch brzd u té 29", ty starý Shimana na té 26" jsou rozhodně lepší.
Jo zapomněl jsem dodat že ta 26" je celkově lépe vybavená - 10tkový Deore oproti 9tkovýmu Alivku, lepší brzdy a asi i kola. Co ta velikost? L v 26" bude o dost menší než XL v 29"...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2013 , 0:04   Citovat  

standacer napsal:
Scale je pěkný kolo, škoda těch brzd u té 29", ty starý Shimana na té 26" jsou rozhodně lepší.
Jo zapomněl jsem dodat že ta 26" je celkově lépe vybavená - 10tkový Deore oproti 9tkovýmu Alivku, lepší brzdy a asi i kola. Co ta velikost? L v 26" bude o dost menší než XL v 29"...

ta velikost nevim zeo, ale vzhledem k tomu, ze na to upe nespecham, tak si to chcu jit nekam v klidu vyzkouset
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.9.2013 , 8:35   Citovat  

HonDan napsal:

za me plati porad to samy. 29 bude tezsi, vetsi, neobratnejsi do zatacek, vyplety budou mekci. Marketingove to je in, takze to bude drazsi.
Nejlepsi svezeni v soucasny dobe jsou bazarovy kola na veckovejch brzdach - opravdu libovky se daj poridit kolem dvaceti tisic, neni problem najit moc pekny kolo pod 15t. Vecka jsou dneska jakoze "fuj" ale za dobryho pocasi to brzdi pro nenarocnyho uzivatele stejne, je to seriditelny sroubovakem a dily najdes v kazdy vesnici. Naproti tomu u kotoucovek tekouci hydraulika, skrtajici kotouce, zavzdusneny brzdy pri davani do kufru auta atd. je celkem bezna stiznost .Ale co uz kdyz jsou tak kůl....
Co me naopak uchvatilo z modernich vymozenosti je prechod na 2x9 resp. 2x10 nebo 1x11 ( ale to nezaplatis)
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2013 , 19:24   Citovat  

HonDan: a co třeba něco takového rock machine
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2013 , 19:48   Citovat  

kandik napsal:
za me plati porad to samy. 29 bude tezsi, vetsi, neobratnejsi do zatacek, vyplety budou mekci. Marketingove to je in, takze to bude drazsi.
Nejlepsi svezeni v soucasny dobe jsou bazarovy kola na veckovejch brzdach - opravdu libovky se daj poridit kolem dvaceti tisic, neni problem najit moc pekny kolo pod 15t. Vecka jsou dneska jakoze "fuj" ale za dobryho pocasi to brzdi pro nenarocnyho uzivatele stejne, je to seriditelny sroubovakem a dily najdes v kazdy vesnici. Naproti tomu u kotoucovek tekouci hydraulika, skrtajici kotouce, zavzdusneny brzdy pri davani do kufru auta atd. je celkem bezna stiznost .Ale co uz kdyz jsou tak kůl....
Co me naopak uchvatilo z modernich vymozenosti je prechod na 2x9 resp. 2x10 nebo 1x11 ( ale to nezaplatis)

ty brzdy to bylo to prvni na co jsem se ptal, jestli v tehle cenove relaci neni lepsi volba spalek. to same pak co kdyz se s tim neco stane. spalky muzu cele temer zrepasovat cestou se s jednim imbusem. borci mi tvrdili, ze okolo 15ti uz jsou kvalitni, ze dokavad se do nich nebudu rejpat tak ze neni problem. jak se resi sundavani predniho kola pri skladani do kufru mi napadlo az cestou dom.
ja chci ale asi nove kolo
ty prevody jsem si taky rikal, ze to ma prevodu jak traktor aj s redukcema, nez to po vyjezdu na kopec prekopu na druhe strany taliru tak jsem dole z kopce Velmi šťastný
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.9.2013 , 21:06   Citovat  

me se podarilo koupit tohle za 15tis (najeto par km, puvodni pneu, neponicene, snad ani servis to jeste nemelo za sebou)
tudy odkaz

Presedaval jsem na tohle z uplne toho nejobycejnejsiho kola (ruku na srdce, stacilo mi peknych par let a tisice kilometru)
ale ted si pripadam jako bych jel v Pagani Zonde. Mraky vychytavek, lehoučké, pevné, 30rychlostí, jedovaté brzdy...
Zánovní a za ty prachy Tak to koukám!
Už me ani nebavi jezdit autem Velmi šťastný A cestou z prace vyhledavam cim jak nejrozbitejsi trasy HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Horské kolo info
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina